Skriv era namn!

Fortsätt att ställa frågor till mig i min blogresponse. Men snälla, skriv era namn. Det är mycket lättare att svara på frågorna då. Puss på er!

Far och badar, sen drar jag till min fina tjej och sover där inatt!


..

There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

sunshine, I love it!

Har tråkigt. La mig ute på en filtoch sola, men de kom en sjukt stor äcklig myra, så nu vill ja inte ligga där mer. Vet inte vad jag ska hitta på. Mamma slutar på en timma. Då far jag ner till Agnes tror jag.
Asså åååh, de är myror överallt på våran gård :((

godmorgon

Ställde väckarklockan på 10. De lyckades ju bra...?
-
Kanske tar och cyklar till byn och är med min Älskade Agnes som har kommit hem nu. Eller så lägger jag mig på en filt och solar tills mamma  kommer hem så får hon skjuta mig? Vi får se hur jag gör. Men ut i solen ska jag då, NU!
smsa så är ni gulliga, jag har lite tråkigt! puss

:(

De går inte att sova. De är så sjukt varmt. Har precis hämtat fläkten och ställt in den i rummet, men de är ändå varmt! Och jag som hade tänkt somna tidigt idag....
Passar på att redigera bilder :)

fråga mig, vad som helst! :)

Har skaffat bloggresponse nu. Så nu är de bara att fråga mig vad ni vill. Jag svarar på allt ! :)

waiting for you is like waiting for rain in the drought. Useless and disappointing.

-

Varmt? ehjå!

Igår var jag ju då med Ellen. Sen på kvällen träffade vi Moa och Kotten. Då for vi till Moa och såg på nån skräckfilm. Var inte så inne i filmen. Satt mest och pratade. Efter de så spelade vi ett spel. Sjukt roligt. Tror inte jag skrattat så mycket på ett tag :') Iaf.. jag och Ellen ägde ut Moa och Kotten! Vi vann båda gångerna.
Idag så har jag varit med Ellen och Erica. Men Ellen for efter ett tag så jag var me Erica. Det ägde.

Varmt

ellen äger.
-
De är för varmt för att röra på sig... orkar inte blogga! slänger in nå söta bilder

Fångad av en stormvind? Eller Ellens fläkt?

lose myself in time just thinking of your face

Jag och mamma har suttit och kollat på kläder. Hm.. Av alla kläderna jag vill ha, undra hur många jag egentligen behöver?
-
Imorgon ska jag vara med min snyggcheey Ellen. De kommer äga!
Bild från... 2007/2008 nån gång tror jag. Vi var så söta även då!
Halvår gammal kanske... lika snygga fortfarande!

piteå stad.

Igår hämtade mamma mig hos Sara och vi for direkt till piteå. I norrfjärden plockade vi upp min nya räääääser! Äntligen har jag fått min moped. Får ju inte köra förens nästa sommar egentligen....
När ja kom hem somnade jag i soffan och vaknade inte mer den dagen.
-
I morse for jag till Linn sen åkte vi till piteå med Jenni och Camilla. Den här gången blev de stan. Jag hittade ett par jeansshorts och två linnen (bilder längst ner i inlägget). När vi skulle hem från stan stod en polisbil i rondellen. Vi kunde inte köra den vägen. Vi tänkte kolla varför dom spärrat av vägen, men de gick inte att köra nån stans. När ja kom hem sa mamma att de var nån sak som brann och blablabla.

Dageeeens

En kväll med mina flickor


Midsommarafton

Midsommar firades i kära mörtträsk med släkten. Det var riktigt roligt. Mycke skratt, mycke fisk, mycke mat och mycke myggmedel! Alltid lika tråkigt att lämna de underbara stället.
-
Dissa kvallan på bilderna. Det är, inte dåliga... men "lite mindre bra" fotografer som tagit alla korten!
god morgon?


baaaasröst!

