Det blir lättare för var dag som går

De senaste dagarna har jag för de mesta umgåtts med mina fina vänner. Det är de enda jag har behövt. Tack för att ni finns, ni är underbara och bäst! <3


New in

Några lappar fattigare, men en hel del underbara saker rikare!


Händerna upp i luften, vi ska bli fulla. Livet är meningslöst!


End of the story

Kanske ingen som missat det, men jag och Joel har gjort slut. Bli dumpad är de värsta som kan hända. Jag mår skit och skulle helst vilja försvinna. Men jag måsta försöka hitta kraft och försätta leva.

"Jag hatar att jag älskar dig"


-

Vad gör man när de enda ljuset i sitt liv har slocknat?

Vad gör man när tårarna har tagit slut och det inte finns fler att hämta?

Vad gör man när skuldkänslorna tar över?

Vad gör man när den sista pusselbiten till hjärtat saknas och du kan inte hitta den, endast för att den största och enda ljuspunkten i livet har försvunnit?


hos pappa

Jobbet idag var segt, jag var trött! Men lyckades göra en hel del + sitta i reception ett tag. Är van vc nu, skulle ju nästan kunna jobba där snart ;)
 
Just nu är jag hemma hos daddiii. Sitter i soffam och ser på MTV och myser i klasströjan och dom underbart sköna mjukisarna. Ikväll är de hockey med pappa som gäller. Far nog till v-träsk och ser där. Fler poäng till luleå tonight, jep!
 

Hejhallå

Dagen har rullat på som den ska.. Prao 8-12. Har varit riktigt effektiv idag, hunnit med massor av saker. Efter jobbet blev de en sallad från Konsum till lunch. Kl. 13 var ja till ungdomsmottagningen. Efter de traskade jag till Nicke.P där mamma var och tatuerade sig. Gick sen till Anki tiger och anmälde mig till skoterkortskursen. Mötte upp Frida. Traskade på byn. Sen kom mamma, Frida for och jobbade. Jag och mor var och Fyndade kläder, eller iaf mamma!


Nails


@ sari

Yo! Har varit med Sara hela dagen. Sitter i hennes kök och målar naglar! Jaja, bjussar på fina bilder på oss!!


I still look for your face in the crowd

Sitter i soffan, nyduschad, med pyjamasen på och mina älsklingstofflor på fötterna! För att göra de hela lite bättre så har jag även ett glas med julmust, underbart gott!!


Kisse


Ditt eget val

Livet har sina upp- och nergångar. Man kan ofta tycka att livet är skit och inte har någon mening. Man lägger allt för ofta fokus på det negativa och har samtidigt svårt att se de ljusa stunderna. Om det kommer en motgång så gräver man oftast ner sig själv och känner att allt är hopplöst, det kommer aldrig bli bra igen! Men de är ens eget val att bara stanna upp och sluta försöka. Det är ett beslut man själv tar. Men man kan också välja att försöka strunta i det negativa. Antingen ta tag i det, få bort det helt och hållet. Eller så bara skita i det. Låt de vara, men låt det inte påverka livet. För ingen har så dåligt liv att man kan spendera hela livstiden till att må dåligt!
Försök hitta livsglädje!!

Tack för mig.


Måndag morgon

Ännu en ny vecka och jag är lika trött som vanligt. Prao idag som gäller, men ja jobbar ju inte så många timmar så jag ska nog överleva!


lite ensam och såå

Spotify och vovven är mina trogna vänner tonight! Har de ganska mysigt förutom att Tindra har somnat och spotify är lite segt. Tar och avslutar denna vecka med en fin bild, tack och hei
saknar min veeeen!

Cupcakes

Dagen har bestått av cupcakesbak! Tillsammans med min syster så har vi åstadkommit 31 cupcakes, 5 olika sorter. Alla blev underbart goda och riktigt fina!


Myskväll

Blev en myskväll här hemma! Go'middag och lite candy efter det. Har precis tagit mig en varm dusch i försök till att bli varm! Fryser HELA TIDEN...

Nu ska ja bädda ner mig och se film, bra!!


Tömmer en tekopp hos mormor i väntan på mamma!


+10 kilo

Gårdagen blev full av mat och annat ätbart! Är mätt än...


Storebror

Var ungefär såhäääär bra att få träffa min bästa storebror igen!! Men dom for ganska snabbt hem till Piteå igen.

Nu står jag och väntar på min fina! :)


Önskelista!

