be mine!

Godmorgon.. goddag!
Vet inte riktigt vad som händer idag. Har lite planer, men man vet aldrig.. kan bli ändring på de! Har fått tid hos läkarn på typ en halvtimma. Hoppas dom hittar felet nu. Orkar inte ha de så här nå mer!
Om de går bra hos läkarn så far jag nog till Sara och är med henne! bra då vet ni. pusshej!♥

hatar tekniska saker, eller är de dom som hatar mig?

Hamnade framför datorn i alla fall. Tänkte se på tv, men den bara la av. Är inte nog teknisk för att ens försöka lösa problemet. Så jag lämnar den sådär tills mamma kommer hem, problemet löst... nästan!
Varför bloggar jag ens? Har inget intressant att dela med mig av. Men de är väl därför jag bloggar, för att ha nått att göra. De är tillochmed så illa att jag sitter och spelar spel på spela.se! Ändå ganska kul :) Lär väl dyka upp fler onödiga inlägg om kvällen fortsätter vara lika tråkig och händelselös!
Haha åh! Skulle göra vad som helst för att få se dendär filmen. Så grym den är!

Bara för att jag har tråkigt

Sömn:
Vad har du på dig när du sover?
en t-shirt eller onepiece
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) Rör på mig hela tiden!
- Hur många kuddar har du i sängen? 2
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
Ibland.
- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång? Tror inte det?


Killar: 
En kille som ger komplimanger eller inte?
Komplimanger, helt klart!
Lång eller kort? Lång! Eller iaf längre än mig, inte för att de är så svårt
Fixat hår eller inte? Det beror på..
Den snälla, eller bad guy? Den snälla!
Ska killen ta första steget? Ja, typ.
Ute och festa eller myskväll med honom? Myskväll!
Blyg eller framåt? Lite av varje!

307704_224992180889922_223034864418987_578571_712564546_n_large
5 snabba:
Cola eller fanta?
CocaCola!!
Chips eller godis? Om jag får dipp till chipsen så.. annars godis!
Dator eller TV? Datorn!
Katt eller hund? Huuund!
Öl eller vin? Inget utav de.. usch!


FÖRLÅT ELLEN! :)

Behöver hjälp!

Finns det nån där ute som känner för att fixa min blogg. Header, design.. hela skiten! Vill inte göra de själv. För de första så är jag inte själv bra på de + att ja aldrig kan bli nöjd då jag gör det. Så de vore hur gulligt som helst om nån orkade fixa till min blogg. Man blir less på sina designer och sånt efter ett tag även om man gillar dom....

Vad ska den här dagen bjuda mig på? Ingenting. Ska lägga mig i soffan under en varm filt och inte kliva upp mer idag!

tidsfördriv

Gick ut, tog lite kort.
Gick lös på alla redigeringsprogram.
Överdrev.
Känner mig överdriven idag.
Har tråkigt.


Världens bästa vovve! Älskar dig ♥


when I'm not with you I lose my mind

Sitter i köket och kollar på när dom andra spelar diamanten. Vill hitta på nå idag. Vet inte riktigt vad? Hör av er om ni har lika tråk som jag. Bra!

kom ihåg att ställa tillbaks klockan en timma, för nu är de vinteeer! ♥

Blir så glad då de pratas om vinter och snö hela tiden. Inte länge kvar nu tills man kan starta skotern!
-
My room är nu klart. Blev grymt fint! De enda som saknas är alla tavlor/kort. Snyggt, ohyes!
Sitter och ser på film. Ska snart sova. Måste hinna läsa lite ur min bok, har ju bokprov efter lovet. Inte ska vi slippa nå prov inte! Jaja, ser nu fram emot en vecka av ledighet. Ska försöka att inte tänka på skolan.
sååå fin min tjej är!

lördag

Sov hos Linn&Marcus inatt. Var grymt skönt att få sova länge! Älskar de här med lov. När ja kom hem till mamma så for vi upp till mörttis. Var bara där ett tag. Blev hungriga, så vi for till a-jaur och åt mat. Kom precis hem, är grymt trött. Ska lägga mig i soffan och se på barnprogram med Kevin. Känns som att de passar mig!
känner mig lite mindre fager! men bjuder på de!

my heart is smiling

Var med världens bästa igår ♥ såg film och så.. Lyckad kväll! ♥

ÄNTLIGEN LOV!

