.

Livet suger gode hårt. Orkar inte. Går och lägger mig


Väntar

I väntan på att mitt fina bakverk ska bli klart så sitter jag vid köksbordet och gör ingenting


Lat

Chillar i soffan! Kanske ska släpa mig till köket och baka.. Hade tänkt göra det igår, men ja orka inte. Vet inte om jag orkar göra det nu heller... Vi får se


-


Buss

Sitter på bussen, vill hem!

Bjuder på en söt bild på David från dagens musiklektion!


Skooolaa

Är koool på skååålan! Okå?


Forever alone!


Trötter

Skulle jag vara en utav de sju dvärgarna just nu så skulle jag vara trötter, punkt slut.
Har tvättat bort sminket, bäddat rent i sängen och borstat tänderna, så nu lägger jag mig äntligen och sover. laddar batterierna för att sedan slösa upp dom på idrotten första timman.

(tack, okända bloggare för ett fint inlägg!)


Hejsansvejsan!

Tittar in lite här i bloggen. Säger bara en sak, grym blogg du har sanna! =) kan du se vem det är som tjuvat sig in på din blogg vavavvavavav? Checka bilderna så kanske?


You are my one in 6 billions!

Var ut och tog lite kort lite tidigare idag. Ska försöka släpa mina tröga ben uppför trappan till mitt rum och redigera lite bilder. Ska även packa må kläder till imorgon. Har bad första lektionen, så jag kan sova länge i morgon och behöver inte fixa mig förens efter badet!


Städat

Har gjort något välbehövligt, jag har städat mitt rum. Såg ut som att tredje världskriget brutit ut där! Ska ta och baka nu, behöver socker! Okej, nej. Jag behöver inte socker, JAG VILL HA socker.


Måndaaag

Kom precis hem från skolan. Har varit en rätt så lugn dag, som alla andra måndagar! Stannade kvar ett litet tag efter vi slutat med Sara agge och max, blev några fina bilder tagna..


Ojoj..

Vet inte vad jag gett mig in på, men jag gör ett försök att rita av tindra på Bilden!


Godnatt

Gör bort att säga godnatt nu! Ska ta och lägga mig och se desperate housewives, sen sova. Mår jätteilla, donno why? Så de känns bäst att bara ligga här och typ sova. Hörs imorgon mina vänner och ovänner


Kanis

Kom precis hem från kanis, har varit där med agge, sarre och några fler. For ju till Sara igår och var där med henne, agge och William. Vi byggde lego, åt godis, och var lite random. Vi sov nere i källarn, somnade till en helt kass film, den sämsta jag sett tror jag...
Nu sitter jag och ser på skidor på tv samtidigt som jag myser i min onepiece!


Norris

Godmorgon! Är hos Sara på norris, har precis vaknat. Kanske ska till kanis idag. Tack för ett fint inlägg, hej!


Gumman!

Min bästa tjej har blivit sjuk och måste äta medicin vilket betyder att hon är helt groggy och trött hela tiden. Tycker så synd om hon, älsklingsflickan<3


Lång

Det enda jag får höra i skolan och över allt annars är att jag är så himla kort.. Men när jag är hemma så känner jag mig inte kort alls, tvärt om, känner mig sjukt lång! Endast för att min mor är så kort. Jag står stadigt på mina 162,8 centimeter!


Piiaaanoo

I brist på annat. I väntan på bättre tider.


Man kan aldrig få för många par skor!

Har varit och inhandlad två par nya skor för endast 150.- man blir inte annat än lycklig av rea på skoaffärer!


Guld

Sitter och ser på skidSM. Charlotte Calla tar guld igen, hon är helt sjuuuuk!!


