Du är allt för fin!


Hej bloggäähn!

Bloggen kommer just nu i sista hand. Har så mycket annat att göra. Sista veckan i skolan nu innan betygen sätts, grymt skönt!

Igår var det skola som vanligt. Jag var världens bästa basist på musiken!! Sen på kvällen var de vårkonsert. Var mest pinsamt! Idag har det varit skola. Gjorde mitt coopertest, 2 minuter snabbare än sist! Ganska nöjd. Känns som att de finns hopp om mina idrottsbetyg!
Ska ta mig en varm dusch nu innan jag fortsätter med min engelskabok! Skriver då jag har tid och då jag har något intressant att berätta! Puss


Så söt


Igår & idag

Igår for jag ner till byn på eftermiddagen efter att jag lagat moppen och tvättat den. Spelade fotboll i flera timmar med massor av folk. Dom flesta var killar på ca. 180, tror ni jag flög nå? Mina ben är blå idag.... Men de var sjukt roligt!! Kom hem sen på kvällen och somna direkt.

Idag på skolan har jag varit lite arg. Lärarna gör ALLT för att vi ska hata skolan! Sen har det bara varit en vanlig måndag! :)


Härligt väder!

Far och köper en glass sen beger jag mig hem och pluggar!

Måste bara säga att jag älskar de här vädret!! Puss på det


Till mamma

Det här inlägget är helt och hållet till min underbara mamma! Hon är världens bästa mamma, världens bästa kompis och världens bästa person. -Jag vore ingenting om inte du fanns vid min sida mamma! Hon är helt enkelt bäst och förtjänar en underbar morsdag!!

JAG ÄLSKAR DIG MAMMA


Så braaaa

Sverige är ett fint land. Loreen sjunger som en gudinna. Europa har bra musiksmak. VI VANN!

Skrek mig igenom hela omröstningen. De var så bra, helt magiskt! Lägger mig nu och sover med agge på en luftmadrass och laddar för morgondagen. Ska ut i solen, skruva ihop moppen (förhoppningsvis börjar den fungera) och sen måste engelskaläxan göras!! :)


Uppe på scenen

Jag och Agnes gick och köpte godis. På vägen till Agnes hus så hamnade vi på scenen på invigningen av smäkk-lokalen! Det roligaste var att mamma spelade bas, så söt hon är!
Sitter nu hos Agnes och väntar på att Eurovision ska börja! Go loreeeeen, eller nå?


Bästa vänner, livet ut


Lördag!

Hur glad blir man inte när man vaknar upp till en dag full av sol och värme.
Har hunnit med en hel del på förmiddagen. Skruvat isär moppen och tagit bort förgasarn. Och JA, jag har gjort allt helt själv med Agnes som min assistent! Så kung jag är. Moppen ska få ny förgasare och nytt tändstift, förhoppningsvis kommer den gå bättre sen:)
Efter de har jag och agge bara legat å sola, så härligt att man kan bli brun redan i slutet av Maj:)

Har duschat och ska snart ner på byn och se mello med Sara och agge ikväll :)


Älskade sol


Fredag

Skolan var chill. Gjorde mitt sista matteprov i 8an! Efter skolan for jag och Agnes hem till mig. Moppen la av när de var typ 4 km hem. Mamma hämta oss med bilen sen tog jag och agge cyklarna och for för att laga moppen. Tog med oss Jens och Joel också, tur var då det!! Pojkarna fixa så moppen starta så vi fick hem den! Men de är fortfarande trasig :/ har iaf varit med pojkarna och Agnes tills nu.

Jens å Joel for hem så nu lägger jag och Agnes oss och ser på film! Perfekt


Härliga sol

Hade sovmorgon idag sen sluta vi ett, kompledigt för öppethus! Skrev noprov på morgonen, sen matte och so. Efter skolan köpte jag och tjejerna glass sen har vi varit på plan i flera timmar. Spelat fotboll, solat och dansat! Var så gräsligt varmt, Hade endast byxor och bh på oss, gick inte att ha mer kläder.

