smile!

Haha, är me misstolkarN ;) hon har problem ... som vanligt ! 
Nu ska vi äta godis, sen ut och grilla :D
 
Pussen! /s

Moa SÖT!

Moa: joo som en mygga å en blomma ;);)
        juuste myggor äter ju inte blommor ;o


Haha, Moa du är söt ! <3


Jag är ganska glad idag :D slutade tidigt.. sen for jag direkt på MiM och köpte kläder :D Ta 4 betala för 1, i like! Sen sov jag i 3 timmar när ja kom hem... nu kommer jag aldirg kunna somna ikv :(
 
Åsså är ja mobbad... Lukas misstolkar typ allt, :( Haha, int nu för att ja är dålig på  å misstolka själv, men!
längtar till 12-13 feb <3 läger OCH JAG FYLLER ÅR! men jag vill inte fylla år :(

Ska se tv.. sen sova, pussar/s



Oh nei... ja vill ha fina ögon! Ngn med BLÅ ögon som vill byta? :D


redigerat!

hej, har kämpat med att fixa lite bilder ;) I think dom blev bra! :D hoppas de iaf ;)
nu blir de sängen för mig, godnatt! :*



Åhnej! :O

Ingen bra dag idag heller :o Två dåliga dagar på raken... inte bra!
För de första så fick vi veta idag att de var sista dagen för Julia i våran klass :( asså nä, vill inte att hon ska flytta :( så, vi ordnade en liten överraskning! Jag, agnes, erica, hanna och jossan sprang upp på byn och köpte godsaker för några hundra ;) Alla på konsum måste ha trott att vi var dumma i huvudet, vi sprang och ropa till varandra på konsum, helt normala tjejor! :D

sen fick vi svulla hela engelska lektionen, ganska bra lektion :)

Julia Rumbutis! ♥




För de andra så saknar jag sommaren! Åh, vilka minnen jag har alltså! och bara med en massa härligt folk! <3







tur att sara och jag är söta :')
Saknar bara den gamla goda tiden, då de inte fanns några problem eller bekymmer!
Allt var så lätt då man var mindre! Tänk om de skulle få vara så nu, Skönt de skulle vara!! :o

normal elr kanske inte?

Tindra sniffar tandkräm !
Helt OK hund -.-

träning då...

tjo, skolan sög! Den här dagen är sämst... som alla skoldagar! Jag vill ha helg, NU!
hade träning idag... men min rygg va cepe, såååå.. jag kunde inte åka skidor :( buhu! Men jag for ändå, skönt att bara få komma ut! Så jag och Jennifer flumma på i spåret :D hähä, jag gick i djupsnön jetelångt! :D åsså gjorde jag en finfin rutschkana :D javet.. ja har ett sött liv! Jag och jennifer hann då prata om allt mellan himmel och jord, Like Always ;)

Ska gå å lägga mig tidigt idag... vill inte att den lilla sjmordstanken ska komma när man vaknar! Asså ååh vad jag är trött, jag är värsta döingen på morgonen! Helt stört!! Jaja, ha d!

PussarTillDig! /s


Bjuder på nå skräp.. tycker de ser så tråkigt ut utan bilder i en blogg... :/ inte nu för att jag har nå å visa men men.. Pussen! :*

skruvat!

Hellu, den här helgen har varit helt cepe. Men ja orkar inte skriva om de nu.. är über trött!
Vi har bad i morgon på idrotten, TA MITT LIV! :o Så tråkigt!

jaja, nu ska ja va social på fb med folket, sen blir de en dejt me kudden! ;)
Gnatt! /s

Trött tjej bloggar...!

Hej, jag är trött! Sherzod och Sara är de mobbande paret 2011! Solsidan är bäst! John är osocial! Jag är hungrig! Godnatt! Hejdå!

Krock!

Hellu... Den här dagen vart helt skruvad! Helt bajs, kunde inte göra de jag längtat efter i två veckor! ååh! men jaja, iaf... de var ju meningen att vi skulle till piteå å shoppa, ÄNTLIGEN! men när vi kom till öjebyn så ringde Kim och sa att Elin krockat, så vi var tvungen skjutsa Kim till Sunderbyn där Elin var. De gick iaf bra för Elin! Men bilen var helt mos! Vi körde förbi den när vi hämta Kim. Och den andra bilen var ännu mer mos! De var gode läskigt att se !

