Pizza

Nu har vi varit hos Linn och bakat pizzor. Blev supergott! Gjorde även hemmagjord pizzasallad som blev lyckad! Men självklart så glömde vi ta kort på dom medan de fortfarande var hela och runda så ni får bilder på små delar :)



Slö söndag

Vaknade sent idag men de var skönt att få sova ut!! De enda vi har gjort idag är att spela GTA. Måste faktiskt erkänna att det är roligt ;)

Ska nog ta en dusch snart. Klockan fyra ska vi till Linn och Marcus och göra hemmagjord pizza till middag :)



Lördag

Efter en dag i luleå så blir de lördagsmys med jonte! Lite GTA 5 såhär på kvällskvisten med lite godis och dricka!


Längesen

Oj, här vardet längesen man skrev. Kanske dags att uppdatera om jag ska ha kvar några läsare... tror dock inte att det är så många som läser bloggen just nu.. 
 
Händer en hel del fast ändå ingenting i Sanna Hortlunds liv just nu. Jag går skola, gymnasiet här i älvsbyn, och jag trivs hur bra som helst. Nu så håller jag, Moa och Elvira på att öva till en konsert vi ska spela på nu på fredag, BE THERE! 19.00, biosalongen - forum, älvsbyn. Sedan så har min älskade ängel blivit sjuk men hon har nu fått medicin av veterinären så förhoppningsvis ska hon bli frisk snart. Och nu mina vänner the big finaleee, Jag har köpt en ny vinterjacka och det är inte vilken jacka som helst utan det är min dröm, fjällräven greenland! 
Så för att sumera detta. Jag är glad, ledsen, pank och hoppfull. 
 
Vi ses väl nån gång mina vänner!!