De är nå fel på Saras tv. Alla röster blir jättemörka, sjukt roligt. Har skrattat åt de hur länge som helst. Nu ska vi äta frukost, eller jag vill de iallafall.... Måste tilll piteå idag tror jag. Sen ska vi till Marcus som fyller år. Bloggar då jag kommer hem! puss

@NORRABYN

Sitter vid ett bord, i ett hus, Norrabyn - Älvsbyn! Jag och Erika ska sova här inatt, hos Sara för er som inte har kommit på de. Just nu sitter Sara och Erika å ser på nån konstig svensk film. Jag vid datorn, vi är så himla sociala med varandra. Jå!
Puss
Gamla bilder, jå!

I´m home again

Har kommit från mörtträsk idag. Är trött och sliten efter en grymt rolig helg och midsommar. Nu ska jag packa och sen fara ner till byn och tälta med Erika och Sara. Har inte varit med dom på evigheter! Lägger upp bilderna imorgon när jag kommer hem. Puss

Tidsfördriv....

bjuder på de!

HAHAHA!!

Ojojoj.. Anna har lagt ut ett klipp på när vi spelar på examen. Så duktiga mina bästa tjejor är på att sjunga! Det lät faktiskt riktigt bra, förutom min stora fail! Hahaha, vad dålig jag är. Trummor är inget för mig! Aja, man lär väl sig av sina misstag..
-
Nu ska jag hjälpa mamma med maten, tacos♥. Sen packar vi bilden och far upp till myggornas paradis.
Kommer inte blogga nånting när jag är i mörttis, kanske nån mobilblogg eller så... Men jag gör bort att säga:
Ha en bra midsommar alla söta läsare! Puss på er♥


Världens bästa ställe! (bild från påsken)


Jag har en söt hund som eeeter russin!


count your blessings to find what you look for

Första dagen på länge som jag vaknar till solsken, härligt!
-
Sitter i soffan och ser tv. Orkar inte göra nå. Mår skiiit. Vill bli frisk, nu! Men jag skiter i om jag är sjuk, om de kommer spöregna(som alla väder-gubbar påstår), om de kommer vara miljorner myggor och knott: Jag ska göra en midsommarstång på midsommar. Så är de, punkt slut. Då vet ni :)
Puss
arkivet

Neeej!

Ont i huvudet, fyser, ont i halsen, feber. Jag har inte tid att vara sjuk. De är ju midsommar om två dagar. Bara att proppa i sig alvedon och sova. Hoppas jag blir bättre!!
-
Btw.. har jag nå helt random inlägg på facebook: Förmodligen så har jag då blivit faceraped av David eller Adam. Då vet ni. Puss

aaw :')

Älvsbyns nya kärlekspar, Adam♥Agnes. "Sannas dejting-service här"... Okej, kanske överdriver något, men ... :)
Aja. Idag har jag varit med Agnes & Madde. Inget intressant att veta. Orkar inte blogga. Puss

varför?

Skrev värsta långa inlägget. Men det for bort. Orkar inte göra om allt nu. Är trött och allmänt pådåligt humör just nu, och det här gjorde inte saken bättre! Ska fara ner på byn nu med mamma och vänta hos mormor tills mina kära vänner blir klara med allt vad dom nu ska göra.
Hinner inte mer, ska sminka mig en snabbis innan jag far. Puss
en del av kaoset..

Så här går det när jag har tråkigt...

... det spårar. Hamnade framför spegeln och började sminka mig sådär kring 11 tiden. Vet inte varför. Men helt plötsligt blev det inte lika farligt tråkigt längre. Sen gjorde jag misstaget och tog fram kameran. Som vanligt spårade det totalt. Ni kan få några bilder på den inte så normala Sanna. Och med det så säger jag godnatt. Väckarklockan är ställd på 07.00. Kul, nä
pussar

VARNING FÖR DEPP-INLÄGG!!!!

Jag får panik av allat regn. Orkar inte sitta still mer. + att jag behöver godis. Gaaaah! Allt suger, åh. Ork it. Hatar regn. blablabla, wää. pusshej
fräsch man är idag,nä.

