dance alone

Ska bara platta håret, sen drar jag till A!

Kan man komma på en bra rubrik?

Trodde den här dagen skulle bli tråkig och seg. Eller det har den varit, men den kommer nog bli gode så kul!
Elias och Sebbe kommer till älvsbyn ikv. Så ska duscha innan jag far till Agnes och är med mina friends. puss

Dag 03 - Någon som alltid gör mig glad

Madde! Hon får en alltid på bra humör.

....

Mamma väckte mig nyss. Är dödligt trött, har ont i skallen och det värker i varenda muskel i kroppen. Men på nått sätt gillar jag de? Menar.. Festivaler äger!
Nu far jag till mörtträsk, bye!

Dag 02 – Min bästa vän

De är väl dom här tre som står mig närmast! Men har flera jättebra kompisar också, fast datorn vill inte samarbeta så de går int att ladda upp nå mer bilder....!

PDOL!

Åh, vilken sjukt grym kväll! Fast är lite besviken faktiskt. Var gode så taggad för Veronica Maggio. Stod längst fram, hade världens bästa plats tills alla fyllon kom. Alla bara ramla över en och slet. Fick panik, så vakterna fick lyfta ut mig. Nu vet jag då hur det känns att publiksurfa, ganska kul ändå! Så jag missa nästan alla Maggios låtar. Hade bättre plats då The Ark spela. Åh, dom va så grymma!
'
Kom precis hem. Dödligt trött och har ont i hela kroppen. Vet inte hur jag ska orka upp imorgon, måste vakna tidigt. Ska till Glommers och sen till Mörtträsk. Så kommer säkert inte blogga så mycke imorgon heller. Puuuuuuuss!
'
Btw.. Elias är cool, eller?

Happyface!

Hade lite tråkigt där ett tag. Men sen kom David och Adam hit! :) Dom har som vanligt misshandlat mig. Och jag höll faktiskt på att vinna i GH, innan dom förstörde!
'
Ska bara tvätta bort sminket, sen går jag och lägger mig. Pdol väntar imorgon! Bloggar nog ingenting då. Ha de bäst, puss!
Fin den blev David! :')

tråååk!

Ensammen. Har tråkigt. Facebook är min enda vän. Längtar till imorgon. Gör it ett skit. Då vet ni. Puss

Dag 01 – 10 fakta om mig + bild

  • Jag önskar att jag skulle kunna bli 5-6 år igen.
  • Jag har jättelågt blodtryck, så om jag inte äter eller dricker nog mycket svimmar jag!
  • Jag vill ha ett sommarjobb och tjäna pengar
  • Utan min familj vore jag ingenting.
  • Jag hatar åska!
  • Min utväxt är hemsk!
  • Om jag börjar gilla någon har jag svårt att komma över den personen.
  • Jag gillar vintern mer än sommaren.
  • Jag hatar karuseller!
  • Jag blir snabbt less på att shoppa!

Gör ett till försök...

Dag 01 – 10 fakta om mig + bild

Dag 02 – Min bästa vän

Dag 03 - Någon som alltid gör mig glad

Dag 04 - Min närmaste killkompis

Dag 05 - En person som jag inte kan leva utan

Dag 06 - Beroende

Dag 07 - Fobier

Dag 08 - Senaste gången jag grät och varför

Dag 09 - En person som alltid ställer upp för mig

Dag 10 - Någon som jag är glad över att ha i mitt liv

Dag 11 - Något du alltid har med dig

Dag 12 - Mitt rum

Dag 13 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 14 - Min alldeles första kyss

Dag 15 - Min favoritklädsel

Dag 16 - Mitt favoritminne

Dag 17 - Någon/något som du saknar

Dag 18 - Detta vill jag bli när jag blir stor

Dag 19 - Den här sommaren

Dag 20 - Någon som du litar på

Dag 21 - En förändring i mitt liv

Dag 22 - En typisk sak av mig att göra

Dag 23 - En person som alltid kommer finnas i mina tankar

Dag 24 - Mina rädslor

Dag 25 - Det här lever jag för

'

Brukar inte klara av att göra domhär listorna, men jag gör ett till försök! :)



Be true to yourself and follow your heart


"Sanna Målare"


Veckan som gått...

