Vilken elit!

Kan bara säga en sak. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA KONFAGRUPP! Och med det säger ja godnatt :)


Konfaaa!

Är på storstrand. Chillar på rummet me agge och Ella! Har lekt massa lekar och bara varit lite random idag. Vet nästan vem alla är nu.... Ca.40 nya personer att lära känna! Men vi är ett härligt gäng, sjukt bra!!! Jaja, ska sova nu. Ska vakna halv 9 imorgon!


Nu

Lägger mig i sängen och ser Housewives med min godispåse



De snöa en aning då jag gick från körskolan....


I can't love you more than this

är helt överglad! Imorgon har jag sovmorgon<3 börjar jobba 1 och jobbar till 5. Klockan 5 hämtar agge upp mig och så drar vi till Piteå på konfa. Blir där hela helgen. Taggad som en igelkotte! Sen så har vi ju påsklov nästa vecka och vem gillar inte de lixooom! Ska vara i mörttis med härligt folk och upp till vittjokk en dag. Sen den 21 april ville ja ju å se på takida, men så blir de icket! Far istället på 24 i Piteå. Ska slå mitt rekord i år. Förra året var jag vaken 36 timmar tror ja. I år ska ja försöka vara vaken längre :D


På körskolan


all tid jag tillbringat med dig, betyder det någonting nu?

Blogga ingenting igårkväll. Men de hände inget speciellt. Var på körskolan, fick göra säkerhetskontrollen. Gick och köpte min allra första callippo shot. Såg massor av deserate housewives, här äntligen fått hem tredje säsongen!
Idag har jag ju varit på vårdcentralen och jobbat. Kom hem för ett tag sen och har ätit lunch. Ska börja skriva min no-uppsats nu. "Detta är jag, en typisk tonåring". Måste försöka få den klar innan helgen. För jag far ju bort i helgen på konfa i Piteå (taggad till tusen!).

Ikväll blir det körskolan igen. Sista lektionen! Det blir att göra alla datoruppgifter under påsklovet så ja kan skriva provet efter påsk! :)


bild på min tuffa tröja eftersom mitt face inte går att visa!

Omgeee!

De här hitta jag i tidningen nu på morgon. Tror ni jag blev nå glad!?


bilder som väcker minnen!








Onsdaaaag

Känner att jag börjar bli bra på dehär med att sitta i reception! Har iaf slutat nu. Är på norrabyn, mamma är å köper nå saker till vårat kök. Ska hem sen och äta lunch! Har nästan en hel pizza som väntar på mig eftersom att ja inte åt nå mycke till middag igår:)


Hejdå skidsäsongen

Somnade med datorn i knät när jag gjorde mina studdisar för körkortet. Sov nån timma, välbehövligt! Sen for jag mamma och Linn till kanis. Typ all personal från vårdcentralen var där så jag och Linn följde med mamma! Antar att dehär var sista gången jag var upp i backen den här säsongen! Så hejdå skidorna...


Studdisar


Vad hände där!?

Klockan 05.37 slog jag upp ögonen. Vakna på grund av att jag är hungrig som en jäkla varg!! Har checkat lite facebook och så, den vanliga morgonrutinen men ska hoppa i duschen en snabbis, sen ska jag ÄTA!!! Puss på er


Tillbaka där allt började

Har varit ner på byn och övat me alla friend, fick träffa min Madde. Saknat henne som aldrig förr!! MADDE, OM DU SER DEHÄR.. BOKA IN MIG NÅN HELG FRAMÖVER, MÅSTE VARA MED DIG SNYGGO! PUSS.

Ska fika te å mackor nu, sen hänga tvätten (lyder mammas order) och efter de ska jag äntligen få sova!!! Godnatt


Stanna,kör,väjningsplikt,påbudsmärke,huvudled,drivrem,maxlast,slagvolym,miljö..

.. Alla ord snurrar omkring i skallen på mig. Försöker reda ut vad allt handlar om! Lära mig regler, skylltar och allt annat man ska kunna.