Blev ju ingen shopping för mig!!! :o Gaaah, jag VILLE ju shoppa, jag behövde ju de! Men vi svängde förbi på storheden så ja kunde köpa en bikini iaf..

Vi har grillat nu ute på gården, grymt kallt! Men jag tog några kort iaf!


Kevin!


Mamma!

vackerpojken och hans nya vantar! ;¨)






mormor!



åååh! :(

Har kollat igenom min bdb! Jag saknar sommaren! De är hemskt att se alla bilder från sommar'n! Och allt jag skrivit på bdb från 31 maj och en månad framåt... saknar den känslan! cutcut! </3


gurka...

.. är en frukt enligt Elvira! ;)

Jag är sjukt trött idag ;o Orkar inte vara vaken mer!
Idag på skolan så trodde ja att ja skulle dö, vi hade 70 min SO! sjukt tråkigt! Det som räddar fredagarna till nå bra är Musiken!:D
Efter skolan så skulle mamma och äta på fluxen så jag och Linn satt inne på biblioteket och spelade schack! i kunde inga regler elr nå, så vi hittade på egna! De var grymt roligt :D Sen har vi gått på byn gode länge! Men de vart så kallt så jag och mamma for hem :) Sen har jag varit duktig och gjort middag. Grekisksallad, tzatziki och vitlöksbröd! Omge vad jag är bra! Å de blev  sjuuukt gott!

Nu ligger jag i soffan, påväg att somna - skön...T!
Hoppas på piteå i morgon, måste köpa nå saker!! :)


Pussen /s

Kallt!

Hej, jag tkr de kan ta å bli varmt nu. Har varit ner på byn och hälsat på mormor, och de gick typ int å gå från bilden och in utan att frysa ihjäl... ändå hade jag dunjacka OCH täckbyxor! De ni, inte ofta jag har de! Och ändå frös jag! Jaja. De var ändå lyckat, för ja fick med mig en påse med nybakade kanelbullar från mormor!! :D Kärlek!

Nu blir det sängen för mig! Jag vet att ja är p12ig som går å lägger mig tidigt, men ja är sjukt trött! Tonårspojk elr nå? Sover ju hela tiden!! Men idag har jag faktiskt en anledning att vara trött! Har diskat och dammsugit! Duktig tjej! Godnatt.

Pussar.. /s

OMGE! :D

Kännde mig något depp! Men sen kom ja på att de är fredag i morgon !! :D Asså Shiiet! :D Nu vart ja glad! Så himla skönt! Bara känna den där känslan att man lan göra vad man vill typ! :D
Har lust å va me nån i helgen... Men finns ju då ingen å va med i den här hålan! jaja, vi får se hur det blir! Är hur som helst glad  över att de blir helg i morgon! :)

PussN/s

på med dom här nu! ja fryser så sjukt mke... som vanligt! ;o

You made me feel alright....

Seems like just yesterday
You were a part of me
I used to stand so tall
I used to be so strong
Your arms around me tight
Everything, it felt so right
Unbreakable, like nothin' could go wrong
Now I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hanging on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes


Men SÖTNÖT! :')

Haha, asså jag har världens finaste/snyggaste/sötaste/osmartaste hund!! Åh, stackare! Hon har nå typ sår under tassarna så hon har fått skor, hon ser bara för rolig ut! Men samtidigt tycker jag synd om henne, hon skäms ju så mke! Ni kan få lite bilder på vackervovven!





Nu ska ja va en duktigt flicka som har städat rummet tills mamma kommer hem! :) så fram med dammsugaren -.- Wää, vad tråk! Finns inge värre än att städa!! Jaja, önska mig lycka till!! :D

Saknar diig:*  /s

Mitt fel då...

... som vanligt(?)  Om jag nu gör så stora problem, sluta bry dig om mig! Ja orkar int hålla på å tjorva nå mer nu! Tack och hej!!

Hellu.. har inge å säga! Elr jo, jag håller på å frysa ihjäl och jag har über ont i skallen! Ingen bra dag alls!! Har inge liv, alla är emot mig och jag gör bara fel! Gaah, majs åxå! :(

/s



Men jaha...

Asså herre gud va alla är depp idag! :o Man blir ju emo av de här! Jaja...
nu SKA ja sova, Godnatt!

XS... hmm, njee!

