Slö dag

Idag har jag bara slöat och laddat upp för morgondagen. Men har även hunnit öva, pyssla med Linn, shoppat en kofta, ätit go'mat med älsklingen och nu är jag på väg hem till fleis och ska hämta lite prylar till imorgon! :)




Höstlov

Oj så skönt det är med höstlov!! Har varit i mörttis i två dagar och haft det mys. Huggt ved, eldat, ätit och spelat spel! :)





Snart lov

Två lektioner kvar sen så... 



Trött och sliten

Stressen står upp över öronen på mig som vanligt och jag vill bara lägga mig ner och gråta. Skola, öva, kompisar, familj.. Ja allt händer och sker nu. 

Tar en tidig kväll idag för imorgon kommer en ännu mer hektisk dag! 
Avrundar dagen med sällskapsresan och en kopp te. 



På väg hem




Kort skoldag

Hejhallå.
Onsdag idag, det betyder tre lektioner för min del. Har nu vård, sista lektionen efter det blir de lunch. 12.30 har jag uvtsamtal... blööö... Sen ska jag gå till umo och göra bort en del saker där!
Vi hörs sen! :)

en gammal en på mig och min heta blondie
 

Snööö

Och så kom vintern till Fleviken också! 



Snabbis

Trött som tusan efter en lång dag, blir en snabbis på bloggen. 

Har varit på ungdomsting halva dagen. Fick god lunch och fika där samt föra fram våra åsikter till politiker och tjänstemän. Efter skolan for ja till Frida tillsammans med Erika och Sara. Blev mysmiddag tillsammans med mina fina. Nu lite plugg innan ja ska sova!! Nattiii



Monday

Vet inte varför jag ens bloggar för den här dagen har varit så händelselös. Först gick jag skola i 4 timmar. Efter det gick jag och hälsade på mormor innan jag for till Coop och köpte kvarg och äpplen. Måste ju ge detta kvarg en chans.... Sedan for jag till jonte och såg pll. Åt lite. Myste. Väntade på jonte som fortfarande gick skola. Åt. Jonte kom hem. Såg solsidan. Myste. Åt. Chilla. Ja, ni har säkert slutat läsa för länge sedan. 

Ska lägga igen mina ögon och ladda upp för morgondagen som kommer vara mycket mer händelserik. Taggad!



"Du ljög, fast du sa att de var sanning"

Kom precis hem till Jonathan. Håller på att frysa ihjäl så just nu ligger jag i jontes säng och myser under täcket medan jag har Melissa Horns alla låtar i skallen.. 

Idag händer det inte så mycket. Ska gå en prommis till Coop och inhandla nå gått och sen ska vi bara mysa! Hade även tänkt börja med hemprovet, men vi får se hur det blir med det.... 




Spontant

Igår blev de en spontan roadtrip till piteåtrakterna! For först till norrfjärden och hälsade på Sara och David innan vi sedan gled vidare till munksund och sa hej till Christoffer. Blev ett stop på sunes innan vi for hem till Fleviken igen!

Måste bara tillägga att jag gick på snö för första gången den här hösten/vintern! Hade bra tajming, foppatofflorna var på! 




Vilken skillnad!

Det kanske märks vilken dag jag länkade min blogg? Haha, vilken skillnad alltså! 

Jag har aldrig haft många läsare men de känns som att jag måste skaffa mig några fler än vad jag har i dagsläget för att det ska vara värt att blogga.. Men samtidigt är de alltid kul med ett arkiv att kunna titta tillbaka i om några år.. :) 



Njuter av helgen

Blev inge blogg igår men de enda som hände var att jag åt godis och såg på idol. En perfekt fredagskväll med pojken min! 

Idag har vi bara varit hemma och chillat. Spelat spel, sett tv, mysit i soffan och sånt. Frida och Kim  kom hit på middag. Blev thaigryta! Så nu ligger vi alla fyra i sofforna och tar igen oss efter maten. 

Myslördag!! 

Skola

Vet inte om jag överlever dagen. Den här dagen känns som en evighet!!! 
Lite bok om demens sen matte och efter de får jag äntligen fara hem!!! 



En fin bild

Foto: Mitt snygga charmtroll!

WIFI

Har wifi hemma just nu, TJOHO! Passar på att blogga medan de går. 
Den här dagen har varit lång och tråkig. Lite lektioner, sen var jag på möte inför Älvsbyn 24 (hoppas alla kommer) sen hade jag mer lektioner och sist av allt hade jag en idrottslektion från helvetet. Boxercise, så jäkla jobbigt men samtidigt jättekul. Efter skolan blev jag upplockad av frida som har fått körkort!!!!! Vi gled till konsum och jag köpte gott til helgen. Sen fick jag åka volvo hem.
 
Här hemma så har jag för första gången sett klart hela Pirates of the Caribbean - Vid världens ände. Vet inte hur många gånger jag har försökt se klart den filmen man bara somnat. Sen har jag gjort 100 squats, huvva. 
 
