Visst är vi söta?


Sune

Fyfan va söt saras nya hund är. Åh, smälter! Lillsune <33


Nu, skolan

Sitter i bilden påväg till skolan. Har inget att skriva, men ha en bra dag. Vi hörs senare


Tävling

Händer inte så mycket på min blogg så jag tänkte att jag drar igång en tävling!

Det blir en tävling om veckans bästa blogg! Skicka en kommentar med erat namn och bloggnamn, om ni vill vara med. (Ibland fungerar det inte att kommentera på min blogg, men ni kan anmäla till tävlingen i min blogresponse om ni vill!)

:)


House

Har sett några avsnitt housewives i mitt rum. Gick precis ner till mamma. Vi sitter nu och ser på house och trycker i oss mango, gott jöö! :) tar och säger god natt nu för ja kommer somna vilken sekund som helst.... Puss på er!


<333

Man vet att det är vår när min mamma köper o'boy! Mamma köper det endast vid sportlovet och påsk. Bara för att de är enkelt att ha i stugan. Men det blir som ett litet vårtecken för mig. För så har det varit i alla år.


Lasange

Ska hjälpa min söta mor med middagen


Vänner sökes!

Har skrivit no-provet idag. Gick faktisk bättre än jag trott :) på hkn gjorde vi världens godaste bröd, mums! Är nu hemma och försöker hitta mig en vän som vill åka med mig i kanis ikväll, ser lite hopplöst ut just nu! Får se om jag far dit helt ensam... Forever alone u know!


Franska

Har haft idrott på morgonen. Spela innebandy, fett kul! På musiken fick vi se film, och sluta efter typ en kvart! Har nu franska, ser film här också. Men den var då så konstig så jag kan ägna några minuter åt bloggen!

Blir en gammal bild.


Lång inlägg

Har haft de sjukt roligt med mina tjejer, som vanligt alltså! Vi åt på okey, jag tjocka mig och åt pizza.. De var så sjukt gott!! Sen gick vi bara omkring på byn. Fast de var grymt kallt ute så vi gick in lite är och där. Tänk när de blir sommar, då kan man gå omkring och bara göra ingenting utan att frysa. Shorts och linne dygnet runt! Åh, vad jag längtar!! Men tillbak till dagen. Erika hakade på oss ett tag. Så de barka ju ännu mer! Sen så har jag tappat bort min skåpnyckel, tror ja glömde den på okey... Bra jobb Sanna!!
Ska krypa ner i min varma säng nu och se lite housewives innan jag somnar, låter helt ok! Sov gott sötisar :)

Bjuder på en söt bild på agge Madde och mig! :)


Måndag

Känner att de lixom är min dag idag. Fick ett A på en uppgift vi gjort på bilden, vem blir inte glad över det? Sen har jag bara varit allmänt jätteglad idag. Dock så var lunchen jättedålig. Men när vi hade profil på park så gick vi och fick mellis av mat-tantera, så söta.
Ska gå till byn nu med Sara och möta upp Agnes. Ska på middagsdejt med mina flickor!


Underbara, älskade, fina Norrland!


Hej

Ny vecka, nya möjligheter!

För er som antecknar: jag borstar tänderna :) ska strax dra mig till skolan. Kemiprov idag, om jag ska gå på min magkänsla (den brukar stämma) så kommer de gå åt skogen med det här provet!! Önska mig lycka till. Puss


Näe

Hade ju tänkt plugga, men tror ni det blev så? Näe. Hamnade vid pianot istället och började lyssna på musik. Men nu SKA jag faktiskt plugga, då vet ni!


Pluggar

Pluggar no. Har prov imorgon och jag kan ingenting. Måste verkligen försöka lära mig nått, mina kemibetyg är redan värdelösa!!
Ska ta och äta middag, sen fortsätta. Puusss


Kanis!

Vaknade tidigt i morse. Vi släpade oss till kyrkan, var på en väääldigt dryg gudstjänst. Men nu har jag vara 7 kvar att gå på! :)
Efter de for jag till kanis med flickorna och åkte. Axel åkte med oss också, så vi var cooooola och åkte 4 i liften! ;) backen var då jättebra idag. Har varit lite gangster och hoppat, åkt skogsvägar och åkt offpiist! Ja, så fräna är vi! ;) tror jag ska ställa mig på brädan på torsdag och åka för första gången, hm.. ;)


Tack och hej för idag!

