What's up dudes!

Vad ska alla göra ikväll?
Nu är de såhär att jag och mina friends saro och agge inte har någon stans att vara och ingen att vara med! Den som offrar sig att vara med oss får en stor kram av mig. Okej, ni kanske inte vill ha en... Men what ever! :)

Så 0722218602, det är där ni hittar erat roligaste valborgssällskap!! :D


.


Ännu en vecka

Känns helt ok att ännu en vecka har gått. En vecka mindre till sommarlovet (ÄLSKA).

Ligger och ser desperate housewives. Gissar att jag kommer somna på ca. 10 minuter. Jaja, what ever.. Onödigt inlägg. Puss, godnatt, hejdå :)


Mopppeee

Jag och mami tar min moppe ner på byn och köper glass;)


Godmorgon

Blev en lyxshake för mig igår i Boden. Onyttig dag igår, jamen nanting! Vi hann se typ 100 älgar på vägen. Helt sick vad mycke älgar det var!!!
Har precis vaknat. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag... Har fortfarande inga vänner såå, jag får väl umgås med min vovve :)


På väg till Boden

Mamma hade tråkigt och var sugen på mjukglass vilket resulterade i en spontantripp till Boden.

 


Alone

Blev grillat till middag, sjukt gott! Efter middagen for jag och Madde ner på byn och köpte mjukglass. Har gått omkring på byn nu och gjort ingenting. Madde har lämnat mig och jag är nu helt alone. Skulle uppskatta stort om nån ville vara med mig, hör av er!!!


-

Igår kom maddi hit. Vi såg på film, åt godis och bara lejda oss. Somna grymt tidigt, skönt. Ligger nu i sängen och läser massa skämt, riktigt bra start på dagen!! Ska gå och äta nu, är hungrig:)
Btw, jag hitta mitt örhänge igen!!! Tur!


I like what I see

Har verkligen bara tagit det lunch idag. Sett klart andra säsongen av 9.0.2.1.0 och sett lite andra filmer. Är feberfri idag vilket är såå härligt!

Ska söka mitt örhänge som jag lyckats tappa bort, PANIK!! Sen ska jag äta lunch/middag. Efter det ska jag vänta tills Madde kommer hit. Blir en äta-jättemycket-godis-och-se-på-film-kväll med henne. Har också såhääääär mycket att prata om. Kommer bli superbra! :)


Erika Svanström

miss u ♥

Never say never

Alltid när jag är sjuk under en skolvecka så brukar jag vara så tjurig och gå till skolan även om jag är sjuk. Den här veckan har varit så. Men idag fick jag ge mig. Erkänner för mig själv att jag inte är fisk nog att fara till skolan.

Idag ska jag bara ligga och se film, kanske äta då och då. Men nå mer ansträngningar än så ska jag inte göra.

Gissar att en bild på en sjukling är vad ni vill ha.....


Duktig

Har skrivit klart min praorapport nu. Ligger i sängen och ska sova, är helt död. Vi får se om det blir skola för min del imorgon. Är täppt i näsan, hostar och de rinner ur mina ögon. Uschusch'
Jaja, sov så gott sötisar och glöm nu inte att rösta på bloggarna som är med i tävlingen! :)


BÖRJA RÖSTA, NU!

nu drar tävlingen igång på riktigt!
Ni har fyra stycken grymt bra bloggar att rösta på :)
Blogg nr 1.
Sara Burstöm
Sara bloggar om sin vardag. Om skolan.
Om handboll, fotboll och sina kompisar.
http://saraburstrom.blogg.se/
Blogg nr 2.
Ebba Wiklund.
Ebba är en glad tjej som bloggar om sitt liv.
För det mesta handlar bloggen om hennes
kompisar och om fotografi.
http://ebbawiklund.blogg.se/


Blogg nr 3.
Ellen Johansson
Ellens blogg är typ en fotoblogg.
Hon är en duktig bloggare som vet hur
man ska fånga sina läsare.
http://elleenjohansson.blogg.se/