Fredagkväll

Orkade inte blogga nånting igår kväll om var jag höll hus och vad jag gjorde. Jag tog bussen ner på byn till Sara och agge. Efter deras träning gick vi till forum och såg på hockey. Hade roligt med mina flickor! Träffa David också, så kvällen blev otroligt lyckad! :) Sen så blev Sara uppbjuden till dans av en gamling, de gjorde då min dag! Haha, ojojoj... Efter de for jag till pappa, har sovit här. Ligger bara och Chillar i sängen nu eftersom jag inte orkar kliva upp... Men måste göra mig i ordning, mamma kommer och hämtar mig snart! :)


Jag älskar lördagar

De är såååå härligt att få sova hur länge man vill! Vet inte vad jag hittar på idag men vi får se, hör av er om ni är lediga :)


Fredag

Fredagar är en katastrof! De tre sista Lektionerna har jag bara skrattat för allt har bara totalt barkat. Har sprungit omkring i skolan och lekt ninja med Sara och agge, vi är söta, vi vet! Är påväg hem nu. Ska äta och sen fara ner på byn och se hockey på forum! :)


Vill verkligen inte

Huvudet värker. Har ont i halsen. Är totalt död.

Jag och mamma ligger i varsin soffa och knarkar strepsils, verkar som att vi båda två håller på att bli förkylda.. Kul, jag tror it det!?

Ska se klart Sveriges värsta bilförare sen ska jag sova och ladda upp batterierna för sista skoldagen den här veckan!


Hjälp mig! :)

Känner mig ungefär 5 år gammal... Men när jag fyller år så vill jag ha en rolig tårta. Själv så tycker jag inte att tårta är så speciellt gott, men vill ändå va en, jag vill utmana mig själv och göra en.


Men de största problemet är att jag inte kan bestämma mig för hur jag vill att den ska se ut. Vill att den ska vara lite annorlunda, inte som alla andras. Mina egna förslag är pacman eller Mario(dock maddes ideé). Fast en twilighttårta vore ju inte heller helt fel...

Som ni märker så har jag lite höga ambitioner och behöver er hjälp .Så ni kan väl slänga in en kommentar i inlägget eller i blogrespone om förslag och sånt, BEHÖVER VERKLIGEN ER HJÄLP!

Har hittat lite roliga tårtor på Google, bjuder på nån bild!


Öööh!?

Min tur att göra middag idag, blev köttfärssås och potatismos. Jag är fan grym på att laga mat! Sitter nu i soffan, mätt och belåten! Tänkte då ta en liten efterrätt, en klubba. Satt och åt den sen kände jag bara hur de stack till på tungan och de började smaka blod!! Gick till spegeln och såg hur de bara pumpa blod från min tunga, asså whaaat!? Har aldrig fått ett sånt stort sår på tungan! :o de sjuka är att de inte slutat blöda än, 15 minuter senare! ett tips, testa inte att cutta er på tungan! De gör ont!!


Buss

Påväg hem från skolan. När ja kommer hem ska jag plugga, svenskaprov imorgon! Sen tror jag att jag bara ska chilla. Huvudvärken har förföljt mig hela dagen. Fick några smärtfria timmar med hjälp av Alvedon, tur de, annars skulle jag ha blivit galen!


Standard på torsdagar!


Sova!

Blev en fin middag med mina finaste. Vi lyxa till det riktigt mycket, 3rätters middag! Är dödligt mätt än, behöver inte äta mer den här veckan!
Ligger nu och ser på housewives, förvånade? Ska sova vilken sekund som helst i hopp om att min hemska huvudvärk ska försvinna. Den har förföljt mig sen i fredags, börjar bli less! Godnatt alla fina!


Ica

Är på Ica och handlar mat med sarre och agge. Blir taco till middag, möööömmms!


Lektion

Har so. Sitter och läser med Sara och Agnes, börjar faktiskt förstå dehär nu! :)


You make me believe!

Har sett säsongstarten av house, fett bra program! Har tagit mig en dusch också så nu ligger jag och myser i onepiecen och ser på desperate housewives, som alla andra kvällar alltså! Taggar sönder lite halvt, ska vara med sarre och agge imorgon efter skolan. Blir romantisk middag med efterrätt och allt sånt! Helt perfekt ju :)


0722218602

För er som är lika alone som jag, skicka iväg ett sms till mig!