Sitter och har lite allvarligt snack med Agnes och Sara, kan behövas det också. Men vi ska nog ta och se en film, glömma alla problem för en stund. Godnatt sötisar, puss


Ojdå!

Kom på att jag varit med och tävlat hos jenny om veckans blogg. Kollade nu vem som vunnit och såg att det var jag! Blev lite chockad!! Men tack till alla ni söta som röstade på mig. Det är sånt här som gör att man vill blogga! :)


Glasisar

Sara och Agnes tycker jag ser ut som mor min i glasögon! hm..


Grym

Har varit och jobbat hela dagen lång! Är gode så trött men ska ändå släpa mig ner på byn och vara med Sara och Agnes. Blir att fara och se hockey på forum och sen gissar jag att ja sover hos nån av tjejerna sen far vi till backen imorgon!! :)


Godnatt

Lägger mig i sängen och ser på desperate housewives! Väckarklockan ställs på halv 8. Kommer nog inte uppdatera så bra imorgon. Börjar jobba 10, sen jobbar ja resten av dagen. Puuss


Uppochner


Fredagsmyys

Skolan var hemskhemskhemsk. En redovisning, gick väl inte så jättebra.. Ett prov, gick åt helvetet om jag ska vara ärlig. Sen på Mattelektionen så var jag så död i skallen att jag bara ville lägga mig på golvet och gråta! När ja kom hem for jag direkt till olstorpet och har fixat mig jobb för sommaren. Ska även jobba där imorgon hela dagen och kirra lite moneyyy!
Ligger nu och myser i soffan, godiset är min vän


Piteå

Har varit i Piteå heeela långa dagen! Kom nyss in genom dörren. Min skalle vill bara dö, så jag tror jag ska gå och dö i min säng snart. Men först ska jag pressa Semla. Är lite efter alla andra och äter semla nu, några dagar efter sådär....


-


Onsdag

For ner på byn efter jag ätit middag. Hann göra mycket på byn. Bland annat se hockey med Sara. Älvsbyn vann, såklart!
Ska gå och tvätta bort sminket sen sova, äntligen!!


Haaaa!!

Jippie! Plugga till prov och göra läxor, hur kul som helst ju!!!


Duktig

Har varit på en prommis med tinkan. Är klar med redovisningen. Eller ja, jag orkar inte bry mig mer nu. Det får bli som det blir!
Ska tvätta bort sminket och krypa ner i soffan. Tror jag ska sova här inatt, mycke mysigare än sängen!


Kämpar

Har skrivit ner det jag ska säga imorgon. Sen gäller det bara att bryta ner hela texten till stödord! Jag kämpar riktigt mycke just nu. Mina ögon håller på att falla ihop! Åt en godis i hopp på sockerkick. Ska skriva klart hejna sen ska jag nog gå en promenad med tinkan.


Crazy about you


Bra dag

Dagen har bestått av sång, sång och lite mer sång av Sara och mig! Vi är söta. Har mest sprungit omkring på skolan och vara jobbiga... Sitter nu på bussen påväg hem. Och hör och häpna; vi har en helt ny buss!! Sååå härligt :) när jag kommer hem ska jag göra klart min sv. Redovisning som ska redovisas imorgon!


Risig

Har tagit mig till sporthallen. Har sminkat mig här och gjort ett försök i att dölja mitt risiga face!! Ska ta och byta om nu, börjar på 20 min....


Bra Sanna, riktigt bra....

Klockan 3 somnade jag inatt?.. Imorse?.. Sen fick jag sova tre ljuva timmar innan väckarklockhelvetet ringde! Asdfgjkugv vad jag är trött!!!

 


Ha det bra. Vi hörs. Vi ses!