Om jag orkar ska jag göra lite studdisar på datorn, men ska först läsa igenom boken en till gång. Vi hörs senare då jag lyckats besegra böckerna och all kunskap!


Kevin


Jobb

Min första dag som vårdadministratör börjar nu. Har gode så chill arbetstider, Börjar klockan 8, slutar klockan 12!! Mamma kommer och hämtar mig nu så vi hörs senare


Don't let me fall

Mamma glömde bort att hämta mig hos Linn så jag sover här inatt också! Måste duscha imorgon bitti, vilken gjorde mitt liv väldigt jobbigt!! Sen så kan mina öron bara gå och ta sig! Har lock för öronen och de gör ont HELA TIDEN. Blir snart galen!!

Ser iallafall fram emot en vecka med PRAO nu. Behöver inte sitta i skolbänken och plugga arslet av mig!


Nytt!

Har sprungit i affärer hela dagen. Kollat på kläder, provat kläder... Men har inte köpt nånting! De är hemsk att vara i stan och inte vara på Shoppinghumör... Men biltema räddade mig ifrån att fara hem tomhänt! Ett par glasögon för 159.- .. dagens klipp!


Varför!?

Blir jävlat deprimerad över att killkläder är sååå mycket snyggare än tjejkläder! Varför?


Staan!!

Köpte mig en bj igår. Men åt aldrig nånting, så idag blev det bj till frukost! Klagar inte alls :) ska dra till Luleå och nu och springa lite på stan. Vi höres


Fåglis!

Är just nu på fåglis hos Linn och macke. Har bara Chillat här hela kvällen. Sett en värdelös film, ätit lite godis å så. Har varit förbi Annika, Erik, Kevin och svante. Kevin har blivit så duktig på att läsa, så den här gången var de han som läste en bok för mig och inte tvärt om! :)


Ensam

Agnes for nyss. Kväll beger hon sig iväg till sin syster långt bort i ingenstans! Kommer inte träffa henne förens på onsdag!!! Sara ligger hemma och har magsjuka, den lilla tönten! Så jag är helt ensam resten av helgen. Nån som vill vara med mig!? Behöver sällskap


All I need is you

Dagen i kåbban var grym! Jag och Sara var bäst! Hemresan var ganska rolig den me, dock var de ca. 100 grader varmt i bussen, men aaaaa.

Just nu så är allt på botten, blööö. Vill it nå mer! Som tur är kommer Agnes hit och muntrar upp mig. Snacka om att hon är världens bästa, love ya girl! Ska bara mysa ikväll, försöka få agge att se världens bästa serie;)

Den här fina bilden hänger uppe på min vägg. Nästan ett år sen kortet togs, men jag älskar dig lika mycket nu som då och jag ska ALLTID älska dig min käraste syster!

 


I love you.

Kom nyss hem från kanis. Har vari där med ankopanko! Ligger i sängen och ser på 90210. Känns bra att jag kan sova länge imorgon, hoppa i kläderna och fara till kåbban! Helt lovley juuuu!


Har världens fulaste hund! <3

Igår hade vi kortdag, men var ändå på skolan till nästan 4! Hade två timmars slöjd, våran timma + en timma med 6orna. Sen plugga vi på skolan till klockan 4.
Efter det blev de middag hos agge. Limpor och o'boy stod på menyn. Sen for vi till körskolan.

Är nu på skolan och väntar på Sara. Taggar också prov idag, no och so....


Smart

Har fått tillbak två prov idag. Svenska och engelska. Är lite stolt över mig själv, A på engelskaprovet och B på svenskan. Inte illa måste ja då få säga till mig själv!


Thinking of you

Påväg hem från Ikea! Har sprungit omkring där som en dåre och skjutsat runt alla saker like a boss!

Sprang nyss in på ok och köpte kaffe å fika, mums! Ska plugga resten av dagen, kan inga verb!! Imorgon ska alla 58 sitta i skallen på mig, stress!