Fin dag idag på skolan. Det spåra totalt! Till slut så sprang våran klass omkring och lekte kurragömma i hela skolan... och jag som brukar klaga på att 6orna är omogna. På engelskan vet jag inte alls vad som hände med mig. Det spåra där också! Men nu är jag fri från dom hemskheterna. För nu jäääävlar äär deee looov! ♥
-
Fick veta idag på skolan att det inte blir nån innebandyturnering. Grymt! Då slipper jag skämma ut mig.
-
Ska duscha nu, sen far jag och är med den bästa ikväll! Ska sova på byn hos min syster, så bloggar mera imorgon! puuuss
fuling ♥♥

♥!!!!!!!!!!!!!

Fin rubrik! Nämen den kändes som passande.....
Går och lägger mig nu och längtar till imorgon! Kommer bli världens bästa dag, får ju lov ♥

Makeover!

Håller på att fixa lite i ett utav mina rum. Ska försöka få det fint där inne och bara ha det som sovrum. Sen kan jag ha de stora rummet att vara i när jag har kompisar osv. Är ju långt ifrån klart, men nån bild kan jag ju bjuda på.
som sagt.. inte alls färdigt!

tillbaka i väntrummet.

Skoldagen var jobbig. Skrev prov första timman. Åt inget till lunch, vilket gjorde att jag blev trött, sur och less allt. Men har inte kunnat ätanå idag. Har haft ont i magen i nästan två veckor nu. Igår kunde jag inte ens stå upp pga. smärtor i magen. Så slutade en timma tidigare idag och for till vårdcentralen. Då var jag tillbaka i väntrummet. Fick flashbacks. Sist jag var där svimma jag, men klarade mig den här gången. Hur som helst ska jag tillbaka till vårdcentralen imorgon, blorprovstagning då. Vill verkligen att dehär ska bli bra. Har faktiskt gått ett helt år sen allt började....
Ligger nu i soffan och chillar. Har fått i mig lite mat. Hade tänkt fara och se på hockey på forum ikvälll, men har ingen att fara dit med så....

Snyggmolly!

Har varit och hälsat på Molly en snabbis. Sötbarn♥
Hade tänkt ta tag i no'n nu. Men har så sjukt ont i magen. Får ont i magen varje gång jag äter, spelar ingen roll vad jag äter. Alltid ska de va nå med min mage... usch. Nån som vill byta? Ska gå och duscha nu och få tina upp. Är som en isbit! Sen efter det ska jag plugga. Det börjar faktiskt fastna de här med konkav & konvexa speglar....
-
Hade gjort ett så fint inlägg. Skulle ladda upp massa fina bilder. Men nej, blogg.se strejkar. Är det bara för mig det tjorvar hela tiden?

Den ska bli min!

Nånting jag verkligen älskar och kan sitta och titta på i timmar är klänningar, helst bröllopsklänningar.
Som tur är så har jag världens bästa slöjdlärare. Så jag ska få sy den klänningen på bilden. Längtar sjukt mycket tills den är klar. De är ju ganska länge dit. Men jag antar att de kommer vara värt allt arbete och slit när den är klar. Sjukt snygg är den!

wonderwall

wonderwall är fixad till bandyturneringen. Får jag säga de själv så låter de riktigt bra! Måste sätta mig och försöka nöta in låt nr 2 nu. Inga lätta ackord... usch! Har alldeles för korta fingrar. Men nog ska de lösa sig!
härlig gammal bild!

save the world

Har precis kommit hem. Sitter och dunkar musik på youtube♥ eftersom min spotify har nå okänt fel..... Idag är de plugga som gäller. Sista fysikprovet imorgon. Skönt att ha fått göra bort den skiten.

I stare at a picture of you!


not over you

Har precis kommit hem. Måste plugga! Har prov på torsdag i fysik. Sen ska jag skriva typ en uppsats om vem som gjorde mobilen och sånt... Ork it.
Imorgon börjar hårdträningen inför bandyturneringen. Wonderwall är fixad och klar. Nu ska vi bara lära oss en till låt. Vi kommer vara bäst!
Har äntligen fått nya skoterkläder och hjälm. Nu väntar jag bara på den underbara snön ♥

far till skolan, ses


sämst luleå!