Fuck life... det bara regnar

Jag orkar inte vara i det här huset en dag till, ensammen! Jag ruttnar. Det går inte ens att vara ute. Det finns ingenting att göra. Idag har jag haft så tråkigt så att jag tillochmed städade och lagade mat tills mamma sluta jobba. Jå, jag har tråkigt!
.
Igår kom Sara hem från Paris, äntligen! Planerar nu en girlsnight med mina finaste. Hoppas det går! Imorgon offrar jag en sovmorgon och åker ner på byn med mamma på morgonen och är med nå folk. Vem inte vem, men nån måste det ju finnas som har lika tråkigt som jag?
Aja, ha det så kul i regnet. puss
inte som alla andra, men jag älskar er ändå!

weheartit.com

Tumblr_ln52c4x9nq1qgjetzo1_500_large
Iaokqwocl2cljjyxaa_large
Tumblr_lmrhichj3w1qb72wlo1_500_large
217132_200033680031161_100000735927057_585125_3239772_n_large

”If we don't learn easy lessons, they get harder."

Så sjukt härligt det var att vara och springa i regnet. Det tar ont i ryggen att springa, men jag måste ju börja nån stans för att få den bättre.
.
Efter springturen såg jag på Johan Falk, de är så grymt! Joel Kinnaman äger ut alla.
Det går inte att somna den här tiden om man vaknade 3.. Har vänt på dygnet helt, inte bra. Kanske tar mig ner på byn imorgon och gör nånting. Vi får se! Nu fortsätter jag se The Hills, kanske somnar till de :) massor av kärlek/s

Kväll + Regn + Springa = underbart

Nu far jag ut och springer. Puss

Saknar dig! ♥

Nu tycker jag att du har varit i Paris alldeles för länge, kom hem! Saknar dig Sara! ♥

Regn..

Nu har jag och mamma planerat våran sommar, alla festivaler och sånt. Det kommer bli tight om vi ska hinna på allt!
.
Vaknade klockan 3 idag. Hann precis äta frukost innan mamma kom hem från jobbet. Bra sanna, bra. Har pratat med min kära "mormor" nu. Hon ska bygga en lekstuga åt mig av kartong och ställa den på storgatan så jag kan bo i den i sommar :') Saknar dig Erika!
1 år sen

take me back, 58 hours

Precis pratat med Agnes i telefon. Hon är ganska söt!
Ska fortsätta se på The Hills nu. Tror inte jag kommer somna på ett tag....

Lever på de undrabara minnena med dig ♥

Snälla bli min

Är det såhär min vecka kommer att se ut? Agnes far bort, Sara är i Paris och alla andra är upptagna med nått annat. Mamma börjar jobba imorgon och kommer jobba heeela långa sommaren. Här sitter jag i min ensamhet och har tråkigt!
Den som vill göra nå, ring mig. Jag har ändå så tråkigt här hemma!

Bilder.

Nu kommer bilderna från tidigare i veckan.

Först for vi till Janne, Maria, Nadja, Freja, Alva och lilla Elsa och hälsade på några dagar! :)
(oredigerade bilder)
.

På vägen hemåt for vi på Junsele Djurpark. Det var nog första och sista gången vi var ensamma på en djurpark. Bara jag och mamma där :)
inte så roliga bilder, men jaja

Barnvakt

For ner på byn och var barnvakt åt Oliver igår. Agnes kom och höll mig sällskap. Vi hade ett helt hus för oss själva, ändå satt vi bara i soffan och såg film. Det är bra att vara barnvakt åt Oliver, han är så snäll :)
(oredigerade bilder)
finvovven min !

Kim!

Grattis världens bästa storebror på 26års-dagen!

I´m falling in love!

Igår for jag ner på byn när ja vakna. Jag blev inte förvånad när Agnes fortfarande sov när jag tänkte fara till henne. När hon hade vaknat for jag till henne. Vi dryga omkring på byn ett tag sen åt vi. Efter de gick vi till Linn och Marcus en snabbis. Dom har fått de riktigt fint i huset nu. Sen skjutsa Marcus oss till David. Åsså var vi med David och Adam hela kvällen. Grymt roligt! jåå.
Kan tillägga att jag och Agnes VANN över David och Adam i kubb :)

Borta bra men hemma är så sjukt mycket bättre!

