skola

Har precis skrivit klart min so, alltså min sista inlämning för grundskolan! Bloggar från skolans dator för att ja inte har nå att göra de sista minuterna. Jaja, ska sluta nu. pussheiii

Du gör mig lycklig


Duktig

Känner mig stolt över mina prestationer idag. Först skola (okej, inget hårt arbete där.. erkänner) sedan åkte jag buss hem och såsa i soffan innan jag åt middag. Sedan starade jag saften, även känd som min moppe, och körde ner på byn till min jonathan. Måste vara få inflika med att denna gosse gör mig alltid lika glad. Jag kan inte sluta le när jag är med han. Tack hjärtat för att du är världens bästa!! ♥ Klockan 8 for jag vidare och lämnade min moppe hos min syster sedan kom mamma och hämtade mig. Hemåt bar det och innanför dörren mötte min skatt på fyra tassar mig med en massa glädje och kärlek. Tack vare att jonte och Tinkan gjort mig glada så har jag hunnit skriva en sida idrottsläxa och 2 sidor på min no-uppgift. SKÖÖÖÖNT
 
Nu ska jag unna mig lite sömn. Taggar inför morgondagen. Tjejemys på kvällen och sen ska jag till jonte och sova där. Låter magiskt för mig!! 
oldiiiiie

1 månad kvar

Idag skrev jag mitt första np i matte. Hoppas på bra reslutat där. Igår gjorde jag np muntligt i sv. Idag fick jag veta reslutatet, kirrade ett A. Känns skönt! Verkar som att det börjar flyta på för mig i skolan igen. 
 
Idag är det endast 1 MÅNAD KVAR TILL SOMMARLOV. Det måste man bara gilla?! Ska ju visserligen jobba de tre första veckorna men jag har ju fått ett roligt jobb, så jag är taggad till tusen! 
 
Cirkus 1år gammal bild på två heta tjejer
Saknar dig madddooo :*

ÄNTLIGEN

Helsne söndag för min del. Jag vaknade upp hos jonte alldeles för sent idag efter en trevlig gårdag med pojken min, sara, robin och två till moppepojkar. Vi var ute och körde och lekte även lite i lekpark. Som sagt. Jag och älsklingen min vaknade mitt på dagen idag. Sen hade vi de mys, såg film och slöa bara. Sedan åt vi middag på h2h, lika gott som vanligt. Sen for vi till min far och grattade bibbi som fyllde år. Efter det åkte jag hem till fleis. Nu sitter jag här och har ÄNTLIGEN skrivit klart min historia!!!!!! Men är fortfarande pigg eftersom att jag vakna så sent. skit. kaos. borde sova nu..... Ska göra ett försök! Pusshejåhå
 

Lördag

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag far utomlands! Längtar så sjukt mycket.

Idag har jag bara myst med Jonathan hela dagen. Har kört moppe till byn och nu har vi ätit go'middag hos pojken min! Ikväll ska vi vara med två fina vänner. Filmkväll med godis är min plan! :)


Fredagar är bäst, ungefär som jag


Shopping

Gårdagen blev lång. Mamma ringde efter skolan och sa att jag skulle till Piteå på ett ultraljud klockan halv 6. Så efter skolan for jag till Piteå. Som tur var de tjejkväll på stan så jag och mamma sprang på lite affärer! Hittade mig ett par byxor och en klänning... Kanske är min examensklänning... Får se..


Byxlös och fattig

På två veckor har jag hunnit he sönder 4 par jeans... Hur lyckas man ens!? Alla har spruckit och två utav dom har även gått sönder i dragkedjan. Nu måste jag köpa ett par byxor idag, och har jag nå pengar att handla med? NÄ!
Less


109 dagar med dig!

Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går!


Grattis mitt hjärta på 9års-dagen!