I måndags for jag till Sara och sov där till på onsdag med hon och Agnes. Tror inte vi gjorde så mycket speciellt förutom att vara värre än vad vi brukar. Kan också tillägga att vi sov i tält, och jag fick sova på den sidan där det regnade in.....
I onsdags for jag hem. Då fick Agnes packa om och följa till mig. Vi gjorde typ it nå. Så Agnes sov hos mig och igår kom Madde hit. Sjukt roligt att träffa henne :') Vi typ räza omkring på mopparna hela dagen. For på "picknik", kände mig lagomt mogen då! Vi chilla på höbalar, for och badade i Muskus och bara var helt onormala.
'
Här kommer några bilder på mina fina flickor! och ja, som vanligt är bilderna väldigt oredigerade!

" Hallå det är 'Febe'! "

Har en söt syster ♥

Förlåt!

Förlåt för att jag inte bloggat på några dagar. Men har inte varit hemma och sen har jag inte suttit vid datorn. Bloggar nog imorgon, då kommer det bilder från idag :) Puss

söjna vackra är vi!

"flickan på bryggan"

Far till plan med hojna, och... den andra'

Måndagsbarn!

Fränt. Lyssnar på den, och det är måndag. Okej, det var inte fränt!
Sitter och spelar gitarr just nu. Ska snart gå ner och göra mig nå frukost. Sen duscha, packa och fara till Sara.
Och är de nu så att ni inte har nått att göra och känner att ni vill vara sociala, smsa då med mig. För jag har tråkigt! Pussar till er alla

'


i min ensamhet

Moa for hem för nån timma sen. Igår såg vi först på OC och kring 12 gick vi  ut på en promenad. Det var typ 28grader ute. Det kändes som utomlands. Ibland är inte dom svenska sommarnätterna så dåliga! När vi kom hem började det att åska skit mycket. Så vi gömde oss i sovbodan och såg på OC. Sen när vi vaknade idag, så såg vi på OC tills Moa for hem. Det var roligt att få träffa henne. Det var länge sen! ♥
'
Nu sitter jag i min ensamhet och spelar gitarr. Har inget bättre för mig! Imorgon ska jag vara med Sara som äntligen kommit hem och är nu här för att stanna! Som jag saknat min vän!!
'
Kul att de knappt går att skicka sms! Åh, vet inte om de är nå fel på alltihop, eller om det bara är min skrothög till mobil?

ÅSKA!!!!

Hej, jag är rädd. Hejdå!

kladdkaka+godis+mera godis = bra kväll!!

Vi kände för att vara smala idag! Sååå, vi gjorde allt som står i rubriken! Gott, jå.

Onödigt inlägg!

Haha, sitter här och skrattar helt för mig själv. Har tittat på bilder och massa annat från förra somaren. Så himla omogen jag var! Ni kanske tycker att jag är det än, jag kan förstå er! Men är det bara jag som märker hur sjukt mycket jag förändrats? Både på utsidan och insidan.
'
Förra sommaren var jag osäker på mig själv och jätteblyg. Om jag träffade nya männsikor lät jag andra prata och jag höll mig bakom allt. Jag vet inte riktigt varför? Tror jag var osäker på mig själv. Under året som gått så har det hänt mycket som fått mig att börja tro på mig själv och jag har insett att jag kanske inte är så dålig som jag själv kan tycka. Även om mitt självförtroende har blivit sååå mycket bättre så är det ett utav som sämsta man kan hitta. Jag har svårt att ta åt mig om någon säger nått bra om mig. Eller om jag är duktig på något.
Jag tror de flesta tjejerna känner igen sig. Kanske inte nu alla, men ganska många ändå. Killar kanske också känner såhär? jag vet inte... Men de enda tipset jag kan ge till andra, och mig själv, är att våga erkänna när man gör fel men också att berömma sig själv när man gör rätt. Att våga tro på sig själv och veta att man är bra på olika saker. Man kan ju inte vara bra på allt men jag vet att alla är bra på nått, till och med jag!
'
Det kanske låter som om jag tror att jag är nå eller så, men så är det inte. Det hjälper faktiskt mig att skriva sånt här i bloggen. Det kanske låter konstigt. Och ska jag vara helt ärlig så skiter jag faktiskt i vad folk tycker om det här inlägget, min blogg, mitt liv, om mig! För jag tror på mig själv och vet vilka mina svagheter och styrkor är. Jag är den jag vill vara!
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
vintern 2009/2010
sommaren 2010
sommaren/hösten 2010

hösten 2010

December 2010

Januari 2011

Vintern 2011

Maj 2011

juni 2011

juli 2011

idag


förändring?