Känner nu lukten av grillat, verkar som de blir god middag idag! :)


Trööött

Lagom blöt i håret, alldeles för trött och grymt glad och taggad inför dagen så tar jag och beger mig till skolan!


Ny dag

Har fått sova till 7 idag! Grymt skönt:) onsdag idag då. Vet inte riktigt vad som händer.. Men de kommer säkert bli en bra dag:) sitter just nu och äter go'frukost;)


Planer

De sög att vara på skolan efter ordinarie skoltid. Fick tillbak min PRAOrapport. Fick B i både svenska och so, skönt!

Ska lägga mig i sängen och se film och smida lite planer inför helgen. Sen så är det morddag på söndag, så ska försöka lista ut vad jag ska ge till min älskade mamma!


Sunshine!!!!

Vilken härlig dag alltså! Solsken och värme. Var nästan lite väl varm på idrotten, men ändå så härligt! Känner mig så otroligt glad hela tiden. Vet inte varför. Men det spelar ingen roll, är glad för att jag är glad! :)

Har testat ALLA kläder i garderoben och försökt bestämma mig vad jag ska ha på mig ikväll, de är öppet hus på skolan. Självklart så kände jag för att ha tjocktröja! Känns som att de kommer bli varmt, borde ta nå annat...
Jaja, ska strax bege mig till skolan. Puss


Klart snart Sara?

Sitter hos papi och väntar på att Sara ska bli klar på körskolan!
Känner att jag inte gjort ett skit den här dagen. På skolan hade jag damp. Kunde inte sitta still, kunde inte vara tyst och absolut inte koncentrera mig! Ni kan få lite bilder eftersom jag är kass på att beskriva min dag med ord


Chillar @ the floor

En typisk söndag, det är precis vad den här dagen har varit! Var först på möte, sen for jag hem och tog en varm dusch eftersom jag höll på att frysa ihjäl när jag körde moppe hem i regnet. Efter det har jag sett massa film. Borde egentligen plugga. Men nä, jag ORKAR inte! Är social och smsar med min fina vän medan jag sitter på köksgolvet väntar på att min kaka i ugnen ska bli klar.


Usch

Tagga köra moppe hem i regn....


Sunday

Ska pallra mig till kyrkan idag. Dags att börjar samla lite gudstjänster till Konfan! Har sovit hos Linn inatt så jag ska äta lite glass till frukost sen ta moppisen mot efs. Vi höres!


Right now

Är hos sis. Ser tv. Oliver sover gott i mitt knä.


Jaaao

Slet upp Agnes kring 1, tvinga henne att vakna. Sen har vi varit och köpt glass, nomnom! Donno vad som händer ikväll, hoppas verkligen nånting händer. Orkar inte bara sitta och göra ingenting! Hör av er om ni vill göra nå:)


Lördag

Tar och städar mitt rum eftersom det uppenbarligen vägrar göra de av sig själv!


Ps. I love you

Sätter mig och myser med mamma och ser en utav filmerna jag köpte idag!


I found you

Nytt pass, check. Ny bh, check. Nya filmer, check.

Lyckad dag i Luleå! Köpte ett par arbetsbyxor till Linn i födelsedagspresent, rosa och sjukt snygga. Skulle nästan vilja ha ett par själv... :)


Luleå

Ville inte sitta hemma hela dagen så jag tog moppen ner till byn sen fick mamma plocka upp mig där. Är nu på väg till Luleå. Ska fixa nytt pass och se om jag hittar nå saker jag behöver'


Need you

Alla jag känner är utanför Sveriges gränser i alla de olika länder som finns. Ganska tragiskt, för här är jag lämnad helt ensam! Agnes är ju kvar i sverige, men hon är upptagen idag..

