Sol och sommar


Syster

Haft en shoppingdag med syster i Piteå idag! Hittat två linnen, en tshirt och en kjol. Köpte även två smycken, vilket jag aldrig brukar göra!!


Väntar

Idag har jag gjort min näst sista dag på gymmet. Sen har jag varit med mamma på byn och sen färgat mammas hår. Sitter nu och väntar på att jonte ska komma hit och medans ja väntar ser jag på världens bästa program, djurakuten! :)


Myskväll

Haft det bra med mina blondies tonight! Sett fotboll och ätit gott. Vi planerar även in lite roligheter in för framtiden, får se hur de blir med allt!

Blir att ja sover hos Sara. Dom här har redan somnat, lika bra att jag gör det samma då! :)


Just chillin'


Rip

Kan inte fatta att han är borta för alltid.. Han var helt klart en av de bästa skådespelarna i glee. Glee kommer aldrig bli det samma igen :'(

Vila i frid!


Neeeeeej :'(


Beginning of a new chapter


Värdelös dag men 400kr rikare..

Hela dagen har varit skit, typ. Alla i huset for till Luleå hamnfestival förutom jag, för jag skulle jobba kl. 21. Bara de gjorde mig sur.. Nu ligger ja hemma i min säng och fryser för att jag körde moppe hem i ösregn. För att göra allt lite värre så har jag 5 blåsor på händerna och en nagel som har gått sönder. Tjoho!! Min dag idag...
De enda positiva är väl att jobbet gjorde mig 400kr rikare...


6 månader

Igår var det min och jonathans 6månaders-dag! Hade det mysig, åt middag på h2h, hyrde film och åt jordgubbar!


Bra helg på fårön


<3