Väntar på Moa


someone like you

Inte för att de är nå ovanligt men, jag vaknade nyss! Sitter och ser på tv och äter frukost, b&j. Nä, nu kan jag inte sitta vid datorn nå mer. Ska ta en snabb dusch och göra mig klar innan Moa Toa kommer! Bloggar nog senare:)

arkiv

fredagkväll

Det här är den värsta dagen jag haft på länge! Har bara legat i soffan sen jag vaknade. Men har inte orkat göra nå mer. Mamma och jag har sett på nån film, ätit gott och bara mysit. Riktigt fredagsmys!
-
Imorgon kommer Moa hit på eftermiddagen. Ska också vara hundvakt åt Olivern!
'
Hittade lite gamalt skräp bland mina bilder idag
åh, vilka minnen ♥

You turned out to be exactly who I thought you were.

Min mamma är helt underbar. Hon är påväg hem med en b&j till mig ♥

chillar

Ligger i soffan och ser på tv. Gissar att det är ungefär vad jag kommer att göra resten av dagen. Då vet ni, pusshej!

Prata inte med mig idag, tack!!

Idag är en sån dag då jag inte ens orkar med mig själv! Allt är bara fel för mig. Just nu så mår jag sjukt illa, men samtidigt är jag cp-hungrig! Hur går det ihop? Så fort jag äter nå mår jag illa. Ork it me hejna! Sen så har jag sovit för många timmar, (om det nu går för mig) så jag har ont i huvvet. Ja.. här skulle jag kunna sitta och rabbla upp dagens alla fel! Är inte på positiv idag. Men de finns faktiskt en sak som håller mig lite glad: Moa kommer hit imorgon! ♥



I am holding on to someone I can't hold no more

Sitter i soffan och kollar på CSI miami. Funderar på att gå och lägga mig. Vill till stan imorgon, men har ingen som vill följa med. Går inge bra nu! Aja, kommer nog över shopping ilet jag fått om jag går och lägger mig å sover. hoppas på det
fråga inte vad jag håller på med, för jag har ingen aning själv!

family love!



telephone!

Sitter och är lite halft emo. Vill ha en ny mobil! Den jag har nu är helt trasig, inga tangenter, inget ljud, ingen ram runt skärmen. Ja, den ser inte ut som den ska! Så nu vill jag ha en iPhone. Men med vilka pengar då? Gaaaaaah.....

Varför så... onormal!?

Helt seriöst så är jag onormal. Eller ja, iaf när jag är med Agnes. Orkar inte skriva allt vi gjort. Ni får bilder istället!
Jag har också hunnit med att vara och klippa en halv gräsmatta tills gräsklipparen dog. Nu så ska jag ut och måla huset. Har fått den stora äran att få måla högst upp. Med tanke på att jag är dödligt höjdrädd så får vi se hur det kommer gå. Puss!
oredigerat
åh, tack för den hakan...! Erkän söt man är där kring 4/5 tiden på morgon! :o

@byn

far hem imorgon, bloggar då! jao

bara för att

2. Vem var den senaste du pussade? - Vovven
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - orkar inte räkna
6. Gillar du nån nu? - Yes!
7. Vad gjorde du inatt? - såg på tv
8. Och i förrgår natt? - Datorn
9. Vad gör du innan du ska sova ? - Datorn, eller ser film
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Ohja
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - jå
12. Har du varit gravid? - nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Ja, fast inte nu. Om några år!
14. Choklad eller glass? - Choklad
15. Push-up bh eller T-shirt? - Push-up
16. String eller hipsters? - hipsters
17. Stövlar eller sneakers? - sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans
1. Hårfärg: Blond
2. Längd: 1,62
3. Frisyr - som det blir..
4. Skostorlek: 37/38
5. Humör: - uttråkad som fan!
6. Civilstatus: Singel..
7. Vänster eller högerhänt: Höger.

1. Har du nånsin varit kär? - Ja
2. Tror du på kärlek? - De är klart
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Tror inte det?
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ohjaa!
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - hoppas inte de
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nä
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - It vet jag väl de?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja, kanske..


1. Kärlek eller pengar? - kärlek 
2. Vin eller öl? - Coca cola!
3. Dag eller natt? natt
4. One night stand eller förhållande? Förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? -Cola!!
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? Ja... de beror på

8. Färgfoto eller svartvita? - Svartvita tror ja
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face..
10. Bilddagboken eller myspace? - bilddagboken

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - jepp..
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej, men jag vill !
5. Har du nånsin varit med om en olycka? - tror inte de
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - nästan !!!
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
9. Har du nånsin tyckt att världen suger? - För de mesta!