Är lite sur och tvärs över just nu. Mitt liv är TRÅKIGT(med stora bokstäver!!). Jag ville till kanis, men har ingen att åka med, Alltså blir jag liggande här i soffan resten av dagen.. Kul va!? Jag är så uttråkad, sjdlsdkfdl. Det värsta är att de är såhär 5 av 7 dagar i veckan.. Nej jag måste ta tag i det här. Måste ta tag i allt annat nu, orkar inte ha det så här. Det ska bli en ändring på mitt liv nu! Punkt slut, fred ut! (lyckades jag få det att rimma?)


Vänner sökes

Tror jag behöver byta lite vänner. Mina nuvarande vänner är för de mesta och spelar handboll och det är jag som blir lämnad här och blir lidande. Så nu ska jag ta och söka nya vänner i hopp om att få ett roligare liv. Dom enda sakerna som krävs är att man kan åka slalom eller bräda (med andra ord, följa med mig till kanis) och inte spelar handboll. Känner ni att ni passar in som min vän, skriv en kommentar. Bratackhej, puss!


Skridskor

Sitter på ishallen me erica och värmer mig uti ett element! Jag har inte planerat så bra, duschade imorse och mitt hår är fortfarande blött, de kommer typ frysa i ishallen....
Bjuder på en fin bild, blöt i håret, nyvaken.. Varsågod!


Myyys

Jag och mamma for ner på byn och hälsade på wiklunds, fick mig lite 5minuters cola av Ebba, mumsmums säger jag bara! Ligger nu i soffan och myser i min onepiece och mig trogna vän godispåsen. Ska se på det okända, endast för att de är från piteå idag, ganska coolt! :)


Såja

Känner att dagen inte varit den bästa.. Svimmade lite halvt sådär imorse, fint. Har haft ont i skallen hela dagen. Maten var värre än vanligt i skolan, så nu går jag och är hungrig, inte bra... Far hem och sover nu! Bra


Alone

Sitter i elevis med Sara. Hon ska snart gå, så då blir ja helt alone..


Ny vecka

Hej å hå! Känner att jag är pigg idag, taggad för en ny vecka :) är ledig från profilen idag (igen), känns inte helt fel.. Så då slutar jag kring 1!


Mamma är bäst!

Lyckan som uppstår när mamma kommer hem och säger att hon köpt godis åt mig!<3
Väntar nu bara på att Wallander ska börja, dock två timmar kvar...


Do it!

Fråga! Jag svarar.


Humor


Tårtor!

Hittade på Google massor av roliga tårtor. Jag fyller ju år snart och de skulle faktiskt roligt att ha en lite annorlunda tårta! :)


Hem

Mysiga stora kläder, de måste man bara ha på sig på söndagar! Far hem till mamma och där väntar maten på mig, perfekt! :)

Tack för att jag egentligen är alldeles för sliten för att visas på bild...,


Seg.

Vaknade nyss, har sovit mer än tolv timmar men jag kan säga att det behövdes! Ska äta nå frukost snart, sen får vi se vad som händer.


Muskler utav stål - LULE!

Påväg hem från en härlig match, 3-0 till Luleå! Fick även med mig ett skal till telefonen, gillas!


Mot staden

Påväg till luleåstad för att se när Luleå spöar AIK!


Min kille!

Myser med min bästa kille!


Ändrade planer!

Det var först meningen att jag skulle till sunderbyn med pappa, men han blev sjuk. Så då blev det så att jag skulle dit med Kristoffer och Elin, men då hade ida blivit sjuk så det blir inte att vi far dit alls :( men då följer jag med Linn å Marcus till Luleå och ser hockey! Min lördag kommer bli räddad:)


Fredag

Är hos Linn och Marcus nu. Ska nog och åka skidor senare. Vet inte om det blir nå kalas imorgon, pappa har fått magsjuka, så vi får se vad jag gör imorgon :) bjuder på en fin bild som beskriver min skoldag ganska bra!


Personligt rekord!

Idag så skriver jag historia inom mitt eget pizzaätande! Jag har ätit en HEL JÄVLA PIZZA! Har seriöst aldrig gjort de förr, är stolt över mig själv och jag är äckligt mätt!


