Hos papii

Torsdagar är ändå ganska roliga. helst idag när jag skippa matten, den enda jobbiga lektionen! Istället var jag och moa i musiksalen och tränade på våra låtar.. kommer bli suuuuper! 22 februari på Forum klockan 19.00, be there! Skrev musikprov idag. Gick väl sådär, hoppas på bra resultat. 
Efter gick jag hem till min far tillsammans med jonte. Ska äta middag här hemma, skriva lite so om jag kan och sen bege mig till byn med mina fina vänner! :)
 
 
^ söt nybadad tjej! dominerade på badet idag igen, grymt

Förändring

Ingen skola för mig på förmiddagen. For till Piteå och till specialistläkaren. Fick reda ut en del och fick med mig en hög med smärtstillande och nya ppiller därifrån. Hoppas på att detta blir bra!
Klockan 12 var jag tillbaka på skolan. Då var det tp till klockan 3 så jag har haft en chill skoldag.

Efter skolan gick jag till umo. Agge var snäll och följde med! Resten av dagen har jag spenderat med Agnes hemma hos mig. Har haft de mys och lyssnat på musik!


Myser med bästa agge!


You make me smile

Blev två timmar hos min finaste pojke! Saknar han redan så för att trösta mig själv lite så kryper jag ner i sängen med nutellan och ser på desperate!


Nationella

Har gjort mitt engelska nationella idag. Gick åt skogen. Men nöjd ändå eftersom jag inte är nån klippa på engelska!

Fick tillbaka mitt kemiprov. Ett C. Hm.. Varken nöjd eller besviken!

När jag kom hem från skolan gick jag till min granne som fyllde hela 80 år. Så har tryckt smörgåstårta och fika!


Smala

Måste säga att jag dominerade på idrotten idag. Över min egen förmåga!!
Efter skolan blev de smalmat på okey med agge och Sara. Efter de köpte vi godis och for till Sara och såg film. Perfekt dag med mina älskade bästa vänner! <3

Ska umgås med desperate housewives ett tag innan jag går å sover! Puss


-

Chillar hos jonte!


Bästa flickorna

Usch! Plågsam dag. Har inte mått bra på nåt sätt och varit allmänt depp.. Som tur är så har jag fått umgås med mina älsklingsflickor! Evigheter sedan vi var alla tillsammans! Så dagen avslutades på bästa sätt och jag är hur glad som helst igen!!


Äkta glädje!

Hade det superbra hos jonte! Såg lite filmer, bl.a. Step up! Så jag fick dregla lite när jag såg channing tatum!! Kom hem för ett tag sen. Är jättetrött och har ont i huvudet så ska krypa ner i min varma sköna säng nu! Godnatt


Första och sista

Idag var det min första skoldag för den här veckan. Blev även min sista eftersom det är fredag! Efter vi hade slutat stannade jag i tekniken och byggde klart våran minimodell med Sara och Agnes. Resultatet blev otroligt snyggt, stolt. David, Elvira och min bästa var med så vi hade det superkul medans vi jobba!

Har precis duschat! Ska fixa mig lite sen far jag till jonte för en myskväll! :)


I'm yours

Min bästa kom hit och va med mig en stund! Som jag hade saknat han!!

Ligger nu ensam i mitt rum och ser slutet på ps. I love you. Måste ta mig ner till köket och äta nå, magen skriker!!


try to make you proud

Framsteg hos Hortlund! Har varit feberfri hela dagen!! Ni anar inte hur skönt det är. Känner mig levande igen! 
Tack vare att jag har haft energi idag så har jag kunnat skriva en hel del på son. Har endast en fråga kvar nu! Det blir fisk och pressad potatis till middag, låter bra i mina öron. Sen ska jag röja på mitt rum och ikväll kanske det blir finbesök! Hope so.
 
 
508625351636005932_4gcvz1it_c_large
 

Man måste släppa taget för att hitta nytt fäste

Hej och hå! En lite friskare, gladare och piggare Sanna som bloggar idag. Ligger i sängen ännu så har inte kollat dagen temp. men det känns som att feber har försvunnit nu! Så idag kanske jag har krafter att försöka röja undan all sjukdom i mitt rum och sedan fortsätta med min uppsats.
Ha en bra torsdag gott folk!!