Har inte somnat än! Har suttit och spelat piano ett tag, läst lite bloggar, varit ner och pratat lite med mor (hon kan inte heller sova), har gjort ALLT för att bli trött! Ligger nu och lyssnar på musik och plågas för att jag har så jäävla ont i magen! Ja, om jag inte hade det kanske jag hade kunnat sova!? Åh, ork it! Ska fortsätta roa mig själv tills jag kan sova, hoppas ni andra sover så gott så! Puss


Woooops!

Somnade i soffan kring 8 och har sovit där tills nu. Har släpat mina ben uppför trappen så jag ligger nu i sängen och ska fortsätta sova här.

Idrott första timman imorgon. Får se hur det går med min underbara hosta(<33333) sen så har vi musik, franska, lunch, kemi sen hk. Så dagen kommer bli ganska chill, som alla andra tisdagar! :) godnatt


SANZOR!

Max döpte om mig idag. Ni kan nu kalla mig för sanzor!


Men gumman...

Är du trött tindra?

Hon ligger bara på golvet, helt död. Söt


Måndag

Skolan var helt ok, vi barka som vanligt. På profilen så sa jag att ja var hungrig (som vanligt) så då fick vi frukt, mömmmms!!
Är på väg hem nu. Har varit med tinkan hos veterinären. Hon har blivit sövd och undersökt så nu är hon typ full! Stackars vovven min :(


Kontoret

Sitter och ser på kontoret med mami. Söndagar är så bra. Jag och mamma köper alltid godis och bara myser! Sitter nu och trycker popcorn och dricker drickaa! :)


Chillar

Har kommit hem från kanis. Jag och Sara var bäst, som vanligt! Vi sjöng så fint i liften :')
Ligger nu och ser på tv. Ska gå och umgås med min vovve sen får vi se vad jag hittar på :) puss

 


Söndag

Blev totalröjj igår. Har ätit hur mycket som helst. Min tårta som jag skulle göra blev inte riktigt enligt som jag tänkt... Vi pratar inte om det!
Nu ligger vi och ser oc. Ska städa ihop på ett tag och sen ska jag nog till kanis ett tag med Sara! :)


One year

Ett år sen allt började.. <3


AGNES<33333333

Skedar med agneeeees<333


Bagare

Ska ta fram bagaren inom mig och göra en tårta! Har en plan om hur den ska se ut, men ni får se de färdiga resultatet sen, det får vara en överraskning till dess! ;)


Molly Maria Irene Hortlund

Nu är vår lilla tjej döpt! Molly var sötast och jag var bäst på att hälla upp dopvattnet så de kunde ju inte bli annat än bra! Efter dopet var vi i johannesgården och tröck i oss massor av smörgåstårta och fika. Gott!

Sen så har fasters andra lilla prinsessa gjort min dag! Huliganen Ida, sååå söt!
Hon får stå för bilden!


Molly!

Ska bege mig ner till kyrkan vilken sekund som helst. Ska på mollys dop! Hör av mig sen, pöss!


Min humor är bäst!!


Nomnom

Mamma har kokat varmkorv, så nu ska de ätas!! :)


Piggare!

Halloj! Har precis vaknat. Känner mig betydligt piggare idag, vilket är hur bra som helst! Är bara hes och snorig, jag kommer överleva det här! :)
Idag ska jag fortsätta chilla. Se film, spela the sims (<3), och sova... Och äta!! Märkte nu att jag är hungrig som en vaaarg, ska gå och äta. Puss


Myyys

Det är nog det fulaste jag gjort på slöjden, men de är också de bästa jag gjort! Mina älskade mjukisar <3


Jag lever, nästan

Usch vilken hemsk dag!! Feber, ont i halsen, hosta.. De vanliga! Blir ingen skola imorgon heller, ska vila så jag förhoppningsvis är frisk på lördag! Ska lägga mig och fortsätta dö i soffan, vi hörs.. Om jag överlever dehär!


boys who..

406402_371208049574657_211836872178443_1374364_888748137_n_large
Tumblr_lyj8ieblvi1roshreo1_500_large
Akpp-qrceaakgp7_large
1014515-10-1326652340668_large
1014515-10-1326652356491_large
Tumblr_lwzhj04xfj1r5rgkso1_500_large

hemma

När jag vakna imorse kändes det som att jag blivit misshandlad! Hade ont i hela kroppen och skallen + att jag knappt hade nån röst. Mot min vilja så har jag stannat hemma från skolan. Har inte tid att vara hemma!
image description

!!!!

