Svar på kommentar!

Svar: Ja, vi är arg över samma sak! Är arg än... :(
Haha, din pose äger! Fast de gör dom alltid, för du äger ju ♥

KVÄLLEN!
Nästa gång ni handar barnsaker. Typ nappar, servetter, välling osv: tänk då på mig, för jag har räknat alla dom.
Jag Agnes och Elvira hade teamwork! Alla bäbissaker. Sen gjorde A & E alla chips, jag räkna hundmat. Hann räkna godis, hårfärg och kryddor också. Så jag är slut i huvvet just nu. Vill bara sova!
Sovmorgon imorgon. Men eftersom att jag bor så jääävulst långt bort från skolan så måste jag ändå vakna tidigt, fuck! Men åker med A, så jag kan sova till 7 iaf!
Godnight alla fina! ♥

No life!

I like turtles because they're so chill. They don't hurt anyone. They're just like, "Hey man, I want to swim, and maybe eat some lettuce. But I'm gonna take my time getting there, I'm not in a rush. Because I'm a turtle."
Haha, åh. Har sett den typ 3190 ggr förut, men de var jätteroligt just nu! Tror de är för att jag är övertrött. Har sovit en timma och precis ätit middag. Laddar för Ica nu. Tror jag måste ta på mig tjocksockar, de är kallt!

sommar ♥

I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time!

Funderar på de här med mitt hår. Hur ska jag göra?
  • Fortsätta vara blond?
  • Färga håret mörkbrunt? (inte lika mörkt som sist, inte svart)
  • Färga håret ljusbrunt?
  • Annat förslag?
Hjälp mig, vet inte alls hur jag vill ha de!
lite sugen....

"pojkar är så vilsna" - citat av Sara!

Sara har de bästa citatet, så klockrent!

Igår var jag ju då med Agnes. Åsså jaaa, då hände de en sak. Agnes blev ledsen och jag blev arg :( Så vi for till korsträsk och satt på "berget" i typ nån timma. De är bra att vara där när man mår dåligt. Kring 9 tog vi moppen hem igen. Frös som satan och vi ville se film, så då bestämde vi att Agnes skulle sova här. Och så blev de! Jag somna då direkt ja la huvudet på kudden.
I morse var jag sjuukt trött, fick inte upp ögonen... Skolan har varit ganska kul idag. Jag har flummat och så. Ganska kul!
-
Just nu sitter ja hemma i soffan och håller på att avlida, min rygg gör ont! Vill bara skrika!! Men mamma gav mig nån typ sak man her runt magen/ryggen. Som ett stöd. Grymt skönt, men är lite smått handikappad, lite svårt att röra sig i den.
Ikväll ska jag på Ica och inventera. Tråkigt, men de ska göra med härliga tjejer, så de kommer blir kul ändå! :)
coola vi är, jå!

L, som i Madde. D, som i dej & E, som i mej!

Skolan var dryg idag. Idrott första lektionen, kallt som satan... tills solen kom fram! Sen var de bara typ "normalt". Hade HK sista lektionen, ganska så drygt de me. Jaja, efter skolan så följde Agnes hem med mig. Vi har bara typ varit emo och hettsat!
söt gammal bild!

första skoldagen. check! √

Jag var totalt död idag när ja vakna. Men jag tog mig upp, fixa mig och for till skolan.
På nått konstigt sätt längta jag som till skolan. Men de här kommer att bli ett bra år, känns de då som.
De enda dåliga är att 99orna som börjat på skolan är typ hur många som helst. + att dom är jättesmå och omogna. Seriöst, var jag så för två år sen?
Vårat schema är ändå helt okej. Vi fick sluta två timmar tidigare idag eftersom vi inte valt profilval än. Så efter skolan gick ja till Agnes. Hon läste en bok för mig och blir ni förvånade om jag säger att jag somnade? Sov iaf typ en timma, sen gick vi till okey och dela på en pizza. Sen gick vi till plan och var med Sara där en stund. Kom hem för ett tag sen, ska sova snart. Är dödligt trött!
*
trött och sliten!

Turkiet 2011, del 1

'
(inte vi som badar)
jaa.. de var väl typ dom kort som är nå att se typ...