Mamma kom hem med lite kläder till mig idag :D en stickad tröja, rosa tjocksockar och ett par mjukisbyxer... meeen , dom var i XS.. lite väl litet! :o men de går å ha dom ändå, som är bara lite korta ;)
Linn ringde nyss å var lite udda:p

Linn: "Hallå!"
Jag: "Hej?"
Linn: "Han ni slutat älska mig!?"
Jag: "Haha, nä vadådå?"
Linn: "Ja, både du och mamma svarar ju inte"
Jag: "Nej, vi älskar dig!"
Linn: "Nä nu får ni gottgöra mig. Köp blommor och choklad!"

Fullt normal syster jag har!? haha!


Just nu så skulle ja seriöst kunna slå ner nån, pga. JAG VILL HA CHOKLAD! Och ni som känner mig så vet ni att ja är helt chokladgalen! Måste få choklad! Mamma tyckte jag skulle gå till lanthandeln.. alltså våran granne ;P haha!
Nä, nu ska ja bjuda på nå bilder innan ja fortsätter va social me han som har så grym sverige.. alltså John! haha!

Ha de bra alla söta!
Puss/s









De var väl här nån stans de började gå över gränsen ;) bjuder 123, på bilderna!

men moget ens...

Asså när ja kom in genom dörren så har Tindra varit så sjukt dum i huvve å slaktat toapapper -.- Asså ja har världens dummaste hund! Åsså visste hon att hon hade gjort fel så hon kröp fram till mig även om jag inte sagt nå, hon skämmdes 123!! Haha, töntig hon är!

Iaf, på träningen... Ja var sämst! Ingenting gick bra! Åsså var mamma en halvtimma sen.. så där fick ja stå i en halvtimma i typ jättelite kläder och frysa ihjäl! Tror att ja aldrig frysit så mke!! :o Gaah, och inte ens en 20min über varm dusch hjälpte, FRYSER ÄN!! Nä nu ska ja göra nå åt dehär... och lösningen heter SOVA! :D Tycker jag låter heeelt okejj ;)

GodnattPuss! /s

Hej, du är snygg, hejdå!

Ja har inge liv, märker ni kanske på rubriken ? ;) Wää ..
Nä, nu ska ja va lite seriös, försöka iaf ;) Idag har jag å agnes stått i elevfiket.. De va kul...T! Elr, ja.. bättre än lektioner iaf ;) Vi va grymma, vi sålde för typ gode många hundra :D Duktiga flickor!:) Fast vi var tvungen att ha två lektioner, profil. Men de va chill har ju ändå ämnes så ja satt bara å prata :D och vad vi prata om de tar vi INTE upp här! ;) HAHA, omg vad jag skrattade åt erica, hon är ju som söt! :'D

Träning ikv... känndes jobbigt just nu! Vill bara ligga i soffan och int göra nå! Meeeen, de går ju inte!! Ska fara lite tidigare dit så jag hinner åka lite innan träningen börjar! De är alltid lika härligt att plåga sönder sig själv i alla uppförsbackar, även om man inte just då tycker de!

Men nu ska ja se på tv ett tag innan ja byter om och far! ;) Hej, du är über snygg, hejdå! ;)

P U S S !  speciellt på just dig!! :*

ännu en jobbig dag...

åh, känner mig helt depp och cepe! Men de är väl så man känner sig efter att ha bråkat med en kompis i 2 dagar... Ett tips: Bråka aldrig, tar bara onödig energi och ingen blir glad utav det... men vad ska jag säga om de :S men jaja, man lär sig av sina misstag!! Hur som helst, Förlåt Lukas!!

Haha, jag har sett på en BECK- film ;) Levande beravd, den var sjukt bra! Fast på ett ställe i filmen vart ja så sjuuukt rädd, jag bokstavligen FLÖG upp ur soffan! HAHA, gud vad ja börja skratta ;) Lättskrämmd är jag då! ;)

Imorgon ska jag och Agnes stå i elevfiket :) nice, då slipper man lektioner :D Sen blir de träning imorgon med ny vallade skidor! nu kanske jag får lite fart i mitt åkande, förra träningen för ja ju åka ihjäl mig för att ha nå fart, men de var gode bra ändå! Fick mke träningsvärk av de!! ;)

Nu så ska ja dejta kudden! Något jag längtat efter i några timmar! Godnatt allt folk!

