Lite knas, men vad gör det!?


Vid min sida

Torsdag idag. Blir alltid glad på torsdagar för då vet jag att det bara är en dag kvar på skolveckan och jag har hela helgen framför mig!!

Idag hade vi konditionspass på idrotten. För mig som har världskass kondis blev de sjukt jobbig! Huvva... Efter skolan så har jag hunnit med att duscha hunden, duscha själv och bara degat i soffan. Ska försöka hitta på nånting. Ork it bara göra ingenting :/ ska iaf se klart friendzone först och kanske se teen mom :)


Äter äpple :ppp

Hallådär! Dagen har varit som alla andra, typ. Skola skola skola. Nä, men har ju faktiskt gjort ett prov idag. Hoppas på bra resultat!!
Efter skolan var jag och agge i musiksalen och spela, brabrabra.

Har varit och fixat present åt fridooo idag! Hoppas hon blir glad, tyckte själv att de var en utmärkt present!! :)


Älskar dig så otroligt mycket!!

Två månader med världens bästa Joel idag!! ❤


Du vet att det löser sig tillslut

Tisdag idag! Jag vaknade upp imorse utvilad och med lite mindre huvudvärk än igår. skoldagen har varit helt ok. Har haft slöjd för första gången på terminen, känns underbart att äntligen få fortsätta med min klänning!!!!
Efter skolan så for jag till Sara. Vi har ätit kladdkaka och pluggat geografi, bra kombo!
Ska börja dra mig hemåt nu. Hemma väntar skolböckerna på mig. Ska även försöka hinna med en liten prommis! :)


Heeeelt ok!


Bankar in skiten i skallen

Fyfan, redan less skolan


Bankar in skiten i skallen

Fyfan, redan less skolan


Du är livet

Blev en ca 7km promenad för mig och vovven. Hann se många olika djur men tindra tyckte älgarna var mest intressanta.
Har nu, efter en och en halv timma, kommit hem igen. Har laddat om med en liter vatten och en morot! Nu väntar duschen och sen min nybäddade säng, underbart!


Helgen

Igår när jag for från Joel så hoppa även Sara på bussen i norrfjärden. Snacka om att jag blev lycklig när jag såg henne!! Blev en bra kväll igår med mina fina tjejer. Go'mat, FIFAlir och lite onyttigheter. Jag somna ganska tidigt, de va skönt att få sova ordentligt!

Idag har det varit fiskepremiär i tjärnen. Jag har verkligen haft fiskelyckan på min sida!! Två regnbågar fick jag. Känns gode bra eftersom jag ALDRIG tidigare fått en fisk på kastspö, å då kan ja ju säga att ja har kastat en hel del i mitt liv!
Ligger i soffan nu och bara degar.. Ska försöka samla krafter och gå en prommis med tindra, skulle va skönt


Sannahjärtajoel

Godmorgon alla läsare! Just nu befinner jag mig i norrfjärden. Har vaknat, kan inte somna om..
Idag blir det att fara hem till Älvsbyn och se om jag kan hitta på nåt där, tveksam till att det går... Men kan ju alltid försöka hitta någon att va med! :)

Nu ska ja försöka väcka Joel och pussa lite på han innan jag måste hopp på bussen! :)


Äntligen fredag

Nu är det sista skoldagen på den här veckan som gäller. Slutar 11.45, underbart! Siktar på att hinna med 11.50 bussen till Piteå. Där blir de att gå på stan å försöka hitta nå skor sen far jag till joel! :)

Chillar i trappen..


Äntligen fredag


120

Idag har hela övervåningen städats. Har duschat. Plockat ögonbryn och gjort allt annat sånt där tråk..

Efter skolan for jag en snabbis förbi Sara! Bestämde då att hon följer till turkland, så då bokades resan! Vi beställde även lite mobilskal och skärmskydd till våra älskade iPhones!

Har fått min nya säng nu på hela 120 cm!!! Hur underbart är inte det!!?!!? Älskar den redan mer än allt annat. Så nu ska jag slå igen mina ögon och hoppas på en god nattsömn, första invigningsnatten:)


TURKIET!

Nu är resan bokad!!!! Omgeeee


Dom orden räckte för att jag skulle förstå..

Bra dag. Skola. Fick fika på matten. God lunch. Var me flickorna efter skolan. Åt. Såg fotboll. For hem.

Ska nu sova. Kände att ja inte alls ville sova ensam inatt, så ja sover med mamma :)


Varm choklad - chili

Gaaah!! Om ni älskar choklad lika mycket som jag (alltså mer än allt annat ätbart) så MÅSTE ni nån gång i erat liv smaka chokladklubbor man smälter i varm mjölk till varm choklad. Heelt underbart!!


Har laddat upp med en kopp hot chocolateee. Ny ska väskan packas för morgondagen sen beger jag mig till byn och sover hos min syster. Blir bra!! :)


planerrr

smider planer för min helg, tror de kommer bli bra! På fredag ska jag ÄNTLIGEN få träffa min Joel. Vill att de ska va fredag, NU!
 
