-

chillar, dudå?

smile!

Hahah, fyfan Sara gör min dag! Vi ser på oc, äter (chips,dipp,godis,gurka,kladdkaka+grädde,saft.) JA, VI ÄR SMALA, OK? Sen så sjunger vi fint också, väldigt fint! Ja, som sagt Sara gör min dag. Hon är förjävla söt. Pratar bra svenska, kan uttala orden rätt, allmänt nykter... eller? (för mycket saft för sara nu)
-
Nyårsafton imorgon. Alla mina planer blev lite sabbade i början. Men just nu verkar det som att nyår kommer bli sjuuukt bra! Taggad som en igelkotte!


Tack!

Satt och kollade runt på bloggarna jag läser. Efter ett tag gick jag in på min egen blogg och hittade ett inlägg som är skrivet av någon underbar människa! "hej alla bloggläsare", ett så fint inlägg. Jag vet inte vem som skrivit de men vem du än är, det var de finaste jag läst. En tår utav glädje föll ner för min kind. Blev så glad!! Ett bevis på att jag har världens finaste vänner!

Mobilblogg!!

Chillar i soffan på fågelgatan! Har varit på byn med Linn, gått på affärer och ätit lunch. Igår hamnade jag i kanis med massor av folk! Dom flesta for efter ett tag. Var kvar där med Agnes Elvira Anna Erica patrik och Adam! Jag For hem ganska tidigt, frös så sjukt mycke. Ska nog vara med sarre ikväll. Nicenice! Har inte hunnit fixa bloggappen till mobilen eftersom mitt Apple-id VÄGRAR fungera, så ni får klara er utan bilder :)

Hej alla bloggläsare!

Jag tänkte bara berätta för alla er att Sanna är en älskvärd väninna som alltid stöttar och pushar mig och alla andra i sin omgivning. Hon finns alltid där i ur och skur, dag och natt, sommar som vinter. Hon är helt enkelt bäst av dom absolut bästa. Jag älskar dig Sanna/ en av dina tusentals vänner!


.

Jag älskar verkligen när man kan sova hur länge man vill! ♥ skolans bästa sida är loven!
-
ska kasta i mig nå mat, sen drar jag till agnes. Ikväll far vi och roar oss med lite andra girls, blir bra! puss
måste erkänna att jag saknar sommaren litegrann.
Gå omkring i shorts och tjocktröja sena sommarkvällar.
Bruna ben och sol å bad i massor.
Kunna göra vad man vill, för man har ett låång lov.
värmen!

djaoksonorwvs

får lite hets. Har startat upp telefonen nu. Men de går inte att fixa apple-ID. Tekniska saker är inte min sak. Så är de nu nån som fattar dehär så skulle de vara guld värt om ni kunde hjälpa mig.
0722218602, kom ihåg att spara nummret nu! :)


-


Iphone

LIVET ÄR PÅ TOPP! MIN IPHONE HAR KOMMIT!!! Det betyder också att jag har fått nytt nummer. 0722218602! Kom ihåg att spara det numret nu. Kommer att börja använda det ikväll eller imorgon då jag installerat och fixat iphonen :)
Är fortfarande hos Sara. Blir väl här ett tag till sen far jag hem och ser vad jag hittar på där.
Sara och Erika har ju bildat familj. Dom har Cesar 3 år och väntar nu sitt andra barn. Är stolt gudmor åt deras barn, och det kommande! :')


Lite roar små


Goooodmorning!

Somnade kring två inatt. Kring tre fick jag verkligen sova, innan de vara Erika jobbig och väckte mig hela tiden! Vet i inte vad vi håller på med nu. Lyssnar på musik, spelar wordfeud, nördar Facebook, osv.
Vet inte vad som händer idag, det får bli som det blir!
Bjuder på fina bilder på mig själv och mina friends.


Chilli'n

Lite hyper, veldigt fint! Myser i saras jetevarma kofta <3333 Jag är hungrig, för er som antecknar då... Har bara ätit lunch idag, ska gå och rota i Saras kylskååååp... Heheheheheh! Givande inlägg, jo tack, jag vet!


nyår?