Kramar /s

Trött!

hej, elr godmorgon kanske? Vaknade för en liten stunds sen. Är helt död i skallen idag. Hände så sjukt mke igår, både bra och mindre bra saker, men allt löste då sig till slut! Och de är ja då glad över!
Igår kring 6 får ja till linn och marcus, sen for jag med dom till korsträsk till malin och tony. åsså åt vi middag där å spela BUZZ, ja va bäst... fast ne ;) Inte riktigt min starka sida! Kom hem kring 1 och då däcka jag direkt och har sovit till 12 typ... Skön....T!  ;)

Nu ska ja äta nå! Sen far ja ner på byn och ska va me nån... vet inte riktigt vem ja ska va me, far väl å våldgästar nån :D Wää, busigt! ;)

Pussar / s


De här är SISTA gången de händer!!

I believed every word you said to me, I loved you...& you broke me apart !

men daah!

orka rubrik ! :o
jaja... jag har varit ut i de cepe kalla vädret! Asså seriöst, de är über kallt!
men ja kämpade på i några minuter och tog lite kort! Blev många fina kort! :D















159302 lager med kläder, Wää michelingubbe! :o





far ner till byn sen och är me syster ikv.  :)
P U S S /s

en vanlig fredag...

.. och jag HAR TRÅKIGT! De borde vara förbjudet att ha så här tråkigt en fredag!
Jag och Tindra är ensamma hemma.. mamma for på 65år kalas... palla inte att lyssna på massa vuxna en hel kväll, så jag stanna hemma ist! om nån vill hitta på nå så finns ja på 0768358879! Ring iaf å va sociala! :)
Nu ska jag ta och mysa me min underbara vovve ett tag, sen ska ja göra mig lite middag! :)
Pussar/s

bjuder på lite bilder som tagits i brist på annat att göra!









Hej flummm!? :o

Önskar att du var spegeln! <3

mamma, jag får inte upp min kokosnöt...

... åsså fick jag de :PpPPppPpPpPpPppPp
Nä jag ska inte vara på p12ig nu ;) men jag fick faktiskt upp kokosnöten :P

ni får lite pixx ;)

Gaah.. ser ut som en gubbe me en spik i ögat! :o

alla sätt är bra, förutom dom dåliga ;)

med en hammare går allt, tillåme att få upp en kokosnöt! :D

Resultatet... efter sådär 10minuters match med en kokosnöt! :)



naaw! :') Nån som är sugen på kokosnöt kanske? ;)


Tindra tkr de är gott me kokosnöt^^ Fullt normal hund! (y)

PussN!:*/s

46 saker en tjej vill ha, men inte vågar be om ...

1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så håll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!


Sant! :o

Kanis !

Helluu! Har varit i Kanis å åkt slalom! :D Första gången för i år... elr den här vintern.. Jaja, åkte iaf me Jennifer, men sen skulle hon hem så tidigt, så åkte me Erica sista timmen :) HAHA, gud va hon faila!! Fick mig ett gott skratt iaf ;)

Nu blir det sängen för mig! Är sjukt trött! Och ja vet att ja är dålig på å lägga upp bilder... men har ju ändå inget att visa! Men i morgon kommer de lite bilder! ;)

Pussshej! / s

verry well! :D

Tjo, gjorde bort mig idag på engelskan :p Vi skulle säga verry well tre ggr i rad, SNABBT! Åsså var jag ju först såklart -.-

Åsså jag bara:

Jag  -  Verry Well.. Verry Well, Werry Well
Gabriella  - Nej! Verry Well ska de  vara!
Jag  -  Verry Well, Welly well! HHAAHAHA

Så fortsatte jag ett tag.. men typ 6e gången klara ja de :D men alla andra i klassen klarar de typ på en gång! gaah, ja faila!! :o :D Men de var sjukt roligt !! :D

Ikv blir de KANIS för första gången i vinter! Besviken på mig själv att jag inte åkt nå :O
Men ikväll då jäklar!! :D Kommer säkert slå ihjäl mig... som vanligt :D

Pussar /s

Trött!!

Ja jag känner ju då en tjej som kommer sova gott inatt! :o Jag är så grymt trött! Vet inte hur? Elr jo... skojja bara, vet visst varför jag är trött! Sov bara 2 timmar i natt, sen en hel dag skola och sen en plågande träning med ovallade skidor! Gaah, jag kom ingenstans, fick ge 100% på dom raka sträckorna för att ha nån fart, då kan ni ju tänka er backarna! :o Mina armar finns inte! Men de är så sjukt härligt med träningsvärk! :D Älskar känslan, då vet man ju att man gjort nått bra iaf ! ;)

Ska gå och lägga mig nu efter denna tuffa dag ;) Imorgon väntar en annan, skolan sen Kanis med Jennifer! :D

PussN/ s

Ja, de vart ju lyckat!