Blogg nr 4.
Matilda Granström
Matilda bloggar om sin vardag.
Hon bloggar mest om sina kompisar.
http://mgranstrom.devote.se/





NU ÄR DET BARA ATT BÖRJA RÖSTA!
ni får rösta hur många gånger ni vill, på vem ni vill!
Må bästa bloggen vinna! :)



Sniffar

För att göra min dag lite extra hemsk hade jag ingen nyckel när jag kom hem. Fick sitta på bron i nästan en timma och vänta till nyckel kom hem.

Sitter nu och sniffar vicks. Allt för att min näsa ska bli funktionell igen. För tillfället är den inte till användning, går inte att andas.


Torsdag

Dagen har varit underbar på alla sätt och vis! Men allt vände just, livet ser mörkt ut. För de första är jag så förkyld att jag knappt kan andas, hääärligt! Kom precis hem, måste ut med tinkan sen skriva praorapport och efter det läsa engelskabok och skriva loggbok.

Ikväll far mina älskade tjejer till Torslanda för att spela handboll. Värdelöst om jag får säga de själv. Blir ensam hela dagen imorgon på skolan och de värsta av allt, JAG ÄR ENSAM HELA HELGEN!!! Känner att vad som helst skulle kunna göra mig gladare nu!!


Smile!

Vaknade halv 6 imorse, av mig själv!!! Är feberfri idag vilket är grymt skönt. Känner mig helt speedad och glad. Hoppas på en bra dag nu:) puss på er


Snorunge..

.. Det är precis vad jag är just nu. Sen jag kom hem från skolan har jag gjort slut på nästan en pappersrulle, hemskt! Ska försöka sova, vilket inte går så bra just nu.. Ännu en skoldag imorgon, gissar att även den kommer att bli tuff!

Har glömt att dra igång tävlingen. Har än så länge bara 4st anmälda. Så vill ni vara med, anmäl er nu annars så drar jag igår tävlingen imorgon (förhoppningsvis).

Goodnightsweethearts!


Trycker glass

Skoldagen var en plåga. Feber, ont i halsen.. Inte precis sånt man önskar sig. Ligger nu i sängen och ser 90210 samtidigt som jag trycker glass. Ska gå och äta nå, bara för att jag har tråkigt!


Det är på älvåkraskolan det händer!


Projekt


Död

Somnade kring 6-7 igår kväll. Har sovit tills nu! Är inte alls frisk. Men jag är inte sjuk nog att inte fara till skolan. Så jag ska klä på mig och sen fara och kriga. Med några Alvedon ska det nog gå...


Grym

Idag på idrotten fick vi spela i lagen som ska fara på turneringen. Åh, vårat lag kommer bli så bäst! På musiken tog jag fram mina elgitarr-skills. Ska bara försöka lära mig ett solo nu :)
På hkn baka vi bullar, gott! Dom gångerna gillar jag skolan!

Ligger i mammas säng och trycker godis samtidigt som jag tycker synd om mig själv. Har ont i halsen och skallen. Bara för att jag håller på att bli förkyld så får jag inte ta sprutan idag, störande!


Snälla, döda mig.

Vakna för 5 min sen av att tindra skällde på mig. Hon är en bra väckarklocka! Ska snöra i mig lite frukost sen far jag till skolan. Idrott står på schemat. Får se hur det går för mig. Min hals gör sjukt ont. HAR INTE TID ATT BLI SJUK NU!!


Monday

Efter skolan gick jag till Linn. Vi testade lite bröllopsfrisyrer och så. Linn provade även sin klänning igen, åh den blir bara vackrare varje gång jag ser den.

Har suttit och pratat med mamma i nån timma nu. Tänk vilken tur att jag har jordens mest underbara mamma som går att prata om allt med. Love her!

