Bussss

Sitter på bussen och tråkar! Hoppas på att Joel har slutat jobba när ja kommer fram till Piteå, annars så får jag väl gå på stan och TITTA på allt. Har inte råd att handla nånting! Måste spara så mycket pengar som möjligt nu för sista veckan på sommarlovet så ska jag röjjjaaa!! Kommer bli awesooommmee! Jaja. Ska sova hos Joel inatt, som ni kanske förstår men måste tillbak till älvsbyn tidigt imorgon.. Jobbigt! Hör av mig sen! Får se om inlägget publiceras nu, internet är inte de bästa i tvärån!


Tisdag

Ligger i Saras säng å myser med henne. Fast hon sover... Jaja, mysigt iallafall!! :) Ska strax dra mig upp ur den varma sköna sängen och fara hem. Ska ta mig en välbehövlig dusch, packa om väskan lite sen fara till min älskling! Bussen går 13.35, så jag kanske måste skynda mig om jag ska hinna allt.... Puss på er!!


Du är så fin!


Party!

Somna i saras knä igår, sen sov ja i 12 timmar. Så otroligt skönt!! Idag har vi it gjort nå. Hämtat ut mitt pass. Varit med Erika (är de än). Sett på Saras träning och bara Chillat på mopparna. Hade tänkt fara å grilla nu ikväll men de börja ju regna som nå psyyyk!!!! Håller mig inomhus tack!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2319039/images/2012/pic_5016cf259606ee602d000004.jpg" class="image">


Linn och Marcus, för evigt!

Igår var det bröllop! Linn och marcus var så fina och hela dagen vart lyckad!! Sen var de party all night long. Jag och Joel var gode trötta när vi kom hem så vi somna vid 2 och sov i nästan 12 timmar :) skööönt!


En månad med min Joel!


Blablabla

Fint att http://blogg.se">blogg.se laggar och att allt är kaos. Nu säger jag och agge godnatt härifrån sängeeen! Upp 5 imorgon och jobba sen blir de ett pass på gymmet innan min fullspäckade dag tar sin början på riktigt!! :) godnatt

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2319039/images/2012/pic_5011bf3e9606ee513b00001a.jpg" class="image">


Blablabla

Fint att blogg.se laggar och att allt är kaos. Nu säger jag och agge godnatt härifrån sängeeen! Upp 5 imorgon och jobba sen blir de ett pass på gymmet innan min fullspäckade dag tar sin början på riktigt!! :) godnatt


Torsdag

Fick riktig sovmorgon idag, skönt!! Jag och agge spela lite mariocart innan vi for ner på byn och var med agges pöööjk som kom från Piteå. Åt frukost/lunch/middag på centrum, gott! Har kommit hem nu igen. Håller på att städa här uppe. Allt hundhår måste bort så inte Joel dör när han kommer hit! Han kommer hit imorgon nån gång. Saknar han så de är helt gaaalet! Men imorgon ska jag äntligen få pussa på min pojk!! Nä, tillbak till städningen. Sen ska jag och Agnes äta glass å spela mariocart resten av kvällen!! ;)


Torsdag

Fick riktig sovmorgon idag, skönt!! Jag och agge spela lite mariocart innan vi for ner på byn och var med agges pöööjk som kom från Piteå. Åt frukost/lunch/middag på centrum, gott! Har kommit hem nu igen. Håller på att städa här uppe. Allt hundhår måste bort så inte Joel dör när han kommer hit! Han kommer hit imorgon nån gång. Saknar han så de är helt gaaalet! Men imorgon ska jag äntligen få pussa på min pojk!! Nä, tillbak till städningen. Sen ska jag och Agnes äta glass å spela mariocart resten av kvällen!! ;)


Har varit med mina friends todaaaay


Girlsnight

Idag for vi till piteå men det blev inget phb och jag fick inte träffa Joel heller :( fick mig iaf en ny bikini, välbehövligt! Eftersom solen gömde sig bakom alla regnmoln så for vi å sola på solarium istället. Skönt. Agnes är här nu. Vi har spelar massor av Wii, ätit glass å godis, badat och nu ska vi krypa ner i sängen å se film!! En tjejkväll var precis vad jag behövde' :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2319039/images/2012/pic_501067cb9606ee28220000e6.jpg" class="image">