Tjo, första skoldagen avklarad! :D Ganska rolig dag ändå för att vara skolan! men de är klart, helst hade man ju legat i sängen och sovit i mer än bara 2 timmar inatt! :o På skolan idag har vi haft idrott, vi åkte skridskor! Tror inte jag har skrattat så mke på en idrottslektion nån gång :'D Skratta mest åt Agnes... hon låg mest ner på isen :P Jag var då grym ! (a) Sen har vi fått veta vad vi ska ha för profil... ämnes blir de för mig, ville då ha de ! (y) På profilen skratta ja sjukt mke åxå! :D Satt och pratade me David, som förövrigt har sjukt bra humor! ;) Så där satt jag i två timmar... Gal1 roligt! :'D

Och en annan sjukt kul grej som hände idag var att när vi gick från ishallen (tror ja de va) så kom några p12or förbi åsså en ba: Kan ja få ditt nummer? ;) ;) ;) HAHAHAHA!! åsså typ världens blink!! Omgee.. inte nu för att d var seriöst, men ändå grymt roligt ;)

Nu blir de träning för mig! Gaah, har längtat så mke!  Har it träna på över en månad pga. alla sjukdomar! Så nu ska ja ut i spåret och plåga mig själv lite! (y) Ska bli så sjukt Niceee! :D

PussN / s

HAHAHA!! Omge :')

Gud vad man kan sitta och skratta åt alla som har sina "bråk"!! HAHA. Då skriver dom på tp facebook/bdb osv. Att dom hatar varandra. Åsså vågar dom inte säga nå face to face! Hahah! p12or, jamen något! De är gode så roande att sitta å läsa när dom bråkar! För egentligen kommer dom inte fram till nå. Och varför dom bråkar... hmm, de tror ja dom int vet själv :p Ganska kul när dom tror att dom är nå... tufft ens å typ 71930 svordomar som man inte skulle säga till varandra irl! HAHA, asså gud! Ja avlider :')

Om jag nån gång gör så, SNÄLLA, säg åt mig! De är så töntigt!! Ge upp! ;)

Nu blir de sängen för mig tror ja... måste iaf försöka att sova! Halv 7 ringer väckarklockan -.- Kommer va så sjuukt trött! ;o Önska mig lycka till, för ni som känner mig vet att ja måste sova typ 12 timmar för att ens ha en chans att vakna! :o Bjuder på nå bilder från nån bortglömd gammal mapp ;)

Godnattpussar! / s


Saknar sommaren 2010 så grymt mke :'(

De var tider de... <3

Bara för att MusT2011 var så sjukt nicee! :D



Juleposs! :* Javet... den är lite flummm! men ja prata i telefon samtidigt ;)




nu är mitt liv helt blääh igen..

.. för skolan börjar om i morgon! Asså givande ens att gå skola! Å vända tillbaks på dygnet? eh nä, glöm det! De kommer jag inte göra! De är skolan Inte värd! Så ja kommer vara cepe trött i morgon!

Har varit borta hela dagen kom hem för en timma sen typ. Har skottat hela gården! Traktorn kommer aldrig!!! Får damp, snön väger ju hur mke som helts! Nä, nu ska ja sluta klaga! De är ju inge roligt å läsa då!!

Asså en fråga till dom som går i min klass... vad har vi för idrott i morgon? :o


PussN / s

sista dagen i morgon då... :o

Ja.. imorgon är de sista dagen på jullovet ! :( Ja gillade faktiskt dehär jullovet! Har varit me så många härliga människor! <3

Idag vaknade jag sent... som vanligt ;) Sen for jag ner på byn till ishallen och plockade upp Linn.. sen har ja sett film med henne hela kvällen  :) Alltså har jag inte gjort nånting idag ;)
Har slut gratis sms så ja kan inte vara så social.. tro inte att ja dissar er! :o

ååh! ja vill Verkligen Inte att lovet ska vara slut! Vill hinna göra mer saker! :o Men de har varit vissa  dagar som varit roligare än andra: Julafton, såklart ;) och nyårsafton! Ingenting slår de! Firades me dom bästa, så 2011 kommer bli suuuper nice! :D En annan dag som  var sjukt rolig var igår! Luleå med blondinerna :p och felix ;)


Just nu har jag tråkigt... vill till piteå! Vill va me nån! ;o
Jaja, går tyvärr inte att göra något åt de! :(

Puss/ s

Ps! nån som vet vars "Halva mitten på slutet" är i en film? HAHAHA!!