1. Saknar du någon just nu? - Oh ja
2. Är du glad? - Inte nu, men för de mesta

3. Är du fundersam? - Ibland
4. Är du uttråkad? - Sjukt mycke
5. Är du tysk? - jajamän?
7. Är du italienare? - 100%
8. Är du fransk? - hoppas inte de!
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej
10. Gillar du någon just nu? - jå!!

1. Hur mycket är klockan just nu? ingen bryr sig?
2. Namn? sanna
3. Vart bor du? i skogen
4. Hur många barn vill du ha? vet it
5. Vill du gifta dig? när jag blir äldre, ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? bror på 
7. Har du ätit sushi? Jo, blää!!
8. Favoritglass? b&j
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? ska man hålla reda på sånt?
10. Humör? Uttråkad och altmänt trött på allt och alla

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? typ, hahah! :')
2. Har du en hund? vet inte om jag kan kalla det hund.... ? 
3. Sover du helst själv eller med någon? med nån
4. Tror du på spöken? jamen typ.. ? nä

1. Skulle du vilja vara längre? nån centimeter bara...
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? nej

1. Kan du röra på öronen? om jag änväder händerna..
2. Kan du slicka dig på näsan? nästan!!
3. Kan du kolla i kors med ögonen? jo
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? om jag sover, men annars: NEJ!
6. Kan dina vänner lita på dig? ja!
7. Kan du tänka att pierca dig i naveln? yes
8. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? jo

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? japp
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Jaa
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? om nå.. 
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? för länge sen!
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? japp
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? räknas ett syskon eller mamma? 
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej


1. Vem älskar du? Familj, vänner och X
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - många
5. Vem pratade du senast i telefon med? - Mamii
6. Vem är snällast i världen? - jag (a)
9. Vem vet allt om dig? Jag, mamma, Agnes och Linn? 
10. Vem hatar du mest? den..
11. Vem kramade du senast? Mamma


20 lite mindre viktiga sanningar om mig!

  • Jag bor i skogen med min mamma
  • Jag älskar potatis.
  • Jag har en hund.
  • Jag är jätterädd för spindlar!
  • Jag har varit med Agnes nästan hela sommarlovet.
  • Får jag välja så är jag helst i mörtträsk.
  • På nått konstigt sätt längtar jag till skolan, eller längtar efter att få träffa alla igen!
  • Vintern är den bästa årstiden.
  • Jag älskar att köra skoter!
  • För ett år sen var jag jätteblyg, pratade inte så mycket. Nu pratar jag hela tiden, med vem som helst.
  • Jag längtar till nästa sommar.
  • Jag tycker inte glass är så gott, förutom B&J!
  • Jag duschar en gång om dagen.
  • Jag har två gitarrer
  • Jag är 1,62 lång.
  • Jag älskar att vara med mina kompisar.
  • Egentligen har jag bara tre kompisar som känner mig riktigt bra och som jag kan lita på till 100 %
  • Det är en månad och två dagar tills jag far till Turkiet.
  • Musik är det bästa ämnet i skolan.
  • Jag ska fara till Agnes snart!

Älskade syster!


Svartvitt


If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine I would lie and say that you're not on my mind

Godmorgon eller nå. Är sjukt trött! Men kan ju inte sova mer nu.. Ska ta och börja redigera bilderna till Daniel och Elin. Sen far jag till Agnes när mamma slutat jobbat. Jao!

Du är allt jag någonsin önskat!

Agnes sov här inatt. Som vanligt somnade vi ganska så sent. Kring 10 imorse kom Kevin och väckte oss. Men han fick kämpa ett tag (en timma) innan jag vaknade. Eftersom jag varit så trött har jag varit ganska så sur idag. Så jag fick inte fara nånstans. Hade tänk följa med Agnes till henne. Men far till henne imorgon istället :)
Har sovit några timmar på eftermiddan, så jag kommer inte kunna somna på ett tag... inte bra!
haha, klockren bild på Ole

ErikaPhoto #2

Älskar dig ♥

Min dödshotande vän :')

Kom på att jag inte lagt ut några bilder sen jag var med Erika. Var ju med henne några dagar, och det enda vi gjorde var att ta kort. Så jag slänger väl in några så ni får se. Puss
Som vanligt somnade jag..