Det finns ingen som du, min älskade vän.

Tumblr_mftabq5vof1qfe26wo1_500_large
 
En trött och nedstämd liten brutta framför skärmen ikväll. Less på att Sanna ska vara sjuk, är inte frisk och glad så länge hon ligger hemma, frusen, ensam och sjuk. Det är liksom inte okej någonstans. Jag saknar henne så att det värker, även om vi inte ens ses varje dag så tär det att veta att hon inte mår bra, min skatt. Önskar att jag hade haft körkortet i handen så att jag hade kunnat sätta mig i min finbil och glida iväg till henne, men nej. Jag är för ung, vilket känns kaos. Jag antar att det är tanken som räknas. Sanna, jag saknar dig och hoppas att du blir frisk snart. Livet är inte roligt alls när inte du är kry. Saknar att vara galen med dig, hoppas du är frisk till helgen så att jag får se ditt vackra lilla leende och känna värmen som du utstrålar. Du är så bra. 
 

MVH sne, djup och sad vän. 
 
 

Vill bli frisk

Nu är jag på allvar less de här! Har knappt sovit inatt och mått jättedåligt. Klockan 7 gick jag ner till mamma. Kollade febern, hade 39.5. Svimma av lite lätt i köket för att jag hade så mycke feber.

Ligger i mammas säng nu, vilket jag har gjort sen klockan 7. Mår bättre och bättre eftersom. Hoppas på att få bli feberfri senare idag!


Du gör mig så glad

Febern vill inte ge med sig.. Kommer nog stanna hemma imorgon också..

Har lyckats göra lite so idag men de går tungt och hjärnan känns som ett russin. Ska göra mig lite te så min hosta kanske lugnar sig och sen bädda ner mig i sängen!


Jobbig natt

Det blev ännu en jobbig natt med lite sömn och mycke hosta. Känns som att jag fortfarande har feber men jag hoppas att de ska försvinna under dagen, för jag hade tänkt fara till skolan imorgon!

Idag ska jag försöka pyssla lite med so-uppsatsen och sen bara ta de lugnt och vila! Ska även vara social med jontiii eftersom han också ligger hemma och är sjuk. Tror jag ska klara av att överleva dagen! :)


Sjuk..

Blev en bra kväll igår med standard gänget. God mat, jättegott godis och mycke skratt!

Ligger i min säng. 38 graders feber och hosta. Lovley! Kommer nog stanna här hela dagen...


Hallå

Ligger i soffan å myser med min bästa jonte! Dom andra ligger å skedar i min säng.
Iceage rullar på tvn och Godispåsen är vår vän! Ja då vet ni. Puuuuss


One step closer

Blev en underbar kväll med Frida, Kim, Stina, Jesper, Elsa och Jonte! Har gode fina friends <3

Kom precis hem. Sitter och myser framför tvn med vovven. Ska strax gå å sova. Ska upp tidigt imorgon för att sedan bege mig till gymmet med mina grova babes!


Every word

Väntar på att mamma ska komma hem med middag, skräpmat står på menyn! Efter det så far jag till snåris och umgås med mina fina vänner:)


Strömavbrott

Idag var det dags för utvecklingssamtal. Gick bra för min del och jag var nöjd över att jag nått en del mål jag hade tidigare.
Efter skolan for jag till mim och köpte mig ett par nya svarta byxor. Mina gamla älsklingar sprack ju för nån vecka sen, så jag var i behov av nya.

Nu är jag hemma och håller på att städa. Är strömavbrott så de går it att dammsuga eller nå... Får fortsätta plocka grejer...


Nytt kapitel

Känner mig oerhört glad! Känns som att jag är tillbaka på fötterna igen. Livet är snart på topp!

Skoldagen var rolig, som alla andra torsdagar! Till lunch var de palt, vilket höjde dagen avsevärt. På idrotten var de skridskor men kunde ej vara med så mycket som jag hade velat pga. mina knän... Suck...

Blev middag hos min kära syster och sen en myskväll med min favvo! En helt perfekt torsdag.