390882_2805806501269_1141830385_3089323_524335433_n_large
Insåg idag att det är nyårsafton på lördag. Har ingen aning vad jag ska göra, vet inte alls vars jag ska vara, vet inte vem jag ska vara med. Det ser inte bra ut dehär! Vill vekligen att den här nyårsafton ska bli bra. Vara med härligt folk, ha fett kul och dricka mycke cocacola ♥

"vi kommer stötta dig hela vägen"

Sara är gullig. Hon säger att hon ska stötta mig, gulle! Hur som
Helst. Vi har varit ute och lekt i snön. Hade en sexig skoteroverall i storlek xs, den var liiiite kort! Och till det skor med storlek 42, fin kombo! Erikus kom just, ska vara social med flickorna:)

 


staaaaaan

halloj. skrev ett långt inlägg på sarabi's ipad. var lite lost, allt blev konstigt. men jag börjar om!
har varit till stan idag med agge och linn. hittade två saker + en julklapp. bra! sitter (som ni kanske listat ut) hos sarabi nu. Ska sova här med sarabi min vän och erikus min mormor. Jaaaa... vet inte vad jag ska skriva. Bra, tack, hej, puss!


grym!

agerar kock i väntan på Agge lindh!
sötface! bjuder på den

död..

Har varit i moräng i Kimsi's stuga. Kevvs och joel har fått en skoter, vilket betydde att jag fick vara den som fick dra upp dom då dom körde fast och det var jag som fick tolka på madrassen bakom dårarna. Skratta sjukt mycket, fick flera kilo snö i jackan. JAG ÄLSKAR VINTERN!
Försöker hitta nå bussar som inte gå så jääävla tidigt imorgon till luleå. Orkar seriöst inte kliva upp tidigt för att fara till stan! Måste köpa en julklapp (lite försenat, ja), sen så ska jag shoppa loss på mellandagsrean.
jävligt snygga!

.

Sitter och ser på nån värdelös film på tv. Har ingen aning vad den handlar om. Kanske dags att byta kanal?
-
Tar och lägger mig tidigt ikväll, väckarklockan ringer tidigt imorgon. Blir nog så att jag följer med mami till moräng och kör skoter imorgon.

brunett, eller?

(fint att jag är så blek så jag ser rosa ut, om man jämnför med bilden som är tagen i slutet på sommaren)
Vet inte om jag passar bättre i mörkt eller ljust hår... what do you think?
Saknar mitt blonda hår lite!

movie

Igår kom Kim, Elin och Hugo hit. Dom sov över här så imorse vaknade jag av en mysig kram av hugo. Kim och jag laga polarisen. Blev lite riktig skoterkörning med min bror, fy va kul!:) Resten av dagen har jag bara sett på film. Ensam hemma 1 & 2 (sov nån timma) och nu sitter jag och ser på Sister's act! Imorgon far vi antingen till Kims stuga eller så far jag och ser på skotertävlingen i kanis (om jag hittar nån som vill följa!)
freeesch!

klapparrr

örhängen + 1000kronorrr av sistah och mackeboyy!
hörlurar + iphone4 (som inte kommit än, fick en i papper) av kära mor min ♥
-
har fått lite godis och nå småsaker också, orkar inte ta kort på de! :)

betygen

Betygen har blivit hemskickade. Ändå helt ok julklapp, har höjt mina betyg i många ämnen sen utvecklingssamtalet!

god jul till er alla

Vaknade kring halv tio av att min älskling på fyra tassar kom och gav mig hundra pussar. For till kyrkan (för konfan), sen for jag hem igen. Har precis ätit frukost, gottgottgott. Men jag har ingen julkänsla, ingen alls. Är lite ledsen! När man var liten hade man julkänsla till tusen, men inte nu längre....
Ska bara chilla nån timma till innan jag far till min morbror och firar jul där. Puss
dagen till ära!

julklapparnaaaa

från Selma och Ida
från daniel&elin och krille&elin + småflickorna
från farmor och farfar
och vantar i vårt älskade luleåhockeys färger!
de jag fick av David igår!♥
sen så har jag skaffat mustasch! fett snyggt...

bilder från kvällen!


For till David igår ♥ Vi såg film, Jägarna 2 och karate kid 2. Sen chilla vi typ bara. Fick julklappar av sötpojken! Tack, du är bara för gullig ♥
Tumblr_lrclmxbymd1qjugn3o1_500_large

stress!