Lite fina bilder från Agnes kamera!

Jag och snyggpojken nån gång i somras!
Kom just på att Kevin börjat skolan. Fasters pojke har blivit stor! ♥
lite emo...

Hemma!

Orkar inte blogga nå mycke just nu. Är trött efter flygresan och så. Första skoldagen imorgon, så ska sova tidigt ikväll. Men nu ska jag sätta mig och se Red Riding Hood! Ni får några bilder nu. Resten kommer imorgon och sen när Jennifer kommer med hennes kort!

Vi är ju inte fullt seriösa på alla bilder, så ni vet..
påväg till turkland
aaaah, ni får mer imorgon! godnatt

Dag 23 - En person som alltid kommer finnas i mina tankar

Svårt att välja ut en speciell person... Alla mina kompisar! Orkar inte räkna upp alla, men ni vet vilka ni är - hoppas jag då! Sen så kommer min familj självklart alltid att vara i mina tankar!

hoppas ni har de bra!

Tidsinställt inlägg
Kring 2 lyfter planet från Turkiet idag. Är hemma i sverige kring 7 tiden tror jag. Imorgon blir det min första skoldag. Antar att jag kommer va ganska så trött och sliten, men de kommer gå bra! :)
-
söt klass :')

Dag 22 - En typisk sak av mig att göra

Jag vet precis vad jag ska svara på den här. Fast jag vet inte hur. Det kan vara lite svårt att förklara! Men jag gör ett försök!
En typisk sak av mig att göra är att inte göra de jag egentligen borde i vissa tillfällen. T.ex: Om jag är på ett speciellt ställe där man typ är en gång om året eller tillochmed kanske bara är där en gång i livet. Dom gånger man borde göra en sak men jag till exempel fegar ut och inte gör det - Då har jag missat en chans jag aldrig mer kommer att få! Eller om jag har perfekta tillfällen att säga vad jag känner/tycker till en person, men jag bara håller käften. Då kan jag ångra mig så sjuuukt mycket att jag inte sa eller gjorde den där saken. För tänk om jag gjort de, då kanske allt hade varit helt anorlunda nu! Helt enkelt så borde jag borja ta mer chanser och risker. Man lever bara en gång och livet är aldeles för kort för att man ska gå och fundera. Sluta tänka, börja agera!
-
Hoppas ni förstod. Det var verkligen inte lätt att försöka förklara. Om jag nu ens lyckas?


TURKİET

Hellu. Chillar i varmen, harlıgt! Ja.. dom har inte vara sısta bokstaver har.. förutom Ö :)
Kan ju da saga att de ar sjuuukt varmt...  45 grader, I SKUGGAN!!! dööööör. Langtar ınte hem, eller jo.. liiite.
Far harıfran pa tva dagar. Kommer frysa ıhjal :( Kul-t ınlagg, javet.... Varmeslag eller nantıng sant....
HEJDOOO

gammal fın arkıvbıld


Dag 21 - En förändring i mitt liv

Den största förändringen i mitt liv var när mamma och pappa skillde sig. Jag var 5-6 år då. De är väligt länge sen. Men jag kommer ihåg allt så väl. Och det är inga bra minnen. Allt var så läskigt då. Jag förstod ju som ingenting. Efter de så har det hänt mycke som varit jobbigt. Det är de än idag. Men de är på ett sätt lättare nu när jag är äldre och får bestämma själv och vågar säga vad jag tycker.
För er som inte vet så bor jag bara hos min mamma nu. Har gjort det sen 2-3 år tillbaka. Det är jättejobbigt att ha de som de är. Men ja antar att jag lärt mig att leva med de. De är mitt liv nu....
arkiiiv

Saknar er alla!

Tidsinställt inlägg
Även om jag bara varit borta några dagar så gissar jag att ja saknar alla kompisar. Kommer nog sakna Tindra mest. Min ful-hund! Världens bästa♥

Dag 20 - Någon som du litar på

Kim!

Dag 18 - Detta vill jag bli när jag blir stor

Ska jag vara helt seriös nu så vill jag bli polis! Har velat bli de sen jag var liten :)

Chillar säkert på stranden nu!