Vill sova

Igår blev det ju då volleyboll på lillstrand. Vi var 7 st, sen kom även ett gäng på tre norrmän som var med. Fick till och med upp ett spel, men bara för att norrmännen gick volleyboll och var bra på det!! Efter det så bada vi i typ en halvtimma, inte så kallt som jag hade väntat mig! Ganska skönt ändå:) Nu har jag precis jobbat klart. Ska tillbaka till Sara och sova nån timma till, behöver det med tanke på att dom andra låg och prata/skrek till klockan 4.... Sen blir det nog phb idag och sooola! Ska ju vara med Joel ifall jag far dit så jag ska nog tvinga ner han i vattnet och bada med mig då;)


Jag älskar dig Joel!

En dag med min underbara Joel, livet är på topp!! Har varit på havsbadet hela dagen. Fått lite sol mot huden, skönt! Men regnmolnen kunde inte riktigt hålla sig bords hela dagen... Tog bussen hem till Älvsbyn kring halv 8. Sunne och John följde med till Älvsbyn:) ska vänta på Sara nu, sen drar jag och hela gänget upp till lillstrand å spelar volleyboll och badar!! Häärligt!! Har velat bada hela dagen.. Men eftersom min pojkvän är så otroligt trög och INTE tycker om att bada(vilket ja inte förstår?!) så har jag inte kunnat bada nånting tidigare idag.... :( men nu jäklar!! ;)


Fixar och planerar!

Igår for jag och hälsade på mormor efter jag hade jobbat! Sen for jag till Linn. Vi fixade bordsplacering till bröllopet och lite annat småfix. Efter det blev det en tripp till Piteå. Hämtade linns klänning och sen middag hos storebror, palt!! :) Har sovit hos Linn inatt. Ligger i sängen och ska försöka slita mig här ifrån. Idag ska jag till Piteå igen. Blir en heldag med min pojke på havsbadet:) braaa


Snart skola igen..

Sommarlovet börjar ju faktiskt snart gå mot sitt slut. Vet inte riktigt om ja längtar till skolan eller inte? Jag längtar självklart till min bästa klass, dom som får en att gå till skolan varje dag! Men sen vet ja inte riktigt.. De ska bli skönt att gå ut nian sen och slippa älvåkra!! Men samtidigt kommer jag sakna allt med grundskolan. Jag har världens ångest och vet inte alls vad jag ska gå för gymnasium! Sen har ja inte så bra motivation till skolan men jag vet att ja måste plugga nu och försöka höja betygen så mycket som de går. De är himla mycke press på en!! Är de bara jag som känner så? Jaja. Bara försöka samla krafter nu den sista tiden av sommarlovet. Njuta av ledigheten och leva livet i några veckor till!


Försöker vakna!!

Steg upp kring 5, som vanligt. Har städat på gymmet. Sitter nu i typ personalrummet och chillar. Ska försöka hålla mig vaken hela dagen och inte sova nå mer förens ikväll!! Får se om jag lyckas, är inte så säker på det... Ska strax å tanka, sen får vi se vad dagen bjuder på! :) Charmig bild på trött cheey!


Hallå

Har äntligen fått sova länge! Första natten på typ två veckor som jag får sova tills ja vaknar av mig själv. Sitter på bussen nu på väg hem till älvsbyn. De suger, vill it hem! Har haft sjukt kul i helgen me min älskling! Men träffar han snart igen, förhoppningsvis på tisdag:)


Helgen, hittills

Igår va jag och Joel med hans friends! Spela tv-spel (måste tillägga att jag vann en gång!!!!), såg när några körde skoter på vatten. Joel var då tvungen att bada när skotern skulle upp ur vattnet, gullee! Hann är världens badkruka!!! Idag har vi varit i skellefteå på rallycross. Nu så är vi på phb. Ska sova här inatt. Nöjd nu Sara? ;)


På bussen

Har satt mig på bussen nu. Piteå hela helgen, love it!!