Nu ligger jag nerdrogad i sängen. Har ont i halsen, huvudet och snorar som ett litet barn. Fryser dom tusan, så jag har onepiecen, en filt, täcke och tofflor. Sköööönt! Hoppas på att friskna till inatt:)


Vill inte

Skolan kan dö idag! Jag vill inte och jag orkar inte vara vaken! Ska kämpa mig igenom skoldagen sen fara hem och sova.


Lyckat!

Blev ett lyckat dygn i Piteå. Träffa massor av friends. Fick autograf från han som gör den svenska rösten av Simba, hur coolt som helst ju! Och har haft det sjukt roligt!!

Är nu hemma hos agge. Vi ska gå upp på byn och göra nå, allt för att hålla oss vakna. För er som antecknar: har varit vaken i 30 timmar nu!! :) känner att jag går på reserver!


24

Agnes och hennes syskon uppträder just nu. Kan säga att jag är DÖDLIGT trött. Tio timmar kvar tills jag får sova... Blööööööö!


Uppdatering

Kommer med en liten update från bergsviken.

Är trött, redan! Vet inte hur jag ska klara av att vara vaken till ett imorgon förmiddag!! Jag och agge ska gå och köpa kaffe nu så vi får lite energi! :)


Lörrrrdag!

Sov till nio idag! Love it. Sitter och ser 90210. Ska strax bege mig till byn, plocka upp agge sen far vi till Piteå!


Episodes

Livet leker, det är fredag! Så skönt att slippa skolan. Ligger nu och ser på 90210 season 2. Är väl typ det jag kommer att göra resten av kvällen såååå.. :)


Nobody else

Kass uppdatering, jag vet. Men livet går före!

Igår var våran klass till ungdomsmottagningen. Hade även slöjd, fortsätter kämpa med min weddingdress! Efter skolan for jag hem sen for jag till Linn och sov där. Fick mycket sovmorgon imorse. Sov ändå till halv 8!! Tog årets första cykeltur till skolan. Blev även min första cykeltur utan hjälm, LAGLIGT!! Skolan har varit chill. Klassen har haft damp!

Efter skolan for jag på en ansiktsbehandling. Grymt skönt. Sen tog jag Sara och agge en mjukglass sedan vidare till körskolan.

Nu ska jag skriva klart ergonomin sen bara ha det mys med mamma!


Dagens samtal


En dröm blir sann

Börjar likna något nu. Inte alls i närheten av klar men jag kämpar på!


du vet vem du är


How do you feel about me now?

Hade tänkt skriva min ergonomi uppsats ikväll eftersom skiten ska vara inlämnad på fredag. Men icket! Min huvudvärk är plågsam. Har inte heller tagit mig ut me tindra idag. Ah, ångest. Har iaf sett hockey. Suttit och skrikit så mamma undrat vad jag hållit på med. Vilken besvikelse Brynäs lämna med idag. Vinner saik SMguld blir jag ledsen! Jaja. Som plåster på såren så går jag och lägger mig. Perfa!


Livet leker

KOM ETTA I MATTETÄVLINGEN! 500 spänn rikare, not bad.. Utv. Samtalet gick bra. Hk'n ägde, fett god mat!!

När jag kom hem var Kim, Elin, Joel och Hugo här. Snacka om att Hugo är söt. Världens stoltaste faster bloggar nu! Har blivit överöst med presenter. Allt tack vare min bra placering i KM i matte! Presenterna från min bror var lite barkade, HAHA!


Nu jävlar!

Jag pressar godis och allt annat med socker varenda dag medans alla andra är ute och springer, gymmar och är duktiga. Nu ska det bli ändringar för Sanna Hortlund + vovven. Mitt nya liv har ikväll börjat. Tog mig en löptur med Tindra. De är bra att jag har henne, då kan vi bränna kilon tillsammans :)

Ligger totalt utslagen i sängen nu. Ska försöka sova så jag orkar upp imorgon. Har prisutdelning för KM i matte på skolan imorgon. Sen utv. samtal!