Tack min bästa! ♥

Tack min älskadeälskade vän! Du är guld värd! Det blev grymt mycke bättre. Sjukt snyggt. Du är bäst! Helt perfekt blev det. Precis som jag ville ha det, fast lite bättre! Puss x100000  ♥


till dig snossi / erika

Hehe, sorry att jag förstörde din blogg helt och hållet. Men nu har jag iaf gjort det lite bättre, i think? Jag kan ändra det om du ej gillar det. Också är det bara att säga till om jag ska fixa nå annat. Men det här är nog en bra början. Du kan lägga in strl "600" på bilder som störst, hoppas det är ok. Puss på dig.  

Paus!

Bloggen är för tillfället nerlagd. Känns inte så kul att blogga när det ser ut såhär. Ni lär ju märka då den är fixad och jag börjar blogga igen.
Så medans jag inte bloggar: Ha det bäst kära läsare!

!!!

Förklaringen till varför min blogg ser ut som den gör just nu: Erika har varit här...

Selma

Fasters sötaste tjej :')

En fet mygga..

.. flög förbi och min ven döda den. Allmänt övertrött.
Sova? Vara vaken? hm...

Not over you

Så blir man efter ett nattbad i korsträsk när de är typ cp-kallt, jå!

Agnes&Sanna


sverige-norrland-älvsbyn-altuna-bigatan-tält..

precis där är jag, bra då vet ni.
-
Jag och Erikee är väldigt smala. Chips, godis, crème fraiche - bra kombo!



Telefonnummer

Nu har jag helt och hållet tappat hoppet om att min telefon ska bli som vanligt! Därför använder jag nu min gamla söta sonyericsson :') Har tappat nästan alla nummer, så skicka nu era nummer är ni söta!
-
Tar en snabbdusch sen far jag ner till Erikuuuus!
förra sommaren, hahaha!

14 suger!

Jag vill inte vara 14. De suger! Man är för stor för att föräldrarna ska hjälpa en. Men för liten för att få göra massa saker. Jag vill bara kunna köra moppe, lagligt! Åh, ork it.

Några bilder från Idas dop. 2011-07-10

(oredigerade)

det är här vi håller till och det är så här vi ser ut!


Fixxx

Har precis lockat klart Agnes hår. Ska fixa henne klart, ni får bilder senare, I think!?
det vi lever på

Just nu känns det som att jag inte vill sätta mig på en cykel på jävligt länge!

Jag och mina tappra tjejor ville bada. Så klockan nio startade vi från mig och cyklade till badstranden. Och inte tog vi den närmaste inte, nä. Utan vi cyklade över en mil för att bada i en svinkall sjö. Sen börja vi frysa jamen nanting!! Så vi ringde efter skjuts. Så nu har vi kommit hem och ska äta. Mat ♥

Fotokväll med Sara


"Sveriges vackraste bild"

Sitter hos sara.  Är med henne och Erika. Det stora problemet just nu för dom är att dela en kladdkaka i tre bitar? "Ska vi be din mamma dela den?" Åh, bra jobb tjejor! När kladdkakan är slut ska vi till fotbollsplan, tror jag! Imorgon räzar jag hem. Så jag lägger ut bilder då från dopet osv. ha de brabrabra! puss
snygga!

Saknar den gamla tiden..

Insett att jag vill bo på byn. Det är så sjukt jobbigt då man inte bara kan fara till vem som helst när som helst. Jag vill också kunna bara gå ut genom dörren och bara typ cykla runt och se om man hittar nån att vara med. Orkar inte bo här just nu!!

Fall for you

Min statistik sjunker... inte bra
-
Har inte orkat röra mig idag. Har varit så sjukt varmt, även om inte solen varit framme nånting nästan. Det har bara åskat hela dagen... Kring 9 for jag och mamma och fiskade. Precis när vi kom dit så hörde vi en björn, typ 50 meter bort. Fick en lätt hjärtattack! Fick inte se björnen, ändå glad att ja slapp de. Har precis duschat. Ska försöka somna tidigt ikväll. Måste ju upp kring 9! Godnattpuss

Walk away

Jag vaknade faktiskt ganska tidigt idag. Före 12 faktiskt! Ovanligt....
Jag och mamma hade tänkt fara och bada idag. Vi får se? De är inte jättesoligt ute, men de blir bättre ser de ut som. Hoppas på det! Kom precis på att jag måste somna tidigt ikväll, ska upp kring halv 9 imorgon. De kommer bli jobbigt! Klockan 10 far jag till Luleå på dop för lilla Ida :) Det ska bli roligt att få träffa alla igen!
nå...

vadå varmt?

