bilder från mitt trista liv

Sitter hos sara nu och har precis kommit hem från byn. Har varit med henne sen efter skolan och så har vi varit och sett skidsprinten på byn i kylan!!

Sara ville att jag skulle blogga så jag gör väl de! Ni får bilder från mitt trevliga liv.. :)



















ny telli

första inlägget med min nya telefon! tyvärr så har inte simkortet kommit än men jag hoppas de anländer snart. så för tillfället kan ni bara nå mig på sms, internet i telefonen har jag inte! Jaja, ska fortsätta se tv sen sova, nattii

Söndagsångest, vad är det?



Igår kom min brillianta vän med denna brillianta idé! Why not grillen till lunch, finns väl inte ett bättre sätt att starta veckan? Sen kom jag ju på att vi har både sovmorgon och endast två lektioner idag. ÄLSKA! 
Så någon ångest hade jag inte igår. 

-
Nu sitter jag i foajén och väntar på att Emmy ska anläda, sen ska vi vara duktiga och genomlida NK och matte! 
 

1 år

Ett år med min älskade, finaste Jonathan! 

Du är världens bästa och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Du gör mig så glad och du gör mig till den lyckligaste tjejen som finns!! 

Sanna ❤️ Jonathan, föralltid 

Helgen

Som vanligt går allt jättesnabbt, har knappt hunnit med att blinka och nyår helgen snart över! 
I fredags for jag och jonte till Luleå med Kristoffer och Elin. Vi for till o'learys och där mötte vi upp Daniel och Elin. Åt massor av god mat, tror jag är mätt än. Sen blev det bowling och som vanligt förlora jag stort men fick faktiskt en del strikar pch spärrar! ;) 

Igår följde jag mamma och Janne till ett kalas och spelade. Gick bra + att jag vann en älg ;) 







Fredag




Kvalitetstid

Efter skolan såg jag mamma och Janne hungergames - första gången för gamlingarna här! Efter det så har jag städat marsvinens bur och mysit med dom ett tag och även hunnit med att skotta gården! Var jättebra väder så ja kunde inte motstå att gå ut. Blev även lite bus med min finaste vovve ute i snön! 





What to say?

Ingen inspiration för att blogga. Den där inspirationen försvann för en månad sen, tog sin väska och lämnade. Typ. känns så.

Skolan har börjat om. Jag vill åka skridskor varje dag för att det är så otroligt kul. Min pojkvän är bäst. Mina marsvin är hungriga. Min hund blir sjukare och i samma takt älskar jag henne bara mer och mer. Jag har beställt en ny tele. Jag är nu inne på säsong 4 på 90210. Jag längtar till imorgon. Det snöar massor samtidigt som gammelskotern är på lagning tillsammans med min moppe. 

Det är så mitt liv ser ut just nu. Undrar ni vad jag gör när jag inte bloggar så tänker jag antingen på något som står ovan! 

Mer bilder 














Jag lever