Tidsinställt inlägg

Hoppas ni har de bra i Sverige. Jag gissar att jag håller på dö av värmen just nu när ni sitter här hemma i sverige och fryser. Jag lovar att jag tänker på er! Vet inte riktigt vad jag mer ska säga, så ha de bra! ♥

Dag 17 - Någon/något som du saknar

Någon - Saknar min morfar. Även om jag aldrig hann träffa han så saknar jag som han på nått sätt...
Något - Saknar att vara liten. Typ 6-7 år. Allt var så roligt då. Man blev så glad av minsta lilla sak. Så fort jag fick en ny leksaksbil (var inte som alla andra flickor och lekte med dockor) eller typ en film så var jag glad resten av den dagen, veckan, månaden. Tänk vad lätt! Blev man ledsen var det för att man ramlat och fått ett litet sår på knät. Man blev glad igen så fort man fick en plåster på det. Allt var så himla enkelt!





Dag 16 - Mitt favoritminne

Hm.. Svårt! Antar att alla utomlandsresor ligger högt upp på listan. Veckan som kommer nu här i Turkiet kommer och bli ett bra minne. Annars tror jag det är alla gånger jag varit i Mörtträsk. Jag bara älskar stället! Sportlovet & påsken 2011 i Mötträsk är väl dom bästa minnena jag har!

Hejdå Sverige!

Om allt gått som det ska så sitter jag nog på planet nu och vi har precis lyft från Luleå.
Nu har jag en vecka framför mig med massvis med sol & bad. Hääärligt!

Packat och klart! Nu far jag...

pussar på er alla! ♥

21 augusti 2011


Nu är de inte många timmar kvar....
Ska bara platta håret sen far vi ner på byn. Ska köpa godis och sånt som är bra och ha på vägen! :) Sen far vi till Linn och säger hejdå innan vi far till kallax!

Måste säga grattis till min kära resekamrat Jennifer :') Hon fyller 17 idag, så grattiiiis!!!!!

Hanna och Jennifer i påskas! :)



vet inte om de är för att jag är trött... men min humor är gode dålig just nu!

Jag och Madde har en fin facebookchatt :') Har suttit och kollat på massa citat från Twiligt och alla dom böckerna. Åh, jag dör! Så roligt :')
  • "Vet du hur man dränker en blondin,Rosalie? Man limmar fast en spegel på botten av en pool." - Jakob till Rosalie
Okej.. de kanske inte va så kul.. Men jag och madde tyckte de :')
Emmett är ju lätt snyggast av alla dom där...
-
Och nej, jag är inte sådär nördig som alla småflickor som är kär i alla från twiligt.
Tycker bara att böckerna och filmerna är bra, ok? + att alla är så gryma. Diggar Emmett totalt!

24 h

... ja, så länge är det kvar till planet lyfter! Åh, vad jag längtar. Kommer nog inte kunna sova inatt....
Har inte gjort ett skit idag. Ingen har hört av sig, så jag har varit ensammen och uttråkad, jå. Ska nog ta mig en dusch innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag bara chilla, packa klart och försöka vila upp mig. Klockan 6 far vi från älvsbyn och är inte framme på hotelle förens typ 4 på natten. Bäst att vara utvilad!
var den enda duktiga i båten som hade flytväst :')

uttråkad..

.. så jag lockar håret!

Vad jag och Agnes pratar om en vanlig kväll på facebook!

och vi har så sjuuuukt rätt! jå

HAHAHA!

Har precis sett IceAge2. Haha, jag dör! Finns inte bättre film :')
Är lite väl pigg just nu. Har bara sovit och chillat hela dagen för att jag varit sjuk. Men nu har jag blivit frisk nästan. De vände sjukt fort. Imorse vaknade jag med feber, ont i halsen, hosta och var värsta snorungen. Och nu... nu är jag pigg, ingen feber allt är borta.. konstigt! Aja. Nu ska jag nog gå ner och äta nå.. Har inte äti nå idag, förutom typ två potatisar :(

Vänner sökes!

