Tårtbak

Bakat tårta med Sara och Agnes! :)


Uttråkad

I brist på annat har jag bakat en kladdkaka. Uttråkad, jamen naanting! Väntar just nu på att tupac ska pallra sig hit. Blir myskväll med henne och sarre!

Ni kan få en mer rättvis bild på mitt hår :)


Nyfärgat hår


Eeey

Tänker bara meddela att min dag har varit slö helt perfekt! Lite skoteråkning, mycke soffmys och en del tvtittande. Johan Olsson tog VM-silver, yeeeey. Tycker om våra svenska herrar på skidor!

Är hos Jonte just nu. Har tryckt godis och sett filmer. Ska gå och sova nu. Eller, ska se Kung Fu Panda, sen sova sött. Upp tidigt som attan imorgon för att bege mig till frisören och färga håret, ÄNTLIGEN! efter det blir det en härlig utedag med mina kompiisar!

Smala

Mys med min älskling


Underbar skoter


Lat

Ligger i soffan och ser skidor med syster å mamma. Ska snart starta polarisen och fara på en liten tur! :)


Ute i det härliga vädret hela dagarna

(Det här inlägget skulle publicerats igårkväll!)


Sov hos min syster inatt. Hon väckte mig vid 9 imorse och drog upp mig ut sängen. Vi for till byn, men jag gjorde en bra deal. Gick bara med på att följa till byn om Linn skjutsa mig på sparken, å de gjorde hon.
Sen for jag med Sara till Frida. Grillade där med flickorna och Kim! Hade det mys i det superfina vädret!

Har varit med jonte ett tag ikväll. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova.


Mys hos Moa!

Ser på LOL och äter frukt doppad i smält choklad!


Tv i rummet

Är överlycklig! Har fått en tv till mitt rum, så skönt!! Nu kan jag mysa med dom desperata husfruarna varje kväll! :)


Du är min värld

Igår kväll blev de madrassåk med några fina i kanis! Var superkul men jag blev kall och blöt så jag och jonte for hem ganska tidigt!

Idag så vakna vi tidigt för att fara till kanis igen. Har ätit, grillat och åkt madrass. Sitter hemma nu och fryser! Ska göra mig i ordning och packa, sen ner på byn och umgås med Moa! :)


Har det bra


Världens bästa pojke!

Sov hos jonte inatt. Sov till 9 fast steg upp kring 3 på eftermiddagen. Sen har vi varit med Sara, Agnes och David. Blev middag på h2h och nu är de mys hos Sara. Min älskling har farit och är med sina pojkar, saknar han redan..
Måste bara tillägga att Ulrik är underbar och sjunger som en gud. Han dominera på mello!


Fredag

Skoldagen va chill. Bar skidor åt småbarn som åkte pelletottloppet! Efter det hade jag tp nån timma innan jag tog lov!

Har varit med min finaste resten av dagen. Ligger nu och ser på superhjältarna och ska snart sova! Är grymt trött...


kommer snart till dig sara!

Sitter hos Jonte och drygar.. Ska fara till Sara och våldgästa henne nu! Ses snart Sara :* 

Hard work

Eftersom skolresultaten varit bra hela dagen igenom så jag har gjort några kapitel engelska ikväll, hoppas att turen fortsätter med bra betyg!
Belönade mig själv med lite fika och sen en lååång skön varm dusch med hårinpackning och sånt mys. Testade även mina nya rosa rakhyvlar!
Ska lägga mig i sängen nu och försöka somna tidigt så morgondagen inte blir allt för jobbig!


Vindarna vänder

Fick tillbaka mitt matteprov. Och gissa hur lycklig jag blev när jag fick se att jag fick B!!!! Vilken lättnad alltså!
Svenska gick jättebra idag också. Hade muntlig redovisning, fixade ett A! Hoppas denna tur håller i sig! :)


Kort sammanfattning

Dagen: vaknade, skola, tp, hem, kanis, hem, duschen, sängen.