Last summer!

Hitta bilder från förra sommaren. Saknar ändå att vara blond...


Dålig start på dagen

Varför ska skorna ALLTID börja gå sönder när dom är som skönast? Nu har mitt sista par skor som är (var) hela gått sönder. De suger! Kanske ska passa på att köpa mig ett par nya skor idag om jag orkar fara till stan innan jag ska till Joel!


Planerrr!

Min helg kommer bli supermegabraa! Endast för att jag ska få vara med Joel hela helgen! :) Imorgon far jag till Piteå. Ska gå på stan ett tag sen hem till Joel. På lördag far vi till skeå för att se på rallycross. Sen så sover jag nog hos Joel till på söndag också. Kommer bli såååå bra:) ska packa lite clothes nu. Sen blir de en tidig kväll, ska ju upp och jobba innan jag får fara till Piteå! Känner inte taggen på att stiga upp klockan 5.... Bjussar på två urgulliga bilder på mig själv. (hoppas ni förstår ironi..)


nytt försök på en lista!

1. Fullständigt namn? – Sanna Felicia Margareta Hortlund
2. År? - 15
3. Vart bor du? - Älvsbyn.
4. Färg på ditt hus? – guult
5. Hus eller lägenhet? - Hus
6. Klass? –  9c
7. Vilket år tar du studenten? – tvåtusensexton
 8. När gick du upp i morse? – kring 11? 
9. När ska du sova? – ikväll
10. Vad har du ätit idag? –  mackor till frukost
11. Dagens klädsel? – Joels mjuksbyxor å en tröja
12. Dagens smink? - inget.. 
13. Dagens roligaste? - komisarie späck
14. Har du många vänner? - tillräckligt, och dom är bäst
16. Vem chattade du med senast? - på facebook, therese!
17. Har du pojk-/flickvän? - Ja. Han är bäst!
18. Vem pratade du med sist? – sarooo
19. Vem fick du senast sms ifrån?- älsklingen
20. Film? - Alla sorters kärleksfilmer!
21. Låt? – de varierar
22. Mat? - mammas köttgryta!
23. Dryck? - vatten!!
24. Färg? - blåå
25. Godis – choklad, lätt
26. Land? – SVERIGE!! näää, men något varmt land!
 27. Ämne i skolan? - Musik och bild!
28. Människa?  - ööh? mina vänner och familj...?
 
Senaste:
29. Gången du shoppade? - en vecka sen, köpte dock bara en mobilladdare...
30. Gången du bakade? – ingen aning..
31. Gången du stulit något? - räknas godis från saras skafferi?
32. Gången du gjorde något dumt? - hmm.. vet it
33. Personen du pussade? – bästa joel!
34. Personen du kramade? – hm.. Kevin tror jag 
35. Gången du slog någon? - aldrig slagit nån på det sättet
36. Personen du dampade på? - ööh.. erika och sara? 
37. Personen du bråkade med? - vet inte riktigt.. håller mig ifrån bråk! inget bra med det
38. Personen du blev ovän med? - vet inte.. 
39. Gången du fick skrattattack? - idag
40. Personen du snackade i tel med? - pappaaaa
41. Gången du grät ? – länge sen
42. Gången du var kåt? –
 
Antingen eller:
44. Svart eller vitt? – Vitt
45. Hund eller katt? - katter är äckliga, så jag säger HUND!
46. Ute eller hemma? - beror på
47. Tvspel eller datorspel? - Tvspel, always!
48. Singel eller upptagen? - Upptagen!
49. Hångla eller kyssas? - bååda
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - HAHA, ingenting!!
51. Ragga eller bli uppraggad? - båda, beror på..
52. Blont eller svart hår? - Brunt! :)
53. Har du blåa ögon eller bruna? – inget utav de.. men mer blåa än bruna! 
54. Choklad eller lakrits? - Choklad, alla gånger!
55. Coca cola eller fanta? - Cola
56. Pizza eller kebab? – pizza
57. Randigt eller prickigt? - Randigt
58. Blatte eller svenne? - personligheten räknas!
59. Älska eller bli älskad? - båda
60. Leva eller dö? – Leva ett perfekt liv! sen dö
61. Vänner eller familj? - kan inte leva utan nått utav de!
 