Nu far viii!

Mot happis då! Engelska-, körkort- och soboken följer med. Måste pluggapluggaplugga, de enda mitt liv går ut på just nu!

Ha en bra dag. Kanske uppdaterar senare!


Härligt!

Sett på 90210 i några timmar nu. Har slagit av tvn och ligger nu i sängen och kollar igenom alla bilder på min mobil. Oj så mycket roligt jag hunnit göra sen jag fick telefonen!

Är ledig imorgon, klagar inte precis. Ska till Ikea med mamma syster och mormor. Ska göra lite andra ärenden än ikea när jag ändå är där, så de var lika bra att jag tog ledigt och far och gör bort allt. Vet inte riktigt hur jag ska överleva, Ikea är inte precis de roligaste man kan göra. Men ska väl klara mig på ett eller annat sätt! Kanske kan stanna där alla föräldrar lämnar barnen så dom kan leka...?


Bra start

Känns skönt att vi bara har två prov i veckan. Har båda två på torsdag, så behöver inte börja plugga idag :)
Har Chillat totalt idag på skolan. Har haft på mig tjocktröja och varit osminkad, myyys! Så jäkla skönt att inte sminka sig. Helt ärligt, jag skiter i vad alla tycker om mig men jag orkar inte sminka mig längre. Folk får acceptera mig som den jag är!

På profilen så kom agges pappa med fika och saft åt oss. Att vi alltid ska måsta äta ;) har legat i soffan sen ja kom hem, orkar inget annat. Ska snart förflytta mig en våning upp och se 90210 tills ja somnar ikväll, låter helt ok i mina öron!!

Min älskade bror och brorsson får stå för dagens bild


Ny vecka, nya möjligheter!

Sitter på skolan och är helt alone! Hoppas på att den här veckan ska bli bättre än den förra. Var verkligen inte på bra humör förra veckan, vilket gjorde att jag inte ville blogga. Men jag ska se till att hålla mig glad nu :)


Lipstick

Har varit hos Sara sen igår. Har varit på hennes konfa idag. Ska på bio nu med Sara och agge.

Lånade Saras röda lipstick! Fiiiint


deserve the pain

Gårdagen var kass. Allt är på botten nu. Dags att börja kämpa, upp mot ytan igen!


-

 

 


Forever alone

Lesslessless! Skoldagen har varit seg. Haft svenskaprov och engelskaförhör. Imorse när jag vakna var jag glad för att det var fredag. Tänkte att jag skulle vara med kompisar hela helgen och bara röja. Men nä, alla mina friends har ändrade planer så nu är jag här helt forever alone!! Fan ååå. Livet suger vissa dagar....


Ahmagaaaad!

Såg precis att Kellan Lutz är med i 90210. Tror ni jag blir nå lycklig!? Olyckligt kär i han.


90210

Fick med mig säsong 3 & 4 av desperate housewives från Linn. Lånade också 90210 så det blir att se det nu.


Åker bil

For till linn&macke efter skolan. Har ätit godmat, färgat linns hår och pluggat lite svenska, engelska och körkort. Känner mig duktig! Är nu påväg hem till mamma. Ska testa lite frisyrer på Linn å så, sen ska alla klippas också!!

Min kära far har varit till Luleå idag och fick träffa Cam abbott och Sami Sandell. Han tog hem autografer till mig, inte helt fel!:)


Franska... Blööö


Pluggis

Stannade på pluggtimman efter skolan, var verkligen behövligt! Efter de pressa vi hamburgare på grillen, göööttt! Sen var de körskolan. Har fått 6 st böcker!!! De blir att ägna all min lediga tid åt att läsa i böckerna och plugga. För jag vill inte faila på teoriprovet!
Är nu hos Sara. Ska sova här inatt! Tror vi ska sätta oss och plugga lite svenska och engelska, kanske läsa lite körkort också...