Mamma har dömd mig till döden! Okej, kanske inte riktigt så.. Men hon har undersökt min hals och konstaterat att jag har halsfluss! ORKAR INTE :( + att min mobilladdare är hos min pappa! Fuck life! Går och lägger mig och ser desperate housewives endast för att livet inte har mer att erbjuda!


Dör nu, hejdå!

Blir bara värre och värre i halsen, skallen och hela kroppen!! Ska dricka te nu, kanske blir lite bättre i halsen. Sen måste jag fixa svenskan, för min plan är att fara till skolan imorgon och redovisa skiten.


Inte bra

Min hals tar död på mig!! Det har bara blivit värre och värre sen jag kom hem. Ligger i soffan med mamma och försöker värma mig. Mår inte alls bra.. Men jag har absolut inte tid att bli sjuk. På lördag ska jag ju först på dop sen ska jag ha "kalas" med mina tjejer! Nej, bara sova mycket och se till att bli frisk.


Skååla


Gooomorgon!

Har precis vaknat. Ska ta och äta nå frukost sen går jag mot skolan! :)



datååårrr

Bloggar från papiis nya dator. Han har ju avancerat och skaffat sig en bärbar dator, ojoj!;) just nu så är luleå helt KASSA. Men jag ska stötta dom fram till vinnst! Inte kan äckel-brynäs vinna.....

Har skrivit min svenska redovisning. Den kanske behöver fixas och så, men de gör jag en annan dag. 
Känner att jag kan chilla lite grann nu.. har sovmorgon imorgon till nio, sen har jag bara tre lektioner och slutar 1. Hur härligt är inte det? :)
 115474711_large
ja, okej.. jag kanske är lite emo.
men nu är de så det är, inget att göra nånting åt!


Kom igen Luleå!

Kalas är alltid lika bra, man får ju fika! Har fått en del presenter också. Av farmor fick jag pengar och ett fotografi på farfar. Av far min och bibbi så fick jag ett halsband! Av mina bröder och c.o så fick jag en parfym. Sen så ska jag få ett till paket till helgen, spännande spännande... :)

Nu ska jag börja skriva mina svenska redovisning som ska redovisas på fredag, MUNTLIGT! Usch, vilken plåga. Men min syster ska känna sig hedrad, uppsatsen blir om henne!
Ser även på luleås match, Luleå tog just ledningen! :D


Kalas nummer 2

Är hos pappa och har kalas! Snyggmolly är här :)


Foreveeer alooone!


Vaccin

Sitter på vårdcentralen och har tagit spruta. Måste sitta och vänta här i tio minuter, så jag är social med Ebba och Tessan medan! :)


Hk

Pojkarna är ju bara för gulliga


Idrott


Bra dag

Fick massor av främmande! Marie, Ebba, Jennifer och zeb kom hit. Fick pengar av tjejerna, hur bra som helst ju! :) mormor var också hit och amina och barnen. Fick en väggklocka av mormor +pengar. Av min käraste bror så ska jag få en hel helg med Kim. Se på bio, gå på stan och bara chilla. Kommer blir grymt roligt! :)


nähä...

Ja, mina planer.. eller kanske förhoppningar sket sig totalt! Tänkte för ca. två månader sen: "alla ♥-dag 2012, då ska ja ha fixat mig ett förhållande". Men blev det så? NÄ. På grund av att jag är så överdrivet feg så de finns it!
-Sanna, DU SUGER!

423298_254632374612593_158789600863538_580541_1157824911_n_large


Lite presenter

Linn var här när ja kom hem så jag fick present från hon och Marcus. Smink och lösögonfransar, precis vad jag behövde! Av söta mor min så har jag fått en locktång och the sims3 husdjur. Sötmamma :')


Snart hemma

Sitter på bussen. Fick nyss ett urgulligt samtal från Selma! Tänk att nått sånt litet kan göra en så glad :) hemma så väntar mamma och Kevin på mig med go'mat och fika efter det. Hoppas nu att ni som läser kommer och hjälper mig äta fika!? :) bloggar senare, puss


15 år

Min dag har börjat bra. Är nu påväg till skolan för att göra bort alla lektioner sen far jag hem och har kalas :)


Wallander

Ska se lite Wallander sen gå och lägga mig. Ska också njuta av mina sista timmar som 14åring.. Godnatt!