Min kära söta mamma har nu kommit hem. Såklart hade hon med sig lite presenter åt mig! Älskar mamma <3


Bra start

Chill måndag. Skolan flöt på. Till lunch blev det två mackor för min del men som tur var fick vi fika på profilen! Efter skolan blev det middag på café Storgatan. Gott. Sen tog jag och agge en latte och chilla på byn tills körskolan börja! Har även bokat körlektioner nu. På två veckor, då jävlar!!

Är nu hos Sara. Stannar här tills ikväll då mamma kommer hem. Ska baka nu och sen se film!

 


Show me what I'm looking for

Tumblr_m2epu3dcqe1r3e15io1_500_large
Turen är på min sida idag. BÅDA mina favoriter kommer hit och sover här!
Sitter just nu och äter kyckling och wook. Nomnom. Har helt glömt bort att äta idag så det blev en sen middag för min del. Tror saroo och agge kommer snart så ska skynda mig att äta klart! Puss.


Save me, I'm lost

Har varit duktig och städat undan de mesta. Väntar nu att Agnes ska komma tillbak från sin träning! Sen blir de att plugga körkort och somna tidigt så vi orkar fara till skolan imorgon.


Sista dagen på lovet

Känner mig ledsen över att lovet är slut men också glad. Vill tillbak till skolan och träffa alla awesome people! Men jag vill ändå vara ledig.... Vem vill inte, lixom!?

Agnes sover fortfarande, inte förvånad. Idag ska det städas! Orkade aldrig göra det igår såååå idag ska jag vara duktig. Men först, släppa in hunden och ge henne mat. Pusspåer, hejdå!


KOLLA HIT! TÄVLING!!

Fick en fråga i blogresponse om jag kunde ha en tävling och självklart så kan jag fixa det! :)
Ni får börja rösta nästa helg!:)
.
Sara och Matilda, ni har tidigare anmält er till en tävling som aldrig blev av.
Ni är med i tävlingen automatiskt! :)

I still love you

Helt ärligt. Känner mig helt borta. Har typ inget minne av vad jag gjort de senaste dygnet. Tror jag behöver sömn! Känner mig gode så risig. Gissar att jag ser risig ut också, hemskt!

Jag och agge har ätit mat. Väldigt mycke mat!! Ska baka chokladbollar nu sen bara äta och fortsätta se 90210. Låter som en toppenkväll för mig!

Ha de bra, ni som hänger kvar och läser min blogg. Ni är bäst! Puss


Kaos

Kring klockan 7 i morse somna vi. Innan de vet ja it riktigt vad vi gjorde. Åt mat. Såg film. Hade vattenkrig. Ja de var bara kaos.

Sov till klockan två. Är sjukt trött. Men måste försöka vara vaken till ikväll så ja inte vänder på dygnet helt!!

Elias å Rasmus har då farit hem nu. Jag och agge ska äta middag och sen försöka städa. Hela huset är vänt upp å ner, ser de ut som!!


Nån vaken?

Fyfan va trött jag är. Men ja får it sova för dom här! Ser iaf på iceage nu, världens bästa film


Det brinner

For ner till byn och va med agge. Vi åt middag på okey och sen köpte vi godis. Sen for vi till mig åsså kom Elias och hr hit. Så ha är med dom här nu. Har varit ute och byggt ihop studsmattan och nu ser vi på film, Det brinner. Jaja, bloggar sen!

 


Here I come

Moa har farit hem så nu far jag ner på byn och är med min fina agge!!


Älska mig för den jag är!

Igår kom moatoa hit och gjorde min dag. Vi åt massa flååd och kolla på massor av söta bilder då vi gick i tvåan. Fett söta vi var! Idag har vi inte gjort så mycket. Tvättat min fina moppe. Återupplivat moppen och sen bara lekt me tindra.