Är lite mindre sur nu.. kanske kan blogga lite?
Veckan har gått sjukt fort. Har för de mesta varit på byn och varit med mina underbara vänner! Har tjänat lite pengar också. De lönar sig att vara hundvakt åt Ole :)
Har som vanligt varit med Agnes för det mesta. Har hunnit med Erika och Sara också. Underbaraste!
Nu så tjatar jag på mamma att vi ska fara och bada. Orkar inte med värmen! Vet inte hur jag ska klara av turkiet och jag håller på att dö av den svenska värmen! :o
-
Bloggar kanske senare. Ha de gött. pussar

Den 21 augusti...

.. lyfter flygplanet från Luleå och landar i Turkiet! taggartaggartaggar...

Ett år av förändring...

juli 2010
- Agnes & Sanna
juli 2011
- Sanna & Agnes

Veckan som gått (respektera digitalkamerans kvalla....)


fredag

Hade tänkt blogga men blev så jävla sur på nån allmänt cp som har gjort världens facerape på min fb. Ork it!

fan!

Vem fan har varit inne på min facebook!! snällt ens, nää.

Godmorgon...

Eh, lite många inlägg igår?. Jaja. Vi försökte dygna, klarade oss till klockan 5. Inte nu för att jag kämpa. Som vanligt somnade jag först av alla.... varför? :( Nu börja de regna, de sög. Agnes ska försöka sova mer, hon ligger och sjunger... bra jobbat där! Nä, men när hon somnat så ska jag och Madde lämna henne och gå och äta! hähä
-
Lite bilder från natten. Dom är vackraaa! puss

EFTERLYST!

Om nån hittar Agnes telefon, ge den till henne omgående! Orkar inte med henne länge till! Ni vet hur en mobilberoende tjej blir när hennes telefon har varit borta i... 3 timmar?.
-
bjuder på ännu fler bilder, vi är så snyggaaaaaah!!

shh! it's madde!

känner att jag skulle ladda upp en jättefin bild men den ville inte så nu blev jag ledsen...... känner också att vi just såg en JÄTTESORGLIG och typ världens hemskaste film som alla borde se, älska mig heter den. jättefin. känner också att agnes har tappat bort telefonen (ehehehe) och att vi ska in och äta våfflor snart typ nu som nattmat. hehe gotttt. känner också att jag är bra på dethär med att blogga och att alla kommer läsa. känner också för att berätta att det inte är sanna som skriver (fast alla har nog redan listat ut det) HEHE hejdå.

MADDE 4 ÅR!!

Kolla söt tjej till vänster!!! frillan ♥

varning för snygga tjejer!

Sitter nu ute i vårat söta rum med mina snyggisar! bjuder på lite söta bilder.puss
Madde, Agnes, Sanna... vilken combo!.

?.

är med agnes och madde. bra då vet ni. puss

bää

har varit till våran "granne" och kollat på hennes får. Fick mata två lamm med nappflaska :') Så sjukt söta!
Har klippt våran fotbollsplan nu. Nä, okej så stor är inte gräsmattan, men de känns som det....!! Ska ta en snabb dusch och far sen ner på byn och sover där inatt. Puss
Två söta kossor jag träffat i sommar :')

Måndagar, alltid lika tråkiga!

Har inget att göra. Smsa, 0768358879! puss
arkiv

Efter fem minuter hade jag fortfarande inte kommit på en bra rubrik...

Gormorgon eller nå. Mamma ringde precis och väkte mig. Har fått sova 12 timmar så de är chill, är inte så jättetrött.. bara lite! Är gode så död efter helgen så jag tror att jag stannar inomhus idag och ser på film. De låter helt perfekt. Kanske TheHills marathon?
-
snyggvovven'

redigerat

har nått nytt redigerings program. tar ett tag innan man lär sig. har inte lagt in nå bilder på länge så ni får några här...

trött.

hemma efter en lång helg i piteå. är trött och less och allmänt sur på allt. tror jag ska sova.

psg

de är typ där man hittar mig


1 juli 2011

1 juli, de betyder att jag har varit singel i ett år. Ändå fränt:) nu är jag hos Agnes. Vi har varit på Lillstrand och bada. Nattbada. De ägde! Sen kring 12 börja vi CYKLA, ja ni hörde rätt, vi cyklade från Lillstrand mitt i natten. De fräna va att vi såg en räv. Jag är trött och mobilbloggar, därför blev de lite flummm! Puss och godnatt :*