Stay strong

Har lagt mig och ser på desperate housewives. Äntligen är den här dagen över, huvva vad lång och jobbig den varit! Fredag imorgon, I like it! Far till pappa imorgon och sover där, sen på lördag far jag till sunderbyn på kalas hos Selman! :)


Life sucks

Ligger på golvet i vardagsrummet, BAKOM SOFFAN! Endast för att kunna spela wordfeud medan mobilen laddas, för det finns inget roligare att göra. Ville till kanis, men ingen ville följa. Ville och se hockey, men ingen ville följa. Så nu är jag här helt alone!


Lost and insecure

Verkligheten hinner ikapp


Slutar på 10 minuter!!


Godnatt

Lite housewives, sen sova!


En sockerbagare...

Tur att mamma har världens bästa dotter! Har varit snäll med mamma och bakat en sommarkaka åt henne. Den är i ugnen nu, hoppas den blir god! Behöver verkligen socker för att bli glad och pigg!


Keep holding on

Ta mig härifrån! Orkar inte med nånting alls längre. LESS


Grattis!

Stort grattis till Selma som fyller 4 år idag!
Hoppas du får en toppendag, kramar från din gamla faster Sanna!


Troll

Godmorgon världen! Kan någon snäll människa skjuta mig? Jag orkar verkligen inte bara vaken idag! + att mitt hår är väldigt fint, rufsigt och stort.. Jag är ett troll......


Trött

Har duschat, druckit varm choklad och värmt upp mig! Ingen isbit längre. Ont i skallen, min värld snurrar, mår illa, benen orkar inte stå upp.. Jag tror min kropp är trött! Ska se lite film sen sova, välbehövligt!


BAAAAM!!!

Ungefär så lät det då jag körde in i agnes i kanis! Kom bakom henne i liiiiite för hög fart och rätt in i henne! Bra Sanna! Nämen jag hade två val: antingen krascha Agnes eller bli överkörd av en skoter.... Fick lite ont i knät, annars inga skador! :)


Kämpar

Sitter och försöker lära mig kemi, går ganska bra faktiskt för att vara jag! Ska äta middag snart sen beger jag mig till kanis. Första gången jag är upp i backen den här säsongen! :)


Bonjour!

Har franska, längtar till vi slutar är hungrig som faaaan! Tackbrahej, fint inlägg!


Tisdag

Har haft idrott, skridskor, första timmen. Sitter nu och skrattar som aldrig förr med aggelindh utanför musikalen, humor på högnivå!


Sad..

Är lite sad på er när ni aldrig frågar frågor i min lilla låda!
Jag lovar att jag svarar på allt! Det får vara en vanlig fråga, en helt knasig fråga eller bara en kommentar på nånting, JAG SVARAR!
Blir glad då ni ställer frågor, hittar lite motivation till att blogga!


Fryser

Har legat under dubbla täcken i soffan i flera timmar, håller på att frysa ihjäl! Ska gå och ta mig en varm dusch, sen ska jag lägga mig och se Beck!


Bra dag

Har haft en chill dag. Har dött av skratt tack vare min fina klass! Slutade klockan 1 så då for jag till Linn. Sen for jag och Linn till kanis och åkts skidor därifrån till dalen. Var superduperjättehärligt att vara ute på spåret + att det var roande att kolla då Linn åkte, hon är väl ingen naturbegåvning precis!


Today, I don't care

Mjukisar, adidaskofta och uppsatt hår, så mycket orkar jag bry mig. Idag är en sån dag då jag nästan önskar att jag ska vakna och vara sjuk så jag kan stanna hemma från skolan och bara sova. Men inte är det så, utan jag ska släpa mig till skolan!


med ena foten utanför.

Ellen har precis farit hem. Vi har sett två filmer, the notebook och switch. Ska ta mig en dusch, sen städa upp på rummet.. men före de så ska jag ta och äta nånting.
Imorgon slutar jag ett. Har ingen profil, chill. Så om de inte är så jävla kallt så ska jag och Linn bege oss ut i skidspåret. Har inte åkt nå skidor den här säsongen, längtar som an galning!

bilder

'

Ellen!!

Sitter och ser film med Johanssoooon!