Om det nu inte är någon som känner att - "jajamen, jag skulle kunna offra mig och vara med sanna" - så kommer jag spendera ännu en dag här hemma till att göra... Ingenting!



Joel får stå för bilden. Otroligt söt vän jag har alltså!


Saknar dig

Sara, nu får du ta och komma hem från de varma landet! Saknar dig alldeles för mycket!


Potter

Har verkligen inte gjort ett skit idag. Var hos Linn som hade födelsedagsfika, hon fyllde år i söndags. Sen har jag bara sett film. Just nu rullar Harry Potter 3. Ska ta och sova snart och varsågod för ett värdelöst inlägg


De går bra nu

Hittar ingen motivation till att stiga upp från soffan idag. Det regnar, jag fryser och filten är det enda varma jag har just nu.

Jag och Agnes tog tillvara på våran lediga dag, sov till klockan 1! Så skönt. Har sett film nån timma och nu är det hockey som gäller! Ska försöka fixa mig lite, ska till Linn ikväll å fika! :)


Awesome

Har varit med agge Robin och William typ hela dagen. Har kört moppe över allt! Nu sitter jag agge och Robin hos mig och ser film.


Båda fötterna på jorden, står stadigare än jag någonsin gjort

Så bra allt är just nu! Livet är grymt. Klarat moppekortet. Fått långhelg. Fick B på min svenska uppsats. Har världens härligaste kompisar. Solen skiner. KAN DET BLI BÄTTRE?

Sitter på bussen nu. Hem och fixa mig sen vara med agge och smida planer! :)


MOPPEKORT!

Skrivningen gick grymt bra! Blev godkänd med 60 rätt av 65. Firade det med en McFlurry! Är nu tillbak på skolan, ska äta lunch och sen ha slöjd med Agnes, bara för att hon är ensam. Vilken bra kompis jag är alltså!! Efter skolan blir de hem och hämta moppen, jaooo


Tisdag

Skolan var chill. Endast 9st i klassen, härligt! Känns ännu mer ok att jag är ledig imorgon. Men måste ändå stiga upp kring 6, för vi far från Älvsbyn före 7 mot Luleå för att skriva Teoriprovet.

Agnes följde hem med mig efter skolan. Vi däcks i varsin soffa, skönt. Linn var hit med brudtärneklänningarna. Dom var helt perfekta! Nu väntar sängen på mig. Som sagt, blir att vakna tidigt imorgon men förhoppningsvis kommer vi, tre tjejer, tillbaka till Älvsbyn med AM-kortet!


kaos

Har egentligen inte tid med det här men jag känner att ett inlägg var nödvändigt.
Dagen har varit hemsk. Kom hem med tåget 7 imorse. For direkt till skolan. Slutade 3. For hem. Fortfarande sjukt trött och helt yr från tågresan. Sen middag och efter det har jag pluggat körkort. Ska försöka göra en till repetition nu eftersom jag skriver prov på onsdag. Sen ska jag plugga franska, har prov imorgon (kommer gå åt skogen). Har även en nouppsats att skriva och engelska att läsa.
Otroligt skönt att vara ledig på onsdag för att skriva provet. Far med mimmi och emmy, önska oss lycka till nu!

Sååå bra!

Ligger och Chillar i tåget. Är helt sad över att fara hem!! Vill inte lämna mitt finaste gäng och vill definitivt inte börja om skolan.. Men så sjukt roligt jag haft det, helt underbart! Ska försöka sova nån timma innan vi kommer till Älvsbyn och jag måste till skolan.. Känns tungt!


Hejdå

Nu väntar nästan ett dygn med resande. Sitter på bussen just nu, på väg till tåget. Ni går lite bilder från igår eftersom jag inte orkar skriva!


Lördag

Har varit i oslo hela dagen. Varit på operan, sett kungens sommarhus och slottet, varit på musé och varit i en typ park. Har även varit och köpt godis och dricka till tåget imorgon. Ni får lite bilder!