Dags att sova. Är hur trött som helst, tur att de är lov nästa vecka!!


Du är allt jag någonsin önskat

Skoldagen var allmänt seg. Vill dö. Hade så sjukt ont i ryggen, vilket jag har än, i slutet av skoldagen så jag ville bara gråta!

Efter skolan for jag till min älskling. Blev genast på bättre humör! Världens finaste pojke som alltid får mig på bra humör!! <3
Fick en hel bunt med smink av jontes storasyster! Helt perfekt!! Ingen är gladare än jag :)


ÖVNINGSKÖRA

Idag var de premiären för mig på de riktiga vägarna! Var riktigt kul att köra och jag är stolt över att de inte blev ett enda motorstopp!


Tar hand om min skatt

Imorgon börjar den riktiga omvårdnaden av min älskade skoter. Hoppas ha den fixad till helgen!


<3


Min lördag

Igår när jag vakna var de superfint väder. Så jag väckte jonte och bad han komma till mig och så tänkte vi ta skotern till vistträsk och ha de mys med Frida å Kim! Men så blev de inte. Min fina älskade skoter ville ej köra nånstans. Vi hann ca. 500m ifrån mig sen fick Tomas komma å boxera oss tillbaka. Less!!!!!

På eftermiddagen for jag ner på byn till Linn. Skulle vara hundvakt över natten och oliver! Jonte kom och var med mig hela kvällen. Hade det mys och hann även med en sväng till gymmet. De mest o-intensiva träningspass jag varit på och ändå har jag träningsvärk. Tragiskt!


Fredag 15/2

Efter skolan så följde Sara och Agnes hem till mig. Vi bakade och åt middag samtidigt som vi barkade och hade hur kul som helst! Senare så kom alla andra. Vi fikade, såg tv och hade det mys!

Fick underbara presenter av Kim, Frida, jonte och Sara. En tröja som jag länge velat ha och en parfym!! Av Erika fick jag ett superfint halsband! Kvällen blev lyckad och fikat tog slut! ;)


Skoterkort

Skrev provet igår, 28 av 30 rätt. På några dagar kommer pappersbiten hem till mig och då får jag börja köra lagligt!


Tack min älskade!

Alla hjärtans dag blev otroligt bra för min del. Har spridit kärlek på skolan genom att klistra upp hjärtan på allas skåp vilket kändes bra, man ska sprida kärlek en dag som denna!

Efter skolan bjöd pojken min mig på mat. Han är helst enkelt bäst och hur underbar som helst! <3 blev middags dejt med Frida å Kim på h2h. Sen for vi till jonte och dit kom även Elsa, Jesper och Sara. En superbra hjärtedag med mina finaste. Tack allihopa!


Cupcakes


Idag är ingen vanlig dag, idag är det Sannas födelsedag.

 
För 16 år sedan föddes du, himlen blev en stjärna rikare och en ängel sattes på jorden. Idag fyller världens bästa Sanna år. Grattis hjärtat, vi älskar dig! Hoppas att din dag blir helt underbar och fantastisk, helt magisk. Det är du värd, allas våran solstråle. 
 
Puss och kram från dina bästa. 

Fettisdag

På hkn bjöd Cajsa mig på underbar mat. Otroligt gott! Efter skolan hade jag tp en timma. Sen for jag till pappa och hade ett litet kalas med far, Bibi, Moffen och Molly. Fikade semla och annat gott!

Denna bild gjorde min dag. Snygga vänner


Imorgon blir jag en stor flicka


Laddar upp inför resten av veckan

Håller på att baka lite födelsedagsfika så de finns. Ska räcka till på söndag!