Finns det nån där ute som inte ska göra nå speciellt imorgon?
Jag kan vara med vem som helst.. nästan.
Bara jag slipper ha tråkigt en hel lördag.
Min sista lediga dag i Sverige på sommarlovet 2011 innan skolan börjar om.
Så, vem vill göra min sista svenska sommardag till den bästa på hela sommarlovet!? :)
Snälla, hör av er!
Dom enda kraven är att jag kan va med nån som går med på att se film!
Hör av er. Om ni inte har mitt nummer så finns jag på facebook.

Egentligen så skulle jag ha följt med Agnes till Piteå imorgon. Men kännde mig inte alls nog frisk för de. Vill inte riskera att bli mer sjuk dagen innan jag far utomlands. De suger dock att jag stannar hemma. Hade sett fram emot den här helgen lääääänge! Men, den är ju tillbaka om ett år igen :) Därför är jag i stort behov av en vän som vill chilla med mig, finns de nån? Seröst... vem som helst! Vill verkligen att den sista dagen på sommarlovet ska bli bra! Vill verkligen inte vara helt ensammen en hel dag. Fast, jag har ju Tindra.. dock är en hund inte mycke till sällskap... Puss

inte vill jag tvingas vara med rabieshunden helt själv en hel dag....

Packapackapacka...

Nu äntligen så har jag börjat packa! Har bara fyllt halva väskan och är nästan klar. De betyder att jag har en halv resväska + handbagage tom. De betyder att jag kan shoppa massor ♥
-
Ska nu sätta mig och göra lite tidsinställda inlägg. Så även om jag är i turkland så kommer de uppdateras här på bloggen. Så håll utkik! :)

Håller ändå rätt så bra ordning, än så länge....
Antar att jag kommer att packa om 4802957203 ggr innan vi far ! :)

Känner mig döende!

.
fattar inte riktigt varför jag visar mig själv på bild idag.. Ser inte så freeeesch ut! Vill verkligen bli frisk, jag far ju i övermorgon!! Jaja,  till dess är det väl bra att älska febern' ♥

Dag 15 - Min favoritklädsel

Jeans, linne och tjocktröja!♥ och underkläder då såklart...

just some photos!

ungefär vad vi höll på med...

Hjälp mig!

Jag funderar på att färga håret, men jag vet inte vilken färg!?
Så släng in en kommentar om vilken utav altenativen som är bäst.
Puss
.
1. (Ungefär som jag har nu, fast liiite ljusare!)
-
2.
-
3.

stand in the line for what it's worth

kom hem för ett tag sen från en kväll med snygga tjejor! Har varit och gratta Erika som fyllt 16. Grattis på dig snygging!
'
Trött och sliten, jå. Sjuk som satan! Måste bli frisk. Planet lyfter ju på söndag 20.30 från luleå, så ja måste bli frisk till dess...

Vad skulle jag göra utan min älskade musik...

.. och fram för allt, vad skulle jag göra utan Takida? Hm, skulle nog inte klara mig särskillt bra. Just nu ska de senaste albumet nötas ut. Fett bra dom är alltså ♥
En spotify lista gjord, nu lägger jag mig i sängen och somnar till Takida..

mmmmh!

Mamma kommer och gör mig glad samtidigt som hon gör mig illamående. Hon har köpt vätskeersättning, blääää! Men samtidigt så är de bra. Hon hade köpt de för att de är över 40 grader i Turkland just nu ♥ Älskar värmen, men jag hatar vätskeersättning. Kommer spy... :(
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Who run the world? GIRLS!

Ett dygn med tio andra tjejer, härligt! Vi har haft sjukt roligt. Efter allt tjorv med vars vi skulle vara så slutade det med att vi hamnade i Moas stuga. Vi åt tacos, sjöng(skrek) singstar i typ fem timmar (jag är så sjuukt hes idag), sen på kvällen/natten då de blivit mörk så gick vi ut åsså när vi var där ute så smällde det en smällare bakom oss. Fuck, vad rädd jag blev! Sen började vi kolla vem de var åsså smällde de massa smällare över allt typ. Efter ett tag så kom Ericas pappa fram ur skogen och skrämde skiten ur oss! Tack för den Tommy....
Tror vi gick och la oss kring 4? Fast vi somna kanske kring 7? Jag har sovit på golvet - utan madrass! myyyys.
Bilder kommer kanske senare då Ellen lagt ut sina bilder, tar från henne eftersom jag inte hade kameran med mig!