Ajaj

Var förbi systern min och hälsade på innan jag for hem. När ja kom hem blev det en lååång varm dusch och efter det middag. Och klantig som jag är så brände jag mig på formen som varit i ugnen. Har inge hud kvar på mitt stackars pekfinger!! Blev omplåstrad, så nu är mitt finger klumpigt och sju gånger så stort som alla andra fingrar (ni måste bara älska att jag fick knyta ihop bandaget med tråd tack vare att tejpen är slut!)


Piteå

Är hos bror min och hälsar på. Hugo är ju då lätt sötaste ungen på denna jord!


God natt

Oj vilken härlig dag det varit. Är död, så vi tar och lägger oss och sover. Har sett på lejonkungen ikväll, världens bästa film! :')


Framme

Har precis kommit till Piteå, väntar nu bara på mina friends! :)


Godnatt världen

Har packat allt som ska med imorgon. Kanske inte berättat det men imorgon så far jag på äventyr ;) har även duschat så nu ligger jag i sängen om ser desperate housewives. Vi hörs imorgon! Pussar


Fredagsmys

Äter grönsaker och dip, och lite godis! :)


Våvvän

Söttjejen sover gott!


Äntligen helg

Ojojoj vad jag är less skolan! Prov, läxor, redovisningar, uppsatser.. Gaah, det är bara för mycket! Nu ska jag bara njuta av helgen och över att vara ledig. Börjar det hela med att äta godis! Puss


Skolan kan bara gå och dö, annars gör jag det!

Är trött som nå ajdöfdoadfkm! Längtar tills den här dagen är slut


Plugg

Hade franskaprov idag. Kan ju säga att de gick helt åt skogen! Hoppas det går bättre imorgon, har svenskaprov då. Så jag ska ta och plugga nu, kan vara välbehövligt :)


Torsdag

Somnade på soffan då jag kom hem. Sov i en och en halv timma, jag älskar powernaps! Vaknade av att mamma fråga om vi skulle fara och äta pizza till middag och inte tackade jag nej! Så jag har precis kommit hem, mätt och belåten. Bäddar ner mig i soffan och försöker stänga ut kylan!


Grattis världens bästa Anko-panko!! <3


8c pluggar


Skååålaan

Sitter och Chillar med Linus och väntar på att Sara ska komma hit. Då jävlar ska de pluggas, måste försöka lära mig nå franska!!


Home sweet home

Kom precis innanför dörren. Fryser och är helt slut i kroppen efter en toppendag med min favorittjej! Har fyndet en hel del saker. En svart t-shirt från veromoda. Svarta byxor och en svart bh (som till min fördel var på REA) från cubus. Och ett par typ gröna byxor från MQ. Har även hittat en present till agge, men eftersom hon läser min blogg får ni ingen bild på den men ni får bilder på lite annat!


Franska

Sitter och pluggar franska på MAX med Sara. Ska ta och köpa en lyxshake! Blir att sitta här i en timma tills bussen går.


Dags för middag


Buss

Sitter på bussen med Sara, påväg till Piteå för lite shopping!!


Westside

Är på vesterm. Jag bestämde att jag och Sara ska gå och sova nu, är trött! Taggar morgondagen, har kortdag + att vi har slöjd, GK är grymt juuu!

Blir ännu en osminkad och inte alls för fager bild på mig.. Hoppas ni står ut!


Det är ingen vanlig dag

Nej, det är ingen vanlig dag för det är min älskade Saras födelsedag! Hela 15 år blir hon. Grattis fulis<3

Ska packa ihop lite saker sen beger jag mig till mitt födelsedagsbarn och är med henne. Blir så att jag sover hos henne inatt också. Imorgon väntar piteåstaaad och shopping med sara!

Fick äran att sminka Sara imorse. De är så sjukt roligt att sminka nån med så vackra ögon!! Tänk om jag själv hade såna ögon...