Släpp inte taget om mig

Har slutat för dagen.. Nästan! Klockan tre så ska jag Sara och Agnes gå till pluggtimmen och göra bort lite läxor och sånt skit! Sen blir de typ grillen eller nå, bara så vi kan slänga i oss nån mat innan moppekursen börjar! Har mycket att göra idag!!


Nu jäklar

Imorgon då smäller det. Då är det dags för första mopedkörkortslektionen! Nog längtar jag tills jag och tjejerna kan börja räjjsa omkring på byn, LAGLIGT!! Vilken frihet alltså!!


om du ger din sorg till mig så kan jag bära den åt dig

Skidlektionen på morgonen gick bra. Hade cooper på skidor, fick mig en gode hyfsad tid :)
På musiken spela vi eye of the tiger. Fick spela elgitarr och märkte då hur dålig jag blivit på att spela gitarr, måste börja nöta igen så jag blir lite bättre. Men de var sååå härligt att spela. "felt like a rockstar"

Efter skolan var jag me agge och sarre. Chilla bara på byn. Ligger nu i sängen och ser fortsättningen på iceage. Somnade igår efter typ halva filmen, så jag fortsätter nu.

Hittade en söt bild på Agnes, Alice, Miriam och jag. De är från ett luciatåg för typ 6 år sen. Otroligt söta!


Ut i spåret

Tar på mig mina skidkläder och beger mig mot dalen med en lektion på skidor! Så sjukt härligt! Är en evighet sen jag åkte sist!


Det finns saker jag saknar

Life sucks. Lägger mig och ser ice age med min godispåse som sällskap.


Myser

Myser med tootsiiiii!!


Jag ska aldrig lämna dig

Värsta skoldagen på väldigt länge! Fick då göra bort skitredovisningen, BRA! Jag och Agnes har bara vandrat omkring. Har saknat min finaste Sara som är hemma och har magsjuka, de lilla äcklet!
Sitter nu hos mormor. Har ätit go'middag här. Varit ut på en prommis med vovven. Och nu sitter jag och löser nå typ korsord i väntan på att agge ska äta och klockan ska bli sju. Far till forum och ser hockey med henne då:)

På profilen så barkade det. Vi klädde ut oss och läste sedan världens gulligaste tidning som småbarnen på park skrivit!


Mot skolan!


Sadface

Orkar inte med att de är skola imorgon. Har en hemsk redovisning att göra imorgon, blööööö. Skulle vara mer än ok om jag fick en vecka till med lov! Lägger mig nu och ser GLEE innan jag somnar


Hemma bra, men mörtträsk bäst!

Har kommit hem från mörttis. Sitter i soffan och myser med mina älskade tofflor! :) Har inte kunnat blogga för de lilla hörn av stugan som hade nån täckning alls, de förstördes och slutade fungera. Har gjort massor de senaste dagarna. De har varit massa folk i mörttis, så de har aldrig varit tråkigt. Har kört skoter i massor, grillat, åkt pulka i himlabacken, spela kort, Chillat och skrattat huuuur mycket som helst!!
Ni får en bildbomb senare då jag orkar starta segdatorn!!!


Har jag några läsare kvar!?

Kass uppdatering, jag vet!! Men de känns samtidigt inte nå kul att blogga då jag int kan ladda upp bilder! Men jag ska göra ett försök om de går nu.

Ligger just nu i stugan och myser i kimpans tröja! Har hunnit med mycket idag. Kört massvis av skoter. Åkt i himlabacken på plastpåse, fett kul! Åkte lite bob i djupsnön, sjukt kul de å!! Har även tippat med skotern, inte många som lyckas göra det på nästan platt backe..... Ska snart bege mig ut och fara till våran stuga och skotta fram en pulka. Hörs senare, puss


Kallt

De blåser sjukt mycket här. Känner mig gode så schnygg när jag är ute, världens sexigaste mössa<333 har varit ute och kört lite skoter. Är bara in och värmer mig lite, ska strax ut och köra lite mer älsklingspolaris! Puss på skotern.