Så dåliga! Usch....
Ska gå och sova, hade bara tänkt göra ett inlägg. Luleå's match gick ju inte så bra. Inte bra alls. Men var i alla fall kul att vara med Agnes och Sara. Puss på er tjejer! Idrott imorgon första lektionen, jag längtar! De känns fel, men jag gör faktiskt de. Idrott har på nått konstigt sätt blivit roligt. Kanske för att jag har världens roligaste klass? Nått sånt iaf... Skulle egentligen ha no-prov i morgon men vi övertyga lärarn att ha de på torsdag istället, bra. Kan inte nått utav de vi har på provet. Fysik, you know...
Jaja, nu ska jag sova. Väckarklockan ringer 06.00 i morgon..............

oredigerad, fin, blek och härlig. Jag bjuder på de.....

Min andra kärlek här i livet!

De är Ben&Jerry's! Så grymt gott. Åt precis upp min, vill ja meeer! Om jag aldrig skulle bli mätt skulle jag äta de hela tiden!

men ska och se hockey med agnes nu, bye!

Ska klippa klorna på Tindra, brb!

-

love is my drug

Försökte fixa en header. Blev inte så bra. Men de får vara så! Orkar inte fixa till de nu, känns som att jag har feber. Så jag ska borsta tänderna sen går jag och lägger mig. Godnatt ♥
oj, blev en stor bild?

Facebook förklarar vissa saker så bra ibland...


Så grymma!


hemma igen.

For till ishallen igår och kollade på hockey. Så jävla söta dom är när dom åker skidskor :') Kevin och dom andra i hans lag är kring 6 år, så ni kan ju tänka er hur de ser ut. Efter vi hade kollat på hockey följde jag till Linn & Marcus. Såg på film hos dom, Allt för min syster. Så hemsk den var, fast den var bra också. Sen så spöa jag Marcus i nhl 12. Blev så att jag sov där. Idag så har vi hunnit till piteå och springa en snabbis på stan. Köpte ingenting, stolt. Sen hämta vi upp Kevin som var hos min kära bror i piteå. Efter de, vidare hem till älvsbyn.
Har precis kommit hem till skogen. Har ätit palt, är gräsligt mätt!
-
Har lyckas med att bli förkyld igen. Mår helt konstigt. Ska försöka övertyga mamma att fara och köpa nå glass eller nå. Kände för de.....
du skulle bara veta hur mycket jag gillar dig!!

Älskar livet..

.. För idag har första snön kommit! Äntligen♥ De första jag sa till mamma var "När kan vi ta fram skotrarna?" Mamma bara skratta åt mig. Men jag kan inte vänta länge till! Längtar så sjuuukt mycke.
Ska ta mig en snabbdusch, sen far jag ner på byn och ser på hockey. Puss

Jag kan inte ens gå Utan din luft i mina lungor Jag kan inte ens stå När du inte ser på Och genomskinlig grå blir jag Utan dina andetag

Idol har sina höjdpunker och ibland är de det sämsta du kan hitta. Molly och Robin, deras röster. Helt otroligt! Sen så är André sämst! då har jag fått säga de.
Sen så har jag en liten fråga till alla er där ute! Många utav mina kompisar säger att jag är bitchig. Nu har till och med mamma börja säga de. Är jag verkligen så? :o


!!!!!!!!!!

dissa facet. Men seriöst.. fyfaaaan va brun jag var!!!!

äntligen fredag!

I helgen ska jag int göra nå! Okej, de ska jag visst de. Men ska mest sova. Skolan var ett helvete idag. Orkar inte med fredagar. Nu är i alla fall engelskaprovet bortgjort, skönt. Sitter och väntar på middag nr2. Åt taco då ja kom hem. Var så sjukt hungrig eftersom att skolans mat inte går att äta. Snart blir de typ fläskfilé. Inte helt fel...
Imorgon ska jag fara till ishallen och se då Kevin spelar hockey. Sen far jag och är med min siiiisteeer!
mitt liv känns såhär just nu, uppochner.....

kung

Råka somna i soffan.. Eller, jag råka inte. Somna frivilligt, men jag var såhääär trött. Är de än! Borde egentligen plugga till engelskaprovet, men nä.. jag orkar inte. Jag ger upp nu! Nu skiter jag i skolan. De får gå som de går helt enkelt.. kör på min naturbegåvning, hah!
ska fortsätta sova.. Fredag imorgon, härligt! Veckorna går så fort, hänger inte riktigt med. Vet inte riktigt vad som händer ihelgen. Tror de kommer bli en händelselös och tråkig helg för min del. Mina flickor far och spelar handboll, som vanligt. Så jag kommer vara forever alone. Så vill ni hitta på nå så är jag me! hör av er ♥

orka bry sig..