Antal:
62. Personer du älskar? - ni vet vilka ni är!
63. Personer du hatar? - hata är ett starkt ord....
64. Glassar du ätit på en dag? - många!
66. Gånger du varit hög? - aldrig
67. Personer du saknar just nu? - JOEL!
68. Gånger ditt hjärta brustit? – en
 
 
Vem:
69. Kommer du inte överens med? – några..
70. Vill du kyssa nu? - joel!
71.Ska du träffa imorgon? – joeeel
72. Sjöng du senast för? - sjunger just nu riktigt fint för mig och sara.. "All for one, aaaaall for loooove!" Ja ni kan ju föreställa er ;)
74. Pratade du tvspel med senast? – ööh.. typ joel
75. Vill du ta med på resa nu? – mamma!!
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - finns två.
77. Vem förtjänar att dö? - ingen!!
78. Är söt? – jaaaaag!! nä, jag skoja.. men sara är väl rätt så söt? :)
79. Vill du sova jämsides med i natt? - Joel!! 
Vad:
80. Gör dig glad? – Friends, familj och min underbara pojkvän! 
81. Gör dig ledsen? – att sommarlovet snart är slut :(
82. Vill du helst göra nu? - vara med joel!
83. Önskar du att du slapp göra? - jobba imorgon...
84. Vill du ha nu? - jordgubbar vore inte helt fel...
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - gode länge dit.. vet inte riktigt :) 
86. Längtar du till? – imorgon  och joel!
87. Tycker du om dina betyg? - dom skulle kunna bli mycket bättre.. men dom är helt ok
88. Ångrar du i ditt liv? - dåliga beslut!
89. Är det bästa som hänt dig? - Livet. Mina vänner. Joel.

Två bilder från igår


Godmorgon!!

Ser på lite awkward här på morgonkvisten. Idag ska jag bara dryga omkring. Få tiden att gå. Imorgon jobbar jag på morgonen sen ska jag äntligen få träffa min bästa Joel! Snacka om att jag saknar pojken superduperjättemycket! Tror även att jag ska gå på stan ett tag och försöka hitta bl.a. Ett par skor till bröllopet. På tal om bröllop så är de nu bara drygt en vecka kvar tills min syster blir fru Forslund! De kommer bli sååå fint! :)


Fest

Blev en middag + efterrätt på byn med s och e. Gott, jamen naaanting!! Har kört upp en hel tank med bensin idag, budget... Eller? Nu väntar en film. Men först ska mitt hår kammas ut, kaos efter en dusch. Fint!


Kaos!

Blev lite grötigt i förra inlägget! Men de gick inte att fixa, hur jag än gjorde. Men ni får stå ut med det! Nu äter jag frukost/lunch. Ska strax ta badkläderna och moppen å bege mig till mina friends. Idag blir de bara massor av sol, bad och glass! Perfa.


Kraft&hälsa

Är på gymmet! Har varit här nån timma nu och städat för fullt! Är klar nu, så nu tar jag moppen och räzar hem. Magen skriker och vill ha frukost! Senare så blir det nog att vara med nå friends. Bra! Bjuder på några hej-jag-är-trött-orkar-inte-vara-seriös-osminkad-brud-bilder

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2319039/images/2012/pic_500650ddddf2b34cd1000794.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2319039/images/2012/pic_500650dde087c305d60007b3.jpg" class="image">


hemma igen, yao

hemma från norrköping. har varit riktigt modig den här resan måste jag få säga!! Har klättrat uppe i träd (en bana alltså), klappat en ORM, ridit på en kamel, åkt karuseller (för er som inte vet de så är jag livrädd för karuseller och har inte åkt de på ca. 7 år) och klappat stingrockor. Stolt över mig själv. Övervunnit en del rädslor här:)
Gick två dagar på kolmården djurpark. En dag på ett tropikarium/aqarium. Åkt bil. Ätit mat. Ätit godis. Sovit i tält och haft de superbra :) Bilder kommer kanske nån gång framöver:)

En lyxshake senare...

