Midsommarhelgen

Firade midsommar med Jonathan med hans familj och massa andra. Hade det trevligt och åt go'mat! Resten av helgen har jag bara varit med jonte och slappat. Har umgåtts med Sara och David också!


Sommarjobb

Kan nästan som säga att jag tagit ett uppehåll från bloggen.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva och så..,

Nu så sommarjobbar jag på dagarna. Vi spelar och har jätteroligt tillsammans. Jobbar även på kh vilket betyder att ja måste vakna typ 5..

När jag inte jobbar så är jag med Jonathan och kompisar. Igår kom Sara äntligen hem! Ingen är gladare än jag!!! :)


#converse

Nu har min syster äntligen kommit hem från USA. Och hon hade med sig presenter till mig! Fick en tshirt och ett par converse!!! Världens lyckligaste lillasyster här :D


vill flytta hem igen

Nu har jag bott hos min syster i över en och en halv vecka medan hon varit på resa till USA med marcus. Har varit slitsamt att vara hundvakt, sköta ett helt hus och gått skola/jobbat samtidigt. Efter dessa dagar i huset har jag märkt att de kommer nog ta ett tag innan jag själv har ett hus. Bo hemma hos mamma är trots allt väldigt underbart!!

Idag är det min sista kväll här. Ska städa och sen bada bubbelbad! Efter det ska jag bara mysa med jonathan, idag firar vi 5 månader tillsammans. Börjar 4 imorgon, så jag ska sova hos jonte inatt och sen imorgon ska ja bara slappa tills ja börjar!

Jag och fina syster!

Lite bilder från examen

Har tagit bilder från mina (föredetta) klasskompisar, hoppas de är ok? 
 
 
 
-
Har haft många underbara år med denna klass. Har gått med vissa sedan dagis, alltså i ca. 15 år. Kommer bli så konstigt att skiljas från alla. Har inte riktigt insett det än att jag inte går i 9c längre.... Men jag vill hur som helst tacka alla fina i min klass för dessa magiska år tillsammans. Loveuall!

Hejdå grundskolan


Du och jag, för alltid