Värmland

Chillar här i Torsby med awesome friends! Har ingen viktig info att dela med mig om, såååå ni får söta bilder.


Svar på kommentar

Svar: just nu satsar jag på att bli sjuksköterska av något slag, helst akutsjuksköterska eller ambulanssköt. Kommer antingen gå vård och omsorg eller natur sen läsa vidare till sjuksköterska! :)


100 snabba

1. Hur gammal är du?
Ca. 15 år och 3 månader

2. Hur gammal känner du dig?
Typ 15..

3. Vad har du gjort i dag?
Kört moppe och sovit

4. Vilken film såg du senast?
Harry Potter

5. Vem ringde du senast?
Mamma

6. är du besatt av någonting?
Sova.. Men de är nog ett behov som jag är beroende av

7. Är du rädd för blod?
Nej

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu?
Kaos

9. Kan du nämna fem stadsministrar under 1900-talet i Sverige?
Haha nej!

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga?
Näpp

11. Vilken färg är dominerande i din garderob?
Vit eller blå!

12. När vaknade du i dag?
Klockan 7

13. Vilken är din favorithögtid?
Jul & nyår

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Utomlands, värme!

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till?
Hm.. Vet inte riktigt

Hur vill du tillbringa din pension?
Göra sånt jag älskar tillsammans med den jag älskar

17. Vad lyssnar du på just nu?
En klocka som tickar...

18. har du någon gång brutit ett ben?
Aldrig

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?
Mjölk, bröd, ost, gurka & potatis

20. Vem är din favoritkändis?
Hm.. Vet inte riktigt

21. Vad är du på för humör just nu?
Sjukt trött men taggad och glad

22. Vilka världsdelar har du varit i?
Europa och afrika

23. Snarkar du?
Ingen aning. Men har då inte hört nån som klagat på mig. Så jag tror inte det

24. Vilka yrken har du provat på?
Inget på riktigt

25. Hur går du helst klädd?
Mjukiskläder

26. Vilket stjärntecken är du född i?
Vattumannen!

27. Vilket är ditt favoritgodis?
CHOKLAAAAD

28. Vad sa du senast?
Godnatt

29. Vilket är ditt bästa ämne i skolan?
Musik!

30. Vad har du på dig just nu?
En tshirt

31. Vilken är din favoritaffär?
Mataffärer.


32. Vad har du för storlek i kläder?
Typ medium. Men det varierar

33. Vad har du i dina fickor?
Nycklar, lipsyl, pengar och mobilen

34. Vad köpte du senast?
En chokladboll

35. Hur många gånger har du flyttat?
6 gånger tror jag..

36. Om du var fast på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med?
Mamma, ett tält och ett kylskåp med mat

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Inget utav det, sover större delen av dygnet

38. Senaste filmen du såg på bio?
Mästerkatten i stövlar

39. Har du blivit sydd någon gång?


40. har du någon gång badat naken utomhus?
Jodå.

41. Vad åt du till frukost?
Åt ingen frukost idag

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
Bodde i en villa i Älvsbyn med mamma pappan syster och bror. Gick dagis. Var lycklig. Levde livet. Cykla varje dag!!

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning?
Nej

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Antingen Agnes eller Frida. Dom fanns för mig då jag inte såg något ljus i livet

45. vart lägger du din mobiltelefon när du sover?
Bredvid kudden

46. Vad var det sista du åt?
En macka

47. Vem är världens vackraste kvinna?
Mamma!

48. Är du blyg?