Tack älskade k&h för att du finns

Skrev mitt kemiprov idag som gick åt skogen. Känner att de här med dåliga prov och provreslutat har börjat bli en dålig vana för mig...
Efter skolan for jag till k&h och hade det mys. Så underbart roligt det är alltså! Vet att jag tjatar, men bara jag kunde träna ben så skulle mitt liv bli perfekt. Eller iallafall nästan!


Längtar

Jag längtar så otroligt mycket till gymnasiet. Sökte in förra veckan och vill bara att det ska bli april så man får veta om man tagit sig in eller inte. Sökte i Piteå vilket jag tror var ett bra val. Kommer att få träffa så många nya människor och få nya kompisar. Är så taggad!
Är verkligen less skolan just nu. Vilken ämne det än är så vill jag bara spy. Men det känns som att det kommer bli kul med skola på gymnasiet då man får läsa de kurser man tycker är roligt! :)


Redan less

har gått skola i en vecka nu. Har redan blivit överöst med läxor och prov. Blä. Är less och vill bara gå ut nian!!!

Kopplade bort mig själv från skolstressen och for till mitt absoluta favoritställe. Gymmet! Tränade triceps och rygg, fett med kul säger jag bara! Moa följde med mig, kul att ha en kompis! :)

Nu ska jag sova så jag förhoppningsvis har energi imorgon!


Jan. 14, 2013


When will they ever learn

Blev inte att vara med friends idag. Är så trött! Ska lägga mig i soffan å se tv och sen sova!


Popcorn

Blev en fin myskväll hos Frida igår. Åt godis och popcorn:)
Kring 11 for jag och jonte hem till han. Blev där nån timma innan jag gick till syster och sov där. Har lyckats sova hela 10 h denna helg. Bra jobb!

Klockan tio imorse var jag i klövern och gjorde uppkörningen till skoter. Fyfasen vad jag frusit!! Är hos mormor och ska äta köttsoppa, kan behöva de så jag tinar upp!

Smider planer med Sara inför kvällen


Väntar...

... På att jonte ska bli klar sen far vi till Frida och myser!


Trött

Blev en fin kväll igår. Började med bowling med massor av friends. Fast jag är så kass, så jag tittade bara på! ;) sen så for vi några stycken till jonte och såg film! Hann se två bra filmer:)
Var hos jonte till nästan halv 3, och vakna halv 8 imorse. Dö.

Är på körskolan nu, skoterkurs! Tur att jag har Moa här så jag inte behöver va helt alone;)


Give your heart a breake

Skolan va helt ok. Fredag är ju bra, endast 4 lektioner! Börjar faktiskt komma nånstans på bilden med mitt självporträtt! :)

Blev inget gym efter skolan. Var alldeles för trött. Blir att vila kroppen idag och imorgon för att kunna göra ett superpass på söndag!!

Ska snart äta hemmagjort pizza, mums! Sen blir det att fara ner på byn och vara med massor av underbara vänner!


En lektion kvar!


Beating of young hearts

Blev kanis igår med jonte, Frida och Kim. Åkte, frös och tillsammans så orsakade jag, jonte och klant-frida kaos i backen. Långesen jag skrattade så mycket!!

Idag är de fredag. Har massor av roliga saker som väntar mig idag. Startar med skola och sedan gymmet!


Ännu mer träning

Idag hade vi skridskor på idrotten. Det kändes lite ostabilt först när jag ställde mig på isen men efter ett tag blev de bättre och jag kunde njuta utav hur kul det är att åka!

Efter skolan gick jag till actic och hälsade på Frida där. Tränade litegrann! La min egen ribba för benpress och bänkpress. Nu är de bara träna och försöka slå mina egna rekord! :)


You make me smile even when I cry

Dagen i skolan var tråkig. Inga roliga lektioner och allmänt drygt. De enda höjdpunkterna var att Cecilia bjöd på fika och att lunchen va suverän!
Efter skolan traskade jag till ungdomsmottagningen med Frida. Men de va så många så jag hann inte gå in. Då for jag till gymmet istället och gjorde lite ben och biceps. Satsade även på att stretcha eftersom jag blivit stel som en pinne...