Jaja, ska fortsätta söka mig ett par vinterskor att köpa! Adios amigos
 
Haha, asså Johnny Depp ♥

onsdag

igårkväll städade jag rummet, behövdes verkligen. Sen så såg ja lite tv samtidigt som jag gjorde mina övningar. När jag var klar med dom kom mamma och janne hem med glass så det bli glass och svenska hollywoodfruar innan jag somnade! 
 
Börjar på 15 min, har samhälls och sen engelska innan jag slutar för dagen. Sen i eftermiddag ska vi öva inför 24 och min konsert! :) 
 

kämpar för att göra de rätta

Hejhopp! 
Blev inge blogg igår pga. en hel del saker. Jag gick skola till 12.25, for hem och skulle se en film men somnade istället och sov i flera timmar. Sedan var jag och hämtade hjärtat på byn och efter det så var de dags att sova- igen. 
 
Tisdag idag. Har varit en förbaskat lång dag som aldrig verkar ta slut. Har inte varit en så bra dag för min del men kanske mammas goda middag som är på g gör mig lite glad. 
 
Jaja, ointressant inlägg, lika bra jag avrundar här. 
 

Tiden räcker inte till

Helgerna bara rusar förbi. Ena sekunden är det fredag och man går hem från skolan sen hinner man bara blinka och det är söndag. 

Igår blev det en slapp dag. Jag sov mest och gjorde ingenting. På kvällen var det middag här hos jonte med en till familj. Trevligt och god mat. Kring 8 hämtade Elsa och Jesper oss och vi for upp till snåris och var med pensionärerna där! 




9 månader




Mys hos Sara

Blev mysmiddag med älskling på grillen sen gick vi till sph och såg innebandymatch med Sara och David, taif vann! Efter det traskade vi till Ica, köpte lite saker sen gick vi till Sara! Har ätit massa glass å sås, muuumms



Vacker modell

Skolan gick bra idag. På hälsan gick vi till tärnstigen och lyssnade på en föreläsning om självskadebeteende, mycket intressant! Eftermiddagen var väldigt seg men de funka eftersom jag fick palt till lunch idag igen, sååå gott! 

Efter skolan for jag till Ellen med tindra. Min fina vovve var fotomodell och bilderna blev jättefina, tack Ellen!!! :)



Snyggis




ett steg i rätt riktning

Hejsan! Idag är det torsdag. Har haft en konstig dag, eller iallafall har den inte varit som alla andra dagar. Jag har inte gjort så mycket speciellt men ändå har det varit en annorlunda dag. 
Började dagen med att försova mig och komma till skolan med andan i halsen. Gjorde ett miniprov på engelskan och på svenskan fortsatte vi med novellen. Idag så kom en snubbe från eu och pratade med oss på samhällslektionen. Var verkligen intressant, trodde inte att eu kunde vara det. 
Det var palt till lunch, mmmmmuuumms. eftermiddagen flöt på rätt så bra och efterskolan fick jag göra en sak jag varit i behov av i flera år. Det var verkligen vad jag behövde och jag kunde ta ett steg i rätt riktning! 
 

30 dagar

Idag har jag och systeryster startat en 30dagars utmaning. Nu ska jg verkligen försöka klara detta och de vore ett + i kanten om man fick ihop några tusen steg per dag också! 



Klockan nio å lite till

Hejsan! Har alla haft en bra dag? 
Själv har jag varit i skolan och haft tre lektioner. På svenskan har vi börjar skriva en novell, de är faktiskt superkul! 
Efter skolan hade jag ju tid på umo. Fick traska dit i årets ösregn eftersom att mormor var i ajaur och mamma var på besiktning. De är typiskt, då man behöver nån så är helt plötsligt var ende en upptagen. 
Efter besöket så gick jag till Linn och chilla där ett tag innan jag gick till min fina pojke. Här på garvargatan så har vi mest chillat och även hunnit med att baka en sockerkaka som vi snart ska gå ner och ta en smakbit av! 
Adios amigos, godnatt!



onsdagens planer

Sitter i skolan och väntar på att denna timma ska passera. Börjar 9.15 men ändå sitter jag är. 
Har samhälls först, sen svenska och avslutar dagen med en timma vård. Kort och härlig dag!!
Klockan ett ska jag till umo sen så tror jag att jag far hem och myser med mina fina djur!
 

Bli frisk!!

Min älskade ängel, kan du inte bara bli frisk? Det gör ont att se dig må dåligt och inte se den glada livfulla vovve jag hade hemma förr. Tillsammans ska vi klara det här för utan dig vore varje steg här på jorden så himla tungt. Du är hela mitt liv och min vackraste ängel!<3

lite tisdag..

Igår gjorde jag massor av ärenden. Fick klart för att jag får göra mitt projekt. GLADGLADGLAD!
Klockan halv 7 for jag och mamma på en föreläsning om AAS och kosttilskott. Den var verkligen jättebra och tycker verkligen att alla borde få höra sådana kloka ord, man fick några tankeställare! 
 
Just nu sitter jag och emmy i en soffa på skolan och väntar på att vårat 2 timmar långa hål ska ta slut. Skola till 16.15 idag, sen hem för att ta beslut och planera framtiden!
 