Resultat

Blev inte riktigt som jag hade tänkt.. Ville att de skulle bli mer rött. Eftersom det bara var en toning för håret så blev de inte så mycket färg. Men de kommer ju att tvättas ut efter nån vecka. Så jag har lite tid på mig på att fundera på vilken färg jag vill färga det sen:)


30min

Nu är de bara vänta 30 minuter på resultatet!


Nu!

Hårfärgning på g


Hej

Påväg hemåt. Har haft hk idag, baka semlor<3 på idrotten var ja helt snurrig och på gränsen till att svimma. Mår bättre nu men har fortfarande ont i skallen.. Ska hem och plugga franska sen far jag kanske ner på byn igen, får se :)


Rast

Chillade i Davids tröja, och en puss av Sara<3333333


Godnatt

Blir så att jag sover hos sarre inatt. Hörs imorgon, puss!


Vad hände där?

Följde ofrivilligt med Sara på ett fotbollsmöte. Slutade med att jag, Sanna Hortlund, blev tränare för småbarn.. Hur gick de till?


Pluggar för fullt

Såhär går de då man är i skolan för mycket och lärarna hjärntvättar en med att man ska göra läxor och plugga mycket


Måndag

Skoldagen har varit bra. Fick äntligen träffa mina flickor igen efter en lååång helg utan dom! Har hunnit bli snödränkt två gånger, bra! Nu sitter jag hos min lilla böög och äter godis. Ska försöka göra min no-rapport nu, puss


Fint!

Så här går de då man släpper Sara agge och mig över ett par tidningar. Får jag säga det själv så blev de ju ganska fint! ....


Tack Max! <33333

Snödränkt.. Härligt!
Brb, ska bara döda Max..


Brrrr

Fryser. Har ångest att jag måste gå utanför dörren. Vill ligga under en varm filt resen av dagen.

Går omkring med fyra par tjocksockar, två huvtröjor och en halsduk. Ska självklart inte gå omkring så på skolan, men här hemma så hindrar ingenting mig från att stänga ute kylan!

Ska packa ihop mina saker sen bege mig till skolan.
Blir en bild på smörpaketet, eftersom att jag inte fastnar på bild....


06.11

Vet inte riktigt varför jag vakna nu... Min mage kurrar, dags för frukost!


Dags för en förändring?

Mamma har nu kommit hem med hårfärg åt mig, behövs verkligen! Men är de kanske dags för en förändring när de gäller min frisyr också!?

Pannlugg eller som jag har de? Hm...


Lost and insecure

Har tagit mig en lååång varmt dusch, tagit på mig myskläder och nu krupit ner under en filt i soffan. Väntar på att mamma ska komma hem med nå försenat lördagsgodis åt mig! Puss


Vars är du?

Just nu längtar jag till sommaren och värmen! Längtar också till känslan att ha ett helt sommarlov framför sig. Kunna vara med kompisar, bada, bara ta de lugnt och njuta av att livet är grymt! Är faktiskt lite less den här kylan, även om jag älskar vintern...


Bäst

Kevin och mamma for ner på byn så jag och vovven är ensamma hemma. Myser med tinkan, bara för att hon är bäst! Ska ta och göra mig nå middag, kanske delar lite mat med min älskling på fyra tassar!


Damp!

Dampar omkring med kevvs i brist på annat!


Söndag

Har sovit nästan tolv timmar inatt, så sjukt skönt! Har pressat i mig palt till lunch, muuums! Sitter nu och fingervirkar. haha ja, ni hörde rätt! Jag slog vad med kevvs att jag skulle klara av att göra en halsduk på en dag.. Så de är väl bara att återgå till arbetet.


Fina sverige

Hej, vad gör du!? Själv sitter jag och sjunger "sean den första banan" med kevin!

Kände att jag bara var tvungen att se melodifestivalen. Asså de är nog de roligaste på länge! Sean banan, tack för en låt som fastnar på hjärnan! Haha. Sen blev jag lite besviken på dead by april, deras låt var inte så bra som jag hoppats på...