49. Vilken var den sista konserten du var på?
24

50. Vad heter du i andra namn?
Felicia Margareta

51. Har du varit med om en bilolycka?
Nej, vilket jag är tacksam för!

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Jo det har jag

53. Vilken är den roligaste träningsformen?
med ett härligt lag

54. Har du några husdjur?
Världens mest underbara hund!

55. Vill du gifta dig?
Ja! Den dagen då jag hittat min riktiga kärlek

56. Vad är du sugen på just nu?
Sova

57. Vad är klockan?
23.01

58. Vad är det konstigaste du ätit?
Sushi, usch!

59. Har du någon udda förmåga?


60. Var växte dina föräldrar upp?
Mamma i tväråselet, pappa i Boden

61. Vad önskar du dig i julklapp? Vet inte riktigt

62. Har du någon gång uppträtt inför massa människor?
Jo.

63. Göteborg eller stockholm?
Aldrit varit på nått utav ställena, förutom tågstation och flygplats i Sthlm.

64. Har du sett någon dö?
Nej

65. Har du någon gång ringt polisen?
Tror inte det

66. Hur många grader är det ute?
Vet inte

67. Vilken färg har ditt hus?
Gul

68. Vad sjöng du senast?
Nån random låt

69. Har du insett vilka som är dina äkta vänner?
Ohja!

70. Har du någon gång varit ”medverkande” i en rättegång?
Nej har endast tittat på

71. Har du svenskt ursprung?
Jo.. Tror det

72. Hur mycket väger du?
För mycket

73. Har du ett turnummer?
13!!

74. Vem kramade du sist?
Sara!

75. Har du någon gång åkt snowboard?
Ja

76. Kan du åka skateboard?
Är bäst på longboard

77. Nämn någon du beundrar och varför?
Min storasyster. Hon har alltid varit min förebild! Hon är helt underbar och bäst

78. Har du gröna fingrar?
Om jag orkar engagera mig så kanske...

79. Har du svimmat någon gång?
Många gånger!

80. När lärde du dig senast någonting nytt?
Idag på körlektionen

81. har du, eller har haft, något smeknamn?
Nassa, nassamos (min familj är expert på smeknamn...), sannis, sannisen, sannzor, hortlund, sanne,

82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba?
Resa som en galning och shoppa!

83. Är du vidskeplig?
Nej

84. Vilka är dina största svagheter?
Kan inte vara vaken mer än 12 timmar i sträck, är lat och är beroende av mat..

85. Vad händer till helgen?
Tågresa ner till värmland, Torsby. Sen även en tripp till vårt grannland och besöka Oslo

86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då?
Nej, är inte beroende av pengar

87. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon?
Kämpat mig uppåt! Börja tänka positivt!

88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra?
Stå på händer, flyga flygplan och spela pingis..

89. Vilken är din favoritrestaurang?
Vad som helst, bara det finns mat

90. Bada eller duscha? Utomlands, bada. Hemma, en varm dusch!

91. Är du bra på att laga mat?
Bäst!

92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft?


93. När och varför var du på sjukhus senast?
Var på vårdcentralen idag och tog spruta. Senast jag var på sjukhus var för nån månad sen på utredning för min mage

94. Vilket är ditt drömyrke?
Polis eller akutsjuksköterska

95. Har du några Piercings?
Örhängen

96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg?
Enda gången ägg är gott, hårdkokta

97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara?
Turkiet 2011 eller nyår..

98. Vad gjorde du 8.00 imorse?
Var med min fina klass

99. Har du gråtit idag?
Ja

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Sova!


Mina förhoppningar höjdes, för att sen raseras

Idag har vi varit på gymnasiet hela förmiddagen. Känner mig ändå gode lugn när det gäller gymnasieval och så, jag vet vad jag vill bli och vad jag ska gå. Efter lunch hade vi hål sen gick jag på körskolan. Första gången jag körde i trafik. Lite läskigt, men de gick gode bra.

När jag kom hem däcka jag totalt. Har sovit tills nu. Borde egentligen packa för vi far ju imorgon. Snacka om att jag längtar!! Ska fortsätta sova nu, puss


Vill upp från botten, kämpar mig mot toppen

Visst är min blogg fylld av glädje och lycka!? Okej, nej. Men nu är det så att mitt liv har helt och hållet tippat och hamnat upp och ner. Som tur är har jag mycket i skolan som jag kan fokusera på, få tankarna bort från det svåra. Sen så har jag alldeles för underbara människor runt omkring mig som får mig att överleva de jobbigaste delarna. Ni vet vilka ni är och ni är guld värda!