Ensam men ändå inte

Saknar att ha nån som gosar med mig och håller om mig när jag ska sova. Känner mig så ensam... Men som tur är har jag tindra bredvid mig! Vi ser just nu på pirates of the caribbean men ska snart slå av och sova. Ska försöka kurera svanskotan tills imorgon så jag ja gå utan att det gör ont! 



På väg hem

Sitter i husbilen bredvid min ängel på fyra tassar. Känns så konstigt att åka hem utan Jonathan. Vi har bott med varandra i nästan 2 veckor. Kommer bli så himla tomt utan honom inatt... 
Lika söt nu som då!!

klant

Igår så skulle jag och jonte och köpa b&j på ica. När jag är på väg ner från jontes rum till hallen så ramlar jag i trappen. Så idag har jag en svanskota som bara skriker och en arm som har ont. Nu kommer jag ha ont väldigt länge.... 
 
Ska spela lite sims nu för att trösta mig själv. Är jäkligt uttråkad, kan ju knappt gååå!!!
Åh, saknar er mina fina vänner!!
 

Helg

Igår var det fredag och kanelbullens dag. På skolan fick jag tillbaka mitt matteprov, ett B och en glad Sanna. Efter skolan köpte jag lite godis innan jag for hem till jonte och åt en Kanelbulle!!
 
Vid 6 for vi till tresco med Emma, Micke, Gun och Jonny. Blev bjudna på middag av Jontes mormor :) Sen for vi hem och bara hade det mys. I vanlig ordning somnade jag tidigt och vaknade redan halv 8 i morse och kände mig pigg.. 
 
Idag har jag sett när Kevin och hans lag spelade hockeymatcher på Ishallen. Jag kanske är lite partisk men Kevin är så himla duktig! 
 
bloggar från jontes dator, blir en gammal bild! 
 

måste få skriva av mig

En del av er har sett på facebook vilken diskussion som pågått idag. Känner att jag har fått säga mitt, iallafall nästan allt. Vill bara skriva här att min mening med allt jag kommenterat är att jag hoppas och vill att de som är inne på de fel spåren ska hitta tillbaka till den rätta vägen igen. Då struntar jag i vilka droger som legaliserade eller inte, men jag vill att så få som möjligt ska hamna i missbruk.
 
Jag kommer att stå fast vid min sak till döden och inget kan få mig att ändra mig. Sen får alla ni där andra tycka att jag är helt pantad om ni vill. Men jag är jag och mina åsikter kommer jag alltid stå fast vid.
 
Hoppas det inte ska bli en massa tjaffs för detta utanför diskussionen på fb, fred mina vänner!!! :)
You think that your alone but you never will be

Vårdlektion

Alla är och lånar böcker just nu förutom jag och några fler. Boken jag ville ha fanns inte, så jag får den nästa vecka istället. Passar på att blogga lite när läraren är borta.... 
 
Har långdag idag, blä. Direkt efter jag slutat ska jag se fotbollsmatchen, Skol-if vs. Skid. Sedan får vi se vad kvällen erbjuder, blir nog mest städa huset innan jontes parenteser kommer hem!
 
 

ska förverkliga min dröm

Håller på med ett projekt, men har inte riktigt tänkt avslöja vad det är än till alla er där ute. 
Kommer bli så kul och så himla bra, jag bara lääängtar
 
 
lite ledtrådar kan ni få... :)

onsdag - skola och shopping

Onsdag idag, det betyder sovmorgon. men nån sån fick jag inte. For till skolan 8 med jonte och pluggade till provet jag hade klockan 9. Tror det gick bra, skulle kunna alla europas läder! Sen hade jag hål och efter det en vårdlektion innan jag slutade. Blev lunchdejt med mamma efter skolan hemma hos jonte. Myys. Kring 2 skjutsade mamma mig till byn och där mötte jag emmy. Tanken var att jag skulle köpa present till pappa men det misslyckades, blev en tröja och nagellack till mig + en sminkborttagning och nagellacksborttagning. 
 
Sitter nu hemma hos jonte efter gomiddag hos hans mormor. Tror jag ska ta och spela lite sims nu innan jag ska sova!
 
 

Älskade bästa syster

Igår ringde Linn och sa att jag skulle komma ut och möta henne utanför skolan. Jag gick ut och när jag kom fram till henne så gav hon mig i påse och i påsen låg en FJÄLLRÄVEN KÅNKEN!! Så jäkla bra syster jag har!! Bästbästbästbästbäst ♥
 

FJÄLLRÄVEN

Äntligen har den kommit!!

snabbvisit till piteå och picknick i husbilen

igår efter skolan så for jag till piteå med mamma och Kim. Skulle skjutsa hem storebror. När vi kom till Munksund for vi och åt middag på hawaii, så jäkla god pizza dom har alltså!!!!! Sen for jag och mamma tillbaka till Älvsbyn och plockade upp jonte innan vi for hem till Fleviken. När vi kom hem så puggade jonte fysik och jag hjälpte till så gott jag kunde... fast ja va nog inte till nån hjälp. När han var klar med läxan så belönade vi oss med en liten picknick i husbilen. Hade tänkt som där också, men det var så kallt så vi sov inne istället!