Ändrade planer!

Inte orkade jag stiga upp kring 6 och följa med mamma då. Vaknade knappt klockan nio! Steg upp klockan tio, insåg att jag borde vakna nån gång.. Så på en timma har jag nu hunnit med: duscha.... och valt kläder. Jag är snabb! Men har ont i halsen, huudet håller på att sprängas och ont i kroppen.. allmänt förkyld!
ATT PACKA:
  • luftmadrass
  • sovsäck
  • filt
  • onepiece
  • kläder
  • godis
  • dricka
"De är ju inte så mycke... kanske tar en halvtimma i min takt. Måste hinna äta och fixa mig åxå.. så på en timma är jag klar! :) Men då har ju mamma hunnit sluta, så de är lika bra att jag åker med henne ner... "
'
Kände hur jag bara pratade med mig själv där... men jaja. Då vet ni hur jag tänker, när jag tänker högt. Ganska tjorvigt helt enkelt! Men hur som helst, jag far till Lelle sen far vi till Granis. Åh, älskar mina förkortningar :')
The cookie & Lelle, oslagbar kombination...
söt lugg♥
...+ Mooo'is, de kan inte bli bättre!!

nä, nu ska jag göra mig klar så jag kan fara till mina tjejer, puss!

hemsk..

.. de är precis vad jag är just nu. Känns som att jag klagar på allt. Men när jag ändå håller på så är det väl lika bra att jag får ut allt jag vill ha sagt, eller ja... nästan allt. Men tillbaka till de jag tänkte säga. Jag vill ha/behöver en ny mobil! Just nu har jag en mobil som inte har några knappar. Jag ville se hur det såg ut under knappsatsen, så jag slet bort allt innan jag han tänka på att jag kanske skulle behöva använda den i framtiden. Så nu sitter jag här med en telefon som är halv typ. Anledningen till varför jag använder den mobilen är för att min andra, LG-touch, har laggat ihop totalt. Den är seg och touchen fungerar knappt. Så, jag behöver en ny mobil nu! Om nån vill köpa en iPhone eller en HTC eller nått liknande åt mig så, varsågod. Jag tar emot det mesta. Bara den är hel och fungerar som den ska! :)
'
Imorgon kommer jag ha kulkulkul! Ska vara med några väldigt snygga tjejer och tälta, äta, grilla och ja.. allt sånt man gör när man har kul och är utan föräldrar i ett helt dygn. Helt enkelt, härja! Så imorgon blir det nog att vakna tiiidigt och åka ner med mamii på byn kring 8 och vara med Moa och Lelle tills vi ska fara till Granis :) bloggar nog inte nånting... så vi hörs på onsdaaag! :)

Min sommar..

Det här har varit den tråkigaste sommaren. Kanske till och med den värsta! Ingenting har blivit som jag velat. Jag har inte gjort nått alls. Inte ens varit ute och blivit brun. Det är tur att jag far till Turkland på söndag. Det kommer bli sommarens höjdpunkt. Värme dygnet runt i en hel vecka. Bränna sig och ha sjukt ont och sen bli brun som en pepparkaka. Åh, som jag längtar! Men tillbaka till mitt sommarlov som gått här i sverige då... Jag har för de mesta varit med Agnes. Har varit med Sara och Erika ganska mycket. Har hunnit träffa några andra kompisar åxå. Men inget speciellt så... Har bara varit hemma. Förutom då jag sovit hos nån kompis eller den gången jag sov hos pappa. Har bara träffat pappa en gång i sommar.... Jag har varit på en strand typ 3 gånger, skandal! På sommaren är det meningen att man ska ligga på stranden varje dag!
Men sommaren kan ju inte bara varit negartiv? Hm.. nått bra som hänt i sommar...? Jag har typ lärt känna några härliga människor. Varit på pdol. Varit ner till sollefteå och hälsat på några. Junsele djurpark, helt för mig själv med mamma - Ganska coolt ändå! Psg. Spelade dock inte, men var hela helgen och kollade på fotboll. Sjukt roligt! Alla gånger man cyklat på byn, träffat folk, pratat, ätit glass och till slut hamnat på fotbollsplan.
Men inget speciellt har hänt! Ångrar att jag inte gjort nått åt sommarlovet då jag kunde! Så hemskt att jag bara låtit två och en halv månad försvinna. Lite smått ångest.
Nu ska man stå ut två hela terminer på Älvåkra skolan. Åh, den meningen gjorde mig mer deprimerad! Börja 8:an, inte nått jag ser fram emot. Läxor, massor av prov och betyg. Stiga upp typ 6 varje morgon, kuuul. Det enda roliga med skolan är typ att man kommer att få träffa alla kompisar igen. Men nog skulle jag kunna offra de för några månader till med ledighet...
'
Hoppas ni inte läste allt de där som jag skrivit. För de är verkligen inget uppiggande. Mest deprimerande. Jag är en deppig människa med en ännu mer deppig blogg, kul - nej! Men om ni nu läst allt så respekterar jag er stooort. Ni borde få nå pris med att stå ut med alla mina emo-inlägg!
Men nu vet ni hur min sommar sett ut. Om jag ska sammanfatta de kort:
Tråkigt. Hemsk. Lite sol. Men rätt så kul ändå när jag varit med mina kompisar! Puss på er, ni äger!