...

Är less. Är less på skolan. Är less på hösten. Är less på mitt tråkiga liv...

Rotat i arkivet, hittat en del härliga bilder


förändring?

3 år sen
Idag
hur mycke förändras man på 3 år?

this is how I feel!

Har varit och hälsat på Elin, Krille och Molly. Sjukt söt unge, smälter ♥ Har precis skrivir klart novellen. Stolt! Bara börja med franskan då. Men ska lägga mig tidigt ikväll, härligt med sovmorgon imorn då också. Brabra.
Så här blir det när man får för mycke läxor. Tragiskt, men sant ↓





lite mycke jag... lite väl groteskt... lite för mycke läxor helt enkelt!

pluggar

Sitter just nu hos pappa. Håller på att skriva en novell, PÅ ENGELSKA. Inte de lättaste om man är som jag, alltså inte så bra på engelska. Ska försöka hinna görra lite engelskgrammatik senare. Måste göra klart franskan också, har ju prov imorgon. Full upp helt enkelt. Därför blir det ett snabbt och rätt så tråkigt inlägg.
Idag på skolan hände de ingen som var värt att veta. De enda roliga var att se på när 7c fick städa alla skåp i korridoren. Fast... nästa gång är de vi som ska göra de, fuck! Annars är allt som vanligt. Kallt. Blåsigt. Tråkigt. Händelselöst.
Ska fortsätta med det jag håller på med! puss

I don't believe that anybody Feels the way I do about you now

Oj! Klockan va typ mycke. Inte konstigt att jag är trött! Imorgon far jag till pappa och sover där till på torsdag. Blir att plugga massor. Franskaprov på torsdag...


can´t take my eyes of you!

Så sjukt kallt de är ute idag. Brrr.. Ska sätta mig och nöta låtarna vi ska spela på innebandyturneringen. Det blev lite ändrat med de, men de kommer bli bra iaf. Hade HK idag. Erica spårade som vanligt och sprutade vatten på mig den här gången... Aja, orkar inte blogga just nu
image description¨
I'm not normal. Not like everybody else..

förlåt.

bloggade inte igår när jag kom hem, orka it! satt och pluggade musik. Vilket jag gör just nu också. Har musikprov andra lektionen idag. Jazzens historia. Blir inte så mycke bloggande för mig i veckan, har typ nästan datorförbud. Eller nä, men jag måste se till att plugga innan jag sätter mig vid datorn. Så uppdateringen kanske inte kommer va så bra vissa dagar!
Nu har vi bestämt låtar till innebandyturneringen. Wonderwall - Oasis & Utan dina andetag - Kent.
Hoppas det går bra. Vill inte skämma ut mig helt.... Men vi har ändå tagit lätta låtar, så de ska nog fixa sig! :)
Nu far jag till skolan, puss
nyvaken, osminkad, trött... redo för att ha idrott första lektionen.....

At tha stallgata!

Ligger och har det mysigt i saras säng(ta inte de på fel sätt) följde hem med henne efter skolan. Sen när vi kom till henne så hade Ann bakat bullar, de var gooott! Ska typ se film nu, the strangers. Tror den är bra, så de blir nog ännu bättre. Blir trotts allt att jag, Agnes, Elvira, anna och Moa ska spela på bandyturneringen. Kul att skämma ut sig för alla som kommer hit.... Vi har då bestämt en låt vi ska spela: utan dina andetag- kent. Sjukt bra låt så de kommer nog bli bra, hoppas jag. Sen så har vi konsert nästa tisdag, då ska jag spela med dom jag spelar med på profilen. Ni kan ju komma och lyssna, vet inte riktigt vilken tid och så, återkommer med de :) jaja, blev ett lång inlägg... Inte riktigt meningen! Men jag bloggar kanske sen när jag kommer hem, vi får se! Puss på er ... Bjuder på några otroligt fina bilder!!!