Känner lite stress just nu. Har sprungit omkring på byn som nå cp och letat julklappar. Var duktig, hittade julklapp till alla - förutom en! Sitter hos papi nu. Ska göra mig klar snart, kring 4 far vi till krille och Elin och firar jul med familjen där. Eller ja, halva familjen, resten firar jag jul med imorgon :) De enda bra med att ha skillda föräldrar: två julafton, extra mycke paket!

har inga bilder på den här datorn... arkivbild!

Selma!

före


efter



Mange bjuder

hitta en härlig cover på Mange Bjuder av Daniel Norberg!

-

-
Kryper ner i min säng och sover. Ska hinna med mycke imorgon. Städa mina rum, packa, slå in 7000 paket, fixa allt för julafton, sen ner på byn och fixa julklapp till far min, fara till världens bästa och vara där, sen så sover jag hos min syster, och på fredag far jag till pappa och firar jul där. Kommer hem igen på fredakväll, tror jag iaf..

sarabi

Min kaaaaatt kom hit en stund och hjälpte mig och julbaka. Knäck & knäckkakor, mums! Hann även spela lite bomb it, heheheh. Planerar nu ett lan med min kaaatt här på jullovet, vi får väl se hur vi klarar av det!
bagar'n

Bra start på lovet!

Tänkte slå på stort och starta upp mitt lov med nånting bra. Så jag gick ut startade skotern. For och plåga den lite i djupsnön, lovley! Halvvägs hem strejka den totalt. Får inte igång den. Går hem. Hämtar bilen. Mamma boxerar mig hem. Ändå helt ok start på lovet. Känner att jag kommer få en härlig träningsvärk imorgon efter allt slitande, dragande och kämpande! Men det är de värt.
påsken 2011

duktig!

Tumblr_lwgmrkqvu51qgr1mmo1_400_large
Har jättemycket energi tack vare min powernap som jag hade på eftermiddan. Har hunnit göra massor av saker och varit duktig. Städa rummet, hängt upp tvätt, haft aniksmask, plocka ögonbrynen, blablabla and so on. Har alltså gjort bort alla tråkiga saker innan lovet.
Vet inte vad jag ska roa mig med nu. Lär ta ett tag innan jag somnar ikväll... inatt*

HALLÅÅ

nu har ni blivit sådär otroligt dåliga på att ställa frågor i min frågelåda!
frågafrågafrågafrågafrågafrågafråga!!!!

Kevv's lucia

På luciadagen var jag och tittade på Kevins luciatåg. Dom var ju bara för söta!

julgranen

Trodde att klockan var kring 6-7 tiden. Men nähä, den var visst halv nio. Vars har den här dagen sprunigt iväg?
-
Skolan var rätt chill. På idrotten spela vi volleyboll för att träna till turneringen som är imorgon. På musiken lekte vi lekar, självklart så vann mitt lag i båda lekarna. På hk'n fick vi städa. Hade oturen och fick städa på dom äckliga ställena i köket.. blää! Sen fick vi baka kakor. Gott! Jag och Alice är då helt räzer på att baka juuu! När jag kom hem la jag mig i soffan direkt, på med 3 filtar och somna gott där. Sov nån timma. Efter de har jag bara pyntat granen. Så fin den blev, har gjort en bra insatts där!
Haha, hittade den där "gubben" i en låda med pynt, tar upp den och frågar mamma vad i hela världen detta är. Till svar får jag att Linn, min kära syster, har gjort den för några år sen. (Den förtjänar inte en plats i granen, men var bara tvungen att få ta kort på den) Oj, så ful den är. Fick mig ett gott skratt, de gjorde seriöst min dag!

godnatt.

-
Nu kryper jag ner i min onepiece, under mitt täcke och massa filtar i hopp om att tina upp och somna.
Godnatt världen!

war is over

Hm.. har många fina åsikter och tankar om julkonserten. I helhet var den bra. Men ska jag nu beskriva min insats med ett ord så blir det nog... kass! De här är nog en utav de pinsammaste sakerna jag gjort. Bra tack hej, då pratar vi inte mer om de!
-
Ska gå och ta mig en varm dusch, håller på att frysa ihjäl. Sen blir de att dejta min fina kudde!
Hej, jag heter Sanna.
Jag är 12 år!
Du då?


fall for you!