två dagar före examen, jag hade hela sommarlovet framför mig! Lycklig...

Dag 14 - Min alldeles första kyss

Haha! Åh, de var säkert på dagis med nån helt random :') Så, jag kommer inte riktigt ihåg.... :)

Dag 12 - Mitt rum

Har som två rum. Eftersom jag är enda barnet som bor hemma så får jag mycke platts! :)
  • I de ena rummet har jag typ bara min säng och så. Inte så intressant... + att de håller på att göras om, så ingen bilder kommer på de! :)
  • De andra rummet är gode så stort. Där har jag typ tvn, alla spel och massa annat skit. De är typ där jag brukar vara när jag är hemma! Slänger in nån bild så ni får se.
DET HÄR INLÄGGET SKULLE JA PUBLICERATS FÖR FLERA DAGAR SEN, MEN BLOGG.SE HAR LAGGAT SÅ DE KOMMER LITE EFTER NU.....

Svar på kommentar!

Svar: Haha, chipsbilderna är snyggast. Fast jag la inte in dom snyggaste, för då hade vissa personer dödat mig! ;)
Lägger in botoxbilden nu!
'

Min vän "botox-bitchen!"


photos!

maddii
green-dream-team
chips...eller nå

Dag 13 - Vad hade jag på mig idag?

Har nyss vaknat såå... typ underkläder och en t-shirt.
saknar den varma sommaren!!

I'm home!

Har haft sjuukt kul dom här dagarna. Synd att de tar slut så fort.
Är gode så jättetrött. Så jag tror att jag her igång nån film och somnar till de i soffan, låter bra för mig!
Bilder kommer senare, då jag har energi för de....

erika och tindra. fint!
e

leaving home for a while!

Väskorna packade och klara. Agnes och hennes mamma plockar upp mig på en timma. Ganska skönt att jag är klar med allt, då kan jag sitta och umgås med min kära dator ett tag! Jag kommer inte blogga nå förens jag kommer hem på söndag. Så ni får ha de bra utan mig, kan väl inte vara allt för svårt?
taggad som satan!

Ställ en fråga eller nå


jag vill hitta det perfekta ordet som beskriver allt jag känner!

vet inte riktigt varför jag skriver dehär inlägget. Vill egentligen skriva av mig. Det är så mycket jag vill säga. Men jag låter bli. Det blir bara mer fel då. Jag kommer bara ångra mig då att jag skrev det i bloggen och att massor av människor läst de. Jag vill ju bara säga det till en person egentligen! Jaja, ni fattar.. eller kanske inte!
'
Jag och mamma har sett nån film. Kunde inte koncentrera mig. Orkar inte sitta still meeer, fast samtigit är jag alldeles för trött för att göra nånting. Alla mina kläder som ska med imorgon är smuttsiga, måste tvätta. Bläää.
Sååå, då tackar jag mig själv för det här depp inlägget. Jag förstår om min blogg är ganska så jättetråkig just nu. Puss

Dag 11 - Något du alltid har med dig

vet att jag inte gör domhär varje dag, men jag kämpar med att göra dom ändå!