I just want to say....

.... I LOVE YOU! ♥

Dag 07!

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 03 - en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Ett gammalt brev till dina föräldrar
Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - din favoritlåt.


Vet inte riktigt hur jag ska svara på den frågan, trög som jag är fatta jag inte riktigt! :o

Men ni kan få en bild på mina skönheter! <3 Dom är väl nånting som har stor inverkan på mig kanske? ;)


Let´s Dancee! :D

Anders Bagge är bäst! Lukas gör mig pank! Agnes lämnar mig här i norrland! Jag vill sova! Jag är trög! VAR SOCIALA NU!

Allt för mig /s

♥ !

Some love one,
some love two.
I love one,
and that is you ♥

/Sanna!


Luleå, världens kallaste stad! ;o

Kom hem från Luleå för ett tag sen! Fryser sjukt mke nu! :o
Har varit me sötebarnen lukas felix och agnes ;) Grymt härliga ni är! förutom att felix kastar snö 24/7 :o haha!
Tråkigt å fara hem.. vill ju va me dom fortfarande! :o Här finns de ju inge å göra :'(

Puss /s


Måste sova... NU! :o

Tjo, imorgon är de tänkt att jag ska vakna klockan 7! Ja vet inte riktigt hur de ska gå.. :o Är ju herre gud van att stiga upp tidigast 12! :o Jag kommer vara STENDÖD!! Så ni som är vakna där kring 7tiden, RING MIG! då kanske jag vaknar! Om jag känner mig själv så kommer jag kanske somna tidigast 1... så 6 timmars sömn :o stackars mamma som ska stå ut med mig när jag vaknar! :o

Orsaken till att jag ska vakna så tidigt är att jag ska till Luleå och vara med Agnes Felix och Lukas♥ TAGGA! Älska människorna... fast älska staden lite mindre, JAG KOMMER FRYSA IHJÄL! :o Jaja, nu ska jag lägga mig i soffan och se på tv tills jag blir trött, ingen dator ikv. Blir bara att jag sitter uppe länge om jag är vid datorn !

Godnatt alla människor! Pussar / en glad Sanna! :D


Min största och enda kärlek just nu! <3

Vad ska man hitta på ikv??

Drar ner på byn nu... Hör av er om nån vill hitta på nå ett tag ikv? :*

PussN/s

Kommentarer!

Har räknat alla mina kommentarer.. kan ju säga att de är inte speciellt många! :o
Kommentera gärna inläggen!! :) 

Sammanlagt har ja 23 kommenarer.. inget att skryta om!
Men Lukas och Madde, ni är grymma på å kommentera (y) Nästan hälften av kommentarerna är från Lukas! :) Så om alla skulle kommentera nån gång så blir de mycket roligare att blogga och då vet jag kanske vad jag ska blogga om! :)

Puss/s


Me and my boyfriend! ♥

Torsdag ;)

Asså dehär med att vända tillbaka på dygnet går inte så bra :o Vaknade ändå en timma tidigare än igår ;) de är ju ett steg åt rätt håll(y) Hade tänkt va me Lukas idag.. men de gick inte:( Iställe har jag fått skotta hela våran fotbollsplan till gård :o Och sen se skulle jag skotta av taket på husvagnen.. åsså när ja va där uppe, högst upp på stegen så for stegen iväg, OCH JAG SKREK! :o Mamma bara skratt åt mig!! ;) De var ändå ganska kul.. :P
Sen kom Linn hit så vi har sett TWILIGHT och nu har vi börjat se NEW MOON! Kärlek till filmerna!

Imorgon blire kanske Luleå en sväng.. Och på lördag Haparanda - IKEA! :D Ganska nice! ;)
Nu ska ja fortsätta se filmen ;) Ha de bra!

Kram/ s

Bjuder på en lite "inte så normal" bild ;*


så sant så..

When you love someone but it goes to waste, could it be worse? (u)

Dag 05 !

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 03 - en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Ett gammalt brev till dina föräldrar
Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - din favoritlåt.