You only want to see me breaking

Igårkväll skulle vi se film. Så klart så somnade jag i soffan typ direkt.. Endast för att jag sov så blev jag ett offer. Facerapead och utsatt... Nu sitter vi å lyssnar på musik. Gör som it nå speciellt. Får väl se vad som händer sen


Only you

Idag har jag varit med Sara i kanis. Backen sög anus. Gick it att åka så vi satt inne och fika i flera timmar ist. Sen basta vi sen kom Erika hit. Ska sova här inatt igen, erikus sleepar också här!

Var ut på en prommis med cesse. Drog på mig Saras mössa och några powerskor strl. 41! Stabilt


Burströööm

Sitter in the car påväg mot Burström. Håller jävlat på å frysa ihjäl.. De regnar juu!!


blandade känslor

Sitter här med lite blandade känslor. Känner att jag måste hissa 1.att det är påsklov, jag kan sova hur länge jag vill, göra nästan vad jag vill och bara slippa skolan. 2.att jag ska bege mig till sarooo snart. 3.att det fortfarande finns godis kvar i min godispåse. Sen så måste jag dissa 1.att jag inte har något att göra för tillfället. RASTLÖS, jamen nanting! 2.Mitt hår är ungefär som ett skatbo. Risigt och eländigt! 3.att ja inte kommer på något nummer tre...


Känns som att de var hur länge som helst sen jag träffa min älskade sara ♥ Saknar henne så otroligt jättemycket. Ska fara till henne kring nio, då hennes träning slutat sen sova där. Imorgon blir det KANIS!
Bra fantasi, kreativitet och många timmar krävs för att åstadkomma något så vackert som detta collage. Snörde ihop något på ca. 3 minuter
Sen så känner jag ungefär så här aboute my hair! Tur att utomjordingen håller mig sällskap å gör mig glad!

Hemma!

Skulle kunna ordbajsa om allt vi gjort i stugan. Men de orkar ni inte alls läsa. Men i förrgår for vi på morgonen till lillberget. Så härligt då man kan köra öööverallt på skaren ♥ Sen for vi till vittjåkk och åkte slalom. Sen har vi tolkat med tefat, grillat och skratta som aldrig förr.
Är alldeles för otecknisk för att ladda över bilderna från mobilen. PINSAMT! Men ni får klara er utan.

Mörttis

Förlåt för bloggtorka här men ja har it tid att blogga just nu.

Igår körde vi massa skoter. På kvällen for vi alla barn till sikträsk och grilla, fast vi glömde ta med mat att grilla. Idag har vi varit till rymmarberget. Sen har vi tolkat på tefat baki skotern, fett me kul! Ikväll har jag, agge, Hanna, Elias, Jennifer, Felix, zeb å Isabell grillat. Har haft lite krig och måste stolt berätta att jag vann över Elias!! KING!!

Jaja. Just nu är charlie å Elias å försöker skrämma oss, dom lyckas it. Ska äta mat. Är hungrig.


Älskling<3

Är @agnes place just nu! Har nu fått tillbak min älsklingströja som legat hos Agnes i över ett halvår! Happyface!!


Torsdag

Klockan är snart 4 och jag går fortfarande omkring i sovkläder.... Har varit duktig idag. Fått lite påsk-känsla! Blåst 8 st ägg och sen målat dom. Har känt mig som fem år gammal, men de var sjukt roligt :))


Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.

Turkiet♥

Har hunnit med mycke ikväll. Linn&Macke har varit hit så vi har lastat skotern på släpet. Jag och linn har haft fin allsång, vi är bäst! har sett på lite desperate housewives, pratat på skype me davvääh, chillat på facebååkk och kollat igenom massa turklandbilder. Usch vad jag saknar det, värmeeen!<33

men aksjdhkasjfhöakshd

låter som att min mor håller på att ändra sig. kanske inte blir nått mörttis förens på fredag! Skulle helst vilja fara upp NU. Men kanske jag och agge far upp imorgon kväll.... med nog mycke kläder och en godispåse överlever man en natt! :) Men vi får se.
Förra påsken var så sjukt rolig! Dock ingen snö.. Men jag överlevde ändå. Vi cyklade, bada isvak, lekte i skogen :´) var rädd för björnen, tog kort, åt godis, dampa och var allmänt söta! Bjussar på finfina bilder