Söndag

Ligger i soffan och ser tv. Känns som att jag skulle vilja göra det resten av dagen, är trött! Men jag ska inte vara så tråkig. Förhoppningsvis kommer lelle hit och gör min dag! Jaha, ska fortsätta se på awkward nu, puss


Uppdatering av blogg.se

Bloggappen är nu uppdaterad så jag kan välja vilken storlek jag vill ha på bilderna jag ska ladda upp! De är säkert fler nya saker som jag inte märkt än. Men appen behövde verkligen uppdaterats, den har tjorvat så mycket, hoppas den blivit bättre med det! :)


Härliga minnen från sommaren 2011

Jag saknar sommarlovet! Hade ett grymt bra sommarlov med massor av kompisar! Nu längtar jag bara till nästa sommarlov, det ska bli ännu bättre än de förra!


Home alone!

Jag och tinkan är ensamma hemma. Så då passar vi på att baka, sen ska vi bara mysa och se tv! Tur jag har min underbara vovve


Tjuvar en lista från min vän!

1. Hur gammal är du om fem år? 19
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Vovven min
3. Hur lång är du? 162,8!
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Jag saknar dig!
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Vem ringde dig senast? Mamma
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ''okej:)"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda..
10. När såg du senast din mamma? Nu
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna typ
12. När vaknade du i dag? Halv 12
13. Vilken är din favoritjulsång? Rudolf med röda mulen, nä helt seriöst så vet jag inte
14. Vilken är din favoritplats? Mörtträsk!!
15. Vilken plats föredrar du minst? Tandläkarn
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis inte i äbyn
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Spöken under sängen
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Mina vänner med hjälp av min grymma humor!
19. Hur stor är din säng? 105 cm tror ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar, använder dock bara iphånen
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Onepiece
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fem
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Vilka städer har du bott i? Endast Älvsbyn
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Tjocksockar<3
26. Är du social? Jajamen!
27. Vilken är din favoritglass? Bj
28. Vilken är din favoritefterrätt? Nått med socker?
29. Tycker du om kinamat? Nja, beror på!
30. Tycker du om kaffe? Ibland
31. Vad dricker du till frukost? Vatten eller mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Nä
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa/kela? De är klart, vem gör inte?
35. Är du en beroendemänniska? Va?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Tror inte det!?
37. Vill du ha barn? Ja, men inte nu
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, sen så är jag en klippa på franska!!
39. Har du någonsin åkt ambulans? Inte det
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Beror på, men oftast havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Utlandsresor, kläder och mat!
42. Äger du dyrbara smycken? Kanske nått?
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Grey's, awkward, oc, the hills och alla andra såna serier!
44. Kan du rulla med tungan? Hur gör man det?
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jadu, dom flesta jag känner är rätt så roliga!
46. Sover du med gosedjur? Min nalle som jag haft hela livet ligger alltid på sängen, så jag antar att jag sover med gossedjur?
47. Vad har du för ringsignal? Nån vanlig
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, de har jag
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min tröja
50. Flirtar du mycket? Nä
51. Kan du byta olja på bilen? Ja tror jag vet hur man gör, men jag skulle själv inte klara av det!
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nä
53. Vilken var den senaste boken du läste? Vet it va den hette
54. Läser du någon dagstidning? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Varje dag..
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? RIX FM.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mattetal i skolan
59. När var du i kyrkan senast? Vet it
60. Är du lycklig? Rätt så!


14 januari

"Grattis Sanna FELICIA Margareta hortlund! Tack, mig själv!" grattar mig själv på min namnsdag. Och grattis till alla andra som heter Felicia eller Felix! Bra då har jag sagt det:)
Påväg hem från Sara. Vet inte vad jag ska hitta på idag. Har inga vänner... Får umgås med min hund i värsta fall!


Usch!

Sådär ja, då har jag gråtit i ungefär en timma. Vill ni också gråta en timma i sträck, se då jag saknar dig! Har aldrig gråtit så mycket....


jag saknar dig

Jag är lite efter, jag har inte sett filmen "Jag saknar dig". Så nu är det dags att se den, bra.
image description
saknardig

Halloj

Ligger på golvet i sarres rum. Erikus, sarre och aggelindh sjunger fint för mig! Vad tänker alla göra ikväll/inatt? Själv så ska jag sova, fyfan va nice de ska bli. Är så jeeeeevla trött :(


Kanske ska ta och skaffa glasögon?