Skolan har varit sjukt rolig idag. På matten spela vi plump. Tror inte jag skrattat så mycket på en mattelektion förr... På no'n hade vi oförberedd muntlig redovisning. Usch! På profilen barka det. Men nog är de ett härligt gäng. Sista gången vi hade profil tilsammans, kommer sakna våra sjukt roliga måndagar... :( Fick sluta tidigt så jag hann snödränka oscar några gånger.
-
Ska slänga i mig middag sen far jag på julkonserten. Sista gången jag behöver skämma ut mig nu. Nämen de ska nog gå bra. Ska ju spela gitarr, känns ändå som att jag vet vad jag gör.. kanske!?

du är underbar. du är för bra. du är en ängel. du är så vacker. du är det bästa jag har

-
Jag saknar ditt härliga skratt. Jag saknar din dåliga humor. Jag saknar dina galna ideér. Jag saknar ditt perfekta leende. Jag saknar då du hetsat på mig. Jag saknar då vi skrattat så tårarna runnit. Jag saknar alla gånger vi försökt vaka, men somnat lika tidigt i alla fall. Jag saknar alla gånger vi cyklat fram och tillbaka på byn. Jag saknar allt. Jag saknar dig.


-


juleljus!

Har varit på gudstjänst med Sara. Måste ju gå på tio gudstjänster för att få konfa mig, så de är bäst att börja nu då. Jag och Sara satt och sjöng fint, vi är riktiga sångfåglar! Har slagit in dom sista julklapparna nu. Jag fattar inte riktigt... När jag var liten älskade jag att slå in julklappar. Nu hatar jag de! Eller, jag blir less direkt.
Ska gå och öva lite på mina piano-skills. Säger bara en sak, jag är rätt så kass just nu. Jag går inte ihop med pianon, har aldrig gjorde det och kommer aldrig göra det heller.
trött, sliten osv.

paint

-
Har haft mycke fantasi på sista tiden. Varit kreativ i paint, som ni märkt.
4:e advent idag. Bara fyra dagar tills vi får jullov, fem dagar tills jag får fira jul hos pappa (paket♥), och sex dagar tills det är självaste julafton (ännu mer paket♥).

were are you?

Min statistik är sämre än vanligt, were are you guy's?
-
Har varit i piteå idag. Hälsat på hugo, han blir då bara sötare och sötare. Spöade min bror i gh, stolt! Tänkte handla julklappar, men ja orka it! Vi gick in på en affär, köpte två julklappar. Fick även en fin tomteluva av mamma, haha!

jag räknar dagarna

frgtgyhns... vet inte vad jag ska skriva. Har inget intressant att skriva om!
-
Hur som helst.. imorgon far jag till piteå. Ska köpa dom sista julklapparna och hälsa på snyggHugo. Efter de är helgen äntligen över. Ja, jag vill att helgen ska vara över så jag får jullov nån gång!


video

var med Ellen och Moa för några veckor sen. Vi kämpade en hel dag med att göra en film/musikvideo. Vi filmade och klippte sen ihop allt. Men det blev nå fel så filmen blev 12 minuter lång (den skulle bara vara ca 4min lång). Så vi tog bort den. Men nu har Ellen bara klippt ihop lite random delar från filmen. Titta och njut, se och lär!

älskling!

Sitter uppe i mitt rum då mamma ropar åt mig att skynda mig ner, Tindra har skurit sig i tassen!
Fy, vilken panik! Att vovven min alltid ska göra illa sig några dagar före julafton. För några år sen låg hon tillåme på sjukhuset på julafton! Men vi har plåstrat om tassen nu. Inga sjukhus behövs! Hoppas gumman min blir bra igen. Blir så rädd när hon gör illa sig, stackare!
skulle inte klara mig utan dig!

17 december

Jag älskar helger. De bästa är att man får sova hur länge man vill, så härligt!
-
Har inte gjort nånting idag. Har inte tänkt göra nånting, bara njuta av att vara fri från skolan i två dagar!
Eller ja.. Kanske måste gå ut och starta skotern, Kevin har ju tjatat på mig i flera timmar nu! Vi får se. Jaja, ska gå och göra mig nå frukost nu.
sommarn 2011

all I want for christmas is you!

