Kväll med många skratt

Idag efter att jag var och övade så kom Frida Sara David Kim och Erika hit! Inledde kvällen med popcorn och att prata gamla bigatan-minnen <3 sen så började pojkarna bygga en dominobana men den blev aldrig riktigt klar eftersom dom var klumpiga... Sen så har vi spelat ett superkul spel hur länge som helst! Mycket skratt med finaste i världen!! :) 











 

Det här är vad jag gör

Insåg att jag bloggat lite på senaste tiden. Gick igenom fotoalbumet för att kolla vad jag gjort de senaste dagarna och bilderna jag hittar är dessa:








Det jag har gjort är alltså att äta, äta och återigen äta. Lite tragiskt kan man tycka men kan meddela att pizzasalladen är de bästa som finns (waldorfs!!) och planksteken var heeeelt amazing (mammas, såklart!) 


True



Rikast

Igår slutade jag halv 12 och efter det for jag till vårdcentralen å hämtade mamma och sen begav vi oss till den kallaste staden i världen - Luleå. Stod en massa saker på att-göra-listan. Blev en hel del shopping och även god middag! 

Nu är jag helt pank och vet inte hur jag ska överleva till 29 dec utan money...



Långt kan bli kort

Idag var det lång dag. Skola från 8 till kvart över 4 utan ett enda hål (förutom att ja skolka lite halvt en lektion). Efter idrotten som vi hade sist så blev jag sittandes på skolan för att jag missade bussen och skjutsen hem... Typiskt! Blev sittande i skolan tills halv 8 nästan innan mamma var klar och kunde hämta mig! När jag kom hem blev de middag och efter det var som dagen slut. Den har varit lång fast ändå så kort!! 

En vacker bild på vacker tjej! 

Världens coolaste

Jag lovar att jag har de fräsigaste toapappret i hela världen! 



Fy tusan

Det här ska jag aldrig göra om... 
Efter skolan bakade vi från elevrådet. Kring 4-5 tiden stack alla och lämnade mig Agnes och Malin med all disk så vi har varit på skolan tills halv 7... 

Men fikat blev iallafall gott! :) 








Så himla kul!!

Nu har jag avverkat första hockeyträningen. Det roligaste jag gjort på länge!! 

Ni kan få lite charmiga bilder eftersom jag är alldeles för trött för att skriva! :)






Ensam

Vad gör jag en här? Klockan närmar sig snart halv sex och jag sitter fortfarande på skola, kaos. Nä, sanningen är den att jag väntar på bussen som går 17.35 och inte orkar jag vara på busstationen i flera timmar så jag sitter på skolan istället. 

Ikväll är det äntligen dags för träning! Håll kik på bloggen så ska ni få se bilder på en klumpig tjej sen! ;) 




Saknar maddiii

har tittat på massor av gamla bilder på mig och Madde! Saknar henne såhääär mycket och vill att hon ska komma hem från landet långt borta nu!

Så går det

Idag var jag, Agnes och Emmy på Coop och handlade till luciavakan. Blev lite dyrt och mycket men så går de om man släpper iväg oss med ett kort... 


Bra helg

Har inte orkat blogga i helgen eftersom jag har haft fullt upp! Har bakat med jonte, hängt med marsvinen, hälsat på bror, shoppat, ätit på blå ängeln, varit på skyltsöndag, varit med vänner och massa annat. Ni får bilder istället för massa tråkig text!!!