hemma igen

Inte blev de nån hockey för mig inte. Hitta ingen att fara och se med, alla mina kompisar suger! Borde kanske skaffa nya, eller se till att mina vänner rycker upp sig!
-
Jag fick ett litet utbrott när jag insåg att jag hade varit hemma hela helgen, hemskt! Så jag och mamii for ner på byn och hälsade på massa folk. Sen for vi och åt på grillen. Gott! Ska gå och lägga mig snart, ny vecka börjar imorgon. Usch, dom orden är inte roliga. En ny vecka i skolan. + att vi har sjuukt många prov i veckan. Blir att plugga varje kväll. Kommer inte orka....
går tyvärr inte att ladda upp bilder. Internet är helt fucked up! Så än en gång blir det arkivbild.


seg

Har inte tagit mig längre idag. Har legat i sängen hela dagen.
Ska försöka göra nå nytta nu. Frescha upp mig, känns nödvändigt!

burning heart

Helgerna går alldeles för snabbt! Hinner inte göra allt de man vill.
Har inte gjort ett skit idag. Är ganska skönt att bara ligga och se tv en hel dag. Har varit duktig och läst ut en bok. Har nått bokprov efter höstlovet. Så där är väl bäst att läsa lite böcker då...
-
Mamma håller på me nå lunch nu. Ska nog äta, fixa mig och kanske fara ner på byn. Vill ju som sagt till ishallen, men bara om jag hittar nån att vara med... Så hör av er!

I will never be the same without you

Jag och Agnes har suttit och haft "deep-talk". De är så bra att ha nån att prata med ibland om såna saker man inte kan säga till alla. Tack Agnes, du är bäst ♥ Har du hunnit prata om allt mellan himmel och jord. Har hunnit med att se på tv också. Åsså har vi ätit, som vanligt. Jag var bäst, skulle göra varm choklad i mikron. Jaa, åsså blev de fel nånstans på vägen så de om choklad i hela mikron:( Men nu har hon iaf farit hem. Sitter i sängen och myser me Tinki. Har då värdens lataste hund, sen klockan åtta har hon väntat på att vi ska gå upp och sova. Till slut satt hon i trappen och kolla på mig med sina snälla hundögon, så då gick jag då upp me hon.
-
Imorgon tror jag att ja ska ta mig ner på byn och se på hockey. Kände för att fara till ishallen. Har då ingen aning om de är nån match eller så? Men jag far dit och kollar om de är nå. Brukar vara matcher på söndagar. Hör av er om nån vill följa och se. Dom flesta av mina vänner ska då å spela handboll imorgon. Jag är den ensamma flickan som är mobbad och inte spelar handboll.....
-
Måste få klaga på spotify också. De suger! Alla mina favvolåtar har blivit "spärrade". Ni fattar hur jag menar, jag kan inte lyssna på dom.. har lyssnat på dom för mycke. De suger!!!! Åh, hatar de. Ett stort tummen ner till spotify!
-
Blev ett väldigt lång inlägg. Sorry! Beundrar er som orkar läsa....

på den tiden jag och Agge fortfarande hade bra betyg i bild...
Nån som ser att de är Lundmans i Hortlax?

switch

har sett världens bästa film. Okej, den kanske inte var så bra. Men han som var huvudperson var såååå snygg!!! dör ♥ Tack william för att jag fick låna filmen!
nu vill Agnes äta, bäst att jag fixar mat åt henne då. puss
 Mikkel (Sebastian Stigar) i Switch
feeeettt snyggg!!

You can hate but never break me!

You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of

hej.

Har brist på rubriker. Så jag kommer på egna kreativa och fina idéer.
Sitter och väntar på Agnes. Ska ha en fin kväll me henne. Film och sånt myyys.
Bloggar senare! puss
ehm.. fråga inte vad som hände där

Godmorgon.

Sitter i soffan och bara chillar. Vet inte riktigt vad som händer idag? Ska se film typ. Kul, aa!

It's friday!

Sååå härligt! Äntligen ledig.
Skoldagen var sjukt dryg idag. De är alla fredagar. Långdagar och bara hemska lektioner. Men har överlevt tack vare Sara min kära älskade vän som hade alldeles för mycket energi idag, eller hade hon för lite energi? Har han i alla fall varit helt vild, helt enkelt roat mig. Fast... sista lektionen blev jag less på hon. Fint!
Nu bänkar jag mig i soffan och väntar på idol. Ha en bra kveeeell alla fina ♥

 


shoppar för fullt

Har precis klickat hem nya skoterkläder, bra! Sitter nu och försöker hitta en hjälm, inte de lättaste...