Nomnom

Kevin kom och bjöd mig på nånting som jag aldrig smakat, men de var sjukt gott! Typ som chips, men som ser lite annorlunda ut :)


Hemma

Blev inte att vi for till Luleå på hockey. Är så kallt ute + att allt blev som det blev för mig idag. Somnade i soffan kring ett, alla mina krafter var borta. Har nu ätit lite mat och sitter i soffan och ser tv. Kevin har kommit hit och ska sova här. Tur det, behöver en glad prick just nu!


Farfar<3


Vila i frid

Saknar dig alldeles för mycket. Men jag hoppas du har det bra där du är nu, och jag hoppas att du väntar på mig tills vi träffas igen! Vila i frid älskade, älskade farfar!


Frukost på g


Godmorgon

Vet egentligen inte vad jag gör vaken nu men Kim kom hit och skulle hämta sin skoter och är nu påväg upp till stugan, så ja vakna av att han kom hit. Somna i soffan igår kväll, sen så har jag sovit där resten av natten. Mamma hade försökt väcka mig igår när hon kom hem, men jag var visst helt död....

Ska bara chilla gärnet idag tills jag ska fara till Luleå och se hockeyyy!


-

Har legat i soffan enda sen jag kom hem, ni fattar inte hur mycket jag älskar helger! Bara koppla bort världen för en stund, slippa tänka på alla problem och slippa känna alla känslor, bara vara ensam och vila! Ska fortsätta se massa filmer och trycka godis. Puss


Friday!

Hade vårat sista bad idag, skönt att ha allt bortgjort! Till lunch blev de tacotallrik på grillen med Hanna Ellen och jottis! Dom sista lektionerna var hemska, var så trött. Hade muntligt matteprov sista lektionen, blir inte förvånad om jag får F på det, vet knappt vad jag pratade om..

Sitter nu i soffan och myser. Ska bara njuta av att de är helg! Bloggar senare.


Jag gillar det

Ungefär sådär -35 grader ute, jag gillar det.. Eller hur var det? Har ingenting emot att de är kallt ute, men det har gått över sin gräns!


Allt för min syster

Känner att jag Behöver gråta lite, lägger mig och tittar på "Allt för min syster"


What's the use?

Sitter och bankar in engelskaglosorna. Har verkligen inte energin att plugga nu, men måste man så måste man

Bjuder på en liten crazy bild!


Lämnad

Var taggad på hockey ikväll. Standard. Forum med mina flickor. Men nä, dom har handboll ikväll. Så jag är ensam och forever alone. Imorgon så sticker dom från älskade Norrbotten och lämnar mig helt ensam på skolan, än en gång för att dom ska på handboll. Sen så är dom borta resten av helgen. Så jag kommer vara helt alone. Men det är väl bara att vänja sig. För just nu verkar de som att jag kommer få vara jävlar alone hela livet...


Hemma

Skoldagen har varit grymt rolig, även om de är torsdag med jobbiga lektioner! Säger bara en sak, min klass är bäst. Den blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Sen så skulle vi göra en dialog och spela upp för klassen, jag fick vara fyllot.. Tyckte de passa bra på mig!

Mamma sitter vid datorn och kollar på nånting jag inte får se.. Jag anar att det har nånting med min födelsedagspresent att göra....


Sunshine

Lyckan som uppstår när vårsolen börjar kika fram i fönstret!


1februari

Bara 12 dagar kvar tills jag fyller år juuu! :D

Kom precis ut ur duschen. Sitter i soffan och myser i piecen och har precis tryckt muffins. Ska ta och borsta gaddarna mina sen ska jag dejta kudden, som jag längtat!


Homework

Har tagit det lugnt idag. Stannade kvar på skolan ett tag efter att vi slutat, Chillade bara med min bästa Sara! När ja kom hem så spela jag gitarr ett tag, känner att de var väldigt länge sen sist. Sen så har jag nästan läst ut min bok, hunnit hjälpa mamma med maten, och nu sitter jag och gör lite läxa. Har en labbrapport som ska lämnas in imorgon, men har inga anteckningar på det, så jag gissar mig fram lite.. Dåligt med tanke på att mina no-betyg måste höjas!
Hör av mig senare, puss