I will never be the same without you


Går och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorgon


I'm falling to pieces....

What am I supposed to do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok


aggii

Sitter och pluggar no, har prov imorgon.. blö! Agge är påväg hit så vi ska plugga tillsammans och äta go'mat sen så sover min fina tjej över här, perfa!
december 2011

Så snygg


Grym dag!

Konfan ägde. Älskar alla människor som är i vår konfagrupp, oslagbart. Har lekt massa lekar, sett toy story 3 och kollat på när Aron Pontus och Arvid tog sig ett dopp.....
Ska gå och lägga mig nu och hoppas på att jag får sova ut för en gång skull imorgon. Men oddsen är små, kevvs och Joel kommer väcka mig kring sisådär 8 imorgon, Huvva!


Godnatt

Är så glad att veckan äntligen är slut. Vi har sååå mycket i skolan så att få helg och vara ledig är ännu mer gudomligt än förr!

Imorgon far jag på konfa över dagen. Sen så ska Kevin Joel och Hugo sova över här. Kommer vara full rulle i huset med tre småpojkar! :)


En helt ny Sanna

Ca. 12 cm kortare hår. Otroligt skönt! Ni får en före- och efterbild:)


Hallååå

KOM IHÅG ATT RÖSTAAA!



http://sannaahortlund.blogg.se/2012/april/borja-rosta-nu.html

GUUUULD

Första matchen 4-4
Andra matchen 5-1
Tredje matchen 7-3

ÄLVÅKRAS BRUDAR LEVERARAR!

Nu, hem med bussen. Fara till linn och äta sen på moppekurs. Ikväll blir det att ta tag i läxor!


Stressss

Dagen har varit hemsk, men fett rolig. Först skola (det sög, hårt...) sen for jag och Sara på manöverkörningen. Vi regera på moppen! Efter det blev det innebandy träningen. Helt sick vad kul det är att spela innebandy. Varför har jag aldrig gått den sporten, kan man ju undra?? Efter det hade vi övning med tha brass! Bara en vecka kvar nu till vi far på våran resa!!! Snacka om att jag taggar!

Min no-uppsats gav jag 40 minuter ikväll, hoppas jag får ett E på den!

Jag och agge sprang omkring på byn i endast shorts och tshirt idag efter träningen, sexigt jamen naaaanting!


Skolan kan gå och ta sig

I veckan kommer bloggen (tyvärr) komma i sista hand när det gäller sanna Hortlund prioriteringar. Skolan tar just nu död på mig. På dom tre dagarna som är kvar har vi biologiprov, franskaprov, engelska loggbok + ca. 100 glosor, svenska uppstats, nouppsats och 729120 andra saker.

Ska nu läsa engelskabok sen dra täcket över huvudet och hoppas på att jag aldrig mer vaknar. Sen så suger mitt liv allmänt hårt på alla andra fronter också. Så den som vill skjuta mig, varsågod!


1 maj

Har varit och kollat på motorcyklarna. Snacka om att jag saknar tiden då mamma körde...
Har även ätit mjukglass och sitter nu på okey och trycker mat. Ska hämta Saras Singstar sen ska vi rocka loss!!!


@stallgatan

Sitter vid Saras matbord just nu och har precis ätit frukost. Hamnade här igår efter lite äventyr.
Först for jag och agge till lillstrand. Grilla lite korv där och bara chilla. Sen for vi ner på byn till Sara. Cykla omkring på byn och dampa tills det blev allt för kallt! Grilla lite till hos Sara sen så somna vi.

Ska göra oss klara sen fara ut på byn! Puss