13!

Fredag den 13onde! De betyder att det är exakt en månad kvar tills ja fyller år! Och en dag kvar tills jag har namnsdag! Sitter nu på sporthallen, ska kolla på flickornas träning. Plågar mig själv! Har varit smal idag och ätit middag på grillen med Sara och agge! Bra då vet ni.


Förlust

Luleå förlorade, surt! Men jag hade kul ändå med min agge! Ligger och ser på djävulen bär prada nu, efter filmen så ska jag äntligen sova. Godnatt


Ben!

Äter bj, mums! Ska snart bege mig mot byn och se hockey på forum med aggelindh! :)


Middag

Tar fram kocken i mig, tacos på g!


Ellen!


So, jag gillar ämnet!

So har blivit ganska kul. Sitter med agge lelle och sarre i ett klassrum och har högläsning:')


Tråkigt!

Sitter på en bänk i skolan. Är lite alone! Vi har sovmorgon så ingen är här, förutom jag då. Ska försöka få Sara till skolan eller nå, behöver en vän!


Be like that!

Mår verkligen inte bra! Är inte sjuk precis, men känner mig långt ifrån frisk! Ska ta och sova nu så kanske jag mår bättre imorgon! :) godnatt sötisar!


Håller tummarna...

.. Och hoppas på att mamma kommer hem med glass åt mig. Min hals gör så sjukt ont. Tror min syster har smittat mig.... Men har inte tänkt bli sjuk, de har jag inte tid med!! Har haft de gode så kul i skolan idag. Hände inte nå speciellt, men bara att vara med klassen gör ju genast dagen mycket bättre!
Ska bädda ner mig nu och se på tv!


Drömmen.

Ny börjar de gå framåt med min bröllopsklänning som jag gör på slöjden. Vill att den ska bli klar NU! Åh, den kommer bli så fin... Så länge jag inte gör nått fel då! ;)


SO

Har so. Jag agge och Sara har ett helt klassrum för oss själva, ug är en bra lärare! Sara sitter och läser ur boken för mig och Agnes, fast varken jag eller agge lyssnar....


Onsdag!

Godmorgon, är ni vakna? Det är inte jag! Skulle göra allt för att få några timmar med sömn. Sitter i bilen påväg till skolan. Bara fyra lektioner idag, det ska jag väl kunna klara av?


Godnatt!

Blev ett till inlägg, endast för att jag är uttråkad och inte det minsta lilla trött!! Men vovven föregår med gott exempel, sover så gott (hon har en hel säng för sig själv till och med). Ska tvätta bort sminket sen försöka slå igen mina gröna och räkna flygande rosa får eller vad det nu är man gör (?)


Picture this

Film nummer två är nu startad. Tindra göt mig sällskap, världens mysigaste vovve! Ska försöka sova efter filmen så jag orkar upp imorgon. Onsdag, det betyder kortdag. Perfekt


27 dresses

Trycker på "play" en andra gång och hoppas på att jag inte somnar efter 10 minuter av filmen..


Trött.

Somnade nån gång kring halv fyra inatt, känner nu att de blev alldeles för lite sömn! Skoldagen har gått gode snabbt, ganska chill dag ändå.. Sitter på bussen och vill bara ta mitt liv. Är som sagt trött, fryser och vill bara hem åsså måst ja åka till äckel arvidsträsk först, är väl hemma på en timma eller så, usch!


-

Undra hur jag ska kunna somna ikväll, inatt*... Är inte alls trött! Har duschat, måste packa idrottskläder eftersom vi har idrott första timman imorgon, taggad.. När jag gjort de så ska jag fortsätta se på GLEE, bara halva säsongen kvar nu.


Glee

Tar och ser några avsnitt GLEE tillsammans med mina chokladhjärtan, låter helt perfekt för mig!