Dag 05 - en bild av en plats du varit på


har inga roliga bilder på den här datorn... så de får bli STORFORSEN;) haha !


om jag bara visste...

Hej! mitt liv suger just nu! Jag har ingenting å göra... Hade tänkt å vara mad agnes och lejdbarnen från piteå i morgon, men de gick inte! Gaah.. varför har alla så fullt upp på lovet, jag förstår inte hur! Jag jobbar ju hela tiden på att få nå å göra!!

Såg nyss en sak på fb, och de gjorde inte min dag precis bättre </3 Insåg att ja inte ska tro på nånting jag inte kan få... Kommer bara göra mig själv ledsen! Men man lär sig ju av sina misstag, elr hur?

Allt för mig/s

Wää! ;)

Hade tänkt vakna tidigt idag... men de gick ju inte så bra, vaknade klockan 1 ! ;o
Vet inte vad jag ska göra idag.. kanske vara med nån? Imorgon blir det kanske att vara me nå folk (y) Vi får väl se...?

Måste skaffa mig ett liv nu dom sista dagarna på lovet, MÅSTE GÖRA NÅNTING!! Hör av er om ni vill hitta på nånting :D
Pussen/s


I (L) Adidas!


Idag är jag snel idag och bjuder på bilder ;o


Dag 04!

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 03 - en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Ett gammalt brev till dina föräldrar
Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - din favoritlåt.

Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har

Min mobil är aldrig längre än 1 meter ifrån mig. När ja inte sover så håller jag i den eller har den i en ficka. Och när ja sover ligger den brevid min kudde... Man kan väl säga att jag är mobilberoende, vilket jag önskar att jag inte var!

Bara för att ha nå å göra!

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 03 - en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Ett gammalt brev till dina föräldrar
Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - din favoritlåt.

Va lite seg på å börja me de här.. men alla som känner mig vet att jag  är trög! Men jag tar och gör Dag 3 iaf;)



Dag 03 - en bild av dig och dina vänner

Har grymt många vänner! Så lägger ut ensklida bilder på dom!

Erika Svanström! Lärde känna dig genom Sara för många år sen! Ångrar inte de för en minut! Kan berätta allt för dig! Du är den bästa Mürmürn man kan ha, Älskar diig! <3



Moa Johansson! Lärde känna dig i typ 1an.. men började vara med dig 4-5an. Du är den snällaste personen jag vet! Über gullig mot allt och alla! Saknar dig så mkt. Har inte varit med dig på jättelänge. Älskar dig Moa!<3


Ellen Johansson! Du har alltid varit min bästis sen dagis! Vi var alltid med varandra, ALLTID!! Men på något sätt så har vi glidit isär sen vi började 6an... De känns fel när min bästa kompis bara blivit min kompis! Jag älskar dig mer än allt och du betyder mest för mig! Love u! <3


Sara Burström! Vad ska man skriva om dig söte? Vi har känt varandra så länge jag kommer ihåg. Vi har alltid varit bästa kompisar och är det än! Utan dig skulle världen gå under för mig! Älskar dig, världens bästa mürmürbrür! <3


Agnes Lindh! Har alltid känt dig.. men inte förens i 6an började vi vara med varandra.. Du är min andra halva! skulle inte leva en dag utan dig! Våran sommar var helt AMAZING!  Älskar dig mer än allt annat, syster! <3


Har månag många fler vänner, men datorn vill inte ladde upp mer bilder just nu! Så vi skriver ist...

Erica Lundberg! Lärde känna dig i 4an.. Kanske de bästa som hände mig? Du är så grymt bäst! Älskar dig! Jag vet att de inte är lätt för dig nu.. men jag finns för dig 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan! Kom alltid ihåg det!
Du är värd det bästa, älskar dig gmn! <3

åsså dom härliga barnen jag tillbringade mesta delen av sommaren med förutom agnes: Anna Berglund, Hannes Dahlbäck och Viktor Granberg ! Ni är som för roliga! Bästa sommarminnen med er!<3

Madelene Lundberg! Härligaste humorn ever! Med dig har man alltid über kul! Bästa minnet är då lätt MusT 2010! Du, jag, Felix, Jakob och Emil.. Gode så roligt hade vi :D!

Lärde känna Lukas Lindkvist efter lägret! Han aldrig vara med dig där, måste vara med dig snart! Du betyder massor! <3

Sen har vi allt Piteå folk!! :D Ni är ju bara för härliga !