Önskelistan inför julen är inte stor alls. Finns en enda sak jag vill ha och behöver!!! En epa.
Så om någon vill skänka mig ca. 20000 så vore det underbart!! :)


Mitt hjärta slår för dig

Har varit första praodagen på vc idag! Höjdpunkten på arbetsdagen var ju lätt fredagsfikat, underbar varmchoklad!

Är hos mormor nu, väntar på att Kim å Kevin ska komma hit så jag får träffa dom ett tag! Var alldeles för länge sen!!


Inte mig själv

Jag har inte varit mig själv senaste veckan.. Sovit dåligt, ingen matlust och humöret har varit på botten - hela tiden!
Hoppas verkligen jag ska få sova ordentligt inatt, jobbigt att gå omkring som en zombie hela dagarna..
Sen så håller jag tummarna att hela jag ska bli bättre!! Är verkligen obehagligt att känna sig på det här sättet när jag vet att det är lång ifrån hur jag är egentligen!

"Håll huvudet högt, vi går mot bättre tider!" - motivation till mig själv!


Har även fått post idag, av ingen mindre än polisen!! Domen var hård - LIVSTIDS FÄNGELSE!! Okej.. Nej... De var inte alls något farligt eller så! Men alltid trevligt att få post, även av polisen :)


I'll always love you, no matter what!

Länge sen sist! Har hunnit umgås med mina fina flickor de senaste dagarna. Pratat om ett och annat, ätit gott och skrattat massor! Livet rullar på. Har gode fullt upp hela dagarna och ingen inspiration till att blogga, därför är de ganska dött på bloggen!!


Första snön

Wihooo!!! Snöflingorna ramlar ner från himlen, så härligt!! :D


Prao

Idag var de första praodagen! Var ju med Linn på ugglan. Blir mest att titta på och kolla hur det går till, får ju inte göra så mycket eftersom jag inte är utbildad. Men de kommer bli bra och lärorikt att vara där en vecka!! Efter jobbet åt jag mamma och Linn en familyyypizza! Flåd. Sen har jag bara slappat sen dess.

Imorgon är jag ledig, gudomligt skönt att äntligen få sova! Hoppas bara att jag kan få sova inatt.. Har inte kunnat sova ordentligt på flera nätter pga. ett och annat.. Är i behov av sömn just nu!


Min åsikt! Läs om ni orkar

Har egentligen inte ett skit med det här att göra. Men ja har stört mig lite på det så ja känner att ja måste få skriva av mig och säga vad jag tycker!!


De flesta vet om avalannas och Amanda todds död. De är jättetragiskt att båda har dött, dom förtjänar att leva, det gör alla! Men det jag stör mig på är att hela världen (på Facebook, såklart!!) ger dessa flickor massa uppmärksamhet EFTER att dom dött!

Ex. Avalanna (om jag uppfattat detta rätt) dog för att hon var sjuk. Visst, jag tycker de är jätteorättvist att ett barn dör pga. Sjukdom. Men grejen är den att om hon INTE hade känt Justin bieber hade ingen brytt sig ett piss om hon dog eller var vid liv. Ingen hade ens veta vem hon var, för hon var en "vanlig" människa, precis som vi andra!!

Sen, Amanda todd! Hon blev mobbad under en längre tid och mådde dåligt över det. Hon mådde så dåligt att hon valde att lämna detta liv. Samma sak här, jag tycker de är så grymt hemskt och tragiskt att en ung människa med hela livet framför sig inte fortsätter att leva. Men nu är de faktiskt så att hon blev "känd" bara för att hon la ut en video några veckor innan hennes död. Hon var en vanlig människa men helt plötsligt kretsade jorden kring hennes liv och tragiska bortgång, bara för att hon la ut en video om hennes mobbning och sedan tog livet av sig.
Tänk hur många människor som blir mobbade varje jäkla dag och hur många utav dom som överväger att ta självmord och tillåme gör det!!! Inte har alla dom människorna en egen facebooksida!?!? Jag tycker dehär är så orättvist!!!

Istället för att bry sig om EN enda vanlig människa som dött pga. Mobbning. Försök då motverka all mobbning som pågår varje dag, varje minut, världen över. Då kanske vi, alla, tillsammans lyckas rädda TUSENTALS liv!

(Litet tillägg)
Tror inte halva jordens befolkning skulle bry sig ifall t.ex. Jag tog livet av mig. Inte skulle halva Amerika veta vem jag var och prata och skriva om mig. För jag, som alla andra, är bara en vanlig människa!