Hm.. Mobilen antar jag! förutom mobilen så har jag alltid med mig ett lypsyl/läppglans. Får panik om jag har torra läppar :( vilket jag offtast får..
finns alltid i min väska!

regnregnregn...

Jag och Agnes var hemska igår. Eller jag var! Tror int jag satt still nånting. Jag förvånade också mig själv och färgade min utväxt - helt själv! Lite stolt ändå....
'
Blev precis väckt av Tindra somm stod och gnällde. Typiskt... Agnes sover då fortfarande, förvånar mig inte!
håret blev lite ljusare bara....

vad skulle jag nu göra utan Agnes?


då blev allt så svårt helt plötsligt.....

-

when you love someone but it goes to waste, could it be worse?

jag har snart slösat bort ett helt år på dig..... och vad gav det? ingenting

Dag 10 - Någon som jag är glad över att ha i mitt liv

Kevin! Världens härligaste pojke♥

Dag 09 - En person som alltid ställer upp för mig

min älskade syster! ♥

home again!

Jag for ner på byn i förrgår och var med Erika. (som förövrigt fyllde 16 igår) Sen på kvällen så for jag till Erica lundberg och var med henne och Ellen. Efter ett tag så kom Agnes också. Sen så tälta vi på en typ sand-ö mitt i älven. Bilder kommer i slutet av inlägget. Vi chilla bara i tältet typ och såg en skräckfilm, fast den var typ inte läskig. Sen igår så for jag och Agnes vidare. Då vare Sara som gällde. Så vi har sovit där inatt.
'
Nu sitter jag hemma och typ drygar. Agnes kanske kommer hit senare och sover här? Måste tvätta massa kläder också. För på torsdag far jag bort och kommer hem på söndag. Sen så måste alla kläder vara tvättade tills jag far utomland. Det är ju bara lite mer än en och en halv vecka kvaaaar! :D

Jag är så rolig...

.. Eller så inte! Jag är typ trött dygnet runt. Börjar snart tro att de är nå fel på mig.
'
Mamma for precis och kollade på Kevins fotbollsmatch. Ville egentligen följa, men mamma bara for.. Kanske för att jag sov? Vill göra nå idag. Mamma hade tänkt till Piteå, men nää.. Kände inte för de. Så kära vänner, är det nån som inte gör så mycket idag och skulle vilja stå ut med mig, varför då inte höra av er? Vad som helst, bara jag får vara med nån. Puss

Hej jag heter Sanna..

.. och jag är sjukt trött. Då vet ni! Godnatt ♥

Vi kommer alltid ha Paris

Trött som jag vet inte vad sitter jag här i soffan och dunkar Maggio. Det börjar bli en vana....
'
Ska göra ett snabbt inlägg innan jag duschar, fixar mig och far iväg. Klockan tre ska jag vara klar, gaaaah. Dom som känner mig vet att jag inte är så bra på att stressa, så de kommer bli lite tight! Samtidigt skulle jag bara vilja ligga och sova idag.
'
Tog en paus....
'
Nä, nu måste jag verkligen skynda mig! Bloggar då jag kommer hem ikväll från mitt jobbjobbjobb. Puuss
saknar mina girls.. vintern, skotern ♥

-

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2211245/sannaahortlund?claim=hkbpmq4aeqz">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Blogresponse!

Nu får ni skärpa er! Jag har ju inga frågor alls :'(
'
Fråga vad som helst. Det får vara "tråkiga" frågor, konstiga, vanliga.. Ja, vad som helst! Men bara ni frågar något.
Så innan ni gör något annat nu, ställ en fråga. Jag lovar att svara på den så bra som jag kan. Puss på er ♥

gammalt

Svar på kommentar.

Svar: Tack själv... Febe! :)

sisters!

