myser hos min bästa jonte


Bra helg

Har varit med Jonathan hela helgen och bara haft det mys. Har även varit med mina fina kompisar och ätit gooodis!


Fredag, love you


Tittar på tv med vovvisen


Jeansjacka

Har velat köpa mig en jeansjacka nu i vår. Men igår när jag öppnade garderoben så hängde det en där framför ögonen på mig. Tydligen hade mamma en gammal jeansjacka som hon inte använde, då jag lånade den idag. Helt perfekt :)


Dagen

På morgon var det en föreläsning om droger och sånt. Det var väldigt intressant och samtidigt gripande att höra familjemedlemmar prata om sin missbrukande bror/son. Sen dryga vi igenom alla lektioner och efter skolan gick jag och mina flickor till turklövern och köpte oss en mjukglass! :)


Deal or no deal

Jag tog deal när mamma frågade mig om jag kunde baka en äppelpaj och hon städa mitt rum. Ska fortsätta med dessa underbara överenskommelser i framtiden ;)


Helgen

Tpfesten igår var trevlig, tills alla blev jättefulla. Höll mig nykter hela kvällen, prata med poliser om ett och annat, körde epa för första gången i mitt liv och pratade med folk jag aldrig pratat med förr! Ganska lyckad kväll, även om den blev kort för min del. Kring 11-12 for jag hem till min pojke och somna ganska fort.
Idag har det varit mys på hög nivå. En slapparsöndag. Bra helg :)


B.S.T.L

Nu laddar jag och jonte upp för final nr.2 med popcorn och dricka! Idag är de Luleås tur att vinna!


#tremånader

Idag är det tre månader sedan världens finaste pojke blev min!
1245205-10-1319649214651_large

Fredagsmys

Tycker verkligen att veckorna bara springer iväg! Hade nyss söndagsångest, och nu är det fredag igen. Men jag klagar inte, det är ju bara skönt att det går snabbt. Är inte alls många veckor kvar tills jag får sommarlov, går ut grundskolan och tar mitt första lilla kliv in i vuxenvärlden.
 
Idag på skolan var det ganska chill. Matten var utan lärare, även svenskan var så. Men hör och häpna - klassen jobbade nästan litegran trots allt. På bilden tog jag mig framåt och nästa vecka blir jag nog klar! Klockan tolv bjöd Sara A alla skådisar på fika. Gottgottgott!!
 
Idag har jag varit hos pappa. Daniel kom hit med flickorna och åt middag. Danne har farit hem och flickorna har stannat här och ska sova över. Har busat och lekt ganska länge och gamla faster Sanna är inte riktigt van att leka på hög nivå så länge. Så nu sitter jag utslagen i soffan medan Ida och Selma ser på film. Ska snart gå till Jonathan, när han har spelat klart. Sen ska jag bara mysa hela kvällen och ha de bra med min fina. Ska försöka vara lite trevligare idag och inte somna klockan 8.....

Brutalt

Idag kom det. Det där brutala träningspasset jag länge väntat på. Tillsammans med mina gymvänner Hanna och Ellen så har jag tränat mage och ben tills jag mådde dåligt. Det kommer kännas imorgon..

Har även hunnit med att göra np i matte idag, klarade det! Sen har jag ätit min första mjukglass, kände att jag förtjänade det efter passet på gymmet. Har också varit hos Jonathan i nån timma. Men idag var jag världens tråkigaste flickvän. Kom dit, la mig i soffan, somna, for hem. Tur att jag har världens finaste kille som står ut med mig!


Fullt upp

Idag var det skola till 16.30 för mig. Efter det skynda jag mig till pappa och åt. Sedan for jag till farmor där min faster var. Faster Inger fyllde hela 59 idag så det blev tårta och fika. Kring 7 for jag till gymmet där jag mosa triceps i nästan två timmar! Så härligt


Äntligen har dom kommit hit


Skola igen

Idag fick jag tillbaka mitt np i kemi, än så länge har jag ett D. Är faktiskt nöjd eftersom att kemi är min svaga sida! Annars så har skoldagen varit superkul, att träffa alla efter lovet är alltid roligt. På idrotten spela jag golf. Mina kunskaper från då jag var liten fanns kvar, iallafall en del. Det var faktiskt jättekul, kanske kan följa med min far nån gång i sommar å spela :)

Är hos jonte just nu och myser. Älskar verkligen dom skoldagar när man bara kan ligga i soffa och göra ingenting. Bättre blir de ju när man kan mysa med son pojke samtidigt!


Myssöndag

Kom hem från stugan vid ett. Sen kom min bästa pojke hit och myste med mig ett tag innan han for hem igen. Kände att jag ville ta vara på solen som lyste så jag gick ut på en prommis med tinkan. En ganska slapp å mysig söndag om jag får säga det själv! :)
Nu ska jag nog göra en god sallad och smaska i mig och sedan invänta söndagsfilmen, om det är någon idag?


Stugan

Helgen i mörttis har varit super! Vi har haft helt perfekt väder hela dagarna, sol i sinne! På nätterna har jag dock frusit, har varit riktigt kallt. Men det gör inget när man har två vovvar att mysa med :)
På dagarna har vi kört massor av skoter, huggit träd och grillat!

Var nog sista helgen för mig i stugan för denna vinter. Så jag tackar för mig och ser fram emot kommande vinter! :)


Nu far vi till stugan!


Längtar

Läste på lite bloggar nu på morgonen. Nästan alla skriver att dom har börjat cykla. De känns sååhäääär bra, för då är de inte länge tills man kan börja ta fram moppen! Ååh, längtar till min lilla älskling!


Fredag

I onsdags var jag ju hos Frida med massor av fina vänner. Åt mat, spelade spel och skrattade massor! Var verkligen hur roligt som helst! :)

Har varit med jonte varje dag på lovet. Var jobbigt att sova ensam inatt :( men idag far jag till stugan och kommer förhoppningsvis hem imorgon, annars på söndag. Sista dagarna med polarisen...


Puss på dig gubben <3


#festpåg

Ikväll blir de mys hos Frida med massor av fina människor! Ligger i soffan hos Linn nu och slöar. Laddar upp för ikväll!


3/4-13

Hej hopp! Här var de länge sedan jag skrev. Under tiden bloggen har varit tyst så har jag avslutat den underbara tp-veckan med alla fina människor. Sen har jag tagit påsklov, varit i stugan och kört massa skoter, ätit godis, myst på med min fina pojkvän och kompisar!

Igår var jag i Piteå-munksund å hjälpte min storebror m. familj att flytta in i sitt nya hus! Huset var jättefint och det var roligt att hälsa på alla och leka lite med pojkarna.