Har haft ont i skallen hela dagen så jag ska bara mysa ikväll. Håller just nu på att göra smooothies med mamma, så gott!!


Kraft och hälsa

Blev ett långt pass idag. 2h! Hann gå igenom nästan hela kroppen förutom benen. Tränade lite extra mycket triceps och rygg. Kan säga att det tog, men det var även helt underbart!

Imorgon väntar nog ett till pass. Längtar redan dit, till mitt andra hem!


Skola igen!

Skola igen. Var helt amazing att träffa alla klasskompisar igen! Har inte varit några bra elever idag.. Men man kan inte va så seriös första dagen! ;) hade hk idag. Lagade jättegod kyckling, magisk!


You make me happy!

Nog har jag världens bästa vänner! En heldag med mina absolut finaste. Har varit ute, kört skoter, grillat och lekt i snön! Har även myst till några filmer och ätit go'middag. Saknar mina underbara redan...


Ännu en dag med mina bästa!

Har varit i kanis och åkt med Kim Frida jonte och Robin. Var lagom kallt idag så man behövde inte sitta inne hela tiden!

Nu är jag på väg till jonte och sen far vi till Frida och Kim. Myskväll på g!


Mys med aggi

Har firat min trettondagsafton med Agnes. Har ätit taco och cupcakes! Har även sett två filmer, mamma Mia & prinsen och jag! Nu väntar min varma sköna säng och min mysiga kudde på mig. Imorgon blir de kanis med mina fula vänner!


Gör det igen!

Har bakat lite cupcakes idag!


JVM

Sätter mig och hejar fram juniorkronorna till vinst!


Cupcakes

Blev ännu en piteåresa idag. Hittade en supermysigtröja! Ville inte shoppa så mycket mer eftersom jag ska spara så mycket pengar som möjligt tills jag ska till sthlm.

Ikväll så har jag varit med Kim, Frida, jonte och Sara. Har varit här och bakat cupcakes och sett film. Fin kväll med mina superfina vänner!

Nu är de soffmys på g med min vovve!


mitt 2012 i bilder

 
 
 
                         
 
Januari. 
-Jag hade precis fått min iPhone så jag tog väldigt mycket kort. 
-Var och såg luleå hockey med Kevin, Linn och marcus. 
-Övernattade hos sara med henne och Agnes. William joinade även vårat sällskap.
-Var till mörtträsk med storebror och körde skoter, underbart!
____________________________________________________________________________________
 

                                                  
                                                  
 
Februari.
-Farfar lämnade jorden. Blev en jobbig begravning.
-Jag och många utav mina kompisar fyllde 15. Hade kalas med mina bästa tjejor!
-Var på både blåsarweekend och fyrkantens dag. Musiken var en stor del av livet.
____________________________________________________________________________________________
 


 
April/mars.
-Våren kom och jag var i backen med mina fina hela tiden. 
-Började se 90210, världens bästa serie. Rekommenderar verkligen! 
-Var i stugan under påsk och for till vittjokk med släkt och vänner och åkte slalom en dag. 
-Var en hel del i längdskidspåret och mådde bara underbart och njöt av att våren hade kommit!
_________________________________________________________________________________________
 
Maj.
-kollade på motorcyklarna 1:a Maj. 
-Firade valborgs på lillstrand där vi spelade med brasset.
-Åt mjukglass och väntade på sommaren. 
-Var till Torsby och Norge-oslo med brasset, en sista resa. En av de roligaste sakerna jag gjort!
_______________________________________________________________________________________
                         

Juni.
-Klippte håret kort, oj så skönt det var!
-När skolan slutade drog jag på konfirmations läger i två veckor. Det är de bästa jag gjort i hela mitt liv. Lärde känna så många underbara människor och hade det sjukt roligt hela tiden! Saknar tiden med mina konfavänner och grymma ledare! 
_______________________________________________________________________________________
                        
 
 