Tack till ni som läst!
Vila i frid, alla ni som lämnat livet på jorden!


min dator är vid liv!

Efter en hel del rensning är min dator vid liv igen, underbart! Har saknat min lilla älskling som har varit halvdöd i ca. ett halvår!

I'll never let you go

Var i Boliden hela dagen igår och spelade. Mådde skit och frös hela dagen.. Annars var de kul!

Just nu håller jag på att baka muffins enligt mammas order. Längtar till ikväll, blir en myskväll med mina bästa flickor. Precis vad jag behöver nu!


Fredag

Igår var de invigning av ungdomsgården. Var riktigt kul faktiskt! :)

Idag var det manusläsning hela dagen. De var också kul! Är taggad på tp, tror de kommer bli riktigt bra! :)

Nu är de norris som gäller!


Ditt svin

Idag har nån jävlel rotat igenom hela min handväska som låg i skåpet medans ja var på lektion, och hittat sig 300 kr som han/hon tog.

Så sjukt lågt att rota igenom en annan människas privata saker och ta pengar! Jag hoppas för din egen skull att det aldrig kommer ut att det var just Du. För om jag får reda på vem det är så kommer jag se till att den människan får ett helvete! Är så förbannat arg... Svin


Tidig kväll

Blir en tidig kväll för mig. Är helt slut i både kroppen och skallen!

Är taggad för morgondagen. Roliga lektioner hela dagen och sen är de "After school". Hade tänkt pallrande dit, kan ju faktiskt va kul:) sen så är de ju TORSDAG imorgon, vilket betyder att det är fredag på två dagar! Underbaaart

Saknar den här fina!


Brunett igen

Välbehövlig färgning av hår! Var ju allt för hemskt innan.. Ojojoj... Men nu hälsar vi de nya fina håret (som skulle behöva en klippning) hjärtligt välkommet och att de är här för att stanna! :)


Brunett igen

Välbehövlig färgning av hår! Var ju allt för hemskt innan.. Ojojoj... Men nu hälsar vi de nya fina håret (som skulle behöva en klippning) hjärtligt välkommet och att de är här för att stanna! :)


Det går bra nu

Skolan går riktigt bra nu för mig! Fick tillbaka mitt fysikprov idag och gjorde min engelska muntliga redovisning. Är superduperjättemeganöjd över båda resultaten! Ska verkligen försöka göra mitt bästa nu och höja mina betyg, och höja mitt självförtroende! För de behövs, båda delarna!

Efter skolan så skjutsade min mormor hem mig, hon är bäst! Sen när jag kom hem gjorde jag och mamma palt, dagens middag! Efter det har jag färgat håret, blev jättenöjd med det också! :) har inget som behöver pluggas på ikväll, så jag ska lägga mig i sängen och se GLEE och slappa resten av dagen! :)


Nijo se

Drar till skolan!


Fullt upp

Har varit igång i 12 timmar idag! Först skola från 8-15. Efter det var jag på läxhjälpen och gjorde klart min presentation till skv, blev på skolan till klockan 5. Sen hämta pappa mig, for dit och åt sedan skjutsade pappa hem mig. Väl hemma i lillis så har jag städat undan alla mina kläder! Känner att jag har varit duktig idag, fått mycket gjort! :)


Måndag

Hade utv. Samtal idag. Gick bra! Fick även tillbaka min enskilda novell, A på den!! Fick ett C på min gemensamma novell med Sara. Så jag är supernöjd!! :)
Efter skolan har har bara tagit det lugnt. Pluggat, ritat, målat naglarna och bara haft de mys!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2319039/images/2012/pic_50732d6de087c3024c96a7e4.jpg" class="image">


Steker


Älskade du!

Hejhopp! Har gjort ett litet inbrott här för att berätta hur bra min vän är (fast hon lämnade mig här hemma, forever alone.) Hon är i alla fall världsbäst för er som inte vet det. Inget att diskutera liksom. Allt galet som vi gjort, alla knäppa minnen. Du är min andra halva då, nu och föralltid. Jag hoppas att du aldrig glömmer det. Min bästa! Du och jag genom regn och solsken, skratt och tårar, motvind och medvind, alltid, alltid. Kom hem nu, det suger här utan dig och Sarre. Jag älskar dig oändligt min bästastebästvän!
Nu laggar blogg.se, puss!
 

Lever livet

Helt underbart!! Vill aldrig hem igen