mitt i allt så ska man vara sann

Hej bloggen. idag är det fredag och mitt sportlov har precis gått av stapeln. Har invigt det med några timmar i soffan, bäst! Annars rullar livet på.. ni ska få bilder. Laddar upp för hockeyträning ikv (har ju för fasen match nästa lördag!!!!) Men innan träningen ska ja ut å gå tror jag, annars lite styrkeövningar som bränner kalorier! :)

Sjukhusbesök och tröst-shopping

Har just nu min tredje lektion, samhälls. dödstrist, därför jag bloggar nu.

Känns skönt att sluta efter nästa lektion, Kortdagar är det som gör skollivet värt att leva.

Igår slutade jag 11.20 och gick då till umo eftersom jag fått det så krångligt med mina ppiller och sjuk mensvärk. Margaretha skickade mig "akut" till sunderbyn till en läkare. Så klockan två anlände jag till sjukhuset (egentligen ville jag ligga hemma och sova i soffan<3). Fick komma in till en läkare vid tretiden och var där i ca. 10 min. Pratade, undersöktes, pratade lite mer och fick slutligen mer smärtstillande utskrivet innan jag for hem.

Sedan blev det tröst-shopping på storheden, välbehövligt. Sedan for ja hem och låg i soffan hela kvällen tills ja somna.


bild från 2012!

Hemlig blogg

Hej och hopp! Dödaste bloggen i Sverige ägs då av mig.
Tänkte bara berätta att jag lägger ner mindre tid på den här bloggen nu eftersom att jag har skaffat en ny blogg som dock är hemlig för allmänheten ännu.
Där skriver jag om mina framsteg och motgångar i min resa mot ett hälsosammare liv.

Då vet ni varför de är så dött här iallafall!!

Bra dag för sverige!

Igår var de Sveriges dag kändes det som!! - Kronorna vidare till semi - Brons i Damernas Team Sprint - Brons i Herrarnas Team Sprint - Curlingdamerna vidare till final - Curlingherrarna förlorade semin, men har chansen på ett brons. Underbart!! Älskar svensk sport och helst dessa underbara skidåkare!!! och tack till tysken som ramlade!

1-0 till SVEALAND!!


lite mer minus på vågen

Nu har två veckor gått av min diet. Totalt har jag tappat 3,5 kg och minskat 2-3 cm runt kroppen. Jag är jättenöjd över vad jag åstadkommit de senaste veckorna och jag känner energi för att fortsätta. Jag är långt ifrån mål men är på god väg och det känns som att allt går väldigt bra och lätt! Mest glad är jag över att sockersuget försvunnit helt och hållet nästan. Jag känner inget behov utav det vilket är jättebra! Här om dagen åt jag majs och det var så jäkla sött, huvva. Kändes konstigt eftersom att jag ÄLSKADE majs tidigare....
mina finaste tjejer

In the school

Å herregud vad jag var trött imorse, värsta zombien!! Hur som helst sitter jag i elevfiket på skolan som nu fått ett nytt namn "Kanelbullskanten", väldigt bra! Har hål i 2 h så ska passa på att se nån film eller göra nåt arbete.. eller bara kolla på grejer...

Bilder kommer!

Tjabba tjena! Bloggtorkan har drabbat mig men nu kan jag faktiskt skylla på att jag gjort en hel del sen i Torsdags!
Torsdag: Fyllde år, hade kalas med familjen
Fredag: Alla hjärtans dag, åt middag och mös med älsklingen
Lördag: Körde skoter m Sara å David sen på kvällen var de kalas med kompisarna
Söndag: Har kört skoter med min pojkvän och fyra underbara vänner och sedan varit hos min pappa!

Ni ska få lite bilder från min födelsedag och de men de kommer i ett annat inlägg. Sen ska jag försöka ta kort på allt underbart jag fått i present, älskar att fylla 17!!

Nu, plugg.

bakning inför min födelsedag












min fina prins

 

ny vecka = nya tag

Tjoho! Måndag och jag är ganska glad. Bara 3 dagar till min födelsedag!! Taggad inför imorgon och samtidigt ledsen för att ja måste stiga upp tidigt...

high school musical

inte för att skryta men jag har de snyggaste plektrumen i världen! ;)





en bra torsdag

Hej och hallå! Idag var det en kort dag i skolan, slutade 12.25. Gick och åt med emmy och moa sedan gick jag och Emmy till byn där jag fyndade presenter till mina vänner som fyller år i helgen!

Jag och mamma for hem vid 2 och har mest myst på där hemma. jag har även klippt mitt hår så nu är jag korthårig igen :(

Nu är jag på smäkk och har skivit på våran låt tillsammans med Moa! Väntar på mamma så jag kan fara hem och gå ut på promenad och sen skriva min engelska!! :)



torrschampo

Jag skrev i ett inlägg tidigare att jag önskade mig ett torrschampo men ni kan glömma allt om det eftersom mamma kom hem med ett torrschampo idag!!



utedag

idag var de måbradag på skolan. Vi drog till kanis och åkte slalom i några timmar. superkul och mitt premiäråk för den här säsongen!

Jag åt en supersmarrig lunch på kanis, kycklingsallad och en skål med nötter. Det här med att äta nyttigt är kanske inte allra värst...

efter skolan for jag hem med mamma och vi tog direkt på oss skidorna och for på en tur!














den eviga hungern

Idag har mitt nya liv börjat. Hoppas jag kan hålla detta och nå mina mål!!

Det enda "hemska" är att ja är konstant hungrig och mitt sug efter socker är sinnessjukt. Ni kommer få stå ut med mina klagomål ett tag framöver!

Åt iallafall en god och ändå nyttig middag och efter det for jag och mamma ut på en skotertur, helt perfekt måndag.

Nu ska ja fortsätta se familjen annorlunda och mysa med mamma å syster.


min omelett såg ut som en hund ;)





lite mer till önskelistan

Har funderat på vad mer jag önskar mig. Ett bra torrschampo (eftersom jag inte alls är insatt så vet jag ej märke) och massa rosa saker till min mobil, typ skal, hörlurar osv.











älskar allt som har med rosa att göra<3



önskelista

jag fyller år på mindre än 2 veckor och självklart har jag en jättelång önskelista! Ett par nike free run står väl högst upp på önskelistan eftersom de är rätt så dyra! sen så önskar jag mig parfymen på bilden här nere + escadas nya parfym.Sen så vill jag ha typ hela lagerhaus-butiken!! Ett saftigt presentkort dit vore it fel...
 

skoterdag

idag har vi kört upp en hel del bensin.Både den gamla och nya pollan fungerar!! ni får bilder
 
 

lööördag

igår gjorde jag och jonte ingenting.. förutom att vi städa mitt rum, baka en übergod kaka och skottade fram skotern. blev inge skoterkörning eftersom att tanken var torr som en öken. Nu har vi införskaffat bensin så de blir nog lite skoterkörning idag! :)


fredag på skolan

i fredags var de ganska kul på skolan förutom att vi hade ett prov. På idrotten hade vi klädsim och körde en superkul stafett i slutet som var grymt jobbigt. På hälsolektionerna var vi med vård 3orna. Dom lärde oss hur man ger insulin samt tar blodprov. Var kul att göra både och!! Sen fick vi låtsas att vara blind och åka rullstol. Det var asläskigt!! Men kul att få provapå allt det! :)


Emmy å Emmy kör rullstol