Fredagar = längsta skoldagen som finns! Men dagen har ändå varit ok. Bara lekt, ritat pacman's, spelat plump. Våran älskade klassföreståndare bjöd på fika samtidigt som vi fick se på film! På so'n gick Agnes, Sara och jag ner till källarn och lekte mörkerkurragömma med några boy's från 8b. På matten hade vi muntligt prov, älskade gruppen jag hamnade i, haha!  Efter skolan for jag och köpte nya skor, tack mami ♥
Sitter och dunkar lite musik. Ni får en passionerad bild!

pianooo


Tumblr_luktnlxjgj1qeqo40o1_400_large

betyg

Har fått våra betyg idag. Är då ganska nöjd..
Har inte jobbat nå på lektionerna idag. Bara spelat spel, lekt och sett film. Tog mig en timma att komma hem, bussen är ju så otroligt snabb.... Idag ska jag bara sova. Orkar inte med att de regnar och man blir blöt så fort man går ut, vill ha snö! Så, jag sover medan de är dåligt väder, bra!

spela.se

sitter och spelar bomb it med Sara.
bra, fint, tack hej!

@stallgatan

Skolan var inte så farligt dryg idag. Fick tillbak mitt so-prov, är jävulskt nöjd med mitt C med tanke på att jag inte kunde nått! När vi sluta gick jag, Aggelindh och sara till bildsalen och ritade, de blev fint. Sen gick jag och sara på byn. Hittade på två julklappar, en till Selman och en till mamma. Check! Då har jag bara några julklappar kvar.
-
Sitter hos Sara nu. Ska nog sova här tror jag, sovmorgon imorn!
bara för att jag är livrädd för katthelvetet!

Bilder från bowlingen (från saras mobil)

a little bit scaaary

tomte-Hugo!

Åh, söta unge! Tror jag dör :')
-
Dagen blev ganska så lyckad. Agnes kom hit på morgonen, vi skotta snö. När vi kom till skolan var de luciatåg, gick finfint! Efter de gick jag och ett gäng med tjejer ut på byn och sjöng för en massa. Sista passet hade vi bowling. Var så jävla trött, noll fokus på vad jag gjorde. Vilket ledde till att jag förlora, skulle dock ha gjort det i vanliga fall. For hem direkt efter skolan och somna i soffan.

bäst!


julklapp!

Nu är de så att jag inte riktigt har den normalaste mamman eller systern. Idag bestämmde dom att vi skulle få en julklapp var. Så jag har fått en julklapp av mami idag! Var en bra julklapp, gillar den. Tack mamma ♥
-
Var lite taggad på att lucia-vaka idag. Men nää, skulle inte klara de!


we live in a beautiful world

Kom nyss hem. Har fått lite julkänsla nu efter luciakröningen. Hade hoppas på att Jennifer skulle bli lucia, men inte blev de som jag ville. Vet inte riktigt vem tjejen som blev lucia var. Men de var fint iallafall! Taggar nu till älvåkras luciatåg. De kommer bli bäst, 8c tjejer regerar.. som vanligt. Nej, nu överdrev jag. Men vi har ett solo. I don't like it. Värsta solot man kan få, men vi fixar de ändå, vi är ju grymma!

synd att man inte får måla på paint på bilden i skolan...


Lucia!

Ska snart ner på byn och se på lucia-kröningen!
-
Kan dra lite snabbt om min dag! For till skolan. Plugga som nått syk, hade prov tredje lektionen. Gick hyffsat bra, hoppas att de blir godkännt! fick tillbak matteprovet, fick B! Hade luciaövning idag. vi träna gå in i sporthallen och så. De kommer bli grymt! Har lucia imorgon kring åtta typ, sen efter de ska jag och några fler tjejer gå ut på byn och sjunga för alla älvsbybor. De blir brabrabra!:)


I wouldn't mind!

-
Ellen min vän vill att jag ska lära mig den här låten på gitarr så jag kan lära henne den!
Och ellen, du har tur! de är lätta ackord i den! ;)


Söndag!

var kreativ för er skull!
-
Har precis skrivit klart våran Teknik-rapport. Måste bara försöka plugga lite till no-provet imorgon. Känns som att de kommer att skita sig totalt. Har inte varit med på en enda genomgång, stabilt. Sen måste jag bara skriva klart min bokrecension. Och fatta, efter de har jag inte ett enda prov eller inlämning innan jul.
-
Sitter och ser på Awkward. Min skoter-tur blev ju inte så lång, de blev ingen alls. Skottade fram skotern, gjorde allt klart för start. Sen fanns de inte en droppe bensin hemma. Men mamma kom hem med bensin, fast orkar inte gå ut nu igen...

Nilla!


Är helt såld på Saras hund! Så jävla söt

BRB

ut och köra skoter!


glögg & pepparkakshus!

