Hejdå sverige

Nu sticker viiii! Värme i en vecka, heeeelt ok :D


Tre månader av lycka

Tre månader med Joel idag! Har sagt det förr och jag säger det igen, Jag är världens lyckligaste tjej!

Puss på dig älskling :*


Ensam, PÅ EN LÖRDAG!?!? :(

Här sitter jag i soffan, ensam. Endast för att agge drog till jävre, Sara dumpa mig och Joel orka it komma.. Vad är de här!? Tur jag har en hel del godis så jag kan tröstäta!
Känner mig alldeles för deprimerad. Men kommer inte träffa Joel på två veckor igen!!! Inte ens okej.. :(


Konfaa

Gjorde bort två prov i skolan idag och skrev två inlämningar och lämnade in. Efter skolan skynda jag mig hem å packa sen for jag till Piteå, hortlax. Spelade först med blåset. Gav Joel en puss och skyndade sen till Konfan. De är hemskt att ja inte kommer träffa Joel på två veckor igen:(
Nu ligger vi och myser i min och agges säng, har de bra!! :)


Yeyeye

Tjoho! Blev lite glad såhär på kvällskvisten. Mamma kom hem med en godispåse! (min mor är guld värd!!!) så jag har suttit och pressat candy. Ligger nu i sängen och smider planer för min helg. Tror att sockret börjat verka, min hjärna jobbar på högvarv. Är pigg fast trött... Hmm..
Imorgon kommer det iallafall bli så att jag far till skolan. Ska göra två prov, skönt å få göra bort det!! Sen far jag till Piteå på konfaåterträff!! Saknar alla grymt mycket. Ska bli toppen att få träffa mina underbara vänner igen!! :) kommer även få träffa Joel, höjdpunkt på dagen! Har inte träffat han på två veckor!!!!!
Så, ja. Jag ser fram emot morgondagen och helgen! :)


Pluggar

Medan alla andra är i Piteå på tjejkväll sitter jag hemma och pluggar. Har äntligen blivit så pass frisk så jag får fara till skolan imorgon!
Ska fortsätta kämpa med engelskan och samhällsekonomin sen ska jag börja packa resväskan om det blir tid över för det! :)


Livet är tungt ibland..

Ingen skola imorgon heller för min del. Skit. Är less less less på att vara sjuk och vara hemma. Ska gå och vara deprimerad för mig själv.

Saknar min underbara!


Bästa mamma! <3

Idag kom mamma hem igen! Har faktiskt saknat henne, även om hon bara var borta ett dygn! När hon kom hem så fick jag en bukett med blommor, för att jag ska krya på mig och bli frisk till turklandsresan. Bäst mamma!!
Ikväll är de mys på hög nivå som gäller. Har sett en film och ätit glass. Ska se en film till nu tror jag! :)


Follow your heart!

Seg dag. Sov till 9. Sen har jag bara legat i soffan och halvsovit.. Är just nu hos mormor och har precis varit på ungdomsmottagningen. Ska bara chilla här tills mamma äntligen kommer hem igen! :)


Less

Fick inga svar på proverna jag tog idag på vc. Men hade feber och mår dåligt, så det blir att vila resten av dagen. Får inte fara till skolan imorgon, så ska göra det riktigt mysigt i soffan och bosätta mig där.


Söta giirls tog skolkort idag! ;)


Tillbaka på vårdcentralen..


Paniiik!!

Behöver snabbt hitta en praoplats! Har prao vecka 41 och 42 tror jag. Har ingen aning vad jag ska göra!

Vet ni nåt ställe som är bra att praoa på så skulle de vara hur gulligt som helst om ni lämnade en kommentar eller liknande!


Bra och dåligt

Gick finfint hos tandis. Nästa besök, på ett och ett halvt år:)

Men mina prickar blev bara värre under förmiddagen och de klia överallt. Har precis kommit från vc nu. Fick träffa läkare och ta blodprover. Har nån random virusinfektion. Har fått massa piller och salvor som jag ska gå på i två veckor. Inget smittsamt iallafall, de är ju bra! :)

(absolut älskar att hela jag är uppsvullen och att mina fingrar är som korvar...)


Hemma

Vakna imorse och var helt prickig. For till vårdcentralen. De finns en liten risk att jag fått vattkoppor så ja måste stanna hemma ifall det är nått smittsamt! Hoppas på att det bara är utslag eller något annat så jag får fara till skolan imorgon!

Ska strax fara till tandis och se vad jag får för dom där...


"Frida utan Jerry"

Igår hade jag en myskväll men finflickorna, Sara och frida! Blev först go'middag på okey, kycklingsallad! Sen handla vi lite godsaker. For hem till Sara och gjorde "Frida utan Jerryglass", alltså våran egna hemmagjorda ben&jerryglass. Var underbart gott!!!


Godnatt från mig och olivern!

Lägger mig i sängen med oliver å sover!


