Är med min bästa


Dags för föreställning nr. 2


Jag älskar dig


Kreativ

Magsjukan har nästan gått över, skönt! :) eftersom att jag inte har haft så mycket energi idag så har jag mest legat i soffan. Men en sak har jag faktiskt gjort. Har målat ägg, påskpyssel :)


Fina bilder och minnen


Otur

När vi började med tp på höstterminen så berättade Sara att det tyvärr var dom som fick magsjuka när premiären skulle vara. Då tänkte jag "stackars människor, de kan ju inte vara kul." Och nu, några månader senare så är det jag som ligger här med magsjuka, dagen innan premiären. Jag har inte haft magsjuka sen jag var typ 5 år. Varför ska jag få det just nu!?!?
Mår bättre idag, men vågar fortfarande inte äta annat än fil och cocacola. På tisdag ska jag iallafall stå på scen!!!


Så otroligt trött

Sista dagen med tp-övning idag. Vi har haft det så otroligt roligt den här veckan men de har samtidigt varit jobbigt. Skola från 8 till 8. Har somnat så fort jag har kommit hem!

Men nu har jag bara genrepet kvar, sen tar jag helg. Underbart!


Teater hela dagen lång


Upptagen

Har inte Bloggat på över en vecka nu. Men den här veckan har varit jättejobbig. Har haft skola, tp, pluggat i sinne och samtidigt försökt vara med jonte så mycket som möjligt.
Helgen har varit super. I lördags var jag i Piteå med mitt fina gäng.

I veckan är de tp som gäller - sista veckan! :)


Väntar på tåget


Uppdatering från huvudstaden

Har shoppat idag! Ett par nya skor, tre par trosor och en tröja inhandlat till mig själv. Har även köpt 2 tröjor till min pojke. Hoppas han kan ha dom!!


Lämnat Norrland


I'm inlove with you

Jobbigt men kul dag! För middagen spenderades på forum med massor av folk. Efter lunch for jag till umo sen hängde jag med friends. Blev lyxmiddag på h2h och sen kaffe till efterrätt! Klockan 7 var de konsert på forum, blev bra. Men jag var mest bara trött å ville hem!

Är glad att jag fått träffa alla mina vänner från ändra kommuner idag. Var ett tag sen! Men nu ska jag sova, natti!


Nog ses vi väll där?


Tisdag

Skoldagen gick ganska fort. Hkn levererade, eller jag gjorde ;) efter det hade jag tp en timma. Sen for jag till min älskade Jonathan och har varit där hela kvällen och haft det mys och ätit plopp som jag fick av jonte! Kommer bli plågsamt när jag far till Stockholm, kommer sakna min pojke så sjukt mycket! :(


Trött..

Jag är helt död idag. Hörde aldrig min väckarklocka imorse vilket slutade med att jag vakna sent och fick panik. Sitter just nu på skolan och väntar på att lektionen ska börja. Vill bara att dagen ska ta slut nu, vill sooova!


Måndag

Skoldagen var ganska så underbar! Har skrattat som aldrig förr och haft superkul med mina fina klasskamrater :') efter skolan for jag till Sara. Vi mös och såg en inspelad film av pjäsen Trettondagsafton, den vi ska ha på tp! Var bra att se och få lite idéer :)

Nu ska jag sova och låta min onda skalle vila. Skoldag imorgon igen! :)


Min klass är bäst och sötast


Godnatt

Har gjort ett till kapitel eng. Stolt över min prestation idag. Nu ska jag de lite dh och sen sova, skola imorgon...


Effektiv

Har varit duktig här på kvällskvisten. Gjort ett kapitel engelska + sammanfattning och läst manus. Ska bädda ner mig i soffan nu och se på Johan Falk, veckans höjdpunkt!


sannahjärtajonathan

Har varit med min älskade Jonathan hela helgen! Vi har umgåtts med Frida och Kim en del och bara haft det mys. En jättebra avslutning på sportlovet!


Grattis oliver

Igår fyllde Oliver år! Så grattis i efterskott till mosters lilla älskade vovve!


Godmorgon världen

Pigg och utvilad, det är så här jag vill känna mig efter varje natt!

Idag så ska jag nog vara med min pojke och Ikväll blir det mys med några fina! Låter som en bra dag. Ska börja med att försöka väcka jonte å få tag på han och sen ta mig en dusch!