Konfirmerad!

De gick jättebra idag och de var grymt roligt uppe på scen! :) älskar alla mina fina konfavänner, hela gänget är så bra!! :)
Fick träffa min Joel idag också! Dock inte så länge, men de gjorde ändå min dag. Är världens gladaste tjej, har världens finaste pojke!! :)

Ligger nu i soffan hos min bror och Chillar med agge. Vi laddar batterierna litegrann, ska tillbak till konfan klockan 7 för sista natten need gänget!! :)

hemma igen

Har kommit hem från konfan nu. Men blir bara hemma över natten. Imorgon de det självaste konfirmationen som gäller. Det kommer bli så galet bra med alla pjäser och våra låtar. Har varit och köpt mig en klänning på MiM för att ha något fint på mig när vi uppträder. Kommer vara basist och saxofonist imorgon, önska mig lycka till!! Är gode nervös :/
Morgondagen kommer bli sååå bra. Joel kommer till konfan så ja kommer att få träffa han, underbart! Sen kommer hela familjen, perfa! Sen imorgon natt är de sista natten me konfagänget. Då blir de rymmarnatt för hela slanten (hoppas iaf att det bli de). TAGGAT TILL TUSEN!

ingen bild, appen funkar inte.

Ni får tycka vad ni vill...

.. Men ja säger bara en sak. Jag har världens bästa vänner! Helt oslagbara!

Älskar livet

Bloggappen funkar inte. Därför inga bilder! :/

Igår var de midsommar. Var med Joel hela dagen. Åkte epa, träffa typ alla Joels kompisar, åkte båt, såg film å bara myste. Helt grym midsommar. Idag for jag tillbak till konfan. Vi har haft filmgala:) jag och Jonas var Jack och rose ifrån titanic:)

Konfa

Examen igår. Känns helt magiskt att ha sommarlov!! Är ju på storstrand nu på konfaläger så ja kommer nog inte blogga allt för mycket dom närmaste veckorna! :)

Måste bara säga stort grattis till Joel som fyller 17 år idag! Gratts på dig fina du:)

Going crazy!

Asså fattaa! Jag får mitt älskade sommarlov imorgon. De betyder att jag får leva livet i flera veckor!! De bästa är ju att jag får starta upp sommaren med två veckor på storstrand med en hel hög av underbara människor. Känns som att konfan kommer bli två av de roligaste veckorna i mitt liv!
Håller just nu på att packa samtidigt som jag är helt speedad för att jag är taggad och är övertrött! De är kaos, men jag är så otroligt lycklig just nu! Känner att livet är såå bra och den här sommaren är full av möjligheter och att de kommer bli otroligt lyckat allting!! :)


Så här fin har jag varit idag


8c gör det igen!

Självklart vann vi pris på karnevalen för bästa utklädda klass! Vi bara vinner och vinner! :)
Kom hem för 45 minuter sen. Självklart så har jag glömt min nyckel så nu sitter jag här på bron. Vilket jag också kommer få göra en timma till, minst! Regnet öser ner, jag fryser, min mage är hungrig och jag är trött! Bra eftermiddag.. Eller!?


Nejnejnejnejnej

Somnade i sängen och tog en pn på nån timma. När ja vakna hade jag ont i halsen. Tänkte att de bara är för att jag skrikit så mycket idag. Men de blir bara värre å värre. Har jätteont i huvvet också. Blir jag sjuk nu så är mitt liv gode dåligt. Jag ska för de första sjunga på examen på fredag och sen på konfa!!! Nej, bara se till att sova mycket nu och fokusera på att vara frisk!


Chillaarrr

Ska försöka börja packa ikväll. På fredag far jag ju till Piteå och bor där i över två veckor! Konfan, here I come:)
Men ska inte packa än!
Har pratat med bästa Joel ett tag och ska ta och se en film nu! Känner att de inte vore helt fel att sova ett tag. Skulle ju dock inte förvåna mig ifall ja däckar! :)


Så jäkla braaa

Gick in med lite dålig inställning till brännbollsturneringen idag. Trodde vi skulle bli sämsta åtta. Men nejnej! Årets skräll: 8c går och vinner hela skiten!! SÅÅ BRAAA!!
På eftermiddan var de klassensdag. Vi var i bildsalen och fixa till karnevalen och sånt! :) kommer bli så bra imorgon! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2319039/images/2012/pic_206509428.jpg" class="image">


Städa

Dags att städa mina rum! Ser ut som ett bombnedslag här uppe...


Leos

Var på leos igår, så kung! Jaja, var iaf där nån timma sen tryckte vi mat på Max och efter det hem till Älvsbyn. Klockan 7 hade vi konsert me storbandet, grymt kul. Fick även träffa Joel ett tag, gjorde dagen ännu bättre!! Hur som helst så somna jag direkt när ja kom hem.

Idag har skolan varit ganska ovärd! Har gjort min sista redovisning för i 8an. Just nu känns de som att de dagarna som är kvar, dom kan vi få vara lediga!! Vill ha sommarlov nuuuu!!


Jag är bra på de här med att chilla på golv


Söndag!