Comeback

Idag var det dags för matteprov. De sög. Usch. På idrotten hade vi skidor vilket var hur kul som helst!
Efter skolan gick jag till gymmet. Blev en tung comeback efter 3 veckors vila! Men de var skönt och otroligt kul!:) efter gymmet for jag till körskolan på bilkurs. Har varit där till 9. Drygt. Men på ungefär en månad får jag börja övningsköra! :D


Tiden räcker inte till

Jag klagar alltid så fort mina vänner inte bloggar. Men jag ska sluta med det för jag har insett att jag är väldigt kass på att blogga själv!

Kan berätta lite om min otroligt lyckade helg!

På lördag hade vi det mys hemma os mig. Jag, Frida, Sara, Jonte och Kim! På kvällen trängde vi ihop oss i mitt lilla rum och sov. Var sjukt varmt, men de var mys ändå! På söndagen (igår) var jag till sunderbyn på trippelkalas! Selma som fyllt 5 år, Ida som fyller 2 idag (grattis sötunge) och för Elin som fyller år på fredag. Blev tårta å mys med småflickorna! En bra helg!


Väntar på mina bästa

Idag har jag fått en hel del gjort. För de första så har jag städat rummet. De var verkligen välbehövligt! Efter det tog jag en lång skön dusch. Rakade benen, hade hårinpackning och allt sånt mys. Kring 3 for jag till Agnes som fyller 16 år dag! Grattiis på dig bästis<3 Chillade och åt kladdkaka med henne och David!

Nu ligger jag i sängen och har ont i magen. Straffet för att jag åt massor av grädde hos agge... Väntar även på mina finaste vänner som ska komma hit å sova över :)


Besviken

Idag var det dags för nationella-skriftligt. Tror jag aldrig jag gjort så dåligt ifrån mig. Så otroligt besviken! Vill bara glömma det.

Hela dagen har varit skit och jag har mått dåligt. Men ikväll blir de födelsedagsfika hos Sara med mina fina kompisar. Hoppas de får mig på bättre humör!


Np

Idag hade vi vårt första skriftliga np. Läsförståelse - svenska! De gick väl helt okej, vad jag tror iallafall!! Efter lunch hade vi två vanliga lektioner som bara barkade.

Fick sluta vid 2 och då skyndade jag mig till jonte och dog i hans soffa ett tag. Hann inte vara hos min finis så länge för kring halv 5 började tp. For tillbak till skolan utan mat i magen och mensvärk. Vilken kombo alltså!! Stod ut med tp i två timmar och nu har jag äntligen fått komma hem. Har precis ätit och nu ligger jag i sängen, redo att sova'


Ditt leende blir mitt leende

Jobbig dag idag. Först skola 8-15 sen hade jag tp till halv 7. Så kommer de flesta dagarna se ut för mig framöver! Drygt att gå så länge men de är värt för tp är grymt roligt! :)
Efter tp for jag till jonte. Chilla bara och hade det mys eftersom jag var trött redan då, vid 8!
Nu ska jag äntligen sova, NP i svenska imorgon!


Hoppas du har de bra!

Idag är de ett år sedan min fina farfar lämnade oss!


Helgen

Har varit i öjebyn lördag-söndag på älskade storstrand. Jag och Agnes fick vara hjälpledare i år, känner mig nästan stor! Hade det iallafall jättekul!


Söndag

Är just nu hos jonte och dör i hans soffa. Är grymt trött efter helgen! Vill sooova


Bäst

Har varit med min bästa hela eftermiddagen och kvällen. Vi åt på okey och sen for vi förbi Linn en snabbis innan vi for hem till mig. Har bara haft de mys och sett lite dh. Perfekt kväll med min pojke!



Var med Frida ett tag på byn idag. Hitta en supercute liten sak :')


Igår

Igår var de meningen att jag skulle vara hemma, plugga och städa. Fick inget utav de gjort eftersom jag kom hem klockan 9. Var på byn med jonte, Sara och några fler. Kollade på när skidlinjen hade sprinttävling uppför Storgatan! Höll på att frysa ihjäl hela tiden. Usch! Men de var kul ändå med mina fina vänner. Fick även med mig en godispåse från Ica eftersom det var billigt godis! :)