For till min bästa storasyster igår. Har int gjort så mycket där. Sett på Glee, lyssna på musik, ätit b&j. Sen så ville Linn bli blond. Och som vanligt lossnade hennes hår när vi blekte det....
'
Är hemma nu och bara chillar. Tror inte jag ska göra så mycke ikväll, måste vila upp mig till imorgon. Ska och tjäna lite money då :)

Dag 08 - Senaste gången jag grät och varför

I söndags! För att jag skatta så sjukt mycket :')
'
Men om man då inte ska räkna med glädjetårar så var de kanske två veckor sen..? Vill inte säga varför.

far och sover hos min syster!


2 dagar med Agnes!

shopping i luleå
räza omkring och chilla vid sjön!


sen så städade vi mitt rum.
"HUR MAN KASTAR UT EN TV-BÄNK GENOM FÖNSTRET!" :
'







chilla i korsträsk
'
fina & oredigerade...

No life

Agnes sover fortfarande. Kanske ska väcka henne? Har lite vatten i vattenflaskan...... Hm..

'
Idag händer inte ett skiiit. Mamma skulle vara borta hela dagen så jag och A ska agera kockar och laga egen middag. Spännande... Kommer nog sluta med mackor.
Jag vet att jag lovat att lägga in bilder nu i flera dagar. Men jag vill inte göra de när jag har kompisar för det tar så länge. Gör det hellre då jag har tråkigt!
saknar den här snygga!♥

Dag 07 - fobier

Spindlar!
Spindlar i taket
'
Har alltid tyckt att spindlar är äckliga. Men för ett tag sen, tidigare i sommar. Då skulle mamma slå ihjäl en spindel i vardagsrummet. Den var sjuuukt  stor och när hon slog på den som kom de ut små bäbis-spindlar. Åååh, jag skrek! Åsså kröp dom omkring där, usch! Så nu tycker jag att dom är ännu äckligare!

Dag 06 - Beroende

Har inget riktigt beroende... Men om jag ska välja nånting så är det väl mobilen. Far ingenstans utan den!
oj, söt blick jag hade! ♥

Åsna

Min kära vän "Kackerlackan" kallar mig för Åsna. Tack Agnes ♥
'
Har massor med bilder på kameran som jag säkert lägger in imorgon eller nå. Ni lär ju se.... Nu ska vi nog se en film. Och som vanligt kommer jag säkert somna direkt.. :) hehe
'
Och måste ju säga: Grattis David. Inte p12'a längre! :)



Svar till: L I S A

Nej, det är jag inte :)

Jag vet att Agnes är ful :') men jag står ut med henne ändå..

Igår kanske?

Dag 05 - En person som jag inte kan leva utan


Erikus! ♥

Dag 04 - Min närmaste killkompis

Ojoj.. svårt! Har gode så många killkompisar. Nästan fler killkompisar än tjejkompisar. Vet inte riktigt vem som står mig närmast. Så kan inte riktigt svara på den "frågan"  :)

jag är namnet som du har på armen.

Jaow! Tjaaaaa.
Kom nyss hem från staaaaaan med Agnesch! Aningen överdrivna just nu. Sitter och diggar Maggios låtar. Har faktiskt lyckat shoppa lite idag! :) Happiiii. Bilder kommer imorgon eller nå. Peace out, mannen! /flickan97_broooo!
(vem märker att jag va me luleåbor igår?) hahahaha.. skojja bah. Nä, va helt seriööööös.
skoja bah..

trött cheey!

Jag är gode så sliten. Har inte sovit så mycket den senaste veckan. Och inatt sov jag ingenting alls.
Kring 9 kom Sebbe och Elias till älvsbyn. Så då for vi direkt till Agnes, satte upp tältet och sen har vi typ bara chillat hela natten. Kring 7 tiden nån gång imorse somnade jag. Sen vaknade jag två timmar senare och kunde inte somna om! Det var grymt trångt i tältet. Jag låg på en kant och med det kallaste täcket, så jag höll på att frysa ihjäl. Men ska inte klaga så mycket mer. Det har varit så sjuuukt roligt! Iaf så gjorde vi inte ett skiiiit. Vi har chillat i ett tält i näsan ett dygn..... 
'
Nu så är vi på byn hos Agnes. Eller Agnes for nyss på nå handbollsmöte eller nå, så jag väntar på henne. Tror jag ska sova lite, hehe. Är så trött, går inte riktigt att beskriva! Men ha de bra kära ni, puss.