Har varit på gudstjänst på morgon. Den sista innan Konfan börjar. Helt galet att de börjar på 5 dagar, längtarrr! Sitter hos pappa nu och Chillar. Hoppas på att de ska sluta regna snart så jag kan köra hem!:)

Gammal bild på pappa, mina bröder och jag!


New in


Mot piteåå


Pigg och glad

Idag är det stan som gäller! Ska försöka hitta en bikini och lite sommarkläder. Är dock väldigt trött.. Prata i telefon i ganska så många timmar inatt. Men får lägga mig tidigt ikväll:)


Fällforsen igår


Bra dag

Har hart två timmar idrott idag. Ganska chill! Sen sett film i två timmar, spelat spel i en timma och kört seterra en timma. Helt ok fredag för att vara skolan! :)
Efter skolan for jag hem och sov en timma sen följde jag med Linn och Marcus till Piteå och hälsade på bror med familj. Blev grillat till middag, gott! Sen lekte jag massor med Hugo. Världens gosigaste och härligaste kille. Puss på snyggingen!

Nu ska ja se twilight och kanske prata med Joel innan jag somnar. Imorgon kanske jag far till stan, vi får se:)


8c äter


BJUDERRR

Det är de här jag och ankopanko håller på med en sån här fin eftermiddag en fin lite onsdag en fin liten juni en fin liten 2012 en fin liten.... Jag ska sluta barka nu. Vet inte vad det är med mig? Tror Agnes förgifta maten,


Vill ha sommarlov nu

Fick tillbak min engelska loggbok idag. Fick ett C, är sjukt nöjd med det!! På franskan spela vi Brännboll och på svenskan börja vi planera inför karnevalen. Åh, de kommer bli sååå bra!' :)

Ligger och chillar i soffan nu. Ikväll kommer nog Sara hit och sover här med mig och agge! :)


Supertrion


Trött

Emmy blev jättefin med klänningen och allt på plats! For hem när jag var klar och blev självklart jätteblöt för att de regnar. Tycker de kan sluta ösa ner, NU!

Har inte gjort mycket sen ja kom hem. Sett tv, pratat med Joel, sovit och ätit mat. Alltså bara chillat! Väntar nu på Agnes som är på väg hit. Gissar att vi lägger oss i sängen och ser på film när hon kommer, blir bra! :)

Bild på sliten cheyy!


Dags för bal!

Sitter på bäckgatan nu. Snart klar med Emmys hår. Agnes ska sminka henne innan jag gör klart håret.

Sen ska ja hem och bara chilla, utnyttja min lediga dag och bara se på film i de här hemska och regniga vädret!


Taggad till tusen

Madee och agge sleepar @ my place tonight! Är även ledig imorgon eftersom jag ska fixa Emmys hår. Känns helt ok att vara ledig från skolan för att agera frisör!

Är så taggad inför mitt otroligt bra liv närmaste veckan. Ledig imorgon, alltså sovmorgon! Ledig onsdag, vara med världens bästa folk! Torsdag, vanlig dag. Fredag, vara med bäst folk! Lördag, vara med bra folk igen! Söndag, ta de lugnt. Måndag, leos lekland!!


Balfrisyr

Fick frågan att göra Emmys balfrisyr, så jag har ställt upp på det! :) har kämpat i två timmar nu, känns som att vi kommit fram till något vettigt! :)


Söndag

Har varit duktig idag, fått mycket gjort. Engelskan har blivit klar, är nu alltså klar med sista läxan i åttan!! Ni vet inte hur skönt de är! Har även städat bland alla mina filmer och skrot i rummet, sorterat tvätt och sett film! Ska ringa till Joel nu och prata med han ett tag innan jag somnar, tror jag ska sätta igång en till film också! Puss på er


"


Fin kväll med fina tjejer!! :)

Har varit med mina girls hela dagen. Hat ätit go'middag, godis och efterrätt här hos Sara. Har hunnit med att sjunga Singstar, pratat med nå boys på chatroulette och pratat me Joel och hans friends! :)

Ska ta å se på nån film nu, sen sova gott! :)


Kärlek


Två bilder


Uppdatering

Igår var jag med Agnes hela dagen! Vi var på byn hela kvällen och sålde lotter typ. Sen köpte jag även såpbubblor, kände att jag ville uppleva lite barndom! Agnes sov iaf hos mig. Imorse sov vi lite länge. Så vi kasta oss på mopparna så fort vi vakna. Skoldagen har varit lite upp och ner. Övat låten till examen med Agnes, de kommer bli suuuper när vi får alla stämmor på plats! :) sen har det varit sista skoldagen innan betygen sätts. Har varit jobbigt. Fick ångest och blev arg å besviken på mig själv. Vet att de bara är åttans betyg, men ändå! Jag siktar högt inför gymnasiet

Har varit till Piteå efter skolan och grattat elin som fyller åter idag och hugo som fyller 1år imorgon!! :) GRATTIS! Har även avverkat stan på några minuter på jakt efter skor till bröllopet, varken jag eller bruden har hittat skor än!

Nu väntar sängen och engelskaboken! Godispåsen och en film blir belöningen när jag är klar med läxan! :) imorgon blir det att vara med mina tjejor, toppenbra!