You! ♥

I can’t look, I’m so blind
Lost my heart, I lost my mind without you

inavel

Skellefteå vann, livet suger!
Kom precis hem från forum. Är grymt trött! Ska tvätta bort sminket sen går jag och sover.
Inte så givande inlägg men men....

facebook suger.

äter glass♥

skolan har varit seg idag. Maten smaka skit, de sög. Jag var så sjukt hungrig. Är de än, tror jag ska göra en superduper-jätte-otroligt-god middag till mig själv.... Billy's Pizza! Ska försöka ta mig ner på byn sen och se på hockey. Luleå-Skellefteå ikväll, awesome! Jaja, ska fortsätta prata med min kära far i telefon nu och vara social... är lite svårt att blogga samtidigt som man pratar..........
sen så har jag då fått skolkortet idag...
får mardrömmar, usch så hemsk jag är på kortet....
inte speciellt nöjd...........

inte pigg alls...

Har bara legat i soffan hela dagen. Ändå känner jag mig sämre nu. Halsen värker, har ont i skallen och hela kroppen. Vi får väl se om jag far till skolan imorgon, hoppas på de!
-
Har tänkt att jag ska fixa till bloggen så den blir riktigt bra och fin. Inte just nu, men snart så. Men jag måste också få veta vad jag ska blogga om. Just nu skriver jag bara nå helt random bara för att skriva. Har lixom inget bra ämne! Så lämna en kommentar eller skriv i frågelådan om vad ni tycker att jag ska blogga om.
-
Glöm inte heller att ställa frågor i frågelådan, de blir mycke roligare att blogga då. Just nu har jag tappat allt intresse för bloggen. Känns som att de inte är nån som läser?
har världens finaste vänner ♥

jag ramlade inte? jag föll för dig.

Just nu önskar jag att allt stannade upp ett tag så jag hann vila upp mig ordentligt. Tror dom flesta känner så, iaf dom i min klass. Från andra veckan i skolan till nu har vi haft minst 1-2 prov i veckan. Och det slutar inte. Har miljoner prov hela tiden. Hinner inte med annat än att plugga plugga sova plugga plugga sova. Ja, de är så mitt liv ser ut ungefär. Visste att åttan skulle vi mycke värre än sjuan, men inte att de skulle bli så sjukt jobbigt. + att jag är värsta tonårspojken just nu. Sover som jag-vet-inte-vad!? Så, för att göra de lite enklare att förstå: Är så satans less på skolan!
-
Mamma var en ängel när hon slutade jobba, hon köpte en b&j åt mig. De är de bästa när man är sjuk! ♥ Ska bädda ner mig i soffan igen. Puss

tillfällig header!

Hittade ingen bra bild som jag ville ha, så de blir den bilden så länge....
tryck på f5 om den inte har kommit fram

uppdatering!

Ska börja göra en ny header...

12/10 - 11

Nog ska jag lyckas med att bli sjuk. Somnade igår direkt efter att jag kommit hem och skrivit blogginlägget. Så har sovit från 5 igår till 8 idag. 15 timmar sömn, härligt! Just nu så har jag bara ont överallt! Är hungrig, men vet inte hur jag ska ta mig till köket. Usch! Vill verkligen att dehär går över snabbt!!
bild från i somras då jag somna hos erika...

I don't know

varsågod för en fin uppdatering! Nä okej, jag vet.. ja suger. Men Agnes följde hem med mig igår och sen sov hon här så jag hann inte blogga. Kom precis hem från skolan. Är grymt trött, känner mig inte frisk alls. Så de blir nog att se på film resten av dagen. Puss

grattis storebror!

Grattis Kristoffer på födelsedagen!