Jag och mamma hade haft en liten myskväll. Glögg och pepparkakshus. Kunde inte verkligen inte behärska mig längre, var tvungen att få äta lite från huset :)



Helgen, so far..

I fredags sluta jag kring 4. Tuff dag! Efter de sprang jag till konsum och köpte hårfärg. Vidare till mormor och färgade håret. Sen kom mamma och plocka upp mig. Hem, packa om väskan och sen for jag till Sara. Har varit med henne idag. Vi har suttit i hennes källare och sjungit hela dagen. Vi blev hungriga och for till grillen och åt. Har också hunnit vara lite ninja. Gick ute och pratade i telefon med mamma och helt plötsligt så ligger jag på marken.. tycker inte om att isfläckarna gömmer sig under snön, man ser dom ju inte!
Sitter hemma nu. Vet inte vad resten av kvällen bjuder på, vi får se!


Sorrii

Jag vet att min uppdatering har varit sämst. Men ska hem ikväll, så ja bloggar väl då.
Nu far jag ut på byn med min Sara och äter flåååd-mat!


@norrabyn!

chillar hos sara. då vet ni!

duktig flicka!

Måste kanske få de att se ut som att jag försöker få bra betyg i skolan. Är så otroligt less allt som har med prov och läxor att göra. Men har bara tre prov och två inlämningar att göra innan jullovet. Just nu skulle jag bara vilja skita i allt, men de är inte rätt tidpunkt att göra det nu med tanke på att betygen sätts på torsdag. Tror jag kan de nya betygsystemet baklänges och upp å ner. Varenda lärare har pratat om de hela hösten. Betyg betyg betyg... just nu skiter jag i mina betyg, vill bara ha lov och slippa skolan!!
Men ska samla mina krafter och skriva om min bokrecesion. Efter de ska ja äta sockerkaka (lyckades övertala min kära mor att hon skulle baka åt mig, hehe)

nog är jag bra att göra fel nog.....

jag ser det snöar... och hoppas de fortsätter så!!

Tumblr_ltvzsjuqae1r1wsrxo1_500_large

"it is harder to see you"

Dagen har varit ganska bra. Hade sovmorgon, eller alla andra hade det. Bara jag och David som var tidiga till skolan, så vi gjorde matteläxan på morgonen. Lunchen var seriöst värre än vanligt idag. Uschuschusch! På franskan så barka det. Alla sprang omkring och skrek, noll koll. Fick tillbak mitt bokprov på svenskan.. Ingen kommenar på de mer än att ja måsta skriva om hela skiten!
Tumblr_lvvzy0kcfb1qfauako1_500_large

I'd give up forever to touch you

Tumblr_lvu1d5vogg1r0fq3go1_500_large
Det finns så mycket jag vill få sagt, så mycket du behöver veta. Men vad är det för mening att säga det, när du ändå inte lyssnar. Jag skulle göra vad som helst, allt.


no one will ever understand how much it hurts

Dagen har varit seg, är inte på humör idag. Efter skolan följde jag med mamma och Linn på bio. Såg svenssonsvensson, sjukt rolig! Hade tänkt plugga lite idag, men självklart så har jag glömt böckerna i skolan!

-

387265_273280369388849_194714360578784_851093_1997255414_n_large
385940_2670783374955_1417239643_3004894_873154736_n_large

lussebulla!

Sitter i soffan och äter en lussebulla. Hk är bra, då man gör fika och får ta med det hem!
.
Hade idrott första timmen, segt. Musiklektionen var grym. Helt seriöst, våran klass är gode grym. Målade willes ögonbryn på franskan, fint! Jag och Hanna orka inte ens ge skolmaten en chans idag, for på OK och köpte en macka istället. Och hör här! Idag var den FÖRSTA tekiklektionen som jag inte cutta mig och var tvungen använda massa plåster. Framsteg här!

du är min korkek.. och jag är Ferdinand!

tack sara ♥

Känslan då det barkar framför kameran!