Glee

Tar och ser några avsnitt GLEE tillsammans med mina chokladhjärtan, låter helt perfekt för mig!


livet suger

Kom på för ca. 10 sekuder sen att det är sista dagen på lovet. Livet suger!
Orkar inte skola just nu, skulle vilja ha lov i minst en vecka till!

Movietime!

Min tanke var att vakna tidigt och bege mig till skidspåret och träna. Mamma ringde kring nio och skulle väcka mig. Kollade på termometern, insåg att de var alldeles för kallt, så jag la mig ner och sov till halv 1! Mamma och Linn har nu kommit hem så nu bäddar vi ner oss under varsin filt och ser på film, Maid in Manhattan!


Äntligen!

Fem veckor sen jag gjorde hål i öronen, så nu får jag äntligen börja använda vanliga örhängen!

bilder!

blandade bilder från de senaste dagarna!


har varit med Moa och ätit chips
-
varit med sara (som fått linser) och ätit massa onyttigt
-
Varit ännu mer med sara, och med lillwilliam.

Nörd!

Sitter och nördar minecraft, jag är grym ju! Är hos mormor just nu, har ätit middag här. Sov hos Sara inatt. Igår så hade vi tempelrun-lan, jag Sara och Lill-William. Sen såg ja på solsidan när Sara somnat, så fett bra det är. Idag gick jag och Sara upp till kanis och åt mat, gottgottgott!!!


@norrabyn!

Är hos Sara! Sitter och ser på en kinesisk film, donno why? Har agerat småbarn och varit ute i snön och lekt. Chillat med nilla. Ätit godis, som vanligt! Ska nog se film snart, blir brabrabra! Pusspåer'


<3

I like you, boy!


Helt ok!

Flåådar chips och dipp med Moa! Vi funderar även på att gå och baka, ja vi är smalare än smalast. Ser på oc, underbar serie. Hann vara med Sara några timmar idag. For och kollade på hennes träning sen, måste säga att jag fattar noll av sporten handboll!! Men anna höll mig sällskap så jag överlevde den timman!


be mine.

Goooodmorning!
Nu, såhär vi halv två tiden, börjar jag fundera lite lätt på att stiga upp.
Vaknade före tolv nån gång, men sängen är alldeles för bra för att jag ska lämna den.
Sara vill att jag ska komma ner på byn och vara med henne, gissar att de blir så..
.. hon brukar ju få sin vilja igenom!
-
Min  bloggapp på ajfånen har allvarliga problem. DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER!
Så ni får klara er utan bilder när jag bloggar från mobilen.
Men vem vet, hippsvipps så går de att ladda upp bilder. Ni vet hur blogg.se kan vara ibland!


Myser!

Ligger och myser med min vovve! Mår typ illa, nej men känner mig inte frisk alls. Ska bädda ner mig och se lite oc, de börjar man alltid må bra av! Peace.


weheartit har alltid rätt!


VIP?

Fattar ingenting av blogresponse! Varför står det VIP i hörnet och varför har alla smilisar blivit konstiga? :(

iphonebilder

bjuder på en blandad kompott!

Det är så här vi gör det i Lapplands djupa skogar

Kevin är för söt! Han ville köra i djupsnön, ospårat, som sin pappa.
Hans plan var att köra sen ropa på sin otroligt starka faster när han kört fast...
Tur man har muskler av stål... eller....

Tillbaka!

Har kommit hem från mörttis nu. Tog några timmar innan vi skottat ut oss, lastat skotrar och packat ihop allt. Men hem tog vi oss i alla fall!
-
Ikväll ska vi äta middag med min morbror och så.. Sen kanske jag ska vara med min kära blomma (sara). Och en sak till.... Fick mig ett gott skratt då jag kollat på min statistik. Dom dagar jag varit i stugan har jag haft 3 läsare per dag. HAHA, oj så dåligt. Min statistik brukar ju inte vara bra men de brukar ju hålla dig över 3 läsare per dag! Så skärp er nu. Jag ska ta och blogga lite flitigare nu också! :)
ingen kan klaga på känslan till musiken! ↓

Sjxofbflzmsp

Skulle vara en bild i förra inlägget, men telefonen är inte på min sida!! Ligger i soffan i stugan, HELT DÄCKAD! har varit och kört ospårat idag, kört fast 52823 gånger, är så jävligt mycke snö här, helt sick!!! Ska äta mat snart, sen sova!