Kan inte ladda upp bilder, internet är för segt....


Hallå

Kunde inte blogga igår för internetet här suger apa. Men jag hitta ett litet hörn i stugan där det fungerar:) här är vädret på topp. Eller jag vet egentligen inte. Har inte varit ut nå på morgon, men genom fönstret så ser det då bra ut. Vi är helt ensamma här! Skönt. Vi bor i lassis stuga, donno why!? Men ska ta och äta nånting nu. Vi hörs kanske senare! :)

Sen så är de internationella kvinnodagen idag. Så alla killar, va snäll me alla tjejer idag!! :)


Mörttis

Bilen packad. Skotern är på plats. Vädret är på topp. Nu far vi!


Kevin

Vakna av att nån banka på dörren. Såklart är det Kim och Kevin som kommer så tidigt på morgonen. Kim skulle nån stans så Kevin stanna här med mig. Sitter och ser på tv nu men jag måste packa snart, är inte så länge kvar tills vi far till mörttis! :)


Onepiece

Har sovit hela kvällen, är helt död. Hade tänkt hinna packa idag men icket.. Får packa imorgon istället. Borde hinna det, jag är ju ninja!
Ligger i sängen och myser i min onepiece och ser på desperate housewives. Gissar att ja kommer somna när som helst, så godnatt!!


Grey's anatomy

For hem från kanis kring 3. Hämtade upp mina saker hos Sara. Sen for jag och mamma och hälsade på några med en chiuauavalp. Fy vad söt den var! Sitter nu och myser i min onepiece och mina älskade tofflor.

Ikväll blir det att vara hemma. Ska packa allt som ska med till stugan. Far dit imorgon nån gång. Härligt!! :)


Kanis med fina flickor!


Fin kväll!

Har varit med Sara och agge hela kvällen. Har chillat på ishallen. Dampat på grillen, och ätit på grillen ;). Handlat massor av frukt och gjort en superdupergod fruktsallad. Sett jönsonligan. Och skrattat som aldrig förr!! Helt ok kväll, ja! Imorgon väntar nog kanis. Blir inte nå mer bräda för mig. Tror det blir slalom istället! :)

Sen så barka jag och Sara och tog Fjårtisbilder, bra


Två tjejer, singel och sökande!

Planen för kvällen var att fara till älsbyvärken och vara med folk. Men tydligen så är de inställt!

Jag och Sara är nu i behov av vänner. Är de nån som vill vara med oss så är de bara höra av sig. Bra då vet ni, puss!


Du hade din chans, varför tog du den inte!?

Sitter hos Sara. Just nu känns det som att hela min kropp ska gå sönder i tusen bitar! Kan inte röra mig...
Ska äta mat nu, hungrig som aldrig förr!


Död.

Fyfan va ont jag har i hela min kropp! Men jag tycker ändå att vi varit bra på dehär med bräda. Vi äger ju!!
Ska snart hem till Sara och dö ett tag sen ladda om och bege oss ut på äventyr! :)


Nu far vi

Ska äta nå frukost och klä på oss sen drar vi till kanis och åker bräda - I LIFTEN! Önska mig lycka till:) puss


Ett poäng till Sanna...

Ger mig själv ett poäng endast för att jag lyckats inaktivera min mobil. Har ingen aning om vad jag har för PIN-kod, så ja.. Nu ligger den där -LÅST!! Och jag får den inte upplåst förens klockan 12 :( fucklife!

Ni får en söt bild på mig som jag hitta på Saras pad


Myser

Jag och Sara var bäst på att åka bräda. Tror vi ska utmana liften imorgon.. Ojoj! Vi träffa lite friends i kanis, satt och grilla med dom ett tag. Mys! Sen åkte vi på rumpan ner för backen. Ååh så sjukt kul!!! :D For hem ganska tidigt ändå, börja frysa så mycket. Har tagit mig en lååååång dusch och tinat upp. Sara ligger i sin säng och typ sover, söt. Ska he på nån film, känner för eva&adam men vi får se:)


Kanis, igen

Ligger på en bänk i kanis och Chillar. Jag och sara är här och åker bräda! Tar nu en paus, är fett jobbigt att gå upp för backen!!