Jag och Kevin har sockerkick!


Namnsdag

Idag har alla Joel namnsdag!:) grattis till er men mest till min älskade pojkvän som är den bästa av alla Joel som finns!! <3


NU FAR VIII!

Nu drar vi mot Norrköping! Bäddar ner mig längst bak, tre säten att ligga och sova på! Vakna kring 5 och for och jobbade så är gode trött. Men några timmar sömn här så blir de bra. Tagga Kolmården och titta på djuuur!!! :) Uppdaterar efter vägen, pussar!


hejochhå

vad har jag gjort idag? it nå. Har varit i soffläge hela dagen. Ska strax dra mig mot sängen och se film, lagomt ansträngande. Imorgon ska jag vakna klockan 5, tjoho! Börjar jobba halv 6. När jag har städat klart så sticker vi till norrköping jaoooo! Ska gå på djurpark och annat myyys. Vi blir 6st så vi ska åka minibuss, semesterkänsla på hög nivå! :) Vi blir borta till tisdag så bloggandet kanske inte är på topp under de dagarna. Men jag ska försöka så bra jag kan, iPhonen följer ju såklart med över allt! :) 
 
ca. två år gamla bilder. enjoy
måste bara få säga att mitt hår var otroligt underbart på den tiden!!!! vill ha lånt hår igeeen!
 

Suuuuug

Älskar mina humörsvängningar här på bloggen. I de ena inlägget skriver jag hur lycklig och glad jag är och i nästa så är jag helt depp och less på allt. Eftersom mitt förra inlägg var fyllt med glädje så kommer här ett tråkigt inlägg! De här har varit den segaste dagen på länge. Ork it med nånting. Har legat i sängen tills nu. Har ätit middag. Funderar på att gå tillbak till sängen... Som vanligt saknar jag Joel, vilket gör allt ännu värre. Bajs! Nä. Nu tar jag en kaka och går till sängen och väntar på att älsklingen ska komma hem så jag kan ringa till han!


Vet inte riktigt vars ja ska ta vägen

Kärlek är den svåraste känslan att beskriva. Har aldrig insett hur stort de är förens nu när jag själv får vara med om det. Kan inte sluta le så länge han är i mina tankar. Blir lite svårt att somna! Vet inte riktigt vars jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Det enda jag vet och är säker på är att jag är helt galen i min pojk!


På väg hem:)

Blev några timmar på stan med min älskling!! Gick på lite affärer. Hittade mig en laddare till telefonen som man kan ladda i bilden, perfekt nu när vi ska ner till Norrköping! :) Sa hejdå till Joel när han for med bussen. Sen gick ja till Kim. Hann bara sätta mig i soffan så fick ja ett sms av Joel att hans buss inte gick. Sprang tillbaka till busstationen och fick vara med han några minuter innan Simon kom och hämta han! Känns som att jag kommer överleva en vecka utan han nu. Förhoppningsvis! Sen när ja kommer tillbak till Norrland så ska jag vara med min älskade pojk heeeela tiden! :)


Glaaaaad

Mamma sa nyss att vi ska fara till Piteå och sova där inatt! De betyder att jag får träffa min älskling idag!!! :D sjukt glad ja är just nu!!!


Världens finaste på fyra tassar, jag älskar dig!


Lose your mind

Jobbdag nr.2 klar! Steg upp före 6 imorse å for och jobbade, segt. Har kommit hem nu och ätit frukost. Hade tänkt parkera mig i soffan och sova nån timma nu innan allt här hemma ska göras. Var och fiskade igår. Inte en enda fisk nappade. Vi for hem vid 11. Pratade med min pojke i telefon innan ja somnade. Är så hemskt att prata med han. Börjar sakna han ännu mer och de känns tungt att ja inte får träffa han på över en vecka!!! Livet är hårt ibland...