Orkar inte skriva nu om alla jag känner! Men jag älskar er alla! PUSSAR /s

Typ ganska så kallt!

Asså nu tycker jag att de ska bli varmare ute! Jag fryser hela tiden, dygnet runt!! Om jag bara ägde nån miljon så skulle ja flytta till ett varmt land, jag orkar inte den här über kalla vintern! :o

Jaja, nu lägger jag mig under ett täcke och ser på The Hills tills de blir varmt ute!!
Pussen/s


Kan väl vara snel å bjuda på en inte så söt flummmbild ;)

... !

I never promised you a ray of light,
I never promised there'd be sunshine everyday,
I give you everything I have, the good, the bad... !

Ännu en dag..

Vaknade kring 1... Har sovit 14 timmar i natt! Förstår inte hur? Jaja.. mamma väckte mig iaf, åsså for vi ner på byn direkt. Mamma var på läkarstation sen for vi å dela på en pizza (y' de va gott!
Egentligen skulle vi till Ikea idag, men de blev inte.. Far nog dit på lördag ist ;)

Allt för mig! /s


Madde,Sanna och Lukas flummm! :D

Haha! Dom mobbar miig bara för att jag är grymt trög! ;)






Asså Wäää vad vi flummar!! HAHA, ta inte de vi skrivit så seriöst, vi bara är helt överdrivna söta barn! ^^

Pussen/s

Lagg!

Asså min blogg har nå lagg... Texten är helt cepe! :o
De går tp it å fixa.... jaja, de får gå bra ändå :)

Kramar /s

Kevin 6år! :D

Hellu! :D Vaknade imorse av att Linn ringde å sa att de var brottom.. ja då var de bara å kliva upp -.-
Vi for ner på byn kring 10 sen har vi varit hos sötpojken min och firat han! Han har ju blivit stor, 6 år! :D

Nu sitter jag och fryser... asså wää, de är überkallt hela tiden! :o
Nu ska ja  fortsätta vara social med folket på fb ;) Pussen/s



Känns bra att ja förlora mot en 6åring -.-


Bilder från helgen! :D

Tjo, har ju varit med Sara och Erika! (y) nu kommer lite bilder från de!

Först lite bilder från då jag var hos sara tidigare i veckan! :)


Flummig Gangster kanske (?) :o

Kladdkaka in my (L)



Min Älskling! <3


Nyårskvällen!
'
min söte vän AGNES! <3



Pixx från Sara igen då ;)

Sherzods b-rud & kimmiies b-rud! Mina flickor!



Tur att man är söt... fast ne -.-

Ying & Yang


Blubb :o


De här tog mig en timma att ladda upp... Datorn är ju så otroligt snabb -.-
nu är de sängen som gäller för mig!
Imorgon ska vi till Fasters lilla pojke! KEVIN fyller ju 6 år! ojoj vad tiden går snabbt!




Gonatt! Sov så gott!
Pussar/s


...
Vet inte vad jag ska tro längre.... </3

Homee sweet homee!

hemma nu... kanske man fattar;) Hähä! Orkar inte ladda upp bilder idag, är bara allmänt trött och vill bara sova! :o Ja vet att jag är sämst på å uppdatera.. men orka blogga när man har lov och annat å göra! :D


Pussar /s

Frukost hos Sara!

Wää... Sara är trög! Vi drack O´boy åsså
jag ba: De smakar som Plupp
Sara: Nej, Plopp *
Jag: Plupp
Sara: Va?
Jag: Plupp
Sara: Plopp?
Jag: Men de där trollet! :o
Sara: Nej, plopp!
Erika: Men de där TROLLET!
Sara: Plopp
Erika: Men plopp är ju godisen...
Jag: Aa.. exakt!
Sara: Plupp!



Skillnad??

Pussar /s


Ja då var man här...igen ;)

Tjo, är hos Sara - igen! ;) Är med henne och Kimiies b-rud ;) Vi har damp.. som vanligt. Vi är fult normala och ser på Patrik 1,5 .. grymt dålig film ;)
Var ju i Hortlax och firade nyår med Agnes, Ida, Sanna, John, Arvid och Andreas:) Grymt härligt folk! :D  Frös sjukt mke när ja kom hem! Tog typ flera timmar innan ja tinade upp! :o
Nu längtar jag bara till 5 januari! ÄLSKA DAGEN, ÄLSKA FOLKET!! <3 Ska blir riktigt kul!! :D
PussN /s