Kaniiiisch!

Vi är grymmast!


Gangsters påväg till kanis!


Sanna + Sara = världens bästa kombo!

När ja kom hit igår så var elvirus här. Vi såg lite mello och dampa lite... Sen for E hem. Jag och Sara gjorde milkshake -nej, vi kan inte vara med varandra utan att äta- sen gick vi ner till källarn och såg film.

Ska gå upp och äta snart, sen far vi till kanis. Gissar att agge ska med dit också, good! :)

Varning för söta bilder!


Norris

Är påväg till min fina Sara. Gissar att vi kommer ta massa fina bilder, uppdaterar senare :)


Bjuder på söt bild :pppp


Bra dag

Har varit i kanis idag med mina fina! Har varit helt sjukt rolig dag. Inte så många skador förutom att Saras tumme blev påkörd, Agnes axel typ dog och jag lyckades sträcka min ljumske - IGEN! Men så blir det när man är lite wild and crazy! :) bjuder på fina bilder som togs i de vackra solskenet!


Redo.

Somnade tidigt igår! Huvudvärken förföljde mig och jag var ledsen hela kvällen, begravningen var så mycket jobbigare än vad jag trott! Men jag mår bättre idag. Solen skiner, vi har lov, det är varmt ute, jag ska vara med mina tjejer.. Kan inte annat än le! :) ska ta på mig alla kläder sen bege mig till kaniiis!


Sportlov

Nu börjar mitt efterlängtade sportlov. Startar det med att ta på mig mjukiskläder och sen bege mig till byn och köpa nå gott!


Vila i frid farfar!

Begravningen var jättejobbig men samtidigt skönt att få säga hejdå en sista gång. Sov nu så gott älskade farfar!


Elevis

Står i elevfiket med Agnes. Har lunch på fem minuter sen slutar jag för dagen!


Hide every trace of sadness, smile!

Lite housewives sen sova. Godnatt!


1 mars

Var ute och räzade med tindra idag. Var bara is efter vägen, så min spark blev värsta räzerbilden juu! Efter de skotta jag och mamma hela gården, all snö från taken hade farit ner. Sen hoppa jag i duschen och efter det for jag ner på byn och såg hockey. SERIELEDNING FÖR LULEÅ. Härligt!!


Tre kortdagar i rad

Igår sluta vi tidigt. Idag fick vi också sluta tidigt för att lärarna skulle på nån utbildning? (kan dom behöva) och imorgon ska jag stå i elevis sen är jag ledig efter lunch. Men de är inget jag längtar till. Imorgon ska jag säga farväl till farfar en sista gång... Usch, vad hemskt!

Har kommit hem och ätit lunch. Ska gå ut och gå strax sen ska jag duscha! Ikväll var de meningen att jag och flickorna mina skulle till kanis. Men de var så jävla isigt ute.. Såååå de blir forum istället och luleåhockey! :)

Satt och ritade i elevis imorse med Sara alice och David! Så fint de blev :')


Älg

I morse när vi var påväg till byn sprang några söta älgar över korsträsksjön.. Och paparazzi som jag är, så han jag ta kort på dom:)


Godmorgon!

Klockan 6 så ringde min väckarklocka för fullt och Sara satt bredvid mig och var helt vaken. Har hunnit äta, sminka oss, borsta tänderna och sånt. Så nu sitter vi och ser Dora utforskaren <33333 ska dra oss till skolan nu. Puss


Igår

Var med Sara hela dagen igår. Följde med henne till tandis. Var hos henne ett tag. For och såg hockey, Älvsbyn-Boden. Sen följde hon hem med mig och sov här.