De här gör jag nu

Har ett litet life-sucks-moment.. De kliar i ögonen, men kan inte klia för de gör bara ont:( sen så saknar jag Joel såhääär mycket och jag kommer inte träffa han på typ två veckor!! Vet it hur jag ska överleva det Sen så är ja hungrig, men jag orkar inte kliva upp ut min älskade soffa. Kul inlägg. Nä


Girls

Igår for jag till Moas stuga! Var där med henne å Ellen. Åt go'mat och gled på flotten :) har sovit 12 timmar inatt, skööönt! Är nu hemma och ser top model. Laddar upp för ikväll, blir att fara och fiska med dom här igen!:)


De senaste dagarna


Jobb!

Kom hem kring 3 inatt! Fisket var ganska lyckat. Annika fick dra upp två fina fiskar, men som vanligt for jag hem utan fisk.. Dom vill it riktigt fasta på min krok... När vi var ca. 1km från oss så såg vi en björnunge på vägen. Känns inte så stabilt att dom bor runt omkring mitt hus, Huvva!! Blev 4 timmars sömn för mig inatt. Har hunnit vara å städa på morgon. Nu ska ja sova nån timma sen fara på äventyr! :)


Söndag

Har varit i pappas stuga idag med syskon och deras familjer. Daniel har köpt en hundvalp, dog så söt han var!! Lekte med småflickorna och åt även go'mat! Sen for ja me krille till gymmet för att då instruktioner över vad jag ska hålla med när jag jobbar de närmaste veckorna! :) har hunnit vara med Sara nån timma. For till plan och träffade Erika Josefin och Joel, känner att jag har varit social idag:) nu ska jag mamma Linn och annika fara och fiska! Nattfiske, you know! Härligt:)


Svårt att förklara

Jag och Joel har varit tillsammans en vecka nu. Jag vet att de inte är så speciellt eller särskilt länge.. Men jag tycker de känns så stort! En vecka, det är faktiskt början på något som skulle kunna bli så otroligt bra. För mig känns det så viktigt att det hänt. Jag känner verkligen att jag kan lita på dig Joel och att jag är trygg med dig. Det spelar ingen roll vad du säger eller vad det handlar om, man märker när du är seriös och verkligen menar vad du säger. Det känns som att vi varit tillsammans i all evighet! -även om de bara gått en vecka. Ni kanske tror att jag räknar varje dag och tycker en vecka är stort, för att jag bara vill lixom visa för alla andra. Men jag vill visa för mig själv att även jag har hittat någon jag älskar och litar på till hundra. Det är en speciell känsla att veta att någon tycker samma sak om mig, och ha det bekräftat! De är underbart och jag hoppas att varje människa ska få känna det nån gång, för alla är värd det! Det är värt att satsa allt man har och gå in för det helhjärtat, även om man riskerar att bli sårad. Men hittar man den perfekta så blir man så lycklig och man får en annan syn på livet. Det är magiskt och så härligt! För att sammanfatta det hela: jag är gladare än aldrig förr och lycklig att jag har hittat den perfekta killen för mig! LIVET ÄR PÅ TOPP


Bloggappen fungerar!!!

Lycklig tjej, jao! Nu kan jag blogga med bilder igen :D Igår var jag ju hos Joel. Måste att jag är stolt över min underbara kille, han skrev ett så fint inlägg i min blogg - frivilligt!! Måste säga att jag och Joel är experter på att mysa och göra ingenting. Igår blev en dag med massor av film och tvtittande! Hur som helst så har jag världens gulligaste pojkvän som jag gillar såhääääär mycket! <3 Om jag fick välja så skulle jag vilja vara i hans famn nu. Men icket:/ får mysa med agge istället eftersom jag är med henne! :)


Gästblogg av Joel!

Hejsan ! :)
Myyser i soffan och äter !! Funderar på att ta med Sanna för att fara till farfar och fika, problemet sitter i att jag it har ork att ta mig dit :/
Jaha, hur som helst så får jag vänta till Sanna vaknar för vill ju it förstöra skönhets sömnen !!:)
Man kanske skulle lägga sig bredvid och sova ? Hjälp mig ! Tacksam för svar !!
De var allt för mig, och kom ihåg att ta hand om eran syyper kompis Sanna för hon är hur bra som helst !! ❤
hejdå !

Kompisarrr!