Juli.
-njöt av sommarlovet och brännde en hel del bensin i moppen!
-Var i ett jättebra förhållande och tillbringade de flesta dagarna av sommarlovet i piteå. 
-Var till norrköping med familjen. Gick på kolmården och bodde i tält. 
-Min älskade storsyster gifte sig. Bröllopet var underbart vackert och hela dagen var perfekt!
________________________________________________________________________________________
 


Augusti.
-Var på LK med mina friends och såg Ulrik Munther.
-Var på en teknikkurs en vecka. Lärde mig en del + tjänade pengar!
-Var med Agnes och Sara hela tiden. 
-Sista veckan på sommarlovet bodde jag och Agnes i piteå. Hade det jättebra tills sista dagen då jag vurpa med moppen!
_____________________________________________________________________________________


September/oktober. 
-Fick min drömskoter♥
-Var utomlands tillsammans med Sara. En grym turklandresa med mycket värme och skratt!
-Fina Frida fyllde år. Var på ett oförglömligt kalas i snåris! Var även då jag började umgås med Frida på riktigt och jag är så glad att de blev så. Frida är verkligen min andra halva. Jag älskar dig gumman!
-mitt liv tog en vändning när mitt dåvarande förhållande tog slut. Jag förändrades till något jag inte ville vara!
_______________________________________________________________________________________
 
 
 
 
 
De sista månaderna av 2012 var jobbiga. Men jag hade mina underbara vänner som fick mig att le när det var som värst. Jag hittade även till gymmet som nu har blivit som mitt ställe att få slappna av och släppa tankarna på. 
 
 
 

 

 
 
 


 

Grattis till världens bästa kille!

För åtta år sedan fick jag ett telefonsamtal. Jag fick då veta att jag blivit faster till en liten underbar pojke. Det känns som att det var nyss, som om det bara var för något år sedan. Men nu har fasters lilla pojke blivit stor och fyllt hela åtta år! Grattis Kevin ♥
 
 

Något nytt

Mamma har lånat från sitt jobb en sån där grej som ger ström. Testar lite på mina knän. Vem vet, kanske underlättar smärtan lite! :)

Var ett misstag att åka slalom idag. Har ont nu. Men de blir ändå bättre för varje dag som går! Hoppas att börja kunna träna knän på en vecka! :)


Kallt

Höll på att frysa ihjäl när vi va i kanis idag! Usch! Men de var ändå kul att få vara med mina kompisar. Robin får stå för bilden, tack Sara för att jag fick sno den ;)


Kanis

Idag blir det kanis med en blandad hög av människor. Får se om jag kan åka nå mycket och om knäna håller! Hur som helst kommer de bli kul :)


Heldag med mina fina vänner

Drog till Piteå med Stina, Frida å jonte idag. Hittade en tröja.. Jaja, bättre än ingenting! När vi kom till Älvsbyn blev de filmmys hos jonte med gänget. Hann se både iceage 4 och hungergames.
En bra dag med mina bästa kompisar!


When you feel so tired but you cant sleep. Stuck in reverse

Vaknade 06.17 av mig själv. 5 h sömn. Jättebra, stabilt. Ska dra mig upp ur sängen och äta, sen far jag till Linn i väntan på att Piteåbussen går!


Lat

Har bara legat i soffan hela dagen. Så skönt! Ska förflytta mig tillbaka till sägen snart. Upp tidigt imorgon och fara till stan :)


Rape på g.

 Privet alla Sannas readers, gott nytt år på er och så vidare. Ligger för tillfället och chillar, ser "Död mans kista" och pratar om morgondagen med mina pärlor. Mellandagsrea står högst på schemat samt även Beckmys hos Jonathan med underbara filurer framåt kvällskvisten. Adios och ha en bra kväll mvh okänd avsändare.
 

Nytt år, nya möjligheter

Nyårsafton blev jättebra tillslut. Först mysig middag hemma med familjen. Spelade spel och hade det jättetrevligt! Halv tolv for jag ner på byn till Sara och firade in de nya året med en massa härliga människor. Elvira fick min nyårspuss, hihi. Var hos Sara till typ 3, sen skjutsa Johannes hem mig. Så nu ligger jag här, dagen efter, och är trött, död och har ont i hela kroppen. Blir bara massor av mys idag!