Puss! Älskar dig min skatt <3


:'(

Min rygg har lagt av, igen. Har sprungit några dagar den här veckan. Var ut idag igen efter skolan. Men de gjorde bara ont i min knasiga muskel i ryggen. Så får inte springa mer nu på asfalt. Ska försöka att vila ryggen och stretcha ordentligt så blir det bra. Vill försöka få lite kondis innan skidsäsongen börjar! :)

Nu ska jag duscha. Sen försöka plugga lite innan jag beger mig till norrfjärden!


INTE LÄNGE KVAR NU!!!


Torsdag.

Började dagen på vårdcentralen. Tog sista HPV-sprutan, skönt att ha gjort bort det! Sen var de skola som gällde. På musiken redovisa vi svenska visor, min grupp var söt! På idrotten hade vi orientering, jobbigt som satan!!

Efter skolan gick jag till mormor och fick plättar. Sen for jag och mamma å köpte träskor! Yey. Sen for vi och hämta ut nån salva till mig på Apoteket, sen for jag och köpte min nya skinnjacka!

Ligger nu i soffan. Halvdöd. Funderar på att gå å lägga mig, kändes skönt!


New in

Skinnjacka! Endast 50.- vilket klipp!!


Lose it all

Min kropp är död idag. Blev en löptur med vovven igår. Kan säga att de känns i benen idag!

Ska försöka dra mig upp ur sängen och göra mig klar. Ska följa med mamma direkt till vårdcentralen och ta spruta! :(


Tack mamma!

Fick några välbehövliga presenter av mamma! Nytt lakan + två örngott, två par trosor och två par sockar. Har ätit och sen pratat med mamma om allt mellan himmel och jord.

Nu ska jag fortsätta med garderobsrensningen. Sen hade jag tänkt ut och gå med vovven!


Tisdagsmyyys

Skolan va rätt så chill. Stannade kvar på skolan till halv 5 och skrev klart novellen som ska lämnas in i veckan. Efter det for jag hem och gick snabbt ut till skuuutern och fixade lite med den! Lite småsaker som måste fixas innan vintern. Sen är jag redo för Snööö! Har även hjälpt mamma att städa bort sommargrejer från gården och göra i ordning yxor för helgen, då ska de huggas ved i stugan :)

Sitter nu i soffan och lyssnar på musik. Ska strax krypa ner i sängen och sova, skööönt!

Joel skrev även idag. Han har det varmt å härligt i turkland medan jag är här hemma, fryser och längtar ihjäl mig efter han! Tycker han kan komma hem nu...


Memories

Har suttit och pratat gamla semesterminnen med mamma och mormor. Nog börjar man längta gode mycket tills vi ska fara! Men bara 13 dagar kvar!! :)

Nu ska mitt rum städas. Ska även försöka ordna i garderoben, det är ett enda kaaaoooss!!


Nu börjar den långa veckan...

Nu kliver Joel på planet. Saknar han redan. Livet suger. Ska göra varm choklad som tröst. Den här veckan kommer bli lång och jobbig...


Hejdå min älskade underbara!

Nu har jag sagt hejdå till min prins. Imorgon far han till Turkiet, inte avis alls.. De värsta är ändå att jag inte kommer kunna träffa han på typ två veckor! Vette sjutton hur jag ska överleva :(
Älskar dig mest gubben, hoppas du får de bra så ses vi så fort som möjligt igen! <3

Ska plocka upp Agnes(och massor av underbara godsaker) i Älvsbyn, sen hem till mig och se 90210!! :)


@ norris


Äntligen fredag

Dagen har börjat bra, gissar att den kommer fortsätta vara bra!

Ska duscha nu, sen drar jag till norrfjärden!! :)


Du var den jag kände bäst, nu vet jag knappt vem du är.

Vi brukade dela allt. Du var min andra halva. Vi lekte varje dag. Vi bråkade, men blev alltid vänner igen efter en liten stund. Du kände mig allra bäst. Du visste vem jag var, rätt igenom. Vi delade skratt och tårar. Du var min allra bästa vän och jag älskade dig mer än allt annat. Jag saknar dig så otroligt mycket! Du är en underbar person och får en på bra humör. Jag vet inte vad som hände? Vi gled isär. Den jag känner allra bäst, nu vet jag knappt vem du är. Jag får ett leende på läpparna när jag tänker på alla fina och underbara minnen vi har. Hopps du vet vilken underbar person du är och att du är den bästa kompisen jag haft!


Torsdag

Idag har vi haft elevens val. Vi nior har äntligen fått veta vilken pjäs vi ska göra som tp!! Tror de kommer bli grymt, är taggad som tusan!

Nu så sitter jag Linn och olivern uppe i mitt rum och ser GLEE och äter b&j, gode så härligt!!

Annars så längtar jag till morgondagen. Kort skoldag, är god lunch i skolan, ska spela med norrfjärden, sen stannar jag hos Joel för att säga hejdå till han innan han far till turkland och lämnar mig här hemma en hel vecka :(


Afraid to lose you

Igår var ja med Sara, sov även där. Idag har skoldagen varit seg. Ont i skallen, trött och less. Fick tillbaka svenskaprovet, besviken på mig själv. Sitter hos mormor nu. Ska strax hem och förhoppningsvis har mamma gjort nån god middag!!