I forgive you

Dampdampdamp. Är lycklig över att ha lov ♥ Sitter i köket och dunkar musik. Ulrik Munther fyller mina högtalare just nu, ganska bra dendär pojken. Bygger även kök med mamma, like a boss! Börjar faktiskt se ut som ett kök nu igen!
bjussar!

Looooov

Så jäkla skönt med påsklov!! Skolan då den är som bäst!

Sitter och väntar på bussen. Stannade en timma extra på slöjden och sydde min klänning. Fick prova den nu för första gången. Ååh, den är helt lovley!

Jaja, ska fortsätta chilla å sen åka hem!


Min fina!

Umgås lite med min vovve såhär på morgonkvisten!

Vägen till Tinkans hjärta är genom godis!


Nu är de jävlat on!!

Som sagt, vi ska till vittjåkk till helgen med alla mörtträskare. Linn har dragit ihop en tävling i backen och jag satsar på en vinst!!
Så jag Linn å marcus har varit å tränat lite i backen ikväll. Och bara för att göra allt lite bättre så var backen helt underbar!!!
Ska äta nånting sen sova. See ya!


Vi ses i dina drömmar

Var dödligt trött när ja vakna i morse. Usch så hemsk! Snacka om att jag längtar till imorgon 13.10, då jag får påsklov!

Dagen har varit chill. Fick se high school musical på musiken! Bra film dedär<3 efter lunch såg vi tp. Dom
Var grymt duktiga allihop! Längtar tills nästa år då det är vi som ska stå där :)


$€@€}@$][€\£@[2

Mår illa. Har ont i magen. Vill dö.

Om jag får magsjuka nu så dör jag. Det är ju snart påsklov, har inte tid att ha magsjuka!! Får hoppas att jag bara är dålig i magen från något annat. Matförgiftning, ja vad som helst. Nånting som går över snabbt.

Ska samla krafter, skriva klart nouppsatsen sen sova.

en kvällspromenad i Turkland i ca. 30 graders värme skulle inte alls skada!


De går bra nu!

Fick idag veta att jag vunnit KM i matte! Kom som en liten chock, trodde aldrig att jag skulle kunna vinna! Men glad blev jag iaf! :D


Smidigt...

Allt detta för en sticka i fingret!! Ojojoj... Smidigt! Men allt går att laga med silvertejp, de är då sant!


Tillbak till skolan!

Har inte varit på skolan på över en vecka. Har faktiskt saknat skolan! Är nu påväg till skolan, påväg tillbak till skolan.
Har inte fått ut stickan ut fingret:( blev bara yr och börja må illa när ja skulle ta ut den. Jag hade inte lust att svimma så jag låter den va kvar!


Vad är oddsen!?

Jag lyckas ALLTID göra illa mig medans jag sover så jag vaknar alltid i panik för att jag har ont. Senast var ju i höstas, då jag blev stucken av getingen i ansiktet. Men nu har ja lyckats me nå helt annat.
Kanten runt min säng är gjord av trä. Och när ja skulle he av väckarklockan så stötte ja mitt finger mot kanten och har nu fått en jäkla sticka UNDER min nagel. Gör förjävla ont ska ja bara tala om! Väntar nu på att mamma ska vakna så hon kan operera mig.....


Hemskt

Påväg hem från Konfan. Känns hemskt att lämna alla. Saknar ju alla redan... Längtar nå så sjukt till nästa förträff!

For förbi dollarstore innan vi for hem. Jag och aggii stekte i ett par sjukligt snygga brillor. Hitta även ett får som jag föll för, pladask! Åh så söt<3