Paradiset!

Trött som satan efter en dag med snöskottande och massa slitande efter alla fastkörda bilar och skotrar! Imorse hann vi 50 meter från huset, sen satt vi fast. Släpet i diket, bilen i diket... Efter två timmar och en traktor som hjälp tog vi oss lös. Här i mörttis har de snöat hela dagen. Är sjuuukt mycket snö här, grymt kul! Vi har varit på några skoterturer och till sikträskkojan å grillat. Sitter nu och ser på film med bror, pojkarna sover... Tror jag ska göra det snart också!


3 januari 2005..

.. Föddes världens härligaste kille! Nu har han fyllt 7 år.
Grattis Kevin! Hoppas du får en toppendag.
Massvis med kramar från faster Sanna!

Tack Erikus /sannis

Erikus har fixat min blogg, tack min veen! Det blev jättefint, som jag ville ha det!!
Jag är själv alldeles för lat för att göra det själv, hehe... Så peppra F5 om ni inte ser allt de nya :)
.
Sover i det stora rummet inatt, endast för att jag ska kunna se på oc och somna till det! :)


hei sanna / erika

Jag har trixat lite här nu, jag har inte så mycket ork till att göra nå mer. Hähä. Du får kirra ny header osv sen if u want to. Jaja, allt för mig. Fredut.


Chillar på golvet!

Erika har varit här ett tag! Härligt att få vara med fulingen ett tag. Ska hoppa i duschen snart och sen packa det som ska med till stugan imorgon. Har varit duktig och skottat av släpet där skotrarna står. Var några decimeter snö där, gissar att de kommer vara lika mycket snö imorgonbitti! Så blir att lägga sig tidigt, upp kring halv 8 imorgon.
Ligger på mitt golv och lyssnar på musik, väldigt fint. Men så är de då man inte har mycke bättre saker för sig!
Ni får en osminkad och fin bild, puuuus


when love takes over

Lyckan som uppstår då Eva&Adam filmen är på tv. Finns inget bättre!
.
Far upp till mörttis imorgon. Klockan nio kommer taxin!
Måste ut och skotta av skotrarna som ska med upp och sen packa kläder.
Erikus min vän kommer upp sen ikväll ett tag och gör mig glad!
Imorgon fyller Kevvs 7 år. Tänk vad tiden går snabbt.
Kommer fortfarande ihåg dagen då mamma ringde och sa att Kevin kommit till världen!


@sara's place!

Är hos Sara just nu.. Fast hon är inte hemma, men jag tar mig friheten att chilla i hennes säng och se på eva&adam:) ska nog hem snart, ska till mörttis idag med kim och boysen! Vet inte hur många dagar vi blir där men jag kommer blogga ändå, mobilen följer ju med!


Äntligen!

Agnes + Elias = <3


nyårsbilder!

-
Själv orkade jag inte ta några bilder
så jag har tagit bilderna från Emelie, tack!:)

svar på kommentar!

svar: Nä, jag märkte de. Eller ibland snöar de åt fel håll, ibland inte. Ännu ett tecken på att min blogg behöver makeover! :)

?

Nånting har blivit väldigt fel! Mina snöflingor snöar åt fel håll!? Men jag orkar inte fixa de. Är så less min blogg, uschuschusch. Känns snart som att jag kommer ta en bloggpaus/ta bort bloggen om jag inte hittar nån snäll liten själ där ute som kan hjälpa mig...

1 januari 2012

Mamma kom in och väckte mig nyss.. Difnfogngpsnslaäfo, är trött! Vill sova. Tror jag somna vid halv 5 igår, bra kämpat av mig själv där! Brukar somna vid 2 tiden på nyårsafton! Jag och mamma ska nog ta oss en tur upp till mörttis tror jag, kanske kan sova i bilen då.


Bilder från kvällen


GOTT NYTT ÅR!!

Måste bara säga att jag har haft världens bästa nyårsafton,
med världens bästa David!♥