"Bellas Lullaby"


something new

svart halsduk - ginatricot
svart linne - bikbok
svart kofta - cubus
svarta leggings - ginatricot
rosa t-shirt - ginatricot

you're oniginal, cannot be replaced

har varit dålig på att uppdatera i helgen.
I lördags for jag med madde till piteå. Gick på stan och shoppade. Träffa Jossan
och Ellen på stan. Jossan sa att bussen hem skulle gå 16.30 så vi sprang till max
och köpte en lyxshake, sprang tillbak till busstation då vi fick veta att bussen hade
gått 16.20. Bra Jossan, bra! Ellen gulliga mamma kom då och hämta oss. For jag
och Maddi till Agge Lindh, sen vidare till parkskolan med Sara och gillade. När vi
börja frysa så följde jag hem med Sara. Chilla hos henne och sov där sen.
Idag har jag typ int gjort nå. Varit hos mormor typ..

lite nytt


save me

Vaknade imorse och mådde jättedåligt. For till skolan ändå. Ångrar de nästan för fredagar är så grymt segt! Dom tre sista lektionerna hade vi svenska, engelska och matte. På matten spåra de helt. Ja, blev då  glad att få sluta men var inte hemma förens klockan 4 för bussen är så jääävulst seg. Somna direkt jag kom hem och har sovit till nu. Är så satans trött!!

decisions decisions

Vill egentligten ligga och sova nu. Ont i huvudet, mår illa och är jättetrött! Men jag far till skolan ändå.

You are everything I want!


You are too good to be true ♥

For till ica.
Mötte Agnes.
Köpte godis.
For till forum.
Såg hockey.
var med David, Albin & Hanna
Vann över David i armbrytning, igen *stolt*
Förlora mot Albin i armbrytning....
Såg lite till hockey.
For hem.
Är hungrig.
Mår illa.
Är trött!

döda mig, snälla!

Ligger i soffan och plågas. Har så satans ont i magen. Kan inte äta nå, får ont i magen och börjar må illa direkt. Dehär suger! Hur som helst.. Ska fara ner på byn på en timma. Ska och se på hockey med Hanna och Agnes.

@datorsalen

-

Mördare!

Har just dödat den största flugan i hela världen. Är lite stolt att jag vågade, för den va äcklig som satan! Bra då vet ni de. Tror jag ska gå och lägga mig snart. Mår inte alls bra! Ont i halsen och skallen. Mår jätte illa och har ont i magen.. jag vill inte bli sjuk! Sov så gott.
jag bara älskar weheartit.com

-


rubrik

Var dålig på att blogga igår. Agnes följde ju hem med mig, sen när hon for hem så somna jag.
Fast, jag vet egentligen inte vad jag ska blogga om för de händer aldrig nå. Älvsbyn suger!
Skolan idag var väl som alla andra dagar, långtråkig!  Hoppas på en bättre dag imorgon. Vi har ju kortdag så de blir nog brabrabra! Jaja, ska gå och försöka hitta på nå, ska inte sitta vid datorn hela dagarna! + att facebook har blivit så satans dåligt så de är typ int ens kul längre.....

räzeeeer!

Jag och Agnes äger!

Sitter och planerar min framtid med Agnes och Madde, dehär äger!
Annars så sitter vi och äter chips. Chillar at thaaaa köksbord. Fint! Hejdå

-


If only you saw what I can see You'll understand why I want you so desperately

Var ner och kollade på Kevins hockeyträning. Fick flashbacks.
Har typ växt upp på ishallen så de är alltid lika kul att far dit!
Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll. En ny vecka börjar imorgon, jobbigt. Är grymt less på skolan, allt pluggande och alla läxor. Usch usch usch!

Hugo!



bjuder på lite bilder

granis ♥

bilder kommer imorgon, ok?


Kyckling och riiis!

Har precis ätit en romantisk middag för två. Kyckling och ris! Så jäääävla gott asså. Måste ha varit en grym kock.....
Ska lägga in alla bilder från dagen nu. De kan ju ta ett tag, gissar att dom kanske ska redigeras lite och så.
kände att Lucian innom mig kom fram....

Mat ♥

Nu ska en katjas kokoskaka in i ugnen! Fast... utan kokos


svar på kommentaaar!


Erika: Vet.... vill du byta hund? :(
Hm, gissar på Madde: Nej hon är inte snygg! hon är ful som satan..... :( :( :(
Lelle: Elvis äger ♥


Bra att jag har ellen!

Hon är duktig och dresserar min hund. De kan Tindra behöva! Vi ska snart gå ut och ta lite kort. Bilderna kanske kommer senare! :)