Ska se klart solsidan, sen äta mat. bra
 
some old pix - en helg med lelle!
 

"Asså va!?"

Känns riktigt bra att vara tillbaks i skolan igen. Få rutin på vardagen och få nått vettigt gjort! Har fått schema, vilket är helt okej. Slutar 11.45 på fredagar!!!!! Har fått mitt skåp, överskåp även i 9an! Har även fått en till klassföreståndare, Linn.
Annars är de väl som vanligt i skolan. Typ. Dom bygger om så de är kaos. Vi är äldst, vilket gör alla andra så himla små och jobbiga..
Är taggad inför de här året! :) de kommer bli brabrabra!


Saknar hjärtat mitt... ❤


Olycka

Idag, innan vi skulle bege oss mot Älvsbyn, så var jag med om en liten olycka. (typiskt mig!!)
Fick vattenplaning med moppen och körde omkull. Kunde inte köra hem efter det.. Men marcus kom med släp och hämtade mig i piteå!

Är hos linnåmarcus nu, sover här inatt. Mår bra, lever, har kvar alla fingrar och tår! Har dock ont lite här och var på kroppen. Kommer få en hel del vackra blåmärken..

Min älskade älskade älsklingsvän Agnes kom med en stor påse lysmelkar och en stor marabou till mig som tröst. Min dröm om att få en påse med endast lysisar har nu gått i uppfyllelse! TACK ANKO, DU ÄR GULD VÄRD!! <3


-

Jävlat sämst avslutning på sommarlovet!!


Sista dagen i Piteå


Senaste dagarna

Igår fick jag ett sms av Joel där de stod "vi kommer till stan nu:)". Blev överlycklig!! Han och Marcus kom hit. Vi for och bada på norrstrand, men de va inte så jättevarmt så de blev bara en snabb tur ner i vattnet och sen upp igen! Efter de for pojkarna hem igen och jag å agge blev forever alone.


For till hemmakväll, hyrde film, köpte godis och dricka. Försökte hitta nån att va med, men de fanns inte en enda människa i Norrbotten som ville vara med oss. Eller jo, en fanns det! John!! Han kom hit å såg film med oss. Sen kring 3 på natten tog vi mopparna till statoil och åt korv! Nattmat<3<3<3
Somna kring 5, vakna nu.


Håkan bråkan

Fin kväll hos min pojke igår. Pojkarna höll på med sina bilar ett tag, sen såg vi film resten av kvällen. Jag och agge tog moppen hem vid 2. De värsta jag har gjort, så sjuuuukt kallt!!!!

Nu så ser jag och agge på Håkan bråkan, så grymt bra!!


Torsdag

Har fått spendera denna fina soliga och härliga dag med mina allra bästa tjejer!! Började med att Sara kom hit. Vi gick på stan. Jag hittade mig två nya bh'ar! Sen gick vi till norrstrandsbadet och sola å bada. Sen blev de middag på blåängeln och en sundae på Max till efterrätt! :) bra dag! :)

Sara har satt sig på bussen för att fara till älvsbyn å träna (fotboll kan gå å dö!!!), så jag och agge har precis kommit till lägenheten igen. Nu ska jag hoppa i duschen, sen så far jag och agge till norris och är med boysen!! Blir bra!


Nog är jag bra!

Så här vackra vägbeskrivningar har Sara fått av mig för att hon ska hitta hit! Kreativt å bra, såhär direkt efter att man vaknat!


03.34

Blev en fin kväll med massor av epaglid och annat sånt tufft! Var på grönan ett tag också. Dom andra badade medans jag satt och kolla på samtidigt som jag höll på att frysa ihjäl!!
Bjuder på två bilder från kvällen


A smile like this

Hur läge sov ni idag? Själv så sov jag till 2! Har inte gjort ett skit sen vi vakna. Sett lite film. Gått på stan och sega. Handlat lite mat. Ätit. Varit bästa vän med soffan. Jag tycker verkligen om dehär med att ta dagen som den kommer, vilket alltid slutar med att jag och Agnes inte gör nå!

Men vi ska faktiskt inte ligga här hela kvällen! Ska vara med Aron på ett tag. Ska va me hans friends också. Blir bra att träffa lite folk! :) förhoppningsvis kanske vi får bada lite:)


You are my one and only!

Joel och mackaaan har varit med oss hela kvällen! Har sett fotboll, spelat lite fotboll, sett solsidan och även hunnit med nattmat på Max;)
Pojkarna har nu farit så jag och Agnes ligger i soffan och ser Madagaskar medans jag saknar min pojke! Fick ja bestämma så skulle jag vilja vara med Joel dygnet runt, alla dagar i veckan! Så galet kär i pojken!!


Nä, nu ska jag och Agnes gå å sova! Ha de! :)


Världens vackraste

De är helt galet vad min syster är vacker!!
Älskar dig! Du är världens bästa storasyster!!


Ny sääääng!!!