Äntligen hemma. Lägger in alla bilder imorgon. Skriver mer då också vad jag gjort och så. Nu skulle jag bara vilja säga att älvsbyn är den sämsta hålan i världen. Fan va tråkigt allt är här. Alla är bara så dryga! Jag ork inte med de här. Gaaaaah..... Ta mig här ifrån, NU!

Agnes; ryck upp dig!
Det blir bra men jag orkar inte lyssna på allt just nu.
Jag har det likadant själv.
I know what it feels like, belive me! Kiss&hugs

-  arkivbild,
fan va jag saknar mitt långa hår:(

Mobilbloggning!

Efter många timmar i bilen kom vi fram till.. Ja, va heter det? Undrom, kanske det heter?:) på vägen hit han vi köra vilse i Ö-vik. Inte förvånad att vi gjorde de. Tur att det finns folk att fråga om vägen:) sitter nu vid en eld och grillar korv. Det är sjukt kallt här nere. Norrland är ju värsta solsemestern jämfört med det här! Ha de bra, puss!

seee ya!

Nu far jag och mamma. Har en lång bilresa framför mig, så var nu sociala och smsa! 0768358879:)
-
Ska bli skönt att få lämna älvsbyn. Ork int med alla dryga människor här!
Men jag kommer sakna dig Agnes. Och jag lovar du klarar dig utan mig några dagar. Älskar dig!♥
Pusspåeralla!
arkivbild -

Ska släppa kontrollen och låta allt bli som det blir!

Piteå levererar, älvsbyn suger!
Jag och mamma for till piteå kring 12, sprang runt på stan en snabbis. Hittade en bikini, solbrillor och en tunika. Välbehövligt! Sen for vi till min kära bror. Hugo var såååå söt. Sen for jag hem, eller ja stanna på byn. Var med Agnes eftersom alla andra dissar mig!:/
Aja, dagen vart iaf inte helt misslyckad.

piteå

Är nu i piteå och hälsar på Kim, Elin, Joel och lilla Hugo :)
Ska nog strax tillbaka till älvsbyn. Kanske far och våldgästar David och Adam:)
puuuss

sommarbilder -11

Sommarn var startat så sjuuukt bra, den kommer att fortsätta ännu bättre

puss&kram

jag borde sova..men de går int. Har pratat med mina awesome vänner på skype ett tag, men dom somna så nu har ja inget att göra. En bra spotify spellista och onepiece, då kanske jag somnar? godnattpuss
'
Iloveyou




music

Nått jag inte riktigt tänkt på förens nu är att när jag mår sämst och är helt depp över ett och annat så är det bara en sak som gör mig glad igen. Iallafall något som får mig att må lite bättre för stunden. Och det är musik. Antingen lyssnar jag på musik eller så spelar jag gitarr. Gitarren är min bästa vän. Jag är kanske nu inte så bra på det men ändå så gillar jag det. Man kan göra precis som man vill. Bara stänga ute allt annat och tänka på musiken. För mig funkar det när jag vill slappna av och sluta tänka på allt skit runt omkring mig.
Jag älskar båda mina gitarrer, men favoriten är ändå den stålsträngade. Min ögonsten!

I wasn't born wild you know you raised me right

Sommarlovet kan inte ha startat bättre. Vädret har varit på topp nu i flera dagar. Ganska skönt att de inte är nån sol idag, har bränt mig så sjukt mycket! Men jag ska inte klaga på solen och värmen, älskar de.
Har sovit hos Agnes i två nätter. Vi tältade på A's bakgård, söta vi är. Igår låg vi på stranden hela dagen. Agnes fick en ny beundare, Svante (4år) är kär i Agnes :')
-
Imorgon far jag och mamma först till piteå och kollar på Hugo innan vi far till.. vad de då heter? men de är nånstans långt bort. Vi ska och hälsa på några där. Så jag kommer nog inte blogga på några dagar. Puss, ha ett fortsatt underbart sommarlov, ni som hade de då :)
bjuder på nått..

SOMMARLOOOOOOOOV!