För mig är du livet, men jag tar det för givet

Kass på att blogga. Men de är som vanligt. Skola, sover, umgås med vänner, saknar Joel, pluggar och kämpar genom skolan. Då vet niii


You make loving you so easy, Its like breathing air, Its just natural

Du är mitt allt!! <3


I'll put my future in you

En hel helg i norris! Underbart!! Ska börja spela med norrfjärden orkestern nu efter som Älvsbyns inte finns mer. Så var där i fredags å spela. Stanna då hos Joel och sov där. Joel for till Umeå kring 8 på morgonen igår. Jag stannade hemma hos han och sov nån timma till innan jag for in till stan och var där me Linn och Marcus. Fyndade en del clothes + en mascara! Mötte upp agge i Piteå sen for vi till norris. Var på EFS hela kvällen och träffa folk! Sen blev de en biltur till Luleå med pojkarna.
For hem idag på förmiddagen, nu är de filmmys med agge hela kvällen som gäller!! BÄST HELG


födelsedagsmiddag

 
 
//varsågod för charmig bild på mig och sarre! two years ago, I think//
-
 
Min älskade mor fyller år på fredag. Men linn jobbar resten av veckan så hon och Macke har varit här på födelsedagsmiddag för mamma redan idag. Blev godmat sen småtårtor som jag bakade tidigare idag. (Måste säga att jag är stolt över mig själv att jag lyckades baka något sånt!!!) 
 
Har rensat igenom linns gamla kartonger med skrot. Hittade en del roliga gamla saker! 
 
 

Take it!

Hemma idag också. Har dödligt tråkigt. Har snart hunnit se en hel säsong av GLEE! Hade tänkt dra mig själv upp ur soffan och baka lite. Mamma fyller år på fredag men det blir kalas redan imorgon! :)


Sånt som gör mig så otroligt arg

Igår när jag var på byn så parkerade jag min moppe på Coop-parkeringen. Precis då så var det en kvinna som försökte få fast sin hundvalp som troligtvis rymt ur bilen. Hunden sprang omkring på parkeringen och tvärs över gatorna. Jag stannade upp och blev lite rädd, oroade mig för hunden. Den kunde ju bli överkörd!?
Men jag tänkte att ägaren kommer snart få fast hunden! Så jag gick och gjorde mina ärenden på byn.

15 minuter senare kom jag tillbak till parkeringen. Hunden sprang fortfarande omkring i panik och rädsla, MEN ÄGAREN HADE FARIT DÄR IFRÅN!!! (akdgakfht???)

Jag gjorde allt jag kunde för att få fast hunden, men den var rädd och sprang bara runt. Den höll på att bli överkörd hur många gånger som helst och jag blev bara räddare och räddare.

Efter att jag stått där i minst 20 minuter och gjort allt jag kunde för att inte hunden skulle bli överkörd så kommer ägaren tillbaka. Jag frågade varför hon lämnat sin hund MITT PÅ BYN BLAND ALL TRAFIK!?!? De enda jag fick till svar var "jag tänkte att hon kanske skulle springa hem om jag lämnade henne, hon brukar göra det". PUCKO!!!!!

FY!! Såna människor ska inte äga något djur. Men hunden klarade sig fint, de allra viktigaste! Men jag kan lova er att jag var arg när ja kom hem!!


Dålig uppdatering

Jag vet. Jag har varit kass på att blogga. Men livet går lixom före..

Lördag: var hos Frida på kalas. Länge sedan jag åt så god mat i så stora mängder och pressade så mycket fika på samma kväll!! Blev mycket skratt. Alltså en helt underbar kväll med grymma tjejer!! :)

Söndag: vaknade upp hos Sara. Chillade. Såg pojkar -97s fotbollsmatch. Hälsade på mormor, där var även Kim elin och Hugo. Tur att han är världens snyggaste och charmigaste kille!! ;) på kvällen blev de 90210 med Agnes, grymt!

Måndag: elevfiket med Agnes, alltså inga lektioner. tummen upp för det!

Idag: har varit hemma från skolan med en plågsam förkylning. Vill bara dö!! Gissar på att de blir en till dag hemma så jag får vila upp mig ordentligt, då kan jag ta tag i skolan helt och hållet sen!


UNDERBART

Igår fick jag veta att vi skulle köpa skotern jag drömt om i flera år. Nu har den äntligen blivit min och har precis anlänt till fleis! Kan inte bli lyckligare än såhär!!


Helghelghelg

Igår kom min Joel hit med mackan! Blev filmkväll hos mig med pojkarna, Sara och Agnes! Joel och Marcus for hem imorse, eller kring 2.. Just nu är jag hos Sara och ska strax bege mig mot snårbäcks till Frida som fyller 17 idag! GRATTIS FINIS!! :)