Har varit till Jysk idag och köpt en ny säng!! Lycklig tjej!!
Har nyss ätit lunch/middag. Är fortfarande hungriga.. Jobbigt läge! Ska försöka hitta nå mer att äta. Förhoppningsvis kommer Joel och Marcus hit sen! :) blir braaaa!!


Har de bra här i Piteå

Har börjat våran vecka här i Piteå väldigt bra. Var på Coop och handlade idag, fick verkligen känna sig vuxen! Det blev en riktigt god middag, taco!! Till efterrätt har vi ätit frukt och smält choklad, mums! Hade fem stycken pojkar på besök här, självklart var en utav dom min älskling!

Nu ska ja och agge sova. Ska upp ganska tidigt imorgon! :)


Nytt

Instacollage har fått en ny uppdatering. Gode lycklig jag blev när jag såg det! Har gjort ett litet collage idag, lite bilder från bröllopet!

Nu ska jag och agge gå till Coop och handla! :)


Bra helg på lillstrand


GRATTIS ERIIIKA!!!

Idag var vi i Piteå med tekniken. Kollade på vind- och vattenkraftverk, solpaneler och annat som ger oss ström och bränsle. Fick även mat + lyxshake på
Max!!

När vi kom tillbaka till äbyn sprang jag och Sara och köpte present till erikus som fyller 17 år idaaaag!!!!
Har varit på barnkalas heeela kvällen med en hel hög med härliga tjejer! Längesen jag skratta så mycket!!
Ännu en gång, GRATTIS ERIKUS, DU ÄR VÄRLDSBÄST!! PUUSSSS


Lite galna. Lite udda. Lite konstiga. Mycket bättre än alla andra!

Kolla på gamla bilder med mina friends gör mig så glad! Kvällen då dom här bilderna togs var så brabrabra! Saknar den känslan!!


Småkrypens värld

Sov hos Sara igår. Hann med att trycka tårta med tjejerna och se american pie, lite serioustalk som senare barkade hann vi också göra! Idag har vi varit inne i Småkrypens värld. Har lärt mig en massa nytt! Var jättekul även om de var gode så äckligt i början.. Nu så ska jag sova. Imorgon väntar ännu en dag på teknikkursen men vi ska få röra oss utan för Älvsby kommun då:)


Tårtbak!


Tårtbak!


Tillbaka på älvåkra

Teknikkursen var faktiskt jättekul! Vi fick göra salva och läppsyl (inte lypsyl!!!) sen gjorde vi lite annat också! Efter skolan så for jag agge och sarre hem till Sara! Nu sitter vi å ser på Saras träning och sjunger fint till rix FM ;)


Always and forever!

Känns tomt att lägga sig i sängen utan någon vid sin sida.. Saknar Joel så galet mycket även fast jag inte varit ifrån han mer än 6 timmar!! Det är tur att mina kuddar luktar Joel så jag slipper sakna han så hiiimla mycket! Ska försöka sova nu. Imorgon väntar teknikkursen! :)


Tack älskling för ännu en underbar helg med dig!

Hann göra en hel del saker igår. Var med Joel och hans boyyys. Filma lite random filmer och hade lite damp. Senare hamna vi på ett kalas. Var där ett tag sen form i hem och såg kommissarie späck, snacka om rolig film!! Somna kring 1 sen sov vi i nästan 12 timmar, skönt! Idag har vi hälsat på Joels farmor och farfar. Nu sitter jag på busstationen och väntar på att älvsbybussen ska komma, passar på att blogga då:)


På bussen, igen

Joel kom till mig igår. Vi va med Sara ett tag och chilla på fotbollsplan. Sen såg vi film hos Sara innan jag och Joel för hem. Nu sitter vi på bussen påväg till norrfjärden. Blir där tills imorgon! :)


Bra kväll!!

Gårdagen blev jättebra! Ulrik sjöng bra, like always! Sen att han är snygg är ju bara ett plus! När jag stod där i publiken så träffa jag Hanna som jag inte träffat på hundra år!!! Var grymt roligt:) sen träffa jag en hel del andra söta människor också :) Har sovit hos Sara inatt. Ska strax äta frukost sen invänta att Joel kommer hit. Blir ännu en helhelg med min pojk:)


Lk

Dags att stiga upp och göra sig klar. Ikväll blir det LK, ska följa med Sara och se Ulrik munther!


Vakna vid din sida är underbart

Gårdagen blev brabrabra. Lan ute på Viktors gräsmatta. Mycke myggor, sjukt kallt och flera timmar vid datorn, de var sjukt kul!!! :) Har sovit gott med min älskling inatt. Men som vanligt vakna jag av att det var tusen grader i rummet och Joel tog hela sängen. De slutade med att jag väckte Joel och vi chilla bara tills min buss gick. Har varit med Sara sen ja kom hem. Hon var snäll och följde mig till ungdomsmottagningen. Sen åt vi mat på okey. Efter det lite fotboll! Ikväll har vi bara sett massa film å ätit onyttigt.. Har även pratat lite med Joel och Marcus! Söta pojkar dedär! :)