For ner till byn och hälsa på Linn å macke:) sen var ja med Madde och Agnes! For till lomtjärn. Där träffa ja fasters hjärta, Kevin! Sen for jag med tjejerna till Sara och våldgästa henne och Jimmy. Sen har jag bara Chillat där. Är nu hemma och försöker tina upp! Blir att sova tidigt, ska till norrfjärden imorgon och vara med Joel! Blir brabrabra. Saknar pojken även om jag träffa han senast igår!!! Vet inte hur de ska bli när ja inte får träffa han på över en vecka!

konfirmation storstrand 2012


Du gör mig så svag

Igår när jag kom från norrfjärden så for jag direkt och va med Sara och agge. Vi åt på okey, chilla på byn och räza med mopparna. Börja må ganska dålig på kvällen, så vi somna kring 2, vilket är tidigt för att vara vi! Är lite halvt förkyld. Ont i skallen å halsen, men jag överlever! Tror jag och Joel har smittat varandra för han är sjuk, stackarn!

Idag har jag varit till Nilssons i vistträsk och köpt ny jacka, jao. Nu ska jag ladda över bilder till datorn, sen ta mig en dusch och efter det bege mig till maddooo! :)

Godmorgon

Hallå! Igår for jag till Joel. Vi myste mest på hela dagen och soffan var våran bästa vän. Somna ganska så sent. Joel ligger fortfarande och sover bredvid mig, men ja håller då på att dö av värmeslag, så ja kan it sova nå mer!! Ska försöka få liv i pojken min, tråkigt att vara vaken helt själv här i huset!

Tisdag och solen lyser för en gångs skull!!

Bloggappen funkar inte som ni vet. Men ska ändå försöka hålla bloggen vid liv! Kommer blogga utan bilder för de mesta, men vill ni se bilder från allt jag gör kolla då min instgram @sannahortlund, perfekt! :)

Är hos mormor nu och väntar på att mamma ska bli klar med det hon gör. Sen ska hon skjutsa mig till norrfjärden till Joel:) kommer vara där hela dagen, får se ifall ja sover där... Hör av mig sen! Puss på er alla läsare, ni som hänger kvar! :)

Jag har världens bästa pojkvän!

Hjärtat mitt kom hit idag! Har inte gjort så mycket (finns it nå att göra här i skogen). Men de spelar ingen roll, har ändå haft det supermysigt! :) har varit utan han i knappt en halv timma, sahar han redan!! Så därför far jag nog till norrfjärden imorgon! Ska se en film nu innan ja somnar, puss

Sommarlov på riktigt

Pratade med Kristoffer igår. Visade sig att jag inte behöver börja jobba förens nästa vecka. De betyder att jag nu har sommarlov på riktigt i en hel vecka. Startar upp veckan med att vara med Joel. Han kommer hit nån gång idag, så ja måste ta mig upp ur sängen och städa här uppe, allt är kaos!! 

29/6-12

Är världens lyckligaste tjej! Så otroligt glad att jag har fått världens bästa kille och är så glad att han är min. Han är världsbäst på alla sätt och vis. Världens snällaste, gulligaste, underbaraste, finaste, snyggaste och bästa! Allt är perfekt och jag är så sjukt glad!
 
Joel, du är helt perfekt och jag gillar dig mer och mer för varje dag som går.
Du gör mig så otroligt lycklig. love u ♥
 
 

bilder

Rymmarnatten var kung. Gick runt heeela öjebyn. Fixade tre kontroller men blev tagen 50 meter ifrån storstrand.. Var tillbak kring 3, sen såg vi film. Däcka gode fort efter det. Har delat en liten soffa med Johanna min fula vän och jonas och delat kudde med aron. Ja, de var gode trångt. Fick sitta och sova. Men det blev en grym, mysig, sjukt rolig, kunglig kväll/natt med gänget! Var hemskt att säga hejdå till alla idag. Kommer sakna alla så grymt mycket!! 
 
Nu är jag hemma. Har sovit. Ska sova mer. Ska nog börja jobba imorgon, jobbigt.... 
Men nu kommer det bilder från konfan! :)