Älskar livet! Har nu ett helt sommarlov framför mig. Gaaah, jag är så lycklig. Den här sommarn kommer äga fett. Allt som hänt nu i vår, allt de jobbiga, till och med de verkar som om de kommer bli finfint.
Examen ägde ut allt! Vi spelade våra låtar, jag faila (och inte bara en gång). Blev också förvånad då rektorn ropar upp  mig och Agnes. Vi är tydligen bra förebilder på skolan, så vi fick diplom. Lite stolt är man ändå.
Älskar dagens värme, även om det är för varmt för att vara ute typ! sommaren♥

The scars of your love remind me of us, They keep me thinking that we almost had it all,

Saknar allt. Bara vill få tillbaka den känslan.

highway to hell

Karnevalen idag. Har inget att säga om den förutom att vi borde ha vunnit. Vi var Djävlar, alla hade målat sig röda och såg likadana ut. Men då vann nå nördiga småskitar!
Annars så sitter jag här och är nervös. Examen imorgon, vi ska spela. Jag kommer faila. Trummor är verkligen inte min starka sida, och nu ska hela skolan + föräldrar sitta och lyssna. Daaah, ja kommer dö!
puss


Värme

Sov ju i tält med några från klassen inatt i Muskus. Så grmt roligt det var. Fast... vi sov ju ingenting! Men iaf, när alla andra for så var jag och Agnes kvar och städade!:o Sen efter de la vi oss på bryggan och somna där. Kom hem kring fyra, har sovit sen dess. Men vakna nu av at det var så sjuuukt varmt! De är fan 24 grader även om vi har dörren öppen. Jag döööör.

lite bilder från piteå.


sol, vind och vatten

Vilken dag! Jag älskar det här, sommar ♥ Förutom att de regnade ett tag så har dagen varit toppen. Brännbollsturneringen gick bra, vi kom iaf inte sist. Förbättring sen ifjol! Sitter och äter blockchoklad, vet inte varför? de är inte ens gott meeeen, jag orkar inte göra mat.
-
Ska ta och packa nu, sen drar jag till Muskus ikväll med några snygga flickor från klassen och tältar inatt. pussar

Jag vill leva, jag vill dö i norden!

Sveriges nationaldag, årets typ tråkigaste dag. Nästan allt är stängt.

Jag och mamma for ner på byn och köpte glass sen for vi till Linn&Marcus och hälsade på. Det börjar bli riktigt fint i huset nu. När vi for hem så packade vi om bilen och for och fiskade. De första jag gjorde när vi kom fram var att få en stor fisk. Precis när mamma fick den i håven tappa hon den. Fan vad arg jag blev. Sen så fick ja ingen mer fisk på tre timmar. Men mamma fick tre stycken. Något störande. Och ja, hade ingen lycka idag. Precis innan vi for så skulle ja sätta mig på en planka, men den typ for undan så jag satte mig rätt på myren. De var sjukt blött där så jag blev genomblöt -.-

Välkommen till världen! ♥

Tordag den 2/6 kom våran efterlägtade Hugo!
Ja, då är man faster en 4:e gång.

Home

Skönt att vara hemma igen! Är sjukt trött. Har bara sovit 4h varje natt i helgen. Men det har varit så grymt roligt! Längtar redan tillbaka. Har fått träffa massor av folk som jag inte träffat på länge. Jakob kom förbi i lördags. Var sjukt kul att få se han. Förutom att han då växt om mig!
-
Bilder kommer imorgon.  puss

hejdå älvsbyn

nu drar jag till piteå och är där till på söndag, så ja kommer inte blogga! :)
puss

Have you ever felt so sad you can hardly stand? Lying on the ground head in your hands? I have

Ännu en dag då jag varit helt off. Min hjärna funkar verkligen inte. Är så skoltrött, vill ha sommar lov NU! Idag har det ju varit sista dagen med skolarbete, nästa vecka är de bara skojj! :)
-
På idrotten fick vi paddla kanot, i lomtjärn! De ägde. På so'n spela vi brännboll, mitt lag sööög! De var killarna + jag agnes & Hanna mot resten av tjejerna. Vi förlora, stort!
-
Nu sitter jag och hoppas på att jag snart ska bli faster, kanske blir det idag? Åh vad jag längtar.