Ska ta och skärpa mig! jag lovar
Ska ta mig en dusch nu.
Sen ska ja somna tidigt ikväll, de märks då man somnat efter ett på nätterna.....

monday

Nu ska ni få höra hur duktig jag varit idag.
Efter flera flera år har jag äntligen tagit modet till mig och gjort hål i öronen!
Så, i julklapp kan ni köpa örhängen i drivor eftersom jag inte äger ett enda par.
-
Vaknade imorse av att jag låg på soffan. En aning förvirrad klev jag upp för att titta hur mycket feber den här dagen skulle erbjuda. 38 grader blev domen. Jag gjorde en klassiker: Alvedon och försökte glömma bort det bekymmret, brukar fungera bäst då man vill bli frisk. For till skolan. Avverkade lektionerna! Vi hade luciaövning idag. Vi är 60 stycken, gode grymt! De enda som suger är att alla tjejer måste vara tärnor. Jag hade ju som siktat på att vara tomte, fan också....

BECK

Sitter och ser på beck. Ska se klart de, sen ska jag sova. Hade tänkt kämpa mig till skolan imorgon även om jag har lite feber, kommer ju överleva. Har inte tid att vara hemma mer! Ha en bra söndagskväll, puss
hitta den här i ett album.
Ungefär ett år gammal bild.
"sådan far, sådan son"
haha!

frågafrågafråga!


andra advent

Det är hemskt att de är andra advent och inte en enda snöflinga ute på gården. Man blir ju deprimerad! En sak till som gör mig deprimerad är att vara sjuk. Ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Hostar hela tiden och har feber. Eller nej, har inte feber. Baklängesfeber? 35.8 och de normala är 37. Don´t get it!

Kreativt!


sliten!

Sämst uppdatering, javet! Men har inte haft tid.
I fredags då ja kom till Linn baka vi ett pepparkakshus. På lördagen for vi till storforsen. Var dock bara där i en halvtimma, var så sjukt kallt! Sen for vi hem och bakade ett till pepparkakshus. Efter de var alla krafter slut. Febern kom tillbaka. Så inatt har jag vaknat hur många gånger som helst, och sovit jättedåligt. Känner mig gode så sliten just nu.
Sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Bloggar då jag kommer hem, kanske laddar upp lite bilder då!


systeryster!

Linn ringde mig i veckan och sa att hon skulle baka pepparkaksslott. Självklart ringde hon då mig, aldrig i hela livet att hon skulle klara av att gör det själv! Så jag ska fara till henne nu och börja bygga :)

Inte skulle jag tacka nej till att bli blond igen...



död.

Trodde inte jag skulle vakna imorse. Men tog mig upp, fem minuter innan jag kasta mig i bilen och for till skolan. Dom lilla krafterna jag hade tog slut då vi hade bad. Asså fyfan, efteråt.. trodde jag skulle svimma av stående! Lunchen smaka sämre än vanligt, de fick bli en macka till lunch. Sen skrev jag eng.prov, ni kan ju gissa hur pigg jag var då. Min hjärna stod still.
Har nu fått reda på varför jag mått som jag mått. Feber! Nu är jag så helvetesjävlacpless på allt! Sjukhus, magsjuka och nu feber.. alöfowkmcwefm

when I see you smile, my world stops for a while!

Tumblr_lv2s7dgzxf1qjrrofo1_500_large

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.

Sitter och ser på A Cinderella Story, bara älskar den filmen.
Kom nyss hem. Fryser som nå cp, är så kallt.. även om de är varmt?
Luleå vann, såklart! Vad annars lixom? ;)


beger mig mot FORUM!


Första december!

Nu börjar nednäkningen. Bara 23 dagar kvar! Men är fett ledsen att de inte finns nån snö.. Vad är december månad utan snö? Har öppnat min första lucka i chokladkalendern idag :') vet, jag är som småbarnen!

Bilder från igår

håret

skolkatalogen!

Äntligen har den kommit! Men oj vad jag skulle vilja ta om de kortet. Blev helt gräslig på kortet!
-
Skolan var kul idag. Vi var typ den enda klassen som hade långdag, så vi lekte kurragömma där på slutet. Nog gillar jag min klass nog ♥ Ska slänga i mig nå mat sen far jag till forum och hejar fram luleå till seger! Måste ta med mig engelskaböckerna också. Har prov imorgon, och självklart kommer man på att man måste plugga dagen innan man har provet. Smart cheey!

Frankrike-Paris!

Sitter i datorsalen. Har franska. Roar mig med att söka bilder på weheartit
Tumblr_lrr4ir6ndp1qjoj9oo1_500_large
390301_185438788213242_100002413673914_378139_956271090_n_large
